1 ile 8 arası toplam 8 sonuç

Konu: BRTV'yi yayına açıyoruz!

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Her nerede bulunuyorsam..

Default BRTV'yi yayına açıyoruz!

Merhaba arkadaşlar. Doğan Yayın bünyesinde açmış olduğumuz BRTV (Batı Karadeniz Bölgesi yerel kanalı) profesyonel anlamda yayın hayatına başladı.

Bugün saat 17:00-18:30 arasında İlk Yarı adlı spor programımızı da yayın hayatına başlatıyoruz. Canlı olarak yayınlanacak programa katılımlarınızı, maillerinizi, soru-önerilerinizi bekliyorum. Henüz uydudan yayına başlamadık. Kanal yalnızca Batı Karadeniz bölgesinde kablolu yayından izlenebilecek. Fakat internet yayınımızı da hazır hale getirmiş bulunmaktayız. Güzel ve dopdolu program için mutlaka katılımınızı bekliyorum.

www.brtv.com.tr adresinden yayını takip edebilirsiniz.

Yayına katılımlarınız için 17:00 - 18:30 saatleri arasında [email protected] adresine mail atmanız yeterli arkadaşlar. Maillerinizin, sorularınızın sonuna isminizi eklemeyi unutmayın

Nesil
    2010
    Yer
    Karabük

Vay be

Memleketimin kanalı

Yerel Kanal Olmasına Rağmen Görüntü Kalitesi Çok Güzel, Emeğinizin Karşılığını Alırsınız Umarım, Yayın Hayatınızda Nice Başarılara Yelken Açmanız Dileğiyle.

Bir de İsteğim Var Yılan Hikayesi ve Çiçek Taksinin(İlk Yayınlanan Çiçek Taksi Peker Açıkalının Olduğu Dizi) Yayınlarsanız Çok Sevinirim ve de Devamlı İzleyiciniz Olurum

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2006
    Yer

Yayına 1 saat kaldı arkadaşlar sorularınızı, tartışılmasını istediğiniz konuları yukarıdaki adrese mail atmaya başlayabilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer

10 dakika sonra yayındayız arkadaşlar maillerinizi bekliyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Programın sunucusu sen misin Selman abi?
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer

internet yayınındaki sorun giderildi arkadaşlar izlemeye devam edebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer

10 dakika sonra 2. programın yayınına başlıyoruz arkadaşlar. www.brtv.com.tr adresinden izleyebilirsiniz. Turksportal reklamı da olması açısından soru-cevap şeklindeki maillerinizi bekliyorum.

[email protected]

Mesaj Yetkileri