Sayfa 1 / 3 123 SonSon
1 ile 30 arası toplam 76 sonuç

Konu: Denizlispor - Fenerbahçe

Hybrid View

Default Denizlispor - Fenerbahçe

14 Mayıs 2006... Saat 20.43...

Fenerbahçe Denizlispor karşısında 1-0 önde, Galatasaray da Kayserispor önünde 3-1 önde...

Ve saat 20.45 olduğunda, maçın son saniyesinde Denizlispor korner kazanır. Korner, arka direğe doğru açılır, Mehmet Yılmaz kafa vurur, topu son anda çizgiden çıkaran Servet, atağı savmaya çalışır. Ve top ceza sahası yayındaki İ.Ege'nin önünde kalır. İ.Ege, topun gelişine öyle bir vurur ki, bu vuruş Fenerbahçe'yi şampiyonluktan eden vuruştur...

Ve top ağlardadır. Tüm futbolcular yerlerde... Denizlispor taraftarları havalara uçarken, stadyumdaki Fenerbahçeliler yıkılmış, TV karşısında maçı seyreden Fenerbahçeliler ise gözyaşlarını tutamamıştır.

Saat 20.45'te, Turkcell SüperLig'in şampiyonu belli olmuştur : Galatasaray!

Yenen bu son dakika golüyle Fenerbahçe şampiyonluğu kaçırmıştır.

Sokaklar sarı kırmızıdır. Yer gök sarı kırmızı... Bütün gün boyunca Galatasaraylılar şampiyonluğu kutlar iken, Fenerbahçeliler adeta yıkılmıştır...

Bu senaryoyu ben yazdım Bu senaryo gerçek olursa, 15 Mayıs 2006 günü neler olur?

Veya 14 Mayıs 2006, 20.45'ten sonra neler yaşanır Fenerbahçe cephesinde ?

abicim ne yaptın sen millet ölür orda

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Turkcell Süper Liiiiiiiig, Hiiiiiiiç Bitmesiiiiiiiiiiiiin :P
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eGowiCh
    Sokaklar sarı kırmızıdır
    kan kırmızısı..
    alemde tekiz, hepinize yeteriz..

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

yanlız senaryoda hep trabzonspordan giden oyuncular var...

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by nekop
    yanlız senaryoda hep trabzonspordan giden oyuncular var...
    Aurelio'yu unutmuş :P
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by ABOOO
    Aurelio'yu unutmuş :P
    evet o topu cizgiden aurelionun cıkarması gerekiyordu

Eski Denizlisporlu Servet'i koyduk ya, daha ne istiyorsunuz :P

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Bu senaryo olabilirde gol bölümünü es geçelim Daha doğrusu dakika bölümünü ..

Ama Fener şampiyon olacak bence.
    Çünkü GS'nin rakibi UEFA için saldırıyor.
    GS'de Song yok ..

Bilemiyorum ...

Ne diyeyim hayırlısı ne ise o olsun ! =)

Fenerbahçe'nin şampiyon olacağından hiçbirimizin şüphesi yok ama, ya olamazsa ihtimalini de düşünmeliyiz...

Ya olamazsa? Olamazsa ne olur?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eGowiCh
    Fenerbahçe'nin şampiyon olacağından hiçbirimizin şüphesi yok ama, ya olamazsa ihtimalini de düşünmeliyiz...

Ya olamazsa? Olamazsa ne olur?
    Vallahi benim var zira benim mesleğimde şüphe etmek çok önemlidir. Ben matematiksel olarak ispatlanmadıkça kendi varlığımdan bile şüphe ederim

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Olamazsa GS olur

Default Deniz ve Anelka yedek!

Pazar günü Denizli Atatürk Stadı'nda Denizlispor'la karşılaşacak olan Fenerbahçe'de Deniz ve Anelka'nın karşılaşmaya yedek kulübesinde başlaması bekleniyor. İşte kadrolar...

Fenerbahçe: Rüştü, Serkan, Önder, Lucıano, Ümit, M.Yozgatlı, Appiah, Aurelıo, Tuncay, Alex, Nobre

Denizlispor: Souleymanou, Bülent, Burak, Kratochvil, Mustafa, Yusuf, Abraham (Levent, İbrahim Ege, Serhat, Selahattin, Mehmet Yılmaz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben mi yanlış görüyorum yoksa kadroda tek forvet mi var? 4-2-3-1 dizilişi gibi geldi bana bu kadro.

tek forvet doğru görüyosun

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

yeni iyilesmis bi nobre formsuz bi anelka kadar basarılı olabilecekmi acaba?

Default Ali İpek kimleri kastetti?

Denizlispor Başkanı Ali İpek, yarın oynanacak F.Bahçe maçı öncesi zehir zemberek açıklamalarda bulundu. Anadolu'da para dolu çantaların havalarda uçuştuğunu vurgulayan İpek, şu açıklamaları yaptı: "Takımlar birbirlerini yensin, yenilsin diye çantalar Anadolu'da şehir şehir dolaşıyor. Bunların kim olduğunu sormayın, kanıtlayamam. Ancak kimler olduğunu herkes çok iyi biliyor. Özellikle de futbol kamuoyu çok iyi tanıyor. Ben, futbolun konuşulduğu her yerde bu çantaların çıktığını söyledim. Hemen telefonlar yağdı 'Beni mi kastettin?' diye. Ben de 'Adım söylemedim ki, neden alınıyorsun?' yanıtını verdim. Bunlar kendilerini böyle ifşa ediyorlar. Dünkü (perşembe) çantanın içindeki rayiç 250 milyar civarındaydı. Bugün (cuma) 500 milyara dek çıktığını duydum

'Antep'in gazisi boldur!'
    Bizim F.Bahçe ile oynayacağımız maç kadar, G.Antep-Malatya mücadelesi de önemli. O maçla ilgili birçok dedikodu yapılıyor. Hepsine kulağımı tıkıyorum. Çünkü Antep, gazisi bol bir memlekettir. Şikeyle işi olmaz, sağlam durur. 2. yarıda ligin en başarılı 6. takımıyız. Çok net söylüyorum, biz düşmeyeceğiz. Kaybettiğimiz 14-15 puanda ciddi hakem hataları var. Bu arada federasyon seçimi sonrası belediyeyle yaşanan sorun halloldu. Dün 500 bin YTL ödediler. F.Bahçe maçı sonrası da 250 bin YTL daha verecekler. Bilet fiyatlarını da indirdik. 150-200 YTL olması gereken maç için 15-40 YTL alacağız. Çünkü taraftardan destek bekliyoruz."
    13.05.2006

Kaynak : Vatan

Default Fener'de Denizli sendromu

F.Bahçeli futbolcularda, ligin son 90 dakikası öncesi gerginlik had safhaya ulaştı. Sarı-lacivertliler adeta 'Denizli sendromu' yaşıyor. Üst üste 3. şampiyonluğa çok yakın olan oyuncularda tedirginlik giderek artıyor. Daha önce şakalaşan, neşeli anlar yaşayan F.Bahçeliler, son bir haftadır neredeyse birbirleriyle hiç konuşmuyor. Teknik direktör Daum ve kurmayları da tedirgin bir bekleyiş içinde.

Büyük maçlar önce soğukkanlılığı ile dikkat çeken ve arkadaşlarını yatıştıran Brezilyalı yıldız Alex bile 'Buz adam' görüntüsünde. Onun da ağzını bıçak açmıyor. Futbolcular, idmanlardan sonra hemen tesislerden ayrılıp, kendi iç dünyalarına çekiliyor

Ablukaya aldılar
    Bunu gören Başkan Aziz Yıldırım ve yöneticiler ise tesisleri 'ablukaya' almış durumda. Takımın yaşadığı stres ve aşırı motivasyonu en aza indirmeye çalışıyor.
    13.05.2006

Kaynak : Vatan

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bence bu Fenerbahçe'nin son hafta sendromu. Benim hatırladığım 2 sozundur son hafta yeniliyorlar. Onun stresi basmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    londra-istanbul

Quote Originally Posted by Gravity
    Bence bu Fenerbahçe'nin son hafta sendromu. Benim hatırladığım 2 sozundur son hafta yeniliyorlar. Onun stresi basmıştır.
    son mac sampıyonluk garantı oldugu icin 2 senedir onemsenmıodu..bu sene durum farklı!!

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Ve saat 20.45 olduğunda, maçın son saniyesinde Denizlispor korner kazanır. Korner, arka direğe doğru açılır, Mehmet Yılmaz kafa vurur, topu son anda çizgiden çıkaran Servet, atağı savmaya çalışır. Ve top ceza sahası yayındaki İ.Ege'nin önünde kalır. İ.Ege, topun gelişine öyle bir vurur ki, bu vuruş Fenerbahçe'yi şampiyonluktan eden vuruştur...
    şu kısmı değiştirelim...

Ve saat 20.45 olduğunda, maçın son saniyesinde Denizlispor korner kazanır. Korner, arka direğe doğru açılır, Mehmet Yılmaz kafa vurur, topu son anda çizgiden çıkaran Servet, atağı savmaya çalışır. Ve top ceza sahası yayındaki İ.Ege'nin önünde kalır. İ.Ege, topun gelişine öyle bir vurur ki, top tam kale çizgisine geldiği anda aurelio'nun eline çarpar.. şimdi gözler hakemdedir...

eheh o hakemin yerinde olmak istemezdim..
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Default Uyari

Arkadaşlar..
    Bu uyarının aynısını Galatasaray - Kayserispor maçı başlığına da yazacağım, lütfen okuyun..

Denizlispor - Fenerbahçe ve Galatasaray - Kayserispor maçları ile ilgili tüm konular birer başlık altında birleştirildi, bu maçlarla ilgili mesajlarınızı lütfen çok önemli bir durum yoksa bu başlıklara yazın, yeni başlık açmayın..
    Lüzumsuz yere başlık olarak açılan "Falanca oynamıyor" "Filanca şöyle dedi" vs. konular, Denizlispor - Fenerbahçe ve Galatasaray - Kayserispor konularıyla birleştirilmeksizin silinecektir..
    "Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

denizlispor takımda kalmak için çabalıyacak ve kesin kazanıcaz diolar bu maç tsl için kader maçı olur fb yenerse şampiyon denizli yenerse ligde kalıcak

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Bence son hafta sendromu tutmaz FB'nin.. Çünkü 2 yıldır son haftaya şampiyon ünvanıyla girip fazla sıkmadan oynuyorduk..Şİmdi durum farklı..Fener bu maçı bırakmaz.. Şampiyonuz inşalah...
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Senaryo manyak.. hemen çekimlere ßaslayaLım

Default F.Bahçe şampiyonluk için çıkıyor!

Bir yanda ligde kalmak için şiddetle puana ihtiyacı olan Denizlispor, diğer yanda, yüzüp yüzüp kuyruğuna geldiği şampiyonluğu son 90 dakikada ezeli rakibi Galatasaray’a kaptırmak istemeyen Fenerbahçe. Yani ligin kalbi bugün Denizli Atatürk Stadı’nda atacak. Kanarya, 3 puanı kaptığı takdirde, ilk kez üst üste 3. şampiyonluğunu yaşarken, şampiyonluk sayısını da 17’ye yükseltecek.

Herkesin gözü burada
    Denizlispor’un durumu ise, rakiplerinin yapacağı maçlara kalacak. Ev sahibi kazanırsa, ligde kalışını ilan ederken, Fenerbahçe’nin şampiyonluğu, Galatasaray’ın elde edeceği sonuca göre şekillenecek. Yani bu maç, sadece iki ekibi değil, Galatasaray ve düşmeme mücadelesi veren takımları da yakından ilgilendiriyor. Bakalım, Denizli’deki 90 dakikanın sonunda sevinen kimler olacak.

Denizlispor: Souleymanou, Bülent, Burak, Kratochvil, Mustafa, Yusuf, Abraham (Levent), İbrahim Ege, Serhat, Selahattin, Mehmet Y.

Fenerbahçe: Rüştü, Deniz (Serkan), Önder, Luciano, Ümit, Appiah, Aurelio, Selçuk (Semih), Tuncay, Alex, Anelka (Nobre)

Stat: Atatürk
    Saat: 19.00
    Hakem: Selçuk Dereli
    Yayın: Lig TV

Dereli ile kaybetmedi
    Fenerbahçe, son 90 dakikasına, bu sezon ligde hiç yenilgi yaşamadığı Selçuk Dereli yönetiminde çıkıyor. Sarı-Lacivertliler, Dereli ile oynadıkları 6 lig maçında Kayseri (3-0), K.Erciyes (3-0), Malatya (2-0) ve en Trabzon’u (3-2) yendi, Ç.Rize (1-1) ve Beşiktaş’la (2-2) da berabere kaldı. Denizlispor, tecrübeli hakemle üç puan kazanamadı ancak, Galatasaray ve Beşiktaş’tan birer puan aldı, sadece Gaziantepspor’a yenildi.
    14.05.2006

Kaynak : Fanatik

Nesil
    2005
    Yer
    BALIKESİR

o senaryonun sonucunda ölen 1 vatandaşımız o sayıda kalmaz ve aynı kişiler daha fazlasını yapar bu da çok kötü olur
    maça gelecek olursak antep maçı ilk yarıda 1 veya 2 farkla önde kapatırsa aziz yıldırım maçı kazanmasını bilir

bence fazla da hayal kurmaya gerek yok. Bu saatten sonra FB şampiyon olur. Denizlispor u yenerek. Biz şampiyonluğu Saraçoğlunda yenilerek kaptırdık zaten...

Eheheh Mustafa abi, güzel senaryo oluşturmuşsun

Bence hakem korkusundan penaltıyı veremez, verirse Fenerbahçeliler üstüne gelir, vermezse de Denizlisporlular ve Galatasaraylılar

Bence Mustafa abinin senaryosunun en net kısmı; Selçuk Dereli'nin hakemliğinin bitmesi

Sayfa 1 / 3 123 SonSon

Mesaj Yetkileri