Lig lideri ve ligin yeni canavarının karşılaşması.Futbol kalitesi üst seviyede olacaktır ama kazanacağımızı düşünüyorum.
Bende oldukça kaliteli bir maç bekliyorum. Umarım yine çok iyi bir futbolla kazanırız ve gruptan çıkarız...
Bol gollü olur, 2 tarafında hücum silahları çok etkili.
Bizim için önemli bir kupa almak için kazanmamız lazım ve İnönü Stadınında atmosferiyle kazanırız bence.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Beraberlikte 2 takimda cikiyor dimi ?
Bu mac berabere biter
Hayır beraberlikte 2 takım çıkamıyor.Beraberlikte, G.B.B yenerse Beşiktaş eleniyor.Yani Belediyenin alıcağı 3 puan iki takımdan birisinin elenmesi demek.
İki takım içinde çok zor bir maç olacak ama biz izleyiciler için de bir o kadar zevkli. Türkiye'de en iyi top oynayan iki takımın maçı. Bol gol de olabilir ancak ligdeki maç gibi atanın kazanacağı bir maç da olabilir. Saha , seyirci ve yeni hava yakalamış olmanın avantajlarını en iyi şekilde kullanıp galip geliriz umarım. İçimden 2-1 3-1 gibi sir skor geçiyor.
Üst olur, Beşiktaş kazanır.
Handikaplı Beşiktaşı kaçırmayın derim. 3.75 oran.
Bol gollü olur.İki takımında ofansif gücü yüksek.
Bu akşam saat 20.00'de Fiyapı İnönü Stadı'nda oynanacak Beşiktaş-Trabzonspor maçında yer alacak 18 kişilik kadromuz belli oldu.
"Hakan Arıkan, Cenk Gönen, Ekrem Dağ, İbrahim Üzülmez, İbrahim Toraman, İsmail Köybaşı, Guti Hernandez, Simao Sabrosa, Ricardo Quaresma, Hugo Almeida, Mehmet Aurelio, Ersan Gülüm, Fabian Ernst, Necip Uysal, Roberto Hilbert, Manuel Fernandes, Da Silva Bobo, Mert Nobre.
Ben maç kadar ilk onbiri de merak ediyorumSanırım Nobre yerine Ernst girer son maçtan farklı olarak...
İŞTE BEŞİKTAŞ'IN KADROSU
26.Ocak.2011 18:11
Beşiktaş Trabzonspor karşılaşmasına;
Cenk, Hilbert, İ.Toraman, Ersan, İsmail, Aurelio, Quaresma, Guti, Simao, Nobre ve Almeida ilk 11'i ile başlıyor.
- HABER1903 -
Anam anamDananın kuyruğu kopuyor
Schuster bu maç başarılı olursa, Avrupa Ligi nde de bu sistemle oynar ... Normal biri yapsa, yandık derdim de, Schuster bu, tutar mı tutar
![]()
^ umarim öyle olur cok tehlikeli bir kadro mac'da cok gol atilir..
Özellikle bu dizilişle zor maç olacaktır bizim için.Bol pozisyonlu bir maç olması da yüksek ihtimal.Umarım kazanırız ve kupada yolumuza devam ederiz.
So what?
Saike
4-1-1-2-2 nasıl bir sistemdir bu ip gibi hücum hattı.Hayırlısı bakalım umarım kazanırız.
Beşiktaş'ın maçlarını zevkle izliyorum. Zevk veren futbol oynuyorlar valla. Bu maçta çok güzel olacaktır. Ama inşlAllah Gaziantep Belediyespor kazanırda onlar çıkar ya.
Sivok daha halen sakatmi?
Bakalım çok büyük bir risk aldık, herhalde Schuster kupayı çok önemsemediği için bu taktiği büyük takımlarda denemek için bu maçı seçti. Ama Aurelio'nun yerine Ernst de oynayabilirdi.
Kadrolar da bu şekilde.Bakalım nasıl bir maç olacak merakla bekliyorum.
BEŞİKTAŞ
Cenk
Hilbert
İbrahim Toraman
Ersan
İsmail
Aurelio
Guti
Simao
Quaresma
Nobre
Almeida
TRABZONSPOR
Onur
Tayfun
Glowacki
Giray
Ferhat
Yattara
Ceyhun
Sezer
Piotr Brozek
Alanzinho
Pawel Brozek
So what?
Saike
Ernst iyice kızağa çekilmiş.
Trabzonspor un Brozek kardeşLer iLe başLaması garip. BakaLım enteresan bir maç oLacak gibi. Schuster sanırım depLasmanda zorLu rakip İLe oynamadıkça bu diziLiş şekLinden vazgeçmeyecek. Kendi sahamda asarım-keserim diyor ama dikkatLi oLmak Lazım, asıp-kesmesinLer sonra.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Trabzon hafif bir kadroyla çıkmış.Normal kadrolarına göre tabii.Artık usta ayaklara kaldı iş bizden çıktı.![]()
Yorumcu Sergenmiş.Zamana bakıp duracağız gene off.![]()
Haydaaa.Trt'nin sitesi yoğunluktan açılmıyor.![]()
So what?
Saike
Hugo Almeidaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.1-0.
So what?
Saike
Sergen yorumcu ama sesi çıkmıyor.![]()