Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
4. You may not vote on this poll
  • Yeni Malatyaspor kazanır

1 25.00%
  • Ankaragücü kazanır

2 50.00%
  • Berabere biter

1 25.00%
1 ile 11 arası toplam 11 sonuç

Konu: Y.Malatyaspor - Ankaragücü [ZTK C Grubu]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Default Y.Malatyaspor - Ankaragücü [ZTK C Grubu]

Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Ankaragücü Trabzonspor deplasmanında 1 puan alarak morallenmiştir. Kazanırlar bana göre...

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Olaylar olacak gibi hissediyorum.. Malatya cephesinde taraftarlar anlamadığım bir şekilde gergin.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

15-20 sene önceyi incelersen taraftarların neden gergin olduğunu anlarsın. Bundan 7-8 sene önce de süper lig maçları hep olaylıydı bu iki takımın. Yine olay çıkacaktır.

Malatyaspor kolay kolay bırakmaz maçı diye düşünüyorum. Böyle maçlara özel hazırlanıyorlar.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Quote Originally Posted by Flawless Victory View Post
    15-20 sene önceyi incelersen taraftarların neden gergin olduğunu anlarsın. Bundan 7-8 sene önce de süper lig maçları hep olaylıydı bu iki takımın. Yine olay çıkacaktır.

Malatyaspor kolay kolay bırakmaz maçı diye düşünüyorum. Böyle maçlara özel hazırlanıyorlar.
    Ne olaylar olduğunu biliyorum. Malatya'nın küme düştüğü seneyide ama üzerinden geçmiş 20 seneden fazla. Hala daha taraftarın gereksiz işleri. Kaldıki Malatya kaçıncı ligde, Ankaragücü kaçıncı ligde.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Türkiye Kupasının sistemi değişmeli. Yeni Malatyaspor Fenerbahçe'yi mağlup ediyor ancak çok büyük ihtimalle gruptan çıkamayacaklar. Oysaki grup değil de eleme usulü olsaydı, Yeni Malatya çok daha fazla konuşulacak, başarılarının karşılığını almış olacaklardı.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

İşte bu kadar lig farkı olmasına rağmen kaderin bir cilvesi olarak Kupada aynı gruba düşüyorsunuz ve adamların 20 yıldır beklediği fırsat belkide ayaklarına geliyor. Bilemiyorum.

Ankaragücü'de Trabzonspor gibi kendi topuğuna sıkıyor. Bir türlü ne başkanla,ne hocalarla ne de oyuncularla anlaşabilmiş değil.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

ANKARAGÜCÜ 11 - Özden ; Uğur, Zewlakow, Rajnoch, Özgür ; Gabric, Sapara, M.Çoğum, Güven ; Serdar Özkan, Metin Akan

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Y.Malatya A.Gücü'nü de yaktı: 0-0

Fenerbahçe'yi mağlup ederek adından söz ettiren Yeni Malatyaspor, bir başka Süper Lig takımı Ankaragücü'nün de çeyrek final hedeflerini boşa çıkardı.

Ziraat Türkiye Kupası C Grubu son hafta maçında Ankaragücü mutlak galibiyet parolasıyla çıktığı maçta Yeni Malatyaspor ile golsüz berabere kaldı ve çeyrek finale çıkma şansını kaçırdı. İnönü Stadı'nda oynanan mücadelede Ankaragücü galibiyet için çok çabalasa da Malatya defansını geçemedi ve beklemediği bir sonuçla sahadan ayrıldı.

Bu sonucun ardından puanını 6'ya yükselten Ankaragücü, 7 puanlı Gençlerbirlği ve Bucaspor'un gerisinde kalarak Türkiye Kupası'na veda etti. Fenerbahçe'yi mağlup ederek ses getiren Yeni Malatyaspor ise bu sonucun ardından 4 puanla grup maçlarına son verdi.

Sporx
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Malatyaspor yapılacak 33 bin kişilik yeni stadıyla eski günlerine kavuşacaktır. Sıradan oyuncularla dahi bu skorlar alınabiliyorsa biraz yatırım olduğunda çok iyi işler çıkaracaklardır.

Bu maçı Malatyaspor kazanabilirdi de, ortada bir maç oldu Ankaragücü süper lige yakışmayan bir takıma bence.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Malatyaspor gerçekten çok dirençli takım olmuş. Ama maç seçtikleri aşikar. Ligde alt sıralarda olan takım Türkiye kupasında takımların canını çıkardı gruplarda. Vedat İnceefe'de müthiş deişim var. O bildiğimiz agresif adam gitmiş sadece takımı için saha kenarında olan birisi gelmiş.

Malatya taraftarınada helal olsun .) Turkcell Süper Lig'de görüşmek üzere .)

Mesaj Yetkileri