bu maçla ilgili haberler buradan...
bu maçla ilgili haberler buradan...
Trabzonspor 0-0 Beşiktaş (İlk yarı)
Yarışa şampiyonluk ya da en azından Şampiyonlar Ligi hedefiyle giren, ancak belki de tarihindeki en çalkıntılı günlerini yaşayıp zirveden kopan Trabzonspor, bugün sezonun son maçında UEFA biletini almak için Beşiktaş’ın karşısına çıkıyor. 52 puanla şu an üçüncü sırada yer olan Bordo-Mavili takım, cezası nedeniyle İzmir’de oynanacak karşılaşmayı kazanıp, takipçileri Kayserispor (51) ve Gençlerbirliği’nin (51) alacağı sonuçları beklemeden Avrupa vizesini cebine koymayı planlıyor.
Kartal çok rahat
Takımının başında son maçına çıkacak olan teknik direktör Halilhodziç, “Bana verebileceğiniz en anlamlı hediye UEFA Kupası şansını yakalamanızdır” sözleriyle takımının motivasyonunu yükseltti. Kupayı müzesine götürüp Avrupa’ya gitme hakkını kazanan ve ligde herhangi bir iddiası bulunmayan Beşiktaş takımı ise İzmir’e oldukça rahat bir havada geldi. Karadeniz ekibi herşeye rağmen işi sıkı tutup bu sıkıntılı sezonu en azından mutlu bir sonuçla kapamak için seferber oldu. UEFA priminin maçtan önce açıklanması bekleniyor.
MAÇTAN DAKİKALAR
4. dakika: Sağ kanattan Mustafa Doğan ortaladı. Defansta Erdinç topu uzaklaştırdı. Ve top kornere gitti.
8. dakika: Trabzonspor, Fatih Tekke ile tehlikeli geldi. Fatih vurdu top az farkla auta çıktı.
11. dakika: Bobo ceza sahasından sert vurdu. Top dışarı gitti.
26. dakika: Beşiktaş'ta Tümer çıktı, İbrahim akın oyuna girdi.
29. dakika: İbrahim Akın çalımlarla ceza alanına girdi. Trabzon defansı tehlikeyi önledi.
34. dakika: Kleberson vurdu, Jefferson direğin dibinde son anda dokunarak topu kornere attı. Maçtaki en önemli pozisyondu.
39. dakika: Yattara ortaladı, Fatih Tekke bomboş pozisyonda topu ağlara gönderemedi.
Trabzonspor: Jefferson, Ufukhan, Erdinç, Stepanov, Celaleddin, Hasan, Hüseyin, Szymkowiak, Gökdeniz, Yattara, Fatih Tekke
Beşiktaş: Murat Şahin, Mustafa Doğan, İbrahim Toraman, Koray Avcı, İbrahim Üzülmez, Ali Güneş, Kleberson, Tümer, Mehmet Sedef, Bobo, Gökhan Güleç
Hakem: Yunus Yıldırım
Saat: 19.00
Yayın: Lig TV
Stat: Atatürk
14.05.2006
Kaynak : Fanatik
golll kartalım 1-0 önde
Bobo atmış.
Mecburen üst üste 2 mesaj atmak zorundayım.Kimsenin sallamadığı maç olduğu için.
Beşiktaş 2-1 önde.Gökdeniz'in golüne İbrahim Akın karşılık verdi.
helal Beşiktasıma Tebrikediyorum en büyük besiktas![]()
hem kupayı aldık hem 3. olduk 2 sefer katılalım uefaya isterseniz
zamanın da şu kelimeler kullanılıyordu bjk fener ile final oynadığı için kupaya katılıyor
kupa +3lük bu laflara kapak olsun
Bu iyi oldu EAFA yı her yönden hakettiğimiz tescillendi..
alemde tekiz, hepinize yeteriz..
Beşiktaşı tebrik ediyor vede uefa kupasında başarılar diliyorum
"SPOR KARDEŞLİKTİR"
2. golü bobo mu attı ??
İbrahim Akın.Originally Posted by hezzo
ben bu bobo yu cok begenıorum yaw..gercekten ıyı topcu