1 ile 15 arası toplam 15 sonuç

Konu: Sergen için de yürüyecekler

Hybrid View

Default Sergen için de yürüyecekler

F.Bahçeli taraftarların başkan Aziz Yıldırım’ın göreve dönmesi için yaptığı yürüyüşten sonra Beşiktaşlı taraftarlar da Sergen Yalçın’ın kulüpte kalması için yürüyüş yapılmasını kararlaştırdı. Sergen’in Beşiktaş için önemli bir değer olduğunu ileri süren kongre üyesi Aydın İzgeç, "Kongrelerde F.Bahçeli, G.Saraylı taraftarları kongre üyesi yapanlar alt yapıdan yetişen Sergen gibi yıldıza sahip çıkmak zorunda" diyerek yürüyüşe destek verdi.
    22.05.2006

Kaynak : Hürriyet

Nesil
    2004
    Yer
    Jeddah to Ankara

bence sonuna kadar haklılar...

Quote Originally Posted by enesao
    bence sonuna kadar haklılar...
    ya nasıl haklılar anlamıyorum zamanında sergen bjk yi bırakıp gitmedimi ... giderken ben profesyonelim dedi .... ee bjk kulübü prof. değil mi onlarda gayet normal bir oyuncusunu istemiyebilir ... bunun için yürüyüşe ne gerek var ... bişey moda oldumu gidiyor ...

Nesil
    2006
    Yer
    Her nerede bulunuyorsam..

Galatasaraylılar da spor olsun diye yürüyeceklermiş Bugünlerde yürümek çok moda galiba

Nesil
    2004
    Yer
    Jeddah to Ankara

Quote Originally Posted by demirhan1984
    Galatasaraylılar da spor olsun diye yürüyeceklermiş Bugünlerde yürümek çok moda galiba
    heheh ilahi selman abi

evet yürümek moda oldu bu sıralar ama bence yanlış bir şey. hocanın kararlarına karışmamak lazım bırakalımda hangi oyuncuların gidip kalacağına bari onlar karar versinler...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yürümek için bahaneye ne gerek var?Maksat spor.

Nesil
    2006
    Yer
    Ali Sami Yen-Eski acik

harikasin demirhan abi cok anlamli ve güzel bir espri.seninde dedigin gibi son zamanlarda yürümek moda oldu yakinda trabzonsporda teknik direktör bulmak icin yürüyüs yapar(sakin sözümü yanlis anlamayin bunlar tamamen bir espridir,yoksa trabzon ülkemizdeki 4.takimdir)

ha bu arada trabzonsporda ülkemizdeki en güclü 4. takimdir demek istedim

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Evet yürümek moda ama madem herşey için yürünüyor, sergen içinde yürünsün bare haklı bir yürüyüş çünkü
    ...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...

ötesi yalan bunun üstüne yorum yapılmaz herhalde

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

"Taraftarız biz çekeriz cefa
    ............. bizi bırakma"
    sloganı yine başladı

not: boşluğa görevini bırakmasını istemediğiniz kişinin ismini-cismini yerleştirin...

Hey gidi Trabzonspor'umun devrimci taraftarı örnek oldunuz ya helal olsun size
    Ben de giderim Sergen BJK'de bırakmalı.

bencede bu olay çok saçma ......
    o zaman ben burdan arkadaşları ayarlıyım galatasaray forması giysinler ve yürüş yapsınlar beni takıma aldırsınlar ... hoca istemiyorsa bir futbolcu takımda kalamaz sonuçta futbolcular baya para alıyorlar ... zamanında taraftar baskısıyla nouma takıma geri getirildi ve sonuç ortada ....

Nesil
    2003
    Yer
    Istanbul

Sergen Beşiktaş'ta kalacağını öğrendim,yürüyüş formaliteden olacak veya haberleri yok...
    Koray Dusova making tactical change...

Nesil
    2006
    Yer
    londra-istanbul

walla ben bıle gıderım bı fenerlı olarak buuruyuse...sembol olmus oyunculara bjk cogu zaman sahıp cıkmadı ama bu sefer cıkmalı...bence tumer ıcın harcadılar sergeni...

Mesaj Yetkileri