Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
24. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş kazanır

12 50.00%
  • D.Kiev kazanır

10 41.67%
  • Berabere biter

2 8.33%
Sayfa 1 / 4 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 111 sonuç

Konu: Beşiktaş - D.Kiev [UEFA Avrupa Ligi 2. Tur ilk maç]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Default Beşiktaş - D.Kiev [UEFA Avrupa Ligi 2. Tur ilk maç]

Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Burası çok farklı bir platform. Ligde ki kötü skorların burayı etkiyeceğini düşünmüyorum. Umarım Schuster biraz kontrollü bir takım çıkarır.

Tarih tekerrür eder umarım. 3-1 Beşiktaş.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

GöreLim bakaLım gerçekten ne kadar güçLüsün Beşiktaş.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hiç hafife alınacak bir takım değil , orta sahalarında çok kuvvetli isimler var vukojevic , ayila yussuf

gibi , oyuncu bazında baktığımızda beşiktaş üstüne bile gözükse dinamo kiev daha takım olmuş

ayrıca beşiktaşın çok büyük defansif zaafiyeti var ve kievin forvetleri ciddi anlamda üst düzey

burada alınacak skorla tur kopartılabilir öbür türlü zor görüyorum

Bjk Bitirir. 6-0

Nesil
    2006

Beşiktaş'ın en büyük avantajı rakibin uzun süre maç yapmaması. En büyük dezavantajı ise Schuster. Sonuç Beşiktaş kaybeder. Umduğum kazanır.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

En merak ettiğim konu Bay Takıntı elinde ne varsa yine ilk 11 de mi kullanacak.

Bjk'nin defansi bu macta saglam oynarsa rahat kazanir cünkü hücumlari cok iyi ama savunma kötü olursa galip geleceklerini sanmiyorum.

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Umarım;

Hakan
    Hilbert-Sivok-Toraman-İsmail
    Aurelio
    Guti-Ernst
    Q7-Almeida-Bobo

onbiriyle çıkar sahaya iki maçta da... Ama görünüşe göre,

Hakan
    Ekrem-Sivok-Toraman-İsmail
    Aurelio-Guti
    Hilbert-Nobre-Q7
    Almeida

onbiriyle oynayacak...

İki kadro da avantajlı bir skor almaya yeterli olacaktır diye düşünüyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Evet ligde kötü performansımız var fakat Avrupa'da durum farklı. Evimizde 3-1 kaybettiğimiz Porto maçında bile o kadar eksiğe rağmen takır takır top oynamıştık. Tahminimce 2-0 kazanıp tur için avantajlı bir skor elde ederiz...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Tarihin en iyi kadrosunu kuran Beşiktaş,Karabük maçında(son 15 dk hariç) ve Ankaragücü maçında izlediğim en kötü performanslardan birisini sergiledi.21. hafta sonunda galibiyet sayın mağlubiyet sayından sadece 2 fazlaysa burada net bir başarısızlık vardır.Ve bu görüntü ortadayken Schuster'in maç sonlarında dalga geçer gibi açıklamalar yapması ise en garip olanı.

Bu maçın atmosferi bambaşka olacaktır.Takım tüm gücüyle Avrupa Ligine konsantre olmak zorunda.Aksi taktirde -yönetimin olumlu açıklamalarına rağmen- Schuster'in başı ağrıyabilir.

Kiev'in uzun süredir resmi maç yapmaması bizim açımızdan avantaj olarak nitelendirilebilir.Ancak takım yapısı itibariyle Schuster'in Beşiktaş'ına çok ters gelen bir ekip Kiev.Neyse ki büyük olarak adlandırılan maçlarda(derbiler ve Avrupa) daha kontrollü bir taktik benimsiyor.Gol yemeden alınacak her türlü galibiyet turu geçme adına büyük avantaj olacaktır.

--------------------------------------Hakan----------------------------------

Hilbert--------------------Sivok-----------Ferrari-----------------İsmail

------------------------------------Aurelio----------------------------------

--------------------------Guti-----------------Ernst------------------------

Quaresma-----------------------------------------------------------Bobo

----------------------------------Almeida-----------------------------------

Toraman'ın giderek düşen performansının ve çirkinleşen futbolunun -istediklerini yapamayınca sinirinden sağa sola saldırıyor- cezalandırılması gerekiyor.Hazır kontenjan sorunu yokken Ferrari-Sivok ikilisi tekrar denenmeli.

Simao'nun yokluğunda Bobo sol/uzak forvet oynamalı.Bu sayede hem Quaresma'nın ters kanattan keseceği topları değerlendirebilir hemde Almeida'nın indireceği toplarla gol bölgelerine girebilir.Ayrıca Bobo'nun driplingleride fena değildir.Zaten merkezde oynadığı zamanda sürekli sağa sola deplase olan rakip ceza sahası çizgisi ile taç çizgisi arasında top alan bir adam.Defansif olarak İsmail'e katkısı sorun yaratabilir ama sol iç oynayan Ernst bu açığı kapatabilir.

Tribünlerde güzel olacak.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Guti takıma döndü

Sakatlığı nedeniyle Karabükspor ve Ankaragücü maçlarında oynayamayan Beşiktaş'ın İspanyol yıldızı Guti, Dinamo Kiev karşında sahada yer alacak.

Spor Toto Süper Lig'de Ankaragücü'ne yenilerek haftayı puansız kapayan Beşiktaş'ta gözler UEFA Avrupa Ligi'ne çevrildi.
    Siyah-beyazlılar, Ukrayna'nın Dinamo Kiev takımıyla Fiyapı İnönü Stadı'nda 17 Şubat Perşembe günü oynayacağı UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turu ilk maçının hazırlıklarına izin yapmadan başladı.
    Teknik direktör Bernd Schuster yönetiminde BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde basına kapalı olarak gerçekleştirilen antrenmana sakatlığı geçen Guti Hernandez katılırken, tedavisine Avustralya'da devam edilen Ersan Gülüm, Ankaragücü maçında sol ayak baş parmağına darbe alan İsmail Köybaşı ile dinlendirilen Mehmet Aurelio çalışmada yer almadı. Nihat Kahveci ve Cenk Gönen ise takımdan ayrı fizyoterapist eşliğinde koşu yaptı.
    Futbolcular antrenmanda, kondisyon ve taktik ağırlıklı çalışmalar yaparken, Ankaragücü maçında forma giyen oyuncular koşunun ardından idmanı tamamladı. Diğer futbolcular ise istasyon çalışmalarının ardından minyatür kale maç yaptı. Kanat çalışmaları ile devam eden antrenman yarı sahada oynanan maçla sona erdi.

NtvSpor

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ligde İBB ve Karabük maçlarını geçtim ama Ankaragücü maçında oynanan ruhsuz futbol bence tamamiyle akılların Avrupa'da olduğunun göstergesi. Normali de bu zaten. İBB ve Karabük maçlarından sonra iddiamızı kaybetmiştik.

Kiev teknik kapasitesi çok üst düzey olan bir takım değil. Vukojevic dışında orta sahalarında aklıma öyle aman aman top kullanabilecek bir isim gelmiyor. Yussuf Ayila fizik gücüyle maç içerisinde ön plana çıkan bir isim. Büyük ihtimalle Maestro'yu kontrol altında tutmaya çalışacak. Defansa top almak için geldiğinde Yussuf da onunla birlikte gelirse rakip alanda boşluk doğar bize. He yok gelmez ise bu sefer Maestro rahat rahat oyun kurar. Forvetlerin baskısının O'nu ne kadar az etkilediğini biliyoruz.

İşin can alıcı noktası ise Schuster. Vizyonu büyük maçlarda her zaman kendisinden şüphe edenleri yanıltmıştır. Umarım bu maçta da yine aynısı gerçekleşir.

Ben her ne kadar Toraman'ın performansında düşüklük olsa da oynatılması gerektiğini düşünüyorum. Çünkü Kiev kontralarla gol arayacak. Ferrari bu konuda çok sıkıntılı. Mustafa Denizli döneminde oyunu kendi alanımızda kabullendiğimiz için kapı gibi defans diyorduk ki zaten öyle. Rövanşta çok işimize yarar bence Ferrari. Tabi burada alınacak sonuç da önemli deplasmandaki oyun anlayışımız açısından.

Ben her şeyden önce taraftarımıza ve sonrasında futbolcularımıza sonsuz güveniyorum. Büyük ihtimal tribündeki şanslı insanlardan biri olacağım ve Kartalım'ın galibiyetine tanıklık edeceğim. 2-0 gibi bir skorla alırız umarım , Allah utandırmasın..

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Beşiktaş'ın ilk 11'i!

UEFA Avrupa Ligi'nde bu akşam Dinamo Kiev ile karşılaşacak Beşiktaş'ın ilk 11'inin Schuster tarafından oyunculara bildirildiği öğrenildi.

Beşiktaş'ın bu akşam UEFA Avrupa Ligi ikinci tur ilk maçında Dinamo Kiev ile oynayacağı maçta sahaya çıkacağı ilk 11'i belli oldu.

Dün akşam takımını kampa alan teknik direktör Bernd Schuster'in bugün maç öncesi oyuncuları ile yaptığı toplantıda mücadeleye şu ilk 11 ile çıkacaklarını açıkladı:

Hakan, Hilbert, Sivok, Ferrari, İsmail, Aurelio, Ernst, Guti, Quaresma, Nobre ve Bobo.

Ayrıca Alman teknik adamın bugün yaptığı toplantıda Dinamo Kiev'in hücum hattını oluşturan Shevchenko, Yarmolenko ve Milevsky'e dikkat çektiği kaydedildi.

Schuster'in bu oyuncular hakkında futbolcularına ayrıntılı bilgiler verdiği ve 90 dakika boyunca bu oyunculara dikkat edilmesini istediği öğrenildi.

DHA
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yapma hoca yapma işte bunu niye Nobre niye !!!!!!

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Fark atar, güzel bir galibiyet alırız diyorum.
    Tourner dans le vide, tourner dans le vide..
    Et je m’envole, vole, vole, vole, vole...

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Sahamızda avantajlı bir skor almamız şart.İlk 11'e bakarsak gayet iyi bir kadro var.Ancak neden Nobre oynuyor ki? Almeida 2. yarıya mı saklanıyor acaba?

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Lige tamamen havlu attık, en büyük hedefimiz UEFA kaldı, şu şartlarda ne kadar imkansız gibi görünse de. Çok zor maç olacak, çok zor günler yaşıyor takım hem kendi içinde hem de saha içinde. Bu turu geçmek bir nebze de olsa kendimize getirecektir bizi. Bizim açımızdan stresi ve gerginliği had safhada olan bir mücadele olacak kesinlikle. Üzülmez-Toraman olayına da tribünde ne tarz bir yaklaşımda bulunulacağını merak ediyorum. Maç sonrasında sevinen taraf biz oluruz inşallah.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Üzülmez-Toraman olayına da tribünde ne tarz bir yaklaşımda bulunulacağını merak ediyorum.
    Üzerinde ikisinin de resminin bulunduğu 'SEVİYORUZ SİZİ' yazılı bir pankart hazırlandı abi. Taraftar tepkisi olmayacak yani.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Üzerinde ikisinin de resminin bulunduğu 'SEVİYORUZ SİZİ' yazılı bir pankart hazırlandı abi. Taraftar tepkisi olmayacak yani.
    Evet kardeşim, gördüm. Fotosunu da koyayım hatta.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kiev savunmasının ortasındaki iki eleman teknik açıdan zayıf fiziki gücü yüksek oyuncular. Yani tam Nobre tarzı forvetleri severler. Dokunduğun anda yerde kalan. Nobre'nin de bu özelliği 20 olduğuna göre bu akşam işimiz iş.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Handikap 1 bekliyorum..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Eline sağlık abi.

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Handikap 1 bekliyorum..

Tüm olumsuzluklara rağmen benim de içimde böyle bir his var açıkçası. Taraftarla birlikte şov yapacağız gibime geliyor. Umarım mahcup olmayız..

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Almeida-Bobo yu asla göremeyeceğim galiba Neyse Nobre hariç güzel kadro bana göre, belki bir bildiği vardır...

Yalnız Ferrari nin maç eksiği falan sorun çıkarmazda, birde iyi oynarsa, eski günlerdeki gibi falan, tadından yenmez

Maalesef D.Kiev'in kazanacağını düşünüyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Normalde maç kadroları maçtan bir saat önce açıklanır, Schuster rakibi şaşırtmak amaçlı da kadroyu yanlış söylemiş olabilir. Ama Porto karşısında da böyle bir kadro vardı, Nobre sahte 9 gibi oynuyor, Bobo içe katetiyordu. Quaresma'nın yerine Nihat olmasına rağmen bayağı iyi ataklar yapmıştık.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

başlayacak. Maçı Portekizli Pedro Proenca Oliveira Alves Garcia yönetecek.
    İŞTE İLK 11'LER:
    Beşiktaş:
    Hakan, Hilbert, Sivok, Ferrari, İsmail Köybaşı, Aurelio, Ernst, Guti, Quaresma, Bobo, Nobre

Dİnamo Kiev:
    Shovkoskiy, Silva, Vukojevic, Gusev, Eremenko, Yussuf, Almeida, Mikhalik, Shevchenko, Yarmolenko, Milevskiy

HİLBERT SINIRDA

Beşiktaş'ta Dinamo Kiev maçı öncesi Alman oyuncu Roberto Hilbert kart cezası sınırında bulunuyor.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Almeida da oynuyor kim oynamıyor

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Al işte burdan yak 1-0 Kiev önde

Vukojevic kornerden attı. 6 pasta 3 boş Kiev oyuncusu var. Beşiktaş adam paylaşımını iyi yapamadı.

Sayfa 1 / 4 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri