1 ile 5 arası toplam 5 sonuç

Konu: Adnan Polat'a istifa çağrısı

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Default Adnan Polat'a istifa çağrısı

Galatasaray Kulübü mart ayı olağan divan kurulu toplantısı başladı. Mali kongre öncesinde Adnan Polat ve muhalefet karşı karşıya geldi!

Galatasaray Kulübü mart ayı olağan divan kurulu toplantısı bugün yapılıyor. Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre Merkezi Üsküdar Salonu'nda gerçekleştirilen divan toplantısının gergin geçmesi bekleniyor.

Divan toplantısında ilk olarak İnan Kıraç konuştu. Kıraç'ın söylemlerinden kısaca satırbaşları ise şu şekilde:

* "Adnan Öztürk ve Faruk Süren'e birleşmelerini önerdim"

* "Adnan Polat'ın yaptığı iyi işler var ama artık yoruldu, başkanlığı bırakmalıdır"

* "Borçlara karşı verilen teminat beni endişelendiriyor. Bu 1 milyar 114 milyon dolardır"

* "Avrupa'ya çıkamayan, ligde 11. sırada olan ve ligde ilk dörde giremeyeceği kesinleşen bir yapıyı idare etmek zordur"

* "Galatasaray'ın ipotek edilmemiş hiçbir geliri kalmamıştır"

Galatasaray'ın eski başkanlarından Faruk Süren, kulüpteki yönetim zaafiyetine dikkat çekerek Adnan Polat'a yüklendi. İşte Süren'in sözlerinden satırbaşları...

* "Başkanlığı terkettiğimden beri ikinci kez kürsüye çıkıyorum"

* "Sadece futbol takımından değil; temsil anlamında ve politikalardan dolayı memnun değiliz. Galatasaray yelkenlerini rüzgara göre ayarlıyor. Halbuki Galatasaray yelkenlerini hedeflerine göre ayarlamalı"

* "Bizim meselemiz şahıslarla değil. Mesele tüm Galatasaray'ın arzu edilen, bizim geleneksel tutumuzu sergileyen ve başarıya giden bir politikanın izlenmesi"

* "Galatasaray'da bölünmeler oldu. Başkan, ikinci başkan olarak belirlediği Mehmet Helvacı ile anlaşamıyor. Bu tablo sizce Galatasaray'ı ileride sportif ve mali anlamda başarıya götürebilir mi?"

* "Galatasaray'da bir yönetim zaafiyeti vardır. Bunu da yönetim ve başkan çözecektir."

* "Başkanın yeniden bir yönetim için karar alması gerekiyor. Bu oluşuma yeni kişiler de katılabilir"

Sporx
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Galatasaray Lisesi darbe yapti.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Bu ihtiyarlardanda çok umutlu değilim açıkçası.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ünal Aysan başkan olarak gelirse ve bünyesinde F.Süren-A.Dürüst-A.Öztürk-A.Albayrak bulunursa takımın küllerinden doğmaması için bir sebep kalmaz. Ünal Aysan'dan sonra da başkan Adnan Öztürk olur. İnşallah Cemal Özgörkey de girer bu yönetime ama zor gözüküyor. A.Polat yönetiminin sonu geldi artık, azıcık yüzleri varsa bıraksınlar.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

"Sadece futbol takımından değil; temsil anlamında ve politikalardan dolayı memnun değiliz."

Faruk Süren çok doğru bir noktaya işaret etmiştir. Adnan Polat ve yönetimi Galatasaray'ın sportif başarısızlığının yanında Galatasaray takımını ayaklar altına almışlardır. Sportif başarısızlığı çok öncede yaşadık, yaşayacağız. Ancak Galatasaray hiç bu kadar küçük düşürülmemişti.

Koltuk sevdası 2 nedenden olur. İnat veya çıkardır. Adnan Polat'ın ki inat diye umuyorum ama gelişmeler, yapılan işler, yöneticiler arasındaki bu ayrılık derken insan parçaları birleştirince farklı düşüncelere kapılıyor.

Mesaj Yetkileri