1 ile 6 arası toplam 6 sonuç

Konu: Zdeno Chara '' Ruh Hastası ''

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Default Zdeno Chara '' Ruh Hastası ''

http://www.nhl.com/ice/news.htm?id=555430

42 maç ceza almış bu hareketten sonra. Hareketi yaptığı adam hastanelik olmuş. Kanadalı taraftarlar polisin telefonunu kilitlemişler tutuklanması için ve Air Canada sponsorluktan çekilmekle tehdit etmiş NHL'i.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

haraket sert ama 42 maç ceza adamın kariyerini karartır eğer fikstür futboldaki gibiyse
    normalde futbolda da olan bir itme tabi yere düşen adamın şansızlığına sanırım boynunda bir sorun var:/

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by LifeYourself View Post
    haraket sert ama 42 maç ceza adamın kariyerini karartır eğer fikstür futboldaki gibiyse
    normalde futbolda da olan bir itme tabi yere düşen adamın şansızlığına sanırım boynunda bir sorun var:/
    hareketi yapanın mı sakatlananın mı
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by LifeYourself View Post
    Futbolda rakibini yere itersin yani çimene. Ama adam bariz rakibini cama çarptırmak için omuz atıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Adamın boynu kopmamış iyi ki, ittiği yere bak.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

tmmda o oyunda hiç mi omuz atmıyorlar biraz sert omuz atmış adamında sonu kötü olmuş tabi centilmenlik dışı ama bilmiyorum o sporu tam olarak.Ama bence oralara çok adam sıkıştırmışlardırtabi bu adam gibi omuz yerine dirsek atarak değil
    hareketi yapanın mı sakatlananın mı
    ben haraketi yapanı kastettim ama diğer adamında durumu kötü:/

Mesaj Yetkileri