Fenerbahçe Cumhuriyeti
Manisaspor zor deplasman. Galatasaray bu maçı da kaybedebilir bana göre.
Manisa umarım bu maçı alır
Manisa zor deplasman.Umarım puan çıkartabiliriz![]()
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Maçta tribünde olacağım. Manisaspor hücum hattı çok formsuz son haftalarda. Maçın beraberlik ile sonuçlanacağını düşünüyorum.
Kazanırsak güzel olacak, ilk 10'da bitireceğimize inancım tam.
İlk 10'da bitireceğiz derken kendimi Manisaspor taraftarı gibi hissettim, bu hale düşürenlere yazıklar olsun.
Manisaspor son maçlarda formsuz. Galatasaray Manisa'dan da formsuz. Beraberlik bekliyorum ben. Ama bir kazanan olursa oda Galatasaray olur inşl.
İnşallah kazanırız ama büyük ihtimal berabere biter.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
TS maçında istekli bir oyun vardı.Aynı istekli oyun sahaya yansıtılırsa 1 puan için yeterli olur diye düşünüyorum.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
1 puan alacağız inşallah.
Manisa bu aralar golmu atmiyor banami oyle geliyor ?
Galatasaray bu maci alir artik
Aslında Manisasporun Makukula, Manucho , Kahe , İsaac gibi forvetleri var kağıt üzerinde bakınca bu 4 forvet de ligimiz için çok iyi Makukula zaten geçen senenin gol kralı ama diğer maçları önemsemiyorlar galiba bu maçta Manisanın yeneceğini düşünüyorum Bu oyuncular büyük takımlara karşı iyi oynuyorlar.
Bize patlarlar gol konusunda sorun yok manisa alır maçı.
Hikmet Hoca'dan korkacaksın valla. G.Saray için kritik maç. Galibiyete Manisa'yı daha yakın görüyorum, etkili kanat adamları var. Orta alanda da genç ve yetenekli oyuncuları var.
Hikmet Karaman bütün sene yatar 4 büyüklere çelme takmak için zor maç ama büyük ihtimalle artık GS puan alır bu zorlu deplasmandan
En formsuz takımlar bile Galatasaray'a gelince patlama yaptığı için Manisaspor'un en az 2 gol atacağını düşünüyorum.Eğer 3 gol atarsak belki kazanırız.
![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Manisa'da Makakula vardı ona ne oldu? Bu sene yokları oynuyor.
Manisa kazanır diye düşünüyorum![]()
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
0-0 bitecek gibi geliyor bu maç bana.Galatasaray kazanırsa da en fazla 1 gol bulup kazanır.
artık puan kaybetme gibi lüksümüz yok bu maçı mutlaka ama mutlaka kazanmalıyız ...
Galatasaray fark atar.
Şampiyonluğa oynayan bi takım olarak kazanır yeniden liderliğe yükselirizBizi bu hale düşürenler utansın
Manisaspor kendi evinde dışardaki gibi pek verimli olamıyor beraberlik olabilir..
Cana yerine Sarp oyunda SKANDAL !Onbirimiz
----------Zapata-------
Sabri-Servet-Zan-İnsua
---Sarp-Ayhan-Culio----
Aydın-----------------Arda
---------Stancu-------
Kısaca "BAM"lar sahada..
Şu Aydın'ın özelliği nedir ya her gelen teknik direktör vazgeçmiyor aydından.