Fenerbahçe Cumhuriyeti
Dramatik bir şekilde Fenerbahçe'ye kaybeden Gaziantepspor, fomsuz Antalyaspor'u evinde ağırlıyor. Pek fazla söylenecek birşey olmadığını düşünüyorum. Gaziantepspor galibiyeti oldukça mantıklı.
Formsuz?Antalyaspor 6 maçtır kaybetmiyor, 12 puan topladılar.Gol yollarındaki sıkıntıyı da çözmüş görünüyorlar.Son 3 maçta attıkları gol sayısı 8.
Gaziantep'in stoperdeki ikilisi Dany ve Emre Güngör bu maçta yok.Sosa ve Popov'da cezalı.Tüm yük Olcan'a binecek.Antalyaspor'un beraberlik çıkarabileceğini düşünüyorum.
Gaziantepspor'un 3.lük şansı ciddi şekilde devam ediyor. Bu nedenle kendi saha avantajlarıyla da rahat bir galibiyet alacaklarını düşünüyorum...
Handikapli Antep bekliyorum.
Antalyadan bir bearberlik bekliyorum antepte ciddi eksiklikelr var bu maç öncesinde emre güngör popov hürriyet ismail sosa cezalı
Cenk Tosun 2 goL atarak takımı yine sırtLadı.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Cenk in 11 maçta 10. golü olmuş sanırım.Performansa gel.
adam atınca 1 tanede bırakmıyo en az 2 atıyo.
Adam golcü yahu.
şuana kadar hiç 1 maçta 1 gol atmadı galiba hep 2şer 2şer![]()
Sivasspor ve Bucaspor'a 1'er gol attı.
Galatasaray, Bursa, Eskişehir, Ankaragücü ve Antalyaspor'a ise 2'şer gol attı![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
G.Antepspor bizden daha çok haketti Avrupa Ligi'ni ve gidecekler. Helal olsun. Umarım başarılı olurlar. Bu kadroya hafif ve yerinde ekleme yaparlarsa bu sene Lech Poznan gibi sürpriz yapabilirler. Ama hemen satmasınlar elindekileri...
I'm back...