1 ile 18 arası toplam 18 sonuç

Konu: Galatasaray'da Adnan Polat krizi...

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    ev

Default Galatasaray'da Adnan Polat krizi...

Galatasaray'da Adnan Polat krizi...
    24 Mayıs 2006 08:15

G.Saray'da şampiyonluk kutlamaları sona ermeden yönetim kriziyle çalkalanmaya başladı. Adnan Polat'ın Robert'in transferine karşı çıkması, ortalığı karıştırdı...

Sarı kırmızılı yöneticiler, Fransız futbolcuyla kesinlikle ilgilenmediklerini söylerken, Tulun, "Göreceksiniz Robert G.Saray’a imza atacak" dedi.

Galatasaray’da, Laurent Robert konusunda yaşanan gerginlik büyüyor... Başkan yardımcısı Adnan Polat ve sportif direktör Bülent Tulun, Fransız futbolcunun transferi hakkında çelişkili açıklamalar yaparken, olaya başkan Özhan Canaydın’ın iş ortağı Haim Fresco da karıştı.

Robert’i yönetim kurulundan onay almadan İstanbul’a getirdiği ortaya çıkan Bülent Tulun’un bu davranışı yöneticilerden büyük tepki gördü. Futbolcunun getirilmesine ses çıkarmayan Adnan Polat’ın ise, hem Tulun’u kırmamak, hem de Haim Fresco’nun devreye girmiş olması nedeniyle sessiz kaldığı belirtildi. Ancak Polat, kendisine Robert’in durumunu soran gazetecilere dün bir kez daha, "Kendisiyle bir alakamız yok. Robert İstanbul’a tatil yapmaya gelmiştir" dedi.

Pazarlık yapıyoruz

Buna karşın Bülent Tulun, Adnan Polat’ın bu sözleri ile ilgili yorumunu sorduğumuzda, "Ben böyle bir şey ne duydum, ne de okudum. Şu anda Robert ile transfer pazarlığı yapıyoruz" dedi.

Tulun’un ayrıca yakın çevresine, "Göreceksiniz Robert 2 gün sonra G.Saray’a imza atacak. Çünkü tam bizim aradığımız tipte bir oyuncu" dediği kaydedildi. Bu gelişmelerin ardından, yöneticilerin tepkisini çeken Bülent Tulun’un görevden alınmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Bu arada Benfica ile 2 yıllık sözleşmesi bulunan Robert, İstanbul’a gezmeye geldiğini ve bugün ayrılacağını ifade etti. Öte yandan yönetici Tunca Hazinedaroğlu, dün Reina’da yönetim kuruluna yemek verdi.

Kaynak: Hürriyet
    Haber: Ali Naci Küçük

İnsallah en kısa zamanda sorunsuz bi sekilde atlatılır bu kriz.

kriz falan yok illa bir sorun yaratacaklar ... bir robert yüzünden yönetim dağılacaksa zaten hiç durmasınlar... ayrıca bu yönetimde adnan polat a bişey olmaz benim içinde önemli olan adnan polat ....

Nesil
    2006
    Yer
    Her nerede bulunuyorsam..

Hürriyet biraz abartmış olayı Adnan Polat'ın dediği tek şey "Benim bu transferden bir gün önce haberim oldu" cümlesidir. Yani herhangi bir karşı çıkma yok. Birkaç görüşme neticesinde aldığım duyumlar bu şekilde.Tüm Galatasaraylılar rahat olsun kriz falan yok ortada

Quote Originally Posted by demirhan1984
    Hürriyet biraz abartmış olayı Adnan Polat'ın dediği tek şey "Benim bu transferden bir gün önce haberim oldu" cümlesidir. Yani herhangi bir karşı çıkma yok. Birkaç görüşme neticesinde aldığım duyumlar bu şekilde.Tüm Galatasaraylılar rahat olsun kriz falan yok ortada
    ya bunu hep yapıyorlar ... ne zaman başarılı iyi bir sezon geçirsek arkasından bir kriz haberi çıkarıyorlar ... her kulüpte olan sorunlar olabilir bence bunda abartacak bişey yok ...
    ayrıca içimizi rahatlattın için teşekkürler ...

Nesil
    2004
    Yer
    Jeddah to Ankara

inşallah yoktur böyle bir kriz... ben adnan polatıda seviyorum bülent tulun uda ikiside ayrılmasın yönetimdennn

ya bırakın şu basını üzerine konuşmaya değmez

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

aman diyeyim böyle şeylerden gına geldi zaten artık. robert transferine de karşı çıkacağını sanmıyorum adamın. ne var yanee. robbeni getirecek halimiz olmadığına göre. bunu alabilirsek ne ala. yatıp kalkıp dua etmemiz lazım.

Adnan bu adamın kaRiyeRini biLiyomu acaba !

Nesil
    2004
    Yer
    Jeddah to Ankara

Quote Originally Posted by Meziyet
    Adnan bu adamın kaRiyeRini biLiyomu acaba !
    adam koskoca futbol yöneticisi neden bilmesin...

Quote Originally Posted by enesao
    adam koskoca futbol yöneticisi neden bilmesin...
    Neyse ya RbeRt Ribery oLayından sonRa ağıR şarTlaR İLeri sürmüş diyoLar

Nesil
    2005
    Yer
    ev

bu haberi ben ekledim sadece yazan medyanın ismine güvendiğim için ama haberin ciddiyetine inanmak benimde içimden gelmiyor GALATASARAY büyük bir camia olmasının yanında yine en az o büyüklükte bir ailedirde. Kimse hele ki daha transfer şartlarının konuşulduğu bir oyuncu GS yöneticileri arasında böyle bir ayrıma yol açamaz. GALATASARAY ailesi içinde kol kırılır yel içinde kalır!

Nesil
    2005
    Yer
    ev

G.Saray'dan Tulun'la ilgili açıklama...

G.Saray'dan, yönetim kurulunda çatlak olduğuna ve Sportif Direktör Bülent Tulun'un görevinden istifa edeceğine ilişkin haberlerle ilgili olarak şu açıklamada bulundu...

Galatasaray Kulübü, yönetim kurulunda çatlak olduğuna ve Sportif Direktör Bülent Tulun'un görevinden istifa edeceğine ilişkin basında yer alan haberlerin gerçekle ilgisinin olmadığını açıkladı.

Sarı-kırmızılı kulübün resmi internet sitesinde konu ile ilgili yer alan açıklamada, "Bugün çeşitli medya organlarında Galatasaray Yönetim Kurulu'nda çatlak olduğuna ilişkin haberler yer almaktadır.

Böyle bir durum kesinlikle asılsızdır ve asla söz konusu değildir. Kulübümüzün sportif direktörlük görevini sürdüren Bülent Tulun'un istifa edeceği şeklindeki haberler de asılsızdır. Bu tür spekülasyonlara yol açılmasını şiddetle kınıyoruz" denildi.

DEDİK YA GALATASARAY AİLEDİR KOL KIRILIR YEL İÇİNDE KALIR!!!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bizim medyamız bayılır spekülasyon yaratmaya.Bu haber de onlardan biridir.

Nesil
    2005
    Yer
    Kapalidan

Ben anlamadım şimdi Laurent Robert Gs a geliyor mu gelmiyor mu ?

medyanın her zmaanki ali hiç te şaşırmadım doğrsu...

Ben anlamadım şimdi Laurent Robert Gs a geliyor mu gelmiyor mu ?
    transfer haberleri burada
    http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=9265

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

perpetua yazmış... GELMİYOR...
    ...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...

Mesaj Yetkileri