Fenerbahçe Cumhuriyeti
Hiç derbi havası yok gibibeşiktaş bence bu maçı taraftarınında havasıyla alır
Yemin ederim, bu hafta Beşiktaş-Galatasaray maçı olduğundan şimdi haberim oldu. Bu anketi görünce...
Beşiktaşı her türlü yeneriz bizim orta sahayı geçme gibi şansları yok.İlerde stancu gibi bulduğunu atan bir forvetimiz var.Kalecilerimiz kalesinde güven veriyor.Bu maçı kazanmıcazda hangi maçı kazanacaz.
İki orta sıra ekibinin karşılaşmasından beraberlik bekliyorum..
Ligde 18 takım var,kendi olduğun takımı çıkar 17.İkiye böldüğünde yuvarlasan 8-9 arası bir şey çıkar.5.nin avrupa kupalarına gidemediğini düşünürsek orta sıra olmasa da orta sıraya çok yakın bir yer beşiktaş'ın konumu.Galatasaray da bu yüzden alt sıralarda olmuş oluyor Şemsicim![]()
Last edited by Börk : 27.Nisan.2011 at 21:32
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
2-1 kazanacağız gibime geliyor ama, bakalım...![]()
İki Hedefsiz kalmış takımın maçı 1-1 olup sahadan kardeş kardeşe ayrılırlar.
5. yi Afrikaya yolluyoruz![]()
Dilim sürtmüş yahuİnsan kabullenmeyince başka yerlere çekiyor
![]()
Haha bırakın peşimi artık![]()
Ne için oynuyor bu iki takım ? Ne manası var.
Beşiktaş kazansa ne olur Galatasaray kazansa ne olur ?
Bu maçı izlemeyi bile düşünmüyorum. Ancak ben her iki tarafın da sahaya genç oyuncularla çıkmasını isterim eğer öyle olursa izleyebilirim. Yani ilk 11'de A2 takımında oynayan 4-5 er tane oyuncu oynasa çok daha zevkli bir maç olur. Aksi taktirde Quaresma ve Arda arasında bir maç olacak.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Ben sanılanın aksine iki tarafın da hedefsiz kalmasından dolayı zevkli bir maç olacağı görüşündeyim. Kimsenin kaybedeceği bir şey yok nasıl olsa. Açık oynarlar güzel bir maç izletirler ve sonucunda kazanan kadro kalitesi , saha ve taraftar avantajıyla biz oluruz..
Bu maçı kazanacağımızı düşünüyorum kendi saha avantajımızla ve kaliteli kadromuzla.
3-1 bjk alır diyorum
...
Son dönemin en iddiasız derbisi kesinlikle.Bir de Lig Tv derbi reklamında büyük heyecandan falan bahsetmiş
Beşiktaş rahat kazanacaktır.Galatasaray'ın artık motive olacak hiçbir kaynağı yok.
Cenk Sakatlandı ...
Beşiktaş'ın genç file bekçisi Cenk Gönen, dünkü idmanda sakatlandı. Başarılı kaleci, kalçasındaki ağrıları artması nedeniyle antrenmanı yarıda bıraktı. Tedbir amaçlı olarak dinlendirilen Cenk'in durumunun çok ciddi olmadığı ve G.Saray maçında forma giyebileceği belirtildi. Cenk bu akşamki idmanda takımdaki yerini alabilecek....
![]()
Derbi olduğunu şimdi hatırladım.![]()
Beşiktaş'ın bir adım daha önde olduğunu düşünüyorum. Sonuçta kupa kaybedildiğinde lig önemli hale gelecek ve bu maç çok kilit.
Berabere bitecektir büyük ihtimalle.
yaşadığım, gördüğüm en anlamsız en amaçsız derbidir herhalde.
bülent ünder bize bi kıyak yapsana inönü'yü bombalasana !..... diyorum ... (ironiye koşun)
hayatımın en basit galatasaray'ını en değersiz en karaktersiz galatasaray'ını yaratan ve bana yaşatanlara teşekkürler....
edit: son satır bu maçla ilgili değil pek, skor taraftarı rererörö diyip gelmeyin sonra.
BEŞİKTAŞ 11 - Rüştü ; Ekrem, Toraman, Sivok, İsmail ; Fernandes, Guti, Aurelio ; Quaresma, Bobo, Simao
GALATASARAY 11 - Aykut ; Serkan, Servet, Zan, Çağlar ; Ayhan, Culio, Mustafa Sarp ; Kazım, Baros, Arda Turan
Bol gollü bir karşılaşma olabilir.İnşallah kazanan taraf biz oluruz.Bu sezon Ekrem'in karşısında kim oynadıysa maçın yıldızı oldu.(S.Özkan dahil) Arda gider ayak Galatasaray taraftarlarına hatıra kalacak üstün bir performans sergiyebilir.
So what?
Saike
Yarim saat kadli..
yedeklerimizin arasinda genç oyuncularda var Yedekler: Cenk Gönen, Cumali Bişi, Roberto Hilbert, Onur Bayramoğlu, Erhan Güven, Rıdvan Şimşek, Furkan Şeker.
Zaten iddiaları kalmamış güzel bir maç izlettirsinler bize.
Ali Turan'dan sonra GS'de oynayan en kötü sag bek Serkan Kurtulus'tur. Cihan Haspolatli bile 10 kat daha iyiydi.
Galatasaray yenecek gibi duruyor..