1 ile 12 arası toplam 12 sonuç

Konu: Ronaldo'dan önce Ronaldo'dan sonra

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Default Ronaldo'dan önce Ronaldo'dan sonra

8 Haziran 2011 14:51 | NTVSpor.net
    Brezilya ile Romanya'yı karşı karşıya getiren ve Sambacılar'ın 1-0 kazandığı maçta, dünyanın gözü onun üzerindeydi... 3 kez dünyada yılın futbolcusu seçilen ve 2 Dünya Kupası kazanan "Fenomeno" Brezilya Milli Takımı'na kendine yakışır bir şekilde veda etti.

"Fenomeno" lakaplı Ronaldo, iki kez Dünya Kupası'nı kazandığı Brezilya Milli Takımı'na Romanya ile yaptıkları maçla birlikte veda etti. Sambacılar'ın Fred'in golüyle 1-0 kazandığı maçta, gözler Ronaldo'nun üzerindeydi. İlk yarıda Brezilya Teknik Direktörü Mano Menezes tarafından 15 dakika görev verilen Ronaldo, topa her dokunduğunda alkışlarla uğurlandı. Nike da yıllarca sponsorluğunu yaptığı bu efsaneye özel bir video hazırlayarak saygısını ortaya koydu. "Ronaldo'dan önce ve sonra" konseptinde hazırlanan video, Fenomeno'nun futbola kattığı değerleri ortaya koyuyor.

RONALDO’DAN ÖNCE VE SONRA
    O oyunu hızı, yeteneği ve gücüyle değiştirdi.
    Her şeyi kazandı, rakip taraftarları bir araya getirdi, sakatlıkların üstesinden geldi.
    Yeni Brezilya jenerasyonuna ilham veren bir miras bıraktı.
    Hepsi basit bir zevk içindi: Futbol oynamak… EFSANEYE SAYGI
    Bir devrin beraber büyüdüğü, attığı inanılmaz goller, sürati ve bitiriciliği ile futbol tarihinin en önemli oyuncularından biri olarak gösterilen Ronaldo, Brezilya Milli Takımı ile son kez sahaya çıktı ve ayakta aşkışlanarak milli formnaya veda etti. 3 kez dünyada yılın futbolcusu seçilen El Fenomeno, tüm zamaların en iyi futbolcuları arasında yer alıyor.
    GELMİŞ GEÇMİŞ EN İYİ FORVETLERDEN BİRİ
    Dünya Kupalarının en fazla gol atan futbolcusu olarak tarihe geçen, Avrupa'nın birçok büyük kulübünde forma giyen ve son olarak Brezilya'nın Corinthians takımında oynayan 34 yaşındaki Ronaldo, Brezilya Milli Takımı ile 1998, 2002 ve 2006 Dünya Kupaları'nda attığı toplam 15 golle tarihe adını yazdırdı.
    PSV Eindhoven (1994-1996), Barcelona (1996-1997), Inter (1997-2002), Real Madrid (2002-2006) ve Milan (2006-2008) külüplerinde forma giyen, kariyerinde şimdiye kadar oynadığı 600'ün üzerinde maçta 420'den fazla gol atan, 3 kez FIFA'nın dünyanın en iyi oyuncusu ödülünü alan (1996, 1997, 2002), 2 kez Altın Top ödülü kazanan, 2 kez Dünya Kupası'nı kaldıran Ronaldo, futbol dünyasının gelmiş geçmiş en iyi forvetlerinden biri olarak gösteriliyor.
    Brezilya Milli Takımı ile 97 maçta toplam 62 gol atan Ronaldo, 77 gol atan Pele'nin ardından Brezilya futbol tarihinde ikinci sırada bulunuyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Çok büyük efsaneydi çok...

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Çok büyük futbolcudu. Futbolun öksüz kaldığını düşünüyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by Zekirdek View Post
    Çok büyük futbolcudu. Futbolun öksüz kaldığını düşünüyorum.
    Aynen öyle bence de...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Tam Forvet'in sözlükteki karşılığıydı.

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

10 iyi şey yap 1 tane kötü olayın olsun adın çıksın diye buna deniyor herhalde hergün basında kilo muhabbeti çıkıyor.Bundan 2-3 yıl önce herkes peşindeydi.Aynı tipte forvetin şu anda olmadığını düşünüyorum

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Ne Messi Ne Cristiano RonaLdo. Ben seni izLediğim için kendimi şansLı hissediyorum.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Brezilyalıların vucutları bi ilginç zaaten. Anında kilo almaya müsait yapıları var.

Sen bambaşkaydın be Ronaldo. Seni izlediğim için çok şanslıyım.

sakary Ali Misafir

İlk kez kendisini İnter'de iken izlemiştim.Müthiş goller atmıştı izlediğim gün.Gerçekten büyük futbolcuydu.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

nihatla gol krallığı yarışı zamanında takip ettim detaylı olarak.

Ronaldo Ronaldodur tarife tanıma gerek yok

http://www.youtube.com/watch?v=5yJaxZQtbd4 son maçı artık yürümeye niyeti yok

Mesaj Yetkileri