1 ile 14 arası toplam 14 sonuç

Konu: Ziya Doğan'a milli takım teklifi

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Default Ziya Doğan'a milli takım teklifi

Makedonya Futbol Federasyonu Başkanı Zoran Nikolovski tarafından görüşmeye çağrılan Ziya Doğan:

“Daha önce de teklif almıştım, bu sefer daha ciddi bir yaklaşım gösterdiler. Pazartesi günü Makedonya Futbol Federasyonu toplanıp kararını verecek"

Transfer Market

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Bu haberi duyan;

Erdinç Yavuz
    Abdelaziz Ayman
    Celaleddin
    Tazemeta
    Bessam Abbas
    Adnan Güngör

ve birkaç futbolcu daha Makedonya'ya vatandaşlık başvurusu yapmış.

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Quote Originally Posted by ForsakeN View Post
    Bu haberi duyan;

Erdinç Yavuz
    Abdelaziz Ayman
    Celaleddin
    Tazemeta
    Bessam Abbas
    Adnan Güngör

Hala gülüyorum .

Kafalar iyi herhalde Makedonya'da .
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by ForsakeN View Post
    Bu haberi duyan;

Erdinç Yavuz
    Abdelaziz Ayman
    Celaleddin
    Tazemeta
    Bessam Abbas
    Adnan Güngör

Çok iyi

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

oldumu şimdi taş gibi yılmaz vural dururken

Nesil
    2008
    Yer
    Kocaeli-BOLU

Makedon futbolunun savunma oyuncusu sayısı yetmez Ziya hocaya

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ayman'da yardımcısı olacakmış. aslında böyle küçük milli takımlarda kontra atak futbolu tutar koy en uca Pandev'i geriye diz 9 adam tamamdır.

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

İşte isim yapmak böyle birşey. Bizde diyoruzki antrenörlüğün okulunu okuyalım sonra gidelim yurtdışında master'ını yapalım sonra gelelim ülkemizde bir takımın alt yapısı olsun U16 takımı olsun bir yerlere girelim hep istediğimiz işi yapalım falan diyoruz ama bu gibi isimler olduğu sürece benim gibi hevesli ve istekli olan kişiler için antrenörlük işi bitmiş oluyor.

Şimdi bu Ziya Doğan'ın başarıları nedir ? Yani geçmişte elle tutulur bir başarısı varmı bu adamın. Hayır bir Trabzonspor çalıştırdı. Sonra gittiği tüm külüpler ya küme düştü yada Ziya Doğan kendisi istifa etti.

Ama tabiki ne var isim var. Ziya Doğan, Yılmaz Vural, Samet Aybaba. Adamların hiç bir başarısı yok. Ama her profesyonel Anadolu takımlarındada çalışmışlıkları var.

Yazık.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Quote Originally Posted by BaFraLı View Post
    İşte isim yapmak böyle birşey. Bizde diyoruzki antrenörlüğün okulunu okuyalım sonra gidelim yurtdışında master'ını yapalım sonra gelelim ülkemizde bir takımın alt yapısı olsun U16 takımı olsun bir yerlere girelim hep istediğimiz işi yapalım falan diyoruz ama bu gibi isimler olduğu sürece benim gibi hevesli ve istekli olan kişiler için antrenörlük işi bitmiş oluyor.

Şimdi bu Ziya Doğan'ın başarıları nedir ? Yani geçmişte elle tutulur bir başarısı varmı bu adamın. Hayır bir Trabzonspor çalıştırdı. Sonra gittiği tüm külüpler ya küme düştü yada Ziya Doğan kendisi istifa etti.

Ama tabiki ne var isim var. Ziya Doğan, Yılmaz Vural, Samet Aybaba. Adamların hiç bir başarısı yok. Ama her profesyonel Anadolu takımlarındada çalışmışlıkları var.

Yazık.
    Yilmaz vurala basarisiz diyenler biraz elinizi vicdaniza koyun ben sahsen milli takimda yilmaz hocayi gormek isterim yilmaz vural hep kucuk takimlari calistirdi vede hepsinde basarili oldu konya haric neden buyuk takimlari calistiramadi ? Calistirdi trabzonu calistirdi basarili olamayinca yilmaz vural 3 buyukleri calistiramaz cikti "ADI" bide Sunlari dusunun bu adam hep kume dusmekte olan takimlari aldi hepsinide ligde tutmayi basardi konya haric o kadarda olsun artik sahsen yilmaz vurali cok severim hocaligini korkmadan oynuyan atak futbolunu benimsemistir hep + sunu solemeyelimki yilmaz vural ile daum ayni universiteyi bitirdi yilmaz vural 2 kez belge alirken daum 1 kez almistir yilmaz hocaninda dedigi gibi adim yabanci bi isim olsaydi buyuk takimlarda hocalik yapardim demisti

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Ben Ziya Doğan'ın Makedonya'da bişeyler yapabileceğini düşünüyorum.
    I'm back...

11. Default

Ziya Doğan bu tarz takımların adamı . Teknik direktörlük yeteneği yok ancak kontra atak - savunma futbolunu da bir takıma yerleştirirse iyi işler yapar . Makedonya ' nın başına geçerse de Pandev gibi bir hücum silahı varken topu onla buluşturup gol arayan bir sistem kuracaktır . Takımca savunma anlayışı ile .

"Çok zor bir görev devraldık"

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

En azından küme düşme tehlikesi yok

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

pandev in mourinho dan sonra ziya doğan tecrübesi yaşaması biraz ilginç olcak

Mesaj Yetkileri