Konu gece yarısı tekrar açılacaktır.
(/s)
Maç hakkında ki görüşlerinize devam edebilirsiniz.
(/s)
Trabzonspor rahat kazanır.3-0 falan
Kırıkkale kadar kolay maç olmayacaktır yinede kazanırız..
Trabzon kazanacaktır bence de.Adana Demir ne kadar dayanabilir bilinmez.
Gol Gol Gol Adana Demirspor attı...
Serkan'ın bir anlık hatasından iyi yararlanan Özgür, topu önüne alarak süratle ceza sahasına girdi... Şık bir çalımla iki kişiden sıyrılan Özgür, Tolga'nın solundan meşin yuvarlağı ağlara yolladı...
Bu maçtan sürpriz bekliyorum zaten..Adana kadrosu iyii..Zaten suanda çok basklı oynuyorlar..
Özgür Nasuh attı golü![]()
Daha erken.Bence Trabzon çevirecektir..
So what?
Saike
Küçük Amigo'yu İzleyin...
http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber.aspx?r=1&hid=32040
Bencede çevirir maçı Trabzon.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Vay heLaL olsun bu yaşta![]()
Last edited by uAsamet91 : 09.Ocak.2008 at 21:43 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
saha karıştı... Tansiyon yükseldi!!! Celaleddin ile Ramazan arasında büyük bir tartışma var...
Sahaya bir bıçak atıldı... Olacak iş değil...
Süleyman Abay, bıçağı eline alarak saha görevlilerine teslim etti...
Dk :86
Bu arada Trabzon eleniyor sanırım..Gençlerbirligi,Adana 1 puan alırsa cıkar..
Maç bitti sayılır.Helal valla Adana Demirspor'a..
So what?
Saike
Trabzon kupayada veda ediyor...
Çünkü son maç Adana-Manisa maçı...
Gençlerbirligi zaten cıktı...
Maç bitti..1-0...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Trabzonspor 'demire' çarptı! 1-0
Fortis Türkiye Kupası (B) Grubu'nda Trabzonspor ile Adana Demirspor 5 Ocak Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. Mücadele ev sahibi ekip Adana Demirspor'un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.
TFF 2. Lig Yükselme grubunda mücadele eden Adana Demirspor'a Trabzonspor karşısında galibiyeti getiren gol ise 5. dakikada Özgür'den geldi. Adana Demirspor aldığı bu 3 puanla B grubunda puanını 6 çıkartarak gruplarda son maç öncesi bir üst tur için büyük bir avantaj elde etti. Ersun Yanal'ın Trabzonspor'u ise Adana'dan eli boş olarak ayrıldı.
Bu maçın ardından ise B Grubu'nda Adana Demirspor puanını 6'ya çıkartarak liderliği G.Birliği OFTAŞSpor ile paylaşırken, Trabzonspor 3 puanda kalarak 3. sıraya geriledi. Bir başka 3 puanlı takım Vestel Manisaspor 4. sırada yer alırken, kupada henüz puanla tanışamayan Kirikkalespor ile son sırada yer aldı.
5 Ocak Stadyumu'ndaki karşılaşmaya tribünler büyük ilgi gösterdi. Turkcell Süper Lig özlemi çeken Adana Demirspor seyircisi 5 Ocak Stadyumu'nun tamamını doldururken 90 dakika boyunca gösterdikleri coşkulu performans ve renkli görüntüler futbol adına soğuk geceyi adeta ısıttı ta ki 83. dakikada Hüseyin ile Emrah'ın pozisyonunun ardından sahaya atılan bir bıçağa kadar. O dakikaya kadar futbol için stadı dolduran ve büyük bir destek ile takımını ateşlemeye çalışan, beğenilen Adana Demirspor seyircisi istemese de atılan o kesici cisim ile kötü bir imaj yarattı.
Seyircisinden aldığı güç ile maça iyi başlayan ev sahibi ekip özellikle Özgür ve Burak'ın ilk yarıdaki iyi futbollarıyla Trabzonspor savunmasına oldukça zor anlar yaşattı. Zaman zaman çok etkili kontra ataklarla tehlikeli gelen Adana Demirspor ilk yarıdaki güzel futboluna ise sadece 5. dakikada Özgür'ün golünü sığdırabildi ve devre bu sonuçla tamamlandı. Trabzonspor'da defans oyuncularının yaptığı hatalar ve Ceyhun-Gökdeniz-Umut üçlüsünün ilk yarıdaki etkisiz performansı gözden kaçmadı.
Karşılaşmanın ikinci yarısında ise Adana Demirspor teknik direktörü Levent Eriş takımının oyunu biraz daha geride kabullenmesi yönünde futbolcularına direktif verirken, Ersun Yanal yaptığı üç oyuncu değişikliği ile maça müdahale etmek istedi. Yattara, Ergin, Çağdaş ikinci yarıda Trabzonspor'da oyuna giren isimler olurken, sahada kaldığı süre içinde kötü performans gösteren Serkan, Hüseyin ve Ceyhun ikinci yarıda Ersun Yanal'ın daha fazla katlanamadığı isimlerdi.
Yattara'nın girişiyle hareketlenen oyunda Trabzonspor ikinci yarı önemli pozisyonlar bulsa da Adana Demirspor defansı ve kaleci İlker gösterdikleri iyi performansla kalelerini gole kapattılar. Karşılaşmanın geneline bakıldığında sert zemin ve soğuk havada oynanan maçta kötü şartlara rağmen iki takımda iyi bir mücadele örneği gösterirken maçın tempolu geçmesi futbolseverleri memnun etti. Özellikle karşılaşmanın ikinci yarısında bol gol pozisyonlarının olduğu fakat meşin yuvarlağın bir türlü beyaz çizgiyi geçmediği bir 45 dakika vardı...
Fortis Türkiye Kupası'nda 4.hafta maçları gelecek hafta oynanacak. 15 Ocak Salı günü 16.00'da başlayacak mücadelede Adana Demirspor G.Birliği OFTAŞSPor deplasmanına çıkacak. Trabzonspor ise 4. haftayı bay geçecek.
Last edited by KaF KeF : 09.Ocak.2008 at 22:55 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Maç bitti.AadanaDemirspor kazandı tebrikler.
Tebrikler AdanaDemirspor.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Trabzon işini çok zora soktu.Ligden sonra kupadan elenmek çok kötü olur onlar için..
So what?
Saike
zoruma gidiyo bu yonetimin halen taraftarlarin yuzune bakacak olmasi. I$i yapamadilar buda yetmedi gitmek te bilmiyolar.
Umut Bulut gercekten bu takimi tasicak forvet oyuncusu degil, cunku pivot denilen stili oynamiyo. Ileri atilan toplarda hic etkili olamadik bizde bu yuzden, eger acil transfer yapilmasa bu sene Trabzonspor orta siralarda kendine yer bulur.
Adana yi kutluyoruz heralde Trabzon olarak, ama ben teknik direktor Levent Eris i dahada ayriyetten kutlamak isterim. Cok iyi taktikle oynadilar, kanat oyuncularimiz neredeyse hic varlik gosteremedi, ortadan atilan toplarda ise Umut un becereksizligi ve diger oyuncularda siki markaj nedeniyle etkisiz kaldigini gorduk.
Trabzon tekrar çöküşte..
Deli olcam![]()
bi gazete Umut Bulut a 3 yildiz vermis![]()
Nuri aLbayrak ve saz arkadaşLarı reziL ediyorsunuz bizi reziL !! Trabzonspor'u 10 yıL geriye gitmesini sağLadınız. Önce yıLdızları sattınız ,yerinede kimseyi aLmadınız ! Trabzonspor sayesinde ne kadar ihaLe aldıysan ,işLerin 4-5 katına çıktıysa o boğazına giren bütün Lokmalar haram oLsun ! GüzeLim takımı sen ve teknik direktörün ne hale getirdi ! Bi gidin ya Utanmazlar ! hala o koLtukta oturuyosun hiç mi utanma oLmaz bir adamda ! Atay Aktuğ gibi adamı takım 2. iken sırf Tomas Jun yüzünden aşağıya aLdılar . senide orda oturtanlara ne diyeyim rezilsiniz !
Trabzonspor gibi İstanbul saltanatını bir dönem yıkan 3 büyükler yerine 4 büyükler cümlesinin kullanılmasına neden olan bir takımın şu son dönemlerde yaşadıkları gerçekten felaket. Özellikle Avrupa maçlarında mahalle takımı diyebileceğimiz takımlara elenmesi ve şu an içinde bulunduğu durum Trabzonspor'a hiç yakışmıyor.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
HakLısın o zamanLar Nuri aLbayrak ve saz arkadaşLarı gibi futboLun f'sinden anLamayan sadece çıkar amaçLı,para ve siyaset oyunları için o koLtukta oturan insanLar yoktu. Hatta o zamanLar Ceyhun,Ayman ,Umut gibi oyuncularda yoktu . Trabzonspor'un iLacı beLlidir özüne dönecek bu saatten sonra. Nuri aLbayrak Ve Ziya Doğan yüzünden 10 sene geriye gidecek takım beLki ama başka çağre yok 2.sınıf oyuncularla hiçbir başarı sağLanamaz . Yeniden yapıLanacaksın gerekirse 5-6 sene bekLeyeceksin . Çünkü mevcut kadroda Gökdeniz ve Yattara hariç bütün oyuncular birbirine benzer ve aynı seviyedeki oyuncular.
Dün akşam Trabzon'daki bir yereL Tv Trabzonspor -Fenerbahçe maçını veriyordu . Avni Akerde 30.dakikada 4-0 Öne geçtiğimiz ve 4-3 kazandığımız maç. Kadroya bakıyorum Ogün,Osman,AbduLlah,Lemi,ToLunay,Orhan,ÜnaL,Hami,Ş ota,ArçiL . Ve dikkatimi çeken oLay ise 85.dakikada Şota çıkıyor ve yerine 18 yaşındaki Fatih Tekke giriyor. Kim derdi bu çocuk yıLlar sonra Kral olacak diye ? İşte Trabzonspor'un başarıları bu şekilde gelmiştir . ALtyapıdan çıkan oyuncularla ve çevre illerden aLınan yıldız olabilecek oyuncularla. Şu an bir üstteki yazdığım o muhteşem kadroya bakıyorum birde Şuanki Ceyhun,Erdinç,Celaleddin,Ayman,Umut,ToLga gibi 2.sınıf oyunculara. Farkı anLamamak için deLi oLmak Lazım heralde.
Adana Demirspor'a helal olsun.Trabzonspor'un hala koruyanlara hayret ediyorum.Adana Demirspor'a elenerek veda ediyorlar kupaya.Ligin başında da UEFA'da zayıf bir takıma elenmişti.Trabzon'da çöküş bu sezon başladı.
Çöküş Nuri Albayrak ve Ziya DoğanLa başLadı . Bjk Holosko için dünya kadar para veriyor üsteLik elinde Bobo,Nobre,Higuain gibi oyuncular var . Trabzonspor 1-2 sene içinde o kadar oyuncuyu satıp yerine adam aLmazsa bu sonuçlar çok normaL