1 ile 9 arası toplam 9 sonuç

Konu: Kayıtlı Oyunumu Açamıyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Default Kayıtlı Oyunumu Açamıyorum

Öncelikle iyi akşamlar sevgili arkadaşlarım. Benim sorunum kayıtlı oyunumu açma aşamasında. Her zaman oynadığım kayıtlı oyunumu açmaya çalıştım az önce. Tam açılırken bir anda oyundan çıktı kendi kendine. Tekrar tekrar denememe rağmen aynı sorunu yaşıyorum. Bildiğiniz bir çözümü var mı acaba?

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Kayıtlı oyununuzu açarken uyarı verip oyundan atmış, eğer kayıtlı oyun açılamadı uyarısı alıyorsanız, o oyunu artık bir daha oynayamazsınız.

Yeni bir oyuna başlamanız gerekecektir.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Uyarı vermeden direk oyundan çıkıyor. Ama ben yine de yeni kariyer açmak zorunda kalacağım heralde.

Nesil
    2006

bi anektot ta ben ekliyim oyununun üstüne başka bir versiyon yuklediysen ondanda olabilir

banada aynısı oldu 2015 yılındaydım okadar emek gıttı bosuna

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya-Edirne(Üni)

oyun açıkken bilgisayar elektrik gider bilgisayar kapanırsa save dosyasında bozulma görülüyo öyle bişi varsa ondan da olur

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

eğer yukarıda arkadaşlarımın dedikleri haricinde çeşitli sorunlar yaşıyorsan "fm save cleaner" adlı programı bi kullan. bu program kayıtlı oyunundan gereksiz detayları silecektir. eğer bozulma bu gereksiz detaylardan dolayı oluştuysa "fm save cleaner" gereksiz detayları sileceği için belki br düzelm söz konusu olabilir.

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

aynı sorun bendede var fm 2008 açtım oynadım saveledim çıktım oyundan.Sonra load gameden girmeye çalıştım Kayıtl oyununuz açılmıyor dedi 2 kere böyle oldu bi oyunum öle gitti sonra gine açtım gine aynısı oldu.. neden olurki acabaya.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Tam oyunu kaydederken yada oyunu yüklerken elektrik felan gider yada bilgisayar çeşitli sebeplerden dolayı kapanırsa kayıtlı oyuna zarar veriyor ve bi daha oynayamıyorsunuz. Kahretsinki bendede Crash Dump illeti çıktı gitti o kadar emek. En fazla 3 yıl oynuyorum. Bi keresindede arkadaşımızın küçük çocuğu tam kaydederken alttaki fişi çekmişti ve oyun gitmişti.

Mesaj Yetkileri