1 ile 24 arası toplam 24 sonuç

Konu: Los Angeles'tan Madrid'e Sırada Neresi Var ?

Default Los Angeles'tan Madrid'e Sırada Neresi Var ?

Merhaba arkadaşlar. Forumda oynadığım kariyerleri sizlerle beraber sürdürmek için yazar olmaya karar verdim ve benim için ilginç bir tecrübe olacak olan Los Angeles Galaxy kariyerini başlattım. Çok uzun soluklu bir kariyer olacağını düşündüğümden İngiltere, Fransa, Almanya, İtalya, Hollanda, İspanya, Türkiye, Amerika liglerini seçtim.

Hazırlık maçlarını rahat bir şekilde tamamladık. Takım üzerinde gözlemlerimizi yaptık. Kolay galibiyetler aldık. Takıma en uygun taktiği ve eksikliklerimizi belirledik.

Hazırlık maçlarından sonra gol yollarında biraz eksiklik gördüğüm için hemen Amerika'lı yıldız Eddie Johnson'ı önümüzdeki 3 sezonki draft haklarımızı Kansas City'e vererek kadromuza kattık. (MLS'de transferler takas ya da draft haklarına karşılık olarak yapılıyor. Bilmeyenler için belirtiyim dedim.)

Eddie Johnson oynadığı ilk hazırlık maçında şanssız bir şekilde
    sakatlandı. Doktorumuz 3 hafta ile 1 ay arasında tedavisinin süreceğini ve lige yetiştirileceğini bize söyledi. Her ne kadar sakatlığına üzülsekte lige yetişecek olması bizleri sevindirdi.

Kadromuz son halini yavaş yavaş alırken maddi durumdan dolayı Lance Friesz, Landon Donovan ve Abel Xavier'i kadrodan cıkarmak durumunda kaldık ve serbest kaldılar. Transfer sezonunu tek transferle kapattık. Özellikle Landon Donovan'ın takımdan ayrılması orta sahada her ne kadar sıkıntı yaratacak gibi dursada büyük yıldızımız David Beckham sayesinde bu sıkıntıyi üzerimizden atacağız gibi duruyor.

Ligin başlamasına kısa bir süre kala kadromuzun son hali böyle oldu.

Devamı gelecek arkadaşlar lig başlıyor Yorumlarınızı bekliyorum
    Last edited by Mordoc : 10.Ocak.2008 at 18:23

Nesil
    2007
    Yer
    Istanbul

bi ara bende degişiklik olsn diye los angeles galaxy almıstım

bi süre sonra sıkıyor kardeşim ya

başarılar sana

Şu anlık sıkmıyor ama pek iyi gittiği söylenemez pek tanımıyorum takımları alışmam için ilk sezonunu geçmesi lazım galiba

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Başarılar dilerim.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

Umarım başarılı olursun...

Ve Lig başladı.

1.Hafta sonunda son şampiyon ile deplasmanda 2-2 berabere kaldık.

2.Hafta yine berabere kaldık. Pek iyi başladığımız söylenemez.

US Cup elemesinin ilk turunu geçtik.

Defansımızın vazgeçilmez sol kanadı Mike Randolph bu maçta 3 hafta - 1 ay kadar sahalardan uzak kaldı.

3.hafta ligte ilk galibiyetimizi aldık.

US Cup elemesinin finalinde ligte yendiğimizi Chivas'a mağlup olduk ve geçen sezon aldığımız kupaya erken veda ettik.

Forvetteki en önemli gol silahımız, yeni transferimiz Eddie Johnson'ın başı bu sezon sakatlıktan kurtulamadı. Bize geldikten sonra 2.kez sakatlanan Eddie Johnson 1 ay - 2 ay arası sakatlandı.

4.hafta hiç beklenmedik bir yenilgi aldık. Kendi sahamızda adeta bozguna uğradık.

5.hafta New England maçıyla başlayan kötü gidişat Chivas maçı ile devam etti.

Sol kanat oyuncumuz Mike Randolph tam antremanlara başladı.

6.hafta Colorado karşısında 2-2 berabere kaldık.

7.hafta yine 2-2 berabere kaldık. Maça hızlı başlamıştık ama bu hız fazla sürmedi sahadan beraberlikle ayrıldık.

8.hafta kötü gidişata son verdik ve çıkışımız başladı.

Eric Ebert adlı oyuncuyu draft ettik.

9.hafta lider olan Salt Lake'i kendi evimizde 2-0 mağlup ettik.

Eddie Johnson yaşadığı talihsiz sakatlıktan sonra tam antremanlara başladı.

10.hafta Colombus'u kendi evimizde 3-0 gibi net bir skorla mağlup ettik. Sakatlıktan yeni dönen Eddie Johnson 2.yarıda girip 1 gol kaydetti.

Bu maçta yıldızımız olan David Beckham'ı 2-3 ay süreyle kaybettik. Bu bizleri çok üzdü.

SuperLiga grupları belli oldu.

11.hafta 5 dakika uzatma verilen maçta uzatmalarda karşılıklı bulunan iki gol ile maç 1-1 sona erdi.

12.hafta Kansas City'den aldığımız yıldızımız Eddie Johnson eski takımına 2 gol atarak bizi galibiyete taşıdı.

12 hafta sonunda puan durumu şöyle oluştu. Maç eksiği ile Batı Konferansında 4. sırada bulunuyoruz.

SuperLiga maçlarıyla devam edeceğiz

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Bu sakatlıklar nedir yahu.

Şanssızlıklar yakanı bırakmamış bir türlü.

Bol Şans.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Vallahi sorma hepte maçlarda sakatlanıyorlar. Kötü bir durum ama o kadar kötü gidiyor sayılmam bakalım nereye varcak bu kariyer.

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Valla sakatlar çok canını yakmış, özellikle Beckham'ın sakatlığı çok kötü olmuş

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

son maçlarda kendine gelmeye başlamıssın başarılar
    Galatasaray ile yeniden Avrupaya 2013 Kariyerim. Katkılarınızı beklerim.
    http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=110922

Evet şu aralar 1.yim Batı'da. Resimleri sonra koyacağım. Beckham sakat ama baya iyi gidiyoruz bakalım
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Evet arkadaşlarr serüvenimiz devam ediyor.
    SuperLiga'da hiç beklenmedik sonuçlar alarak turnuvaya erken veda ettik.

Bu maçta sol kanat oyuncumuz Mike Randolph tıpkı Eddie Johnson gibi bu sezonda 2.kez sakatlandı. Doktorlar 1 ay süreyle tedavi olacağını belirtti.

Bu maçlar sonunda SuperLiga'ya veda etmiş olduk. US Cup ve SuperLiga'dan erken veda edince tüm ağırlığımızı lige verdik.

13.hafta Doğu lideri karşısında rahat bir galibiyet aldık.

14.hafta golsüz bir maçla geçildi.

15.hafta New England karşısında zorlanmadık.

16.hafta New York'u deplasmanda 3-2 ile geçtik.

17.hafta rahat bir galibiyet daha aldık. Eddie Johnson bu maçta bir kez daha sakatlandı ama 3-4 gün içerisinde iyileşip öbür haftaki maça çıktı.

18.hafta Colorado'yu 2-1 ile geçtik.

Chivas SuperLiga şampiyonu oldu.

19.hafta evimizde Salt Lake ile berabere kaldık.

Mike Randolph ve David Beckham tam antremanlara başladı.

20.hafta rahat bir galibiyet daha aldık.

21.hafta uzun süre aradan sonra ilk defa yenildik.

22.hafta Salt Lake ile golsüz berabere kaldık.

23.hafta yine bir beraberlik aldık.

24.hafta beraberliklerden kurtulup kendi evimizde galip geldik.

US Cup finalinde FC Dallas New England'ı farklı mağlup ederek kupayı müzesine götürdü.

25.hafta Colombus'a mağlup olduk.

26.hafta berabere kaldık.

27.hafta Houston'a deplasmanda yenildik.

28.hafta Toronto'yu yenerek kendimize geldik.

29.hafta New York'u evimizde dağıttık.

30.hafta son maçta 4-1 mağlup olmamıza rağmen Batı Konferansı Şampiyonu olduk.

30 haftalık maraton sonunda puan durumları şöyle oluştu.

Last edited by Mordoc : 10.Ocak.2008 at 18:19 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Play-Off kuraları belli oldu. Colombus Crew ile eşleştik.

Eşleşmenin 1. ayağını 45 dakika 10 kişi oynadığımız maçta 2-1 kazanmasını bildik. Oyundan atılan oyuncumuzun David Beckham olmasına rağmen moralleri bozmadık ve 2. maç için büyük avantaj sağladık. Aynı zamanda Kevin Harmse adlı oyuncumuz sakatlandı ama doktorlar pek önemli bir şeyi olmadığını söylediler.

Eşleşmenin 2.ayağında evimizde David Beckham'dan yoksun oynadığımız maçta 1-1 berabere kalarak Batı Konferansı finaline yükseldik.

Play-Off'ta ilk elemelerden sonra sonuçlar şöyle oluştu.

Batı ve Doğu Final kuraları çekildi ve FC Dallas ile eşleştik.

Dallas'ı farklı mağlup ederek Batı Konferansı şampiyonu olduk ve MLS finaline yükseldik.

Finaller sonrası sonuçlar şöyle oldu.

MSL Finalinde Chicago ile eşleştik.

Ve Chicago'yu Depot Center'da 1-0 mağlup ederek MLS ŞAMPİYON'u olduk

Ve işte bu uzun maratonda yaptığımız tüm maçlarımız;

Takım İstatistikleri;

Oyuncu İstatistikleri;

Yılın Kalecisi Ödülü;

Yılın Defansı Ödülü;

MLS All-Pro Team (Yılın İlk 11'i);

Yılın Koçu (Tabii ki ben );

Fair-Play Ödülü;

Altın Ayakkabı Ödülü;

MLS Most Valuable Player Ödülü (O da neyse anlamadım );

Yılın Çaylağı Ödülü;

USSF Team Humanitarian of the Year Ödülü;

Taraftarlarımız yılın oyuncusunu Carlos Pavon olarak seçti.

Taraftarlarımız yılın en iyi 11'ini seçti.

VE ŞOK BİR KARARLA BERKE ERGÜDER LOS ANGELES GALAXY'DEN GELEN YENİ TEKLİFİ KİBARCA GERİ ÇEVİREREK HAYATINI AVRUPA'DA DEVAM ETTİRMEK İSTEDİĞİNİ SÖYLEDİ VE KULÜP TARAFINDAN ANLAYIŞLA KARŞILANDI. 47 YAŞINDAKİ MENAJER KENDİSİNE YÖNELTİLEN SORULARA SADECE MESLEĞİNİ AVRUPA'DA DEVAM ETTİRMEK İSTEDİĞİNİ BELİRTEREK LOS ANGELES GALAXY'İ ÇOK SEVDİĞİNİ VE TAKIMI ÇALIŞTIRMANIN KENDİSİNDE MUTLULUK YARATTIĞINI BELİRTEN TECRÜBELİ TEKNİK ADAM AVRUPA'DAN GELECEK HER TEKLİFE AÇIK OLDUĞUNU BELİRTTİ.

Berke Ergüder kendisine gelen ilk teklifi kabul ederek Atletico Madrid ile anlaştı. Avrupa'da kariyerine devam etmek isteyen Berke Ergüder Atletico Madrid'in Javier Aguirre'yi kovmasıyla göreve getirildi. Atletico başkanı Enrique Cerezo bu kötü gidişata son vermek için tecrübeli bir menajere ihtiyacımız var ve bunu başarabileceğine inandığımız Berke Ergüder'i tercih ettik dedi. Amerika'da sezon bitti ve Berke Ergüder İspanya'ya gelerek sezon ortasından takımın başına geçti. Atletico Madrid 24 hafta sonunda 28 puanla 14. sırada bulunuyor. Enrique Cerezo bu sene kendisinden bir şey beklemediğini ancak orta sıralarda bitirilmesi gerektiğini belirtti ve Berke Ergüder bunu başarabileceğini söyledi. Önümüzdeki sezon Atletico Madrid ve Berke Ergüder'in ilk 5 için savaşacağı düşünülüyor. Berke Ergüder ayrıca eline çok iyi kadro verildiğini ve bir kaç ekleme ile şampiyonluğa aday olabileceklerini sözlerine ekledi.

Atletico Madrid'in şu anki kadrosu;

İspanya Puan Durumu;

Evet arkadaşlar Amerika'dan İspanya'ya uçtuk İlginç bir tecrübe oldu benim için Los Angeles Galaxy birazda Atletico ile devam edelim dedim. Teklif gelince hemen atladım açıkçası Sezon ortasından devam edicez mecburen İspanya'da daha ilk sezon oluyor bu durumda. Amerika'da lig bayağı bir erken başlıyor Avrupa'ya göre

Bu arada acaba birisi başlığı "Sırada Neresi Var?" olarak değiştirebilir mi? Çok uzun soluklu bi kariyer olacağını tahmin etmemiştim ama olay şu ki bi 15 20 sezon oynayacağım galiba

Nesil
    2007
    Yer
    Manisa

iyi gidiyorsun.. bu arada transfer bütçen ne kadar?

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Başlık tamamdır.

İlk sezon Amerika'da şampiyonluk ve sonrasında İspanya. Avrupa Kupaları'na katılacak bir yerde bitirebileceğini düşünüyorum.
    "YÜCE ATATÜRK"

Quote Originally Posted by Papi44 View Post
    iyi gidiyorsun.. bu arada transfer bütçen ne kadar?
    21 milyon euro ama şu an transfer yapmayı düşünmüyorum

Edit: ben yanlış bakmışım yahu 21 milyon sezon başındakiymiş şimdi 2 milyon kalmış eski teknik direktör jean II makoun diye birini almış bayağı sağlam bi adama benziyo 9.75€ ya nasıl 2 milyon kaldı gerçi anlamadım

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Başlık tamamdır.

İlk sezon Amerika'da şampiyonluk ve sonrasında İspanya. Avrupa Kupaları'na katılacak bir yerde bitirebileceğini düşünüyorum.
    şu sezonu geçirelimde az kalmış zaten ortada geldim başa bakalım neler yapıcaz
    Last edited by Mordoc : 10.Ocak.2008 at 19:56

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

ilk sezonda ispanya tebrikler
    Galatasaray ile yeniden Avrupaya 2013 Kariyerim. Katkılarınızı beklerim.
    http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=110922

Sezon ortasında takımın başına geldim ve öncelikle takıma en uygun taktiği ayarladım. İlk antremanda futbolcularla tanışıp kısa zamanda kaynaştım.

Kadromuzun şekillenen ilk hali şöyle oldu.

25.hafta takımın başındaki olduğum ilk maçta şanssız bir şekilde yenildik.

26.hafta rakibimizi deplasmanda farklı mağlup ederek birlikte ilk galibiyetimizi aldık.

27.hafta deplasmanda 2.galibiyetimizi aldık.

Golcümüz Forlan 3 hafta süreyle sahalardan uzak kaldı.

28.hafta evimizde farklı mağlup olduk.

29.hafta şanssız bir şekilde yenildik.

Forlan tam antremanlara başladı.

30.hafta Barcelona'yı elimizden kaçırdık, şanssız bir yenilgi aldık.

31.hafta Valencia karşısında önemli bir galibiyet aldık.

32.hafta üstün oynadığımız maçta yenilgiden kurtulamadık.

Sevilla Valencia'yı yenerek İspanya Kupasını müzesine götürdü.

33.hafta Madrid derbisinde son dakikada yediğimiz gol ile galibiyeti kaçırdık.

34.hafta Zaragoza'yı 3-1 yenerek nefes aldık.

Kalecimiz Leo Franco antremanda şanssız bir şekilde sakatlandı.

35.hafta beraberlikle geçildi.

36.hafta Racing'i kolay geçtik.

Yıldızlarımızdan biri olan Maxi Rodriguez'i bu maçta 2 ay süreyle kaybettik.

37.hafta deplasmanda kolay bir galibiyet aldık.

Palermo UEFA Kupasını müzesine götürdü.

38.hafta kendi sahamızda rahat bir galibiyet daha aldık ve ligi 10.sırada tamamladık.

Inter Şampiyonlar Ligi Şampiyonu oldu.

Görevdeyken oynamış olduğumuz maçlar şu şekilde oldu.

Barcelona İspanya Şampiyonu oldu.

Puan tablosu şöyle oluştu.

Takım İstatistikleri;

Oyuncu İstatistikleri;

Yılın Kalecisi Ödülü;

Yılın Menajeri Ödülü;

Yılın Takımı Ödülü;

Yılın Oyuncusu Ödülü;

Yılın İlk 11'i (Yuh be kardeşim );

Yılın Golcüsü Ödülü;

Yılın İspanyol Golcüsü Ödülü;

Maxi Rodriguez uzun bir aradan sonra tam antremanlara başladı.

Avrupa Şampiyonası gruplardan cıkanlar belli oldu.

İngiltere Avrupa Şampiyonu oldu.

Avrupa Şampiyonası Rüya Takımı;

Kalecimiz Leo Franco tam antremanlara başladı.

Sezon Geçmişi;

Taraftarlarımız Sergio Agüero'yu yılın oyuncusu seçtiler.

Taraftarlarımız yılın kadrosunu seçtiler.

Yeni Sezonki fikstürümüz.

Evet arkadaşlar yeni sezonda transferlerimiz, hazırlık kampımız, kadromuz ve maçlarımızla geri döneceğiz. İzlemede kalın
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Arkadaşlar böyle her maçı tek tek upload etmek bayağı zamanımı alıyor. Bende önemli olan maçları upload edip diğerlerini fikstür halinde koymayı düşündüm. Her maç hakkında yorumlarımı yinede yazacağım ama çok fazla zaman kaybı oluyor. Bu yüzden böyle yapmaya karar verdim. Eğer bir sakıncası varsa yine eskisi gibi yapabilirim. Yetkililer bir bakarsa sevinirim
    Last edited by Mordoc : 11.Ocak.2008 at 16:26 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Transferlerimiz;

Hazırlık maçlarımız;

Sezon başındaki kadromuzun şekillenen ilk hali;

Inter Avrupa Super Kupa Şampiyonu oldu.

Sezonun ilk 5 haftasında 7 puan topladık ve 11. sırada yer aldık. Lige pek iyi başlayamadık. İlk hafta Athletic Bilbao ile 1-1 berabere kaldık. 2.hafta Getafe karşısında gollü bir maç sonunda galip geldik. Ondan sonraki 2 maçta Deportivo ve Espanyol karşısında şanssız yenilgiler aldık. Osasuna karşısında 4-2 galip gelerek kendimize geldik.

6.hafta Betis'i deplasmanda 3-1'lik skorla geçtik. 7.haftada geçen sezon yenemediğimiz Villarreal'e evimizde yine yenildik

Zaragoza'yı deplasmanda Recreativo'yu evimizde rahat geçtik. 10.haftada Valencia ile 1-1 berabere kaldık.

10 hafta sonunda 17 puan topladık ve 4.sıraya yerleştik.

11.haftada sonuncu Cordoba karşısında beraberliği zor kurtardık 12. haftada Ferrol'u rahat geçtik.

Cordoba maçında yıldızlarımızdan biri olan Maxi Rodriguez'i 2 ay süreyle kaybettik.

13.haftada Barcelona ile evimizde berabere kaldık.

Yeni transferlerimizden olan Daniel Carvalho'yu bu maçta 3 hafta süre ile kaybettik.

İspanya Kupası 4.tur ilk maçında Gimnastic'e deplasmanda 1-0 mağlup olduk.

Madrid derbisinde Real Madrid'i 2-1 mağlup ettik.

Maxi Rodriguez ve Daniel Carvalho tam antremanlara başladı.

Sevilla'ya evimizde 2-1 mağlup olduk.

Bu zorlu maratondan sonra 5.sırada yer aldık.

16.haftada Valladolid ile 3-3 deplasmanda berabere kaldık. 17.haftada Tenerife ile 1-1 berabere kaldık. 18.haftada Racing deplasmanında yine 3-3 berabere kalarak üst üste 3. kez puan kaybettik. Gimnastic karşısında İspanya Kupası 4.tur 2.maçında 5-1 galip gelerek bir üst tura çıktık. Ligin ilk yarısı böylece bitmiş oldu. İspanya Kupası nedeniyle ilk yarıda ertelenen 1-2 maçımız oldu. Bu yüzden ligin ilk yarısında daha az maç yapmış olduk.

2.yarı maçlarıyla tekrar birlikte olacağız. İzlemede kalın Yorumda yapın hani

Madrid havası yaramamış

pek iyi gittiğim söylenemez hedefim ilk 5

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

başarılar ama reyesi satman kötü olmuş sanki nede olsa reyes

bastırdılar parayı aldılar aslında reyesi sevmem pek tipi hoşuma gitmiyor

Mesaj Yetkileri