Merhaba arkadaşlar. Forumda oynadığım kariyerleri sizlerle beraber sürdürmek için yazar olmaya karar verdim ve benim için ilginç bir tecrübe olacak olan Los Angeles Galaxy kariyerini başlattım. Çok uzun soluklu bir kariyer olacağını düşündüğümden İngiltere, Fransa, Almanya, İtalya, Hollanda, İspanya, Türkiye, Amerika liglerini seçtim.
Hazırlık maçlarını rahat bir şekilde tamamladık. Takım üzerinde gözlemlerimizi yaptık. Kolay galibiyetler aldık. Takıma en uygun taktiği ve eksikliklerimizi belirledik.
Hazırlık maçlarından sonra gol yollarında biraz eksiklik gördüğüm için hemen Amerika'lı yıldız Eddie Johnson'ı önümüzdeki 3 sezonki draft haklarımızı Kansas City'e vererek kadromuza kattık. (MLS'de transferler takas ya da draft haklarına karşılık olarak yapılıyor. Bilmeyenler için belirtiyim dedim.)
![]()
Eddie Johnson oynadığı ilk hazırlık maçında şanssız bir şekilde sakatlandı. Doktorumuz 3 hafta ile 1 ay arasında tedavisinin süreceğini ve lige yetiştirileceğini bize söyledi. Her ne kadar sakatlığına üzülsekte lige yetişecek olması bizleri sevindirdi.
Kadromuz son halini yavaş yavaş alırken maddi durumdan dolayı Lance Friesz, Landon Donovan ve Abel Xavier'i kadrodan cıkarmak durumunda kaldık ve serbest kaldılar. Transfer sezonunu tek transferle kapattık. Özellikle Landon Donovan'ın takımdan ayrılması orta sahada her ne kadar sıkıntı yaratacak gibi dursada büyük yıldızımız David Beckham sayesinde bu sıkıntıyi üzerimizden atacağız gibi duruyor.
Ligin başlamasına kısa bir süre kala kadromuzun son hali böyle oldu.
Devamı gelecek arkadaşlar lig başlıyorYorumlarınızı bekliyorum