Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123
61 ile 69 arası toplam 69 sonuç

Konu: Trabzonspor Transfer Haberleri

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Evet beyler muhtemelen yapabilecegimiz tek transferin müjdesini veriyorum.İşte Manisaspor başkanının açıklamaları...

''ZELENKA DEFTERİ KAPANACAK''

Semih Vardarer, Zelenka'nın sözleşmesini karşılıklı feshetmek istediklerini ifade ederke, ''Kendisini sözleşmenin karşılıklı feshi için davet ettik. Dvornik ile yaptığımız gibi Zelenka ile de anlaşmamızı feshetmeyi düşünüyoruz. Çünkü ondan faydalanamıyoruz. Kendisine doğru düzgün talep de yok. Yaklaşık 1.5-2 aydan bu yana idman dahi yapmıyor. Şu an Slovakya'da. En geç önümüzdeki hafta Zelenka defterini kapatmış olacağız'' dedi.

Ersun Hoca büyük ihtimal Zelenka'yı Trabzonspor'a getirir.Bizim yönetime zaten masraf çıkmayacagı için havada kapar.

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Tomas Jun, Teplice'ye kiralandı!

Trabzonspor, Çek oyuncusu Tomas Jun'u, Çek Cumhuriyeti'nin FK Teplice takımına kiraladı.
    15.1.2008

Kulüp asbaşkanı Haşim Sayitoğlu, Çek oyuncuları Tomas Jun’u kiralık olarak FK Teplice takımına verdiklerini, bu futbolcunun satış opsiyonun da Çek Kulübü’nde olduğunu söyledi. 2004-2005 sezonunda Sparta Prag’da 14 golle gol kralı olan Tomas Jun, Sparta Prag Kulübü’nden 3 milyon 450 bin avro bonservis bedeli ile almıştı.

2005-2006 sezonunun ilk yarısında Trabzonspor forması giyen Tomas Jun, 16 lig maçında 478 dakika sahada kalırken gol atma başarısı gösteremeyerek Beşiktaş’a kiralanmıştı. Siyah-beyazlı takımdan ayrılan Tomas Jun, daha sonra eski kulübü Sparta Prag’da da bir dönem kiralık olarak forma giymişti.

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Trabzonspor Transfer haberleri Neden Türkiye'den futboL-Transfer haberleri böLümünden buLamıyorum ? Eski bir Linki kullanarak buldum konuyu .
    Last edited by shamur1 : 15.Ocak.2008 at 23:17 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

HER ŞEY TAMAM!..

Trabzonspor'da son dönemde özellikle kongre heyecanı yaşanmaya devam ederken, Nuri Albayrak'ın yeniden aday olup olmayacağı belirsizliğini korurken yapılan operasyonla Ceyhun'un gönderilmesinden sonra büyük eleştiri alan yönetim, transfer çalışmalarına hız verdi..

Brezilya'da İnternacional forması giyen yıldız futbolcular Fernandao ve Alex ile Bordo Mavililerin her konuda anlaştığı, bu oyunculardan Fernandao'nun Trabzonspor'a gelmeye hazır olduğu ancak Alex'i ikna çabalarının sürdüğü öğrenildi..

İnternacional'in iki önemli yıldızından Fernandao'da takım arkadaşı olan başarılı orta saha oyuncusu Alex'i ikna etmek için baskı yaparken, Bordo Mavili yöneticilerin bu iki oyuncunun menajerlerinin komisyonlarını dahi ödediği ve kulüpleri ile de bonservis konusunda anlaştığı belirtildi.

Brezilya'da müthiş ikili olarak adlandırılan Alex ve Fernandao'da işi imzaya bırakan yöneticilerin, şu ana kadar basına yansımayan üçüncü bir yıldızın transferini de bitirme aşamasına geldikleri gelen haberler arasında.. Bu ismin sır gibi saklandığı, Teknik Direktör Ersun Yanal'ın Alex ve Fernandao kadar bu futbolcuyu da istediği iddia edilliyor..

MARATON.COM.TR ÖZEL HABER

19 Ocak 2008 14:32

Can KARYAĞDI - Osman ALTUNTERİM

Trabzonspor Transfer haberleri Neden Türkiye'den futboL-Transfer haberleri böLümünden buLamıyorum ? Eski bir Linki kullanarak buldum konuyu .
    Aynı sorun bendede mevcut.Nedeni ne olabilir? Bende Mehmet'in açtığı konulardan buldum..
    Last edited by GeNç KaRTaL : 20.Ocak.2008 at 03:05
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Trabzonspor Transfer haberlerini bende bulamıyorum taşınan bi konum vardı GMA'da ordaki linkten buldum burayı yönetici arkadaşlar ilgilenirse sevinirim..

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Sayed Moawad...

Mısır Milli Takımının ve İsmaly takımının sol bek ile anlaşmaya varıldı..İmza yarın atılacak..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Sonunda transfer yapabildi Trabzon.Hayırlı olsun.Alınan oyuncu hakkında pek bir fikrim yok ama Ersun hoca topçudan anlar..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Yönetici arkadaşlar şurayla bir ilgilenin ama . Neden Transfer haberleri başlığı altında Trabzonspor transfer haberleri gözükmüyor ? her seferinde eski bir linkten ulaşıyorum .

Mısırlı Moawad hımm ilginç adamın youtube de videosu falan bile yok kim izlemiş nasıl bir oyuncu niye alınmış anlamadım .. Umarım Ayman gibi değildir . Nerden geldiniz bu takımın başına ya 2 senemizi haram ettiniz bize Nuri !

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Moawad Sol Bek miş. Videosunu bende çok aradım hatta resmini bile çok aradım en sonunda bi yerden bulmuştum Milli Takımın banko oyuncularındanmış. Ismally takımında da taraftarlarca sevilen biriymiş bakalım trabzonda nasıl bir performans gösterecek.

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Moawad dün oynanan Mısır-Zambiya maçında Mısır'ın asistini yapan oyuncu oldu..Gözlemlediğim kadarıyla hızlı ve çizgiye inmeyi seven bir oyuncu yalnız kademesi ve teknigi pekte iyi değil..bide Allah aşkına şu başlıgı ''Transfer Haberleri'' bölümünde görelim artık..

Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123

Mesaj Yetkileri