Sayfa 16 / 28 İlkİlk ... 6141516171826 ... SonSon
451 ile 480 arası toplam 816 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Her habere inanmayalım bence..Adnan Polat Mondi neden gitti acıklamısdı zaten.

Zorunlu Açıklama

Bugün bir gazetede benim ağzımdan çıkmış gibi gösterilen bazı ifadelere yer verilmiştir. Haberde eski kalecimiz Faryd Mondragon'un beni arayarak Galatasaray'a dönmek istediğini belirttiği ifade edilmiştir. Bu haber ve haberdeki iddia asılsızdır. Kamuoyunun bilgisine sunarım.

Mustafa Turgun
    Takım Menajeri

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Basinas Pires olma yolunda gibi geliyor bana. Bugün Türk Basını ve Yabancı basinda Romali Barusso ismi ortaya atildi

Umarim bu haber dogrudur. Gelecek icin 32lik Basinas(iyi oyuncu ama) yerine 23 lük Barusso transfer edilir.(gelecek vaad ediyor)

Riminide oynarken bir kac macini izlemistim. Müthis bir oyuncu, tam bir canavar. Gananin yeni Appiahi deniyor onun icin.

Bu adami transfer edelim 2 sene sonra 20 milyona satariz.(eger alırsak)

Ayrica Baris-Linderoth-Barusso ortasahasini düsündükce bir acaip oluyorum.

URL=http://imageshack.us][/URL]
    Last edited by Emurafu : 16.Ocak.2008 at 11:05

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bu adam futbolcu mu , vücutcu mu Gelecek oyuncuyu beklemedeyiz.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Bu Barrusso bi ara Beşiktaş ın da gündemine girmişti ancak Roma ya transfer oLmuştu.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Barusso'yu Roma bırakmaz..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bu adamı sezon başında Milan da istemiş o tercihini Roma dan yana kullanmış. Bu sene Roma da istediğini bulamamış ; fakat Roma bence de bırakmaz.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Roma ile sezon bası 5 yıllık kontrat imzaladı.Daha sonra sakatlık gecirdi..Bu sezon 1 maç oynadı..Bencede çok zor transfer çünkü yapısı baya güclü biri..Bütün yabancı basınlarda yazıyor bazıları kiralık diyor bazılar galatasraay alacak diyor..
    Buyrun haberleri koyim yinede:

Galatasaray wil Barusso huren van Roma
    Ahmed Barusso maakt de huidige voetbaljaargang mogelijk af in Turkije. De middenvelder van AS Roma staat namelijk in de belangstelling van Galatasaray, dat hem graag wil huren.

De 23-jarige Barusso kwam deze zomer over van Rimini, maar kon in Rome geen basisplek veroveren. Meestal zit de Ghanese international op de bank of op de tribune.

Om de ontwikkeling van de controleur niet in de weg te staan is Roma bereid mee te werken aan een overgang, meldt Il Messaggero.

http://www.voetbalprimeur.nl/site/ni..._van_Roma.html

Galatasaray seek loan deal for Roma's Barusso
    tribalfooball.com - January 15, 2008

Galatasaray are in talks with Roma for midfielder Ahmed Barusso.
    Il Messaggero says the Ghana international is being lined up for loan move by the Turkish giants.

Galatasaray souhaiterait s’attacher les services d’un nouveau milieu défensif avant le terme du Mercato. Ainsi, plusieurs existeraient à l’étranger.

A la recherche d’un milieu défensif supplémentaire, Galatasaray n’en finit plus de multiplier les pistes. Dabo (Manchester City), Fink (Eintracht Francfort), Basinas (Majorque), Barusso (AS Rome) et Emre (Newcastle) figureraient notamment sur les tablettes du club turc.

http://www.mercato365.com/article_21...f-espere.shtml
    Roma, Barusso piace anche in Turchia
    15.01.2008 14.03 di Gianluigi Longari articolo letto 1268 volte
    Il Galatasaray è in trattativa con la Roma per il centrocampista Ahmed Barusso (23). La squadra turca sarebbe interessata a rilevare la totalità del cartellino del ghanese, anche se la Roma preferirebbe cederne al massimo la comproprietà.

http://www.tuttomercatoweb.com/index...=read&id=88488
    GENOA, BARUSSO PIACE ANCHE IN TURCHIA

Galatasaray è in trattativa con la Roma per il centrocampista Ahmed Barusso (23). La squadra turca sarebbe interessata a rilevare la totalità del cartellino del ghanese, anche se la Roma preferirebbe cederne al massimo la comproprietà. (da tuttomercatoweb.it)

http://www.telecitta.it/index.php?op...2124&Itemid=51
    Genel olarak:Galatasaray'ın kiralaması an meselesi oldugunu yazıyor..Bazılarıda roma da umdugunu bulamadıgını ve Galatasaray'ın almak istedigini yazıyor...

Roma ile baglantılarımız iyi..Bize kale ağsı bile gönderdiler.n:..Hatta nondayı alırken baya hos sohbetler olmuş...

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

bu adam futbolcu değil arkadaşların dediği gibi vücutcu. eğer ülkemize gelirse adamın sertliği yüzünden oyuncu kalmaz ki... çarptığı anda yıkar bu adamı. hey maşşallah. kaç ton çeker bu? baldırlar yetiyor zaten. bu arada Carlos'un da baldırlar böle. bu adamlar süratli koşabilen ve iyi şut çekebilen adamlar. orta sahada bu görevi görebilecek bi adamsa gerçekten iyi transfer olur.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Bu adam saha içinde lincoln koruması olur...Korkutan kimse Lincoln'e sert giremez..Hele hürriyet tırsar

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Gelmsini isterim hayırlısı.

Gelirse ortasahada karakabus

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Barusso gelirse mükemmel olur.Sezon başında Beşiktaş'a gelmesini çok istemiştim ama Roma aldı.Stil Appiah'la hemen hemen aynı.Sadece Barusso biraz daha defansif oynuyor.Uzaktan mükemmel şutları var,özellikle Rimini'de mükemmel golleri var.Golcü bir önlibero.Kiralık ve ya bonservisiyle G.Saray alırsa mükemmel bir iş başarmış olur.G.Saray'ın transfer sistemini çok beğeniyorum gerçekten.Adnan'lar,Üstünel ve Ogan Tarhan çok iyi çalışıyor...

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

Roma'nın bırakacağını zannetmiyorum ama Gs bu adamı alırsa çok güzel bir transfer yapar...

Appiah'tan bile daha kara bu adam yahu Basinas'a tercih ederim Viera gibi bi fiziği var....

bence bu kalıp ile tam bi savaşcı fiziği var gelirse mukemmel olur.bakalım gelişmeler ne olacak

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Daha demin Cnn Turkde izledim.Song'un spartak moskovayla anlaşdıgının söylediler bu konu hakkında bi bilgisi olan varmı?

Sheriff Misafir

Gerçekten çok sağlam duruyor Barusso, eğer teknikte varsa süperdir..
    Song giderse yerine gelecek oyuncunun en az Song kadar sağlam olması gerekir.. Bir servet daha gelirse batarsınız..

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Song ve Spartak moskova yalan arkadaslar..Fanatikdeki haberi söylüyorlar.Hem Song'a o kadar para önerilirmi sanki paf oyuncusu..Adnan Polat Ntvde ne demişdi iyi hatırlayın..Song kupadan sonra imza atacak

Servetin son maçlarını izlemediniz sanırım..Yada yorumları dinlemediniz sanırım..Servet gibi 2 topcu daha gelse yeter..Adam yüregi ile oynuyor neler yapıyor sahada..Spor yazarları diyorki Servet olmasa bitmişdi Galatasaray diyor..
    Last edited by Emurafu : 17.Ocak.2008 at 20:44

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Quote Originally Posted by Venom View Post
    Gerçekten çok sağlam duruyor Barusso, eğer teknikte varsa süperdir..
    Song giderse yerine gelecek oyuncunun en az Song kadar sağlam olması gerekir.. Bir servet daha gelirse batarsınız..
    Servet şu haliyle gayet iyi. Adamın daha ne yapmasını bekliyorsunuz ?

Umarım Barusso haberi doğrudur, beğendiğim bir oyuncu..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Servet Süper ya. Basta geLdiginde tereddütLerimiz vardı ama bizi yanıLttı. Şimdi takımın en cok caLışaan oyuncusu.

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Demin Kanal D Spor'da Rigobert Song Sezon Sonu için Spartak Moskova ile anlaştı dedi...;?

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Fanatikdeki dünkü manşet " Galatasaraylılar bu tarihe çok dikkat edin ! 17 OCAK 2008" yazıyordu. 17 ocak bitiyor hala basinas imzası gelmedi emurafu bu konuda bi gelişme varmı ?
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Sheriff Misafir

Servet ne yaparsa severim biliyormusunuzu, futbolu bırakırsa severim.. Patlamaya hazır bir bomba, bizi ve milli takımı yaktığı maçları unutmadık.. Ne kadar iyi oynarsa oynasın ben Servet'i hayatta oynatmam.. Malesef futbolcu olmak için yürek yetmiyor veya fizik.. Adam benden futbolcu olmaz ben güreşçiyim diye bağırıyor Tabi bunlar benim görüşlerim..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Show haberde songla ilgili birşey denmedi. Bende gerçek olsaydı hepsinde çıkardı ???

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Az önce TV de izLedim ve Basinas da pürüz çıkmış.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Evet pürüz çıkmış

bu haber verildimi bilmiyorum

Song'da ciddi pürüz

Sarı-Kırmızılı yöneticiler, sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Song’un mukavelesini uzatmak için menaceriyle yaptığı görüşmeden olumsuz yanıt aldı. Yöneticilerin Song’a yıllık 800 bin dolar teklif ettiği, menacerinin ise oyuncusuna Rusya’dan çok daha cazip bir ücret verildiğini belirterek bu öneriyi geri çevirdiği ifade edildi. Bu Rus ekibinin ise Spartak Moskova olduğu ileri sürüldü.

Yıllık 2 milyon

Afrika Uluslar Kupası’nda mücadele veren Song’a, yıllık 2 milyon dolar olmak üzere, iki yıllık sözleşme önerildiği kaydedildi. Galatasaray savunmasının belkemiği olan tecrübeli oyuncuya daha önce de Fransa’daki eski takımı Metz’den teklifler geldiği menaceri aracılığıyla yönetime iletilmişti. Song’un aradaki fark nedeniyle Cim Bom’dan kopma aşamasına geldiği belirtildi.

Kaynak: Fanatik

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

.Fanatik inanmayın..Dün hani geliyor su tarihe dikkat diyordu..Baktı tutmadı şimdi uyduruyorlar...

Song imzaladı ve ajanslar ayakta uyuyor öylemi..Yalan arkadaslar ajanslara düsen hiçbir bilgi yok..Spartak sitesine girdim haber yok.Fanatikde yazanları haber yaptılar..Dogan grubu oldukları için haberleride aynı oluyor..Yada basından alıyorlar..
    Last edited by Emurafu : 17.Ocak.2008 at 21:20

Rigo giderse yazın yapılan transferler boşuna yapılmış olur Rigo takımın herşeyi..

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Roberto Baggio View Post
    Rigo giderse yazın yapılan transferler boşuna yapılmış olur Rigo takımın herşeyi..
    doğru söylüyorsun Efe..yapılan transferlerin ve atılan adımların bir anlam kazanması için eldeki mücevherlerin de korunması gerekiyor...bende duydum bu haberi inşallah gitmez..

transfer konusuna gelince de ..real maçında yedek oturacak denilen basinas dün sahadaydı..sanırım olumsuz gelişmeler oldu...barussoyu ise bonservisiyle almamız imkansız..hele ki bu zamanda..

gelirse basinas gelir ..yada eldekilerle yetiniriz..neyse herşeyin hayırlısı..ama her kim gelecekse bir an önce gelse iyi olur..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Barusso alınırsa müthiş bir transfer olur.Sezon başında bizde ilgilendik ama alamadık.Müthiş bir ön libero bence.Açıkcası ben Beşiktaş'ta görmek isterim onu.Fizik iyi,sahada it gibi koşar,teknikte fena sayılmaz.Daha ne olsun..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    C:\Windows\system32

Barusso daha dehşet duruyor Basinasın yanında.

Sayfa 16 / 28 İlkİlk ... 6141516171826 ... SonSon

Mesaj Yetkileri