Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sizce bu maçı kim alır ?

Voters
13. You may not vote on this poll
  • Trabzonspor

4 30.77%
  • Gençlerbirliği Oftaş

8 61.54%
  • Berabere biter

1 7.69%
Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123
61 ile 63 arası toplam 63 sonuç

Konu: TSL 19. Hafta | Trabzonspor - GB Oftaş

Nesil
    2006

Trabzonspor'un kaybedeceğini düşünmüyordum. Dediğim gibi başladı; ama G.Oftaş belki bu sezon alabileceği en önemli üç puanı kazandı. Trabzon'un başarısı kadar bu sezon ikinci takım olarak çıktığı ligde birinci takımından daha iyi performasn gösteren G.Oftaş'ı küçümsemek gerekiyor. G.Oftaş bu sezon ligi çok iyi yerde bitirebileceğini düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    internetten

shamur arkadaşımın söylediklerine gerçekten katılıyorum hala transfer yok bu takımla süper ligde mücadele edilmez en azından bitane yabancı adam alın İbrahim Baturoğlu da
    ''alex ve fernandao için evet veya hayır cevabı bekliyoruz'' demiş sadece gülüyorum

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Ya bunların amacı transfer falan değil , onların amacı Tff kongresine katılıp Ulusoy lehine oy kullanabilmekti onuda başardılar işte zaten göreve gelirkende bu yüzden geldiler. Trabzonspor kötü gidiyormuş,kan kaybediyormuş hatta küme tehlikesi yaşıyabilirmiş umrunlarında değil ki..

Kardeşim hiç mi para yok bu kulupte 5 tane yıldız oyuncu sattın ,borsadan para geliyor,digitürktn geliyor,istanbuldaki benzinlik falan derken bu kadar para nereye gidiyor ,üstüne 50 trilyon da borç yapılıyor.

Bunun tek nedeni şu an ki yönetimin iş bilmezliğindendir. Trabzon limanı müdürünü yönetime sokarsan bunlar çok normal. Hadi diyelim çok para yok git Gürcistan'a al 3-4 tane oyuncu durmadan klube öneriyor insanlar .

Özkan Sümer yönetimi klubu 30 trilyon borçla aldı ,yıldız isteyen taraftarlarada '' Yıldız arıyorsanız gökyüzüne bakın dedi ''. Naptı adam Brezilyadan komik rakamlara 4 oyuncu getirdi. Aurelio fiyatını binlere katladı. Yattara 150 bin euroya alındı. Ama yok işte adamlarda yöneticilik vasfı yok

Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123

Mesaj Yetkileri