Sayfa 25 / 28 İlkİlk ... 152324252627 ... SonSon
721 ile 750 arası toplam 816 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Barusso geliyor anladıkta üstüne Basinas'ın gelmesi diğer oyuncular için ayıp olur gerçekten.Mehmet Topal'a,Mehmet Güven'e,hatta Ayhan'a size güvenmiyoruz mesajıdır Basinas'ın gelmesi..Eksikler olduğunda Mehmet Topal eksiksiz getirdi görevini yerine..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Artık fikrim değişti. Barusso'nun gelmesi tamamen hata artık. Süper 3 tane liberomuz var. Topal,Güven ve Ayhan. Özellikle Mehmet Topal muhteşem bir oyuncu yahu. Ben hayatımda son yıllarda Tugay'dan sonra böyle süper bir Türk libero görmemiştim. Ankaragücü maçında n'aptı öyle. Oyun kurdu,topları kesti,koştu çabaladı. Giydiği formanın hakkını fazlasıyla veriyor. Ayrıca ben bu oyuncuda Gerrard stili görüyorum. Önceden Barusso'nun alınmasından yanaydım ama artık değilim. Topal gerçektende buralarda harcanıyor. Umarım Fatih Terim bu genç ve süper yeteneği görür de milli takıma alır. Euro 2008'de işimize çok yarayacaktır. Barusso'nun alınmasına karşıydım. Üstüne bide Basinas'ta geliyosa çok yazık çooook. Verilen paralara gerçektende çok yazık. Ayrıca kontenjanda dolduruyorlar. Ne lüzumu vardı şimdi Kalli'nin Barusso'ya,Basinas'a. Yazık çok yazık. Böyle bir zihniyetle biz daha çok yıldızlar kaçırırız çoook.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

mehmet topal ın ilk maçı olan denizlispor karşılaşmsından beri en büyük destekçilerinden biriyim fakat avrupa içn barusso yada basinas bence çok doğru transferlerdir..

ayrıca bana kalırsa bir sol bek de gerekiyor bu takıma..hakan balta da volkan yaman da tam olarak sol bek mevkisinin oyuncusu degildir..

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Önlibero sarttı...
    Topal,Güven,Ayhan(agrıları devam ediyor) Uefa da hezimet olur..Büyük maçları hep yenilirsin..Mesela derbileri

Topal'ın fenerbahce maçını merak ediyorum bakalım nasıl oynayacak..Topal sürekli üstüne koyan bir futbolcu..Mehmetgüven ise sürekli gerileyen bir futbolcu..Mehmet güven'i mümkünse saymayın..Zaten kiralık gidebilir..

Kalli Milan'ın sistemini kurmaya calısıyor..Barusso-Gattuso,Basinas(Topal)-Pirlo,Seedorf-Ayhan(Arda)
    Önlerinde kaka-Lincoln

Oyuncular olarka farklı olabilir..Kalli bunu düsünüyor..

Sol bekten önce yedek Sag bek lazım..Ugur sakatlandı hani adam??
    Last edited by Emurafu : 29.Ocak.2008 at 15:14

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

"Isaksson ile G.Saray anlaştı"
    İsveçli İsaksson'un menajeri, Galatasaray ile görüşmelerimizde hiç bir sorun yok, perşembe günü İstanbul'a gelebiliriz dedi. İsveç'in Expressen Gazetesi'ne açıklamalarda bulunan Manchester City'de forma giyen kalecinin menajeri, Galatasaray ile Isaksson her konuda anlaştı açıklamasında bulundu.

Kaynak : Sporx.com

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Alakası yok Emrah. Tam tersine Topal büyük maçlarda daha da hırslanıp performansını hep üstüne atacaktır. Çünkü rekabet ortamıda işin içinde ve Topal kendini Kalli'ye beğendirmeye çalışacaktır. Topal Fenerbahçe maçında eğer iyi oynarsa ama harika bir libero kazanacağız. Bu bir. İkincisi ise Topal tecrübe kazanacaktır ve Avrupa düzeyine gelecektir. Bu iki. Üçüncüsü Barusso,Basinas gibi kişilere kalmayacağız. Ayrıca yabancı kontenjanıda açılacak. Büyük bir futbolcu kazanmış olacağız. Büyük maçlarda da artık kolaysa yensinler bakalım.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

renktaş bu kdr sorun yapma bence..kalli topal-barusso ikilisini aynı anda da oynatabilir örnegin arda-topal-barusso gibi bir üçlü kurabilir önlerinde lincoln böylece mehmet topalın yükü hafiflemiş olur..
    Last edited by erdemzorer10 : 29.Ocak.2008 at 22:06

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Basinas'ın tecrübesine ihtiyacımız olmasa alınmasını istemezdim ama şu anda şartlar bunu gerektiriyor..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

İsaksson en geç perşembe günü imzalamaya geliyormuş Galatasaray'a bu süper oldu.

tamam iyi hoş diyosun Topal tecrübe kazanır,oynar bende katılıyorum fakat hiç sakatlanabileceğini düşünmüyosun,Linderoth zaten yok,Topal sakatlansa,Güven'in soyadına bakma güvenilmez,Ayhan sakatlanıp duruyor,ön libero transferi şarttı...

bunun ligi var,kupası var,avrupası var,var oğlu var..

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Isaksson keen on Galatasaray

Goalkeeper hoping to join Turkish side

Manchester City goalkeeper Andreas Isaksson wants to join Galatasaray before the transfer window closes at midnight on Thursday.
    The Swedish international is desperate to move away from Eastlands as Joe Hart continues to occupy the No.1 spot at City and he needs to get first-team football ahead of this summer’s European Championship.

The Swede has options available to him and manager Sven-Goran Eriksson has said he will not block his compatriot’s exit.

Eriksson said: "He wants to leave and there are a couple of possibilities for him to do that.

"I will not stand in his way. He is still young and is a regular for Sweden.

"He wants to play in Austria and Switzerland this summer and perhaps he does not feel there is enough space for him here."

http://www.skysports.com/story/0,195...088610,00.html
    TERCÜME:Erikson Isaksson’un Önünde durmayacaklarini soylemiş.Transferine izin verdiklerini acıklamış....
    Last edited by Emurafu : 29.Ocak.2008 at 21:04

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ligtv.com da biz 700 bin vermişiz onlar 1,700 bin istemiş bekliyoruz

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

M.city de Teklifimizi de kabul etmiş..Eriksson bugünkü basın toplantısında izin verdiklerini söylemiş..

Isaksson Galatasaray'a gelmeye kararlı...

Manchester City kalecisi Andreas Isaksson Manchester City'den ayrılmakta kararlı. Takımın İsveçli teknik direktörü Sven-Goran Eriksson vatandaşı olan Isaksson'un İsveç milli takımında forma giyebilmek için ayrılma kararı aldığını ve deneyimli file bekçisinin büyük ihtimalle Galatasaray'a gideceğini söyledi.

Georgios Samaras ve Rolando Bianchi'nin ardından Andreas Isaksson da Manchester City'den ayrılma kararı aldı.

Sven-Goran Eriksson, Euro 2008'de İsveç milli takımının kalesini korumak isteyen Isaksson'un ayrılmasına engel olmayacağını açıkladı.

Galatasaray'e gitmek istediğini vurgulayan Isaksson hakkında konuşan Eriksson, "Ayrılmak istiyor ve bazı seçenekleri var. Gitmesine engel olmayacağım. Hala İsveç'in kalesindeki birinci tercih. Avusturya ve İsviçre'de düzenlenecek finallerde de oynamak istiyor ve belki de kendini hazır tutmak istiyor." şeklinde konuştu.

Türkiye'ye gitmeyi aklına koyduğunu vurgulayan Isaksson ülkesindeki Expressen gazetesine, "Kesinlikle ayrılmak istiyorum ve Galatasaray kabul edilebilir bir teklifle geldi." dedi.

Isakksson ayrıca, "Galatasaray bana yatırım yapmak istiyor. Bu benim son şansım ve umarım Manchester City işleri bozmaz. Galatasaray beni oynatmak için alıyor. Yedeklerde beklemeyeceğim." ifadelerini kullandı.

Radyospor.com

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

neden kaleci aldığımızı hala anlamiş değilim orkun ne yapsın çıkıp gol'mu atsın

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben Orkun'a avrupa maçlarında bir türlü güvenemiyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Dikkat ettinizmi Kac yıldır nadiren frikik golü yiyorduk..Bu sene 3 tane falan frikik golü yedik..Barajı geçen gol oluyor..Orkun iyi kaleci olabilir ama bunda en büyük pay defansımısızın..Mesela ankaragücü maçında hiç pozisyon yokken Orkun gereksiz iki hata yaptı..Birisinde bosa cıktı...Avrupa için Kaleci sarttı

http://soccernet.espn.go.com/news/st...503169&cc=5739

http://eurosport.yahoo.com/29012008/...rges-city.html

Eurosport ve soccernette çıktı,muhtemelen bu transfer yarın biter.
    Ayrıca barusso riminide Sag kanatdada oynamış..Dolayısı ile Barusso-Topal-Arda ortasahası olacak tabi basina gelmesse..Topal için Fenebahce maçı çok önemli..
    Last edited by Emurafu : 29.Ocak.2008 at 22:03

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by erdemzorer10 View Post
    renktaş bu kdr sorun yapma bence..kalli topal-barusso ikilisini aynı anda da oynatabilir örnegin arda-topal-barusso gibi bir üçlü kurabilir önlerinde lincoln böylece mehmet topalın yükü hafiflemiş olur..

aynısını ben söyledim Emrah abi

rakiplerimiz barussoyu biz aldık diye dert yanıyor bizm kendi taraftarımız neden barusso alındı diyor

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Mondi varken yemiyorduk free-kick'ten.. Genelde Aykut yiyordu free-kick gollerini.. Kesinlikle iyi bir kaleci şart.. Ama Aykut açısından kötü olacak, 3. kaleci durumuna düşecek..

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Mondi varken yemiyorduk free-kick'ten.. Genelde Aykut yiyordu free-kick gollerini.. Kesinlikle iyi bir kaleci şart.. Ama Aykut açısından kötü olacak, 3. kaleci durumuna düşecek..
    Allah aşkına aykut da kaleci mi?Ben şahsen hiç üzülmüyorum çünkü hak eden formayı giyer.Ben aykutun forma giydigi macta gol yemeden bitirdigimizi hiç hatırlamıyorum.bence isabet olur 3.kaleci olması.Ama barusso ya da basinas alınmalı bence 2si de fazla olur.Çünkü ön libero ya barusso,topal,basinas,ayhan ve iyileşince okan oluyor ayrıca barışın da o mevkide oynadıgını dusunursek bence 2sinden 1i yeterli.Ki mehmet güveni saymadım bile.yalnız bir sağ bek şart.Uğur sakat ya da cezalı oldugunda oynayabilecek adamımız yok.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Barış veya Hasan Şaş'ı oynatır Kalli sağ bekte..

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Zorunlu Açıklama

Bugün yayınlanan bazı medya organlarında Galatasaray Spor Kulübü’nün ara transferler için Denizbank’tan kredi aldığına ilişkin haberler yer almıştır.

Galatasaray Spor Kulübü Denizbank’tan böyle bir kredi almamıştır.
    Kamuoyunun dikkatine sunulur.

Galatasaray Spor Kulübü
    İletişim Koordinatörlüğü

Kaynak:http://www.galatasaray.org/detay.asp...haberID=303565

Büyük bir transfer atağına kalkan Galatasaray, yeni file bekçisine kavuşmak için artık resmen geri sayıma geçti...
    30.1.2008

City de ‘tamam’ dedi
    Manchester City’nin 26 yaşındaki İsveçli file bekçisi Andreas İsaksson’un menaceri Roger Ljung, büyük bir ihtimalle perşembe günü (yarın) İstanbul’da olacaklarını açıkladı. Linderoth’un Sarı-Kırmızılı formayı giymesinde de önemli rol oynayan Ljung, kendilerinin Galatasaray Yönetimi ile her konuda anlaşıp el sıkıştıklarını, İngiliz kulübünün de büyük oranda transfere onay verdiğini bildirdi.

Bonservisi 1.2 milyon Euro
    Aradaki ufak pürüzler giderildiğinde, taraflar resmi sözleşme imzalayacak. Aslan’ın bu transfer için 1.2 milyon Euro tutarında bir bonservis bedeli ödeyeceği belirtildi. Roma’nın 23 yaşındaki Ganalı orta saha oyuncusu Ahmed Barusso’nun menaceri Leonardo Giusti de, önceki gün Florya’ya gelerek Galatasaray Yönetimi ile masaya oturmuştu. Barusso, sezon sonuna kadar Cim Bom’dan 400 bin Euro alacak.

Kaynak:Fanatik

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

işte 2 Aslan

Ahmed Barusso: Orta sahanın top hırsızı! Güçlü, dengeli ve uzun mesafeden 'ölümcül' şutları var. Andreas İsaksson: İsveç'te 4 kez üst üste yılın kalecisi seçilmesi, asla göz ardı edilemez.
    30.1.2008

Galatasaray’ın sezon sonuna kadar Roma’dan kiraladığı Barusso’yu, Tuttosport’un usta yazarı Massimo Franchi’ye sorduk. İşte cevabı:

2 lig yukarıya taşıdı
    26 Aralık 1984’te Accra’da (Gana) doğan Barusso, 3 yaşında ailesiyle birlikte İtalya’ya göç etti. Futbol yeteneklerini fizik gücüyle birleştirmeyi düşünen genç oyuncu, Manfredonia amatör takımında başarılı bir grafik çizerek şampiyonluk yaşadı. Manfredonia’yı önce C-2’ye, sonra da C-1’e taşıyan Barusso, birkaç teklifi reddedip Rimini ile sözleşme imzaladı.

Krediler seferber Rimini’de oynadığı ilk 8 maçta harika bir performans ortaya koydu. Hatta Juventus ve Bologna karşılaşmalarında sahanın en iyi oyuncusu seçildi. Özellikle Eylül 2006’da Bologna’ya attığı muhteşem gol sonrası La Gazzetta dello Sport’ta manşete taşınan Barusso, İtalya’da en çok konuşulan isimlerden biri haline geldi. Rimini Sportif Direktörü Walter Muratori, “Onu 300 bin Euro’ya aldık. Ama bonservisinin diğer yarısını da almak için gerekirse tüm kredilerimizi tüketmeye hazırız” demiş ve 1.2 milyon Euro ödeyerek, dediğini yapmıştı.

Sağ bacağı kırıldı ama...
    28 Ekim 2006’daki Crotone maçında sağ bacağı kırılan Barruso, 4 ay sahalardan uzak kaldı. Buna rağmen ona karşı olan ilgi hiç azalmadı. Inter, Milan ve Arsenal, sakatlıktan yeni kurtulan Ganalı için kesenin ağzını sonuna kadar açtı. Nitekim kulüplerin arasındaki savaşı 3 milyon Euro bonservis bedeli ödeyen Roma kazandı. Bu transferdeki en büyük etken, Barusso’nun sağ bacağındaki operasyonun, Totti’yi de ameliyat eden Roma doktoru Prof. Marianni tarafından gerçekleştirilmiş olmasıydı. “Hayata yeniden döndüm” diyen Barusso, Roma’ya sempati beslemeye başladı.

Hem savunma hem hücum Roma’da **uilani, De Rossi, Pizarro ve Perrotta’dan oluşan 4’lü orta sahada forma şansı bulmakta zorlanan Barusso, hücum yönüyle Essien’e, savunma yönüyle de Desailly’ye benzetiliyor. Onun için orta sahanın top hırsızı deyimi yerli yerine oturuyor. Çok güçlü, topla da, topsuz alanda da dengeli. Ve en önemlisi, mesafe tanımaksızın uzun mesafeden ‘ölümcül’ şutları var.

Ciro bir idmankolik!İtalyan amatör takımı Manfredonia’yı şampiyonluğa taşıyıp, Serie C-2’ye yükselmesini sağlayan Barusso’ya, arkadaşları ‘Ciro’ diye sesleniyor. Zayıf tekniğini güçlü fiziği ve uzaktan etkili şutlarıyla telafi etmeye uğraşan Barusso, 24 saat çalışmayı seven bir futbolcu. Hatta bunun için kendisine özel bir kondisyoner kiralayan Ganalı oyuncu, özel fizik kuvvetlendirme antrenmanları yapıyor. Bu sayede bacağı kırılmasına karşın, kısa sürede eski formuna kavuşmayı bildi.

Galatasaray’ın Manchester City’den transferi Andreas İsaksson’u, Expressen’in başarılı muhabiri Carl Juborg’a sorduk. İşte cevabı:
    18 yaşında Juventus’a
    3 Ekim 1981’de Trelleborg’da doğan Andreas İsaksson, futbolculuk kariyerine aynı bölgede başladı. 1998 ve 1999 yıllarında Trelleborg forması giyen İsveçli kaleci, performansıyla İtalyan devi Juventus’un dikkatini çekti. 1999’da Juventus’e transfer olarak henüz 18 yaşında en büyük hayallerinden birini gerçekleştiren Andreas, ne yazık ki Van Der Sar’ın arkasında hiç şans bulamadan ayrılmak zorunda kaldı.

Ülkesinde kendini buldu
    2001’de Djugarden’in kalesine geçen genç eldiven, takımıyla 2002 ve 2003 yıllarında şampiyonluk yaşadı. Ayrıca 2002, 2003, 2004 ve 2005 yıllarında İsveç’te yılın kalecisi seçilerek sesini yeniden duyurdu.

City’ye transferi...Mart 2002’de İsveç Milli Takımı’nın birinci kalecisi Hedman sakatlanınca, görevi devralan İsaksson, EURO 2004’te ortaya koyduğu müthiş performansla Fransa’nın Rennes takımına transfer oldu. Rennes’de de harika bir grafik çizen başarılı file bekçisi, sakatlanmasına karşın Almanya’daki 2006 Dünya Kupası’nda büyük beğeni topladı ve 3.5 milyon Euro’ya Manchester City’ye geçti. Ancak diz ve ayak bileğindeki sakatlıklar, kendisini göstermesini engelledi. 15 Ağustos 2006’da transfer olduğu Ada’da 9 Aralık’a kadar şans bulamadı.

Sakatlık belasıSakatlığını üzerinden atıp form tutmaya başladığında, üst üste 4 maç gol yemeyerek Ada’da en beğenilen kaleciler arasına girdi İsaksson. Hatta 2006-2007’nin son maçında Defoe’nin penaltısını kurtarınca, taraftarlar onu kahraman ilan etti. Bu heyecanla yeni sezon hazırlıklarına koyulan İsaksson, Belçika kampında da sakatlanınca, 2 ay daha sahalardan uzak kaldı. Bu kez dönüşünü 31 Ekim 2007’deki Bolton maçında yaptı, hem de gol yemeden. Ancak Eriksson ile bir türlü yıldızı barışmadı ve ayrılma kararı aldı.

Tam bir aile babasıAndreas İsaksson, kız arkadaşı Marielle ile birkaç hafta önce evlendi. Philip adında 2 yaşında bir oğlu olan İsveçli kaleci, gece hayatına önem vermiyor. Tüm zamanını eşi ve çocuğuyla birlikte geçiren 26 yaşındaki file bekçisi, yaşamının sportif yönlerine dikkat ediyor. Marielle de İsaksson gibi sporcu. Ülkesindeki tenis turnuvalarında şampiyonlukları bile var Bayan İsaksson’un... Zaten başarılı kalecinin Galatasaray’a transferinin gecikmesindeki en büyük neden de Marielle’ydi.

bu yıl yabancı transferine Galatasaray adeta damga vurdu..yönetimi tebrik ediyorum..çok çektirdiler bu konuda ama sonunda doğru yolu buldular

fanatik
    Last edited by erdemzorer10 : 30.Ocak.2008 at 13:52

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

kalli oynatır da gerçekten o mevkinin adamı olursa daha iyi olur bence..

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Ben de ilk başta Orkun'un iyi bir kaleci olduğunu düşünüyordum ama onun açıklarını bana göre defans oyuncuları kapatıyorlar. Yeni bir kaleci lazım,yeni bir kan lazım takıma. İsaksson'da buna benzer bir oyuncu ve bence alınması gerekir. Aykut'un ise refleksleri hiç oynamaya oynamaya düşmüş. Bu yüzden üzülecek fazla birşeyde yok diye düşünüyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Biran önce imza atsinlar...

barusso yerinde bi transfer ve basinasi artik almamiza gerek yok ayhan iyilesti, bence kalli barussoyu sag kanada cekecek ortayi, basinas gelirse topal la basinasa birakacak yada ayhan,

isakson gercekten cok iyi bir kaleci reflex leri felan cok iyi bir kac kacini izledim iyi kurtarislar cikardi, orkundan 100 kere daha iyi ++

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Isaksson transferinin bittiği yazıyor bazı kaynaklarda, yine de yönetimden açıklama bekliyoruz..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Uefa listesi 1 şubat 17.00 kadar verilecek..O yüzden acıklanır..Faksla falan imza atarlar.Uefa listesinede bildirilir..Gana-Nijerya maçı var umarım nijerya gana'yı eler..Ozaman barusso haftaya geliyor..

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Barruso nokta atışı oLcak Galatasaray için, de İsakson gereksiz bence.Orkun'a güveniLmesi Lazım.Yabancı hakkını GaLatasaray hep kaLede kuLLanıyor oysa yetenekLi bir çok Türk kaLecide yok değiL en başta kendi eLindeki Orkun..KendiLerinin biLeceği iş tabiki HayırLı oLsun GaLatasaray camiasına

Sayfa 25 / 28 İlkİlk ... 152324252627 ... SonSon

Mesaj Yetkileri