Fenerbahçe
Galatasaray
Berabere biter
Galatasaray'ın kadrosu tamamen yerli.
Hakan Şükür Fenebahçe'ye karşı 13 maçta 15 gol atmış.Bu maçtada gol ve goller atar inş.
İyiki saat 6 dan sonra 5 gün boyunca evde olmayacamyoksa Allah korusun bende ceza alabilirim
Bi haberde ayhan oynar yazıyo bi haberde oynayamaz. Ayhan iyileşmedimi ?
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
kallinin ayhanı oynatmak istediğini ama ayhanın ağrılarını ileri sürerek oynamak istemediğine dair bi haber okuduğumu hatırlıyorum
Dev derbi öncesi gergin anlar
Fenerbahçe ile Galatasaray'ı karşı karşıya getiren Fortis Türkiye Kupası maçı öncesi iki takım taraftarları arasında gergin anlar yaşandı.
Karayoluyla Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'na gruplar halinde gelen Galatasaraylı taraftarlarla, Fenerbahçe taraftarları arasında stada girişte gergin anlar yaşanırken, zaman zaman iki takım taraftarları birbirine taş attı.
Yaklaşık 200 kişilik Galatasaray taraftar grubunun gelişi sırasında yolun üst bölümündeki köprüde bulunan Fenerbahçeli taraftarlar, sarı-kırmızılı gruba taş atarken, zaman zaman yerden sökülen taşların da bu grubun üstüne atıldığı görüldü.
Büyük tehlikenin yaşandığı bu olay esnasında köprü üzerinde bulunan güvenlik güçlerinin herhangi bir müdahalede bulunmaması dikkat çekerken, daha sonra müdahalede bulunan emniyet güçleri bir Fenerbahçe taraftarını gözaltına alındı.
Bu arada Galatasaraylı taraftarlar, sıkı aramadan sonra kendilerine ayrılan tribüne alınırken, çok sayıda sarı-kırmızılı taraftar da çeşitli nedenlerden dolayı gözaltına alındı.
Taşkınlık yaptıkları gerekçesiyle tribünden de çok sayıda Galatasaray taraftarının tribünden çıkarılarak polis araçlarına bindirildiği görüldü.
Yerli malı bir Galatasaray izleyeceğiz. Lincoln de olmadığına göre;
Orkun
Uğur Emre Servet H.Balta
M. Topal
Serkan Barış Arda
H. Şükür Ü.Karan
şeklinde bir kadro bence iyi bir kadro olacaktır. Yüreğimizi ortaya koyarak oynarsak yenilmeyiz. Kadıköy'deki gibi "maç bitse de gitsek" havasında oynarsak bu sefer fark olur. Servet bir kez daha en önemli rollerden birini üstlenecek. Diğer önemli roller ise bence M. Topal, Arda ve Hakan Şükür'e düşüyor. Galatasaray açısından bakınca bence kilit adamlar bunlar olacaktır. Hızlı, mücadeleci, tam saha baskılı bir oyunla Fenerbahçe zor anlar yaşayabilir. Ama oyuncuların motivasyonu da çok önemli. Fenerbahçe'ye gelince;
V. Demirel
G.Gönül Edu Lugano R.Carlos
Aurelio Maldonado
Deivid U.Boral
Alex
Semih
tarzında bir diziliş olacağını düşünüyorum. Alex, Semih, Edu ve Deivid de performanslarıyla Fenerbahçe açısından önemli rol oynayacaklardır. Bu oyuncular iyi oynayamazsa Fenerbahçe'nin kaybetmesi kaçınılmaz olur.
Ayrıca, Fenerbahçe'de motivasyon sorunu, rehavet gibi durumlar gözlenebilir. Çantada keklik olarak görüyorlarsa maçı, çok zor duruma düşebilirler.
maldonado oynamıyacak bu karşılarşmada ayrıca dunga maçı izlemeye geleceği için alex edu ve deividin kötü oynama olasılığı düşük en fazla içlerinden biri kötü oynar diye düşünüyorum
ayrıca otoriteler falan herkes fenerbahcenin kazanacağı görüşünde ve çoğu fenerbahceli fark bekliyor ama bence yanlış düşünüyorlar bu maç en fazla 2-0 biter diye tahmin ediyorum 3-0 sürpriz bir sonuç olur ama maç bence alt bitecek
FENERBAHÇE
Volkan
Gökhan
Lugano
Edu
Roberto Carlos
Deivid
Selçuk
Aurelio
Uğur Boral
Alex
Semih
GALATASARAY
Orkun
Servet
Uğur Uçar
Emre
Volkan
Mehmet Topal
Barış
Arda
Serkan
Hakan Şükür
Ümit Karan
Last edited by KaF KeF : 03.Şubat.2008 at 19:25 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
İşte 11'ler
Kadıköy'de nefes tutuldu... F.Bahçe - G.Saray maçına dakikalar kala iki takımın da kadroları belli oldu. Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanacak Fortis Türkiye Kupası Çeyrek Final ilk maçına ezeli rakipler şu 11'lerle çıkacak;
FENERBAHÇE
Volkan
Gökhan
Lugano
Edu
Roberto Carlos
Deivid
Selçuk
Aurelio
Uğur Boral
Alex
Semih
GALATASARAY
Orkun
Servet
Uğur Uçar
Emre
Volkan
Mehmet Topal
Barış
Arda
Serkan
Hakan Şükür
Ümit Karan
03.02.2008
Kaynak : Sporx.com
Maça az kaldı. Bu derbiye yürek dayanmaz. Gönlüm Galatasaray'dan yana ama Feneri'de bir kenara atmak istemiyorum. Galatasaray kimle oynasa bu heyecanı yaşayamıyorum. Gs- Fb derbisi bir başka. İnşallah kazanırız. Ben yavaştan maç atmosferine girmeye gidiyorum. Maçtan sonra burdayız.
Maçtan önce konuşulan ilk 11 ler sahaya çıkacak.Bakalım Galatasaray nasıl oynayacak Fenerbahçe karşısında.Maçın kaderini Galatasaray'ın oyunun etkileyeceğini düşünüyorum.Her 2 takımada bol şans.İnşallah futbol adına üst düzey bir karşılaşma olur..
So what?
Saike
22 kişinin 20sini tutturmuşum. H. Balta ve Maldonado yanlış olmuş
İddaa'da 2 oynadım. Tutması lazım. Yenilirsek çifte üzüntü, yenersek çifte zafer olacak![]()
Güzel futbolla kazanırız inşallah..Yerli Aslanlar güvenimiz sonsuz..
Last edited by batuhanry : 03.Şubat.2008 at 19:50
Maç başlamak üzere..
Bu arada Galatasaray'ın yedekleride çok kötü durumda.Herhangi bir sakatlık durumunda çok zorlanacak Kalli..
So what?
Saike
Ümit Karan Tüm Fener maçlarında en az bir rövaşata çekiyor..
Lig Radyoda herzamanki gibi yine tık yok![]()
Radyo spor dan dinleyin ... Ben ordan dinliyorum![]()
Şu ana kadar dengede bir maç var.
So what?
Saike
2 net poizsyon kaçırdık, umarım bunları aramayız..
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Ciddi ataklar galatasaraydan sanki.. Volkan gayet başarılı şu ana kadar.. Bi aksilik olmaz umarım..
Linki atarısın? Benim Pc uçtuda
hakan çok net bir pozizyon daha kaçırdı
Servet Semih'i biçti.Kezman oyunda...
Semih sakatlandı.Yerine Kezman girdi.
So what?
Saike
İnşallah çok önemli bişeyi yoktur.. Kezman ne kadar formda olursa olsun ona ihtiyacımız var..
Servet 2.yarıda bitane daha sarı kart görür
uğur uçar sarı kart gördü
lugano gördümü?sarı kart