Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maçın sonucu ne olur?

Voters
35. You may not vote on this poll
  • Galatasaray Kazanır

29 82.86%
  • Berabere Biter

3 8.57%
  • Manisaspor Kazanır

3 8.57%
Sayfa 2 / 5 İlkİlk 1234 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 138 sonuç

Konu: TSL 21. Hafta | Galatasaray - Manisaspor

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Lincoln adam gibi iyileşmemişse oynamasın, sonra başımıza yine dert olacak.
    Last edited by TürkuAz : 08.Şubat.2008 at 18:06
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Lincoln iyileşdi...Ama ben 90 dakika oynayacagını sanmıyorum..Leverkusen macında oynar gibime geliyor..Arda 60 dakika falan oynar sonra yerine Lincoln girer gibime geliyor..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bi Burak'tan ümitliyiz,gol atabilir dedik hemen yanlış anlıyorsunuz.Burak tehlikeli bir isim dediğimiz bu.Ayrıca kendisinden eski bir Beşiktaşlı olarak gol bekliyoruz.İnşallah haftasonu golleriyle Galatasaray'ın mağlubiyetinde baş rol oynar..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

LinCoLn oynasın artık yahu. Galatasaray Ali Sami Yen'de çok zor yeniliyor. Taraftarıda arkasına alınca harika oynuyor. Bence GalataSaray alır bu maçı.

bu maci galatasaray cok rahat alir buyuk ihtimalle yine fener maciyla ayni kadro cikacak bir tek ayhan oynar ekstradan mac skoru 4-0 falan olur

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Bu hafta Lincoln ilkonbir baslamayabilir.Kalli oynayıp oynamayacaklarına cumartesi karar vericem dedi..Bence ardanın yerine 60. dakikda'dan sonra Lincoln girer gibime geliyor...Leverkusen maçında ondan patlama bekliyorum..

rahat kaznır GS... Lincoln büyük ihtimalle son dk.lerde de olsa oyuna girer..

Barusso kadroya girebilir Gana elendi..

Quote Originally Posted by Roberto Baggio View Post
    Barusso kadroya girebilir Gana elendi..
    Giremez daha Gana nın Cumartesi günü Fildişi Sahili ile 3. lük maçı var.

Doğru unutmuşum...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

gs bu moralle rahat kazanır iyi form tuttu manisaspor tek şansı ise bizim anadolu takımları hoca değiştirince bir ivme kazanırlar iyide transferler yaptılar ama gs buyük bir mucize olmazsa rahat kazanır maçı 3-1 lik bir skor bekliyorum manisanı gölünüde eski bir atalyasporlu olan Burak Atar

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Tutturdunuz bi burak yılmaz çok büyük futbolcu sancak görende ..manisaspor Galatasaray'ı hiç birzaman yenemez ASY de rahat bi galibiyet alırız.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by uAsamet91 View Post
    Tutturdunuz bi burak yılmaz çok büyük futbolcu sancak görende ..manisaspor Galatasaray'ı hiç birzaman yenemez ASY de rahat bi galibiyet alırız.
    Ya niye böyle yapıyorsunuz,anlamıyorum.Burak mükemmel futbolcu,tek başına alır maçı falan mı diyoruz biz?Sadece Manisa'nın en önemli oyuncularından biri,savunmayı zorlar diyoruz.Ne var bunda,niye bu kadar tepki gösteriyorsunuz.Haklı olduğumuzu oynaması halinde gösterecektir Burak...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Fenerbahçe maçının kadrosu Yine Sahada olacakmış...

Lincoln,Ayhan,Hakan Balta Yedek.

Kaynak LigTv FutboL Gündemi Programı
    Bence çok iyi olur..Leverkusen maçındada Lincoln ilkonbirde baslar..Hem bu gençler Samiyende taraftarla bütünleşirler..

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Ben Burak'tan pek birşey beklemiyorum ya. Hayırlısı bakalım.

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Bu maci 3-1 yada 4-1 aliriz.

Takimin genel performansi suan cok iyi. Lincoln 75 dakikada filan girer..

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

İdeal ilkonbir belli olmaya basladı..Ayhan oynaması suan için zor gibi.Ortasahada Barusso,Barış,Topal,Arda,Serkan falan var...Ayhan belki deplasmanda zorlu maçlara göre oynar..
    Leverkusen maçında Nonda(iyileşirse),Song,Lincoln oynar...Fazla degişiklik beklemiyorum o maçta..
    Last edited by Emurafu : 08.Şubat.2008 at 18:06

18. Default

Arkadaşlar Feldkam kadroyu açıklamış...Fenerbahçe maçındaki kadronun aynısıyla Manisa maçına çıkıyor....
    Feldkam Lincoln le özel konuşma yapmış bu takımı bozaman diye fenerbahçe maçında çok güzel oynadılar demiş ama skora göre ikinci yarı alabilirim demiş....
    KAYNAK: http://www.ligtv.com.tr/Default.aspx?r=1&hid=33561

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Bu haberi yukarda ben verdim zaten..Ligtv birazda abartarak yazmış...Lincoln leverkusen maçında patlayacak

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Burak Holosko'nun boşluğunu doldurdu gibi. Manisa'dan ümitliyim ancak gömülü savunmayı iyi yapmalılar.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

İlhan'ın dediği gibi düğüm Manisa'nın defansında çözülür bence. Ama Galatasaray bu kördüğümü çözer. Lincoln ise girerse nasıl oynayacak merak ediyorum doğrusu.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Arkadaşlar başladınız yine sezon başındaki gibi bunlar bize rakip olamaz triplerine.İlk maçta 2-2 berabere kalmadı bu 2 takım.Yanlış hatırlamıyorsam o maçtan öncede rahat kazanırız diyen arkadaşlar vardı.Ben umutluyum Manisa'dan.Kötü takım değiller.İnşallah puan/puanlarla dönerler ASY'den.Neyse göreceğiz neler olacağını hep birlikte..
    So what?
    Saike

Manisa'nın transfer ettiği yabancılar kapalı kutu ben şans vermiyorum Manisa'ya...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Arkadaslar lütfen büyük konusmayalım..Futbol bu unutmayın
    Lütfen rakibe saygılı olalım..Hatta umutsuz olalım ozaman kesin kazanıyoruz

Yılmaz vural Antalya'nın basında iken Samiyende 1-1 kalmısdık..Ozamanda büyük konusmusduk..Yılmaz vural faktörüde var
    Last edited by Emurafu : 08.Şubat.2008 at 20:21 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

yılmaz vuralın takımları büyüklere karşı iyi oynuyor hatırlıyorumda geçen yıl içerdeki maçlarda bjk ile 4-4 berabere kalmış feneri 1-0 yenmiş gs ye ise acayip bi golle 1-0 yenilmişti değlasmanda ise fenere talihsiz olarak 4-2 yenilmiş gs ile 1-1 berabere kalmış bjk karşısında gol kaçırma rekoru kırmış ve 1-0 yenilmişti büyklere karşı karnesi fena değil vuralın ama genede antalyayı küme düşürdü bunuda unutmayalım

26. Default

Manisa yeni aldığı yabancıları bu maç oynatırlarsa Galatasaray karşında zorlanırlar.Yabancılar daha henüz takıma adepte olamamışlar....
    Yılmaz Vural Galatasaray'ı devirmek için elinden geleni yapacaktır.Her zamanki gibi sert bir savunma yapacaktır.Galatasray bu maçı kazanmasını bilir....
    Lincoln meselesine gelincede Kalli lincolnü 60.dakikadan sonra almalı.....

Nesil
    2006
    Yer
    TATANGALAR

A.Gücü maçında iyi oynamadık özellikle ilk 20 dakikka sonra A.Gücü'nün kilidini açtık gerisi sıralı geldi bu maçtada eğer Manisa'nın kilidini açarsak bence 3-1 yeneriz gibime geliyor...
    Not:GALATASARAY'ın yeni transferi LiNCoLN'de forma giyebilir.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

1-0 olsun bizim olsun..Temkinli olmakta fayda var..Yılmaz hoca gecensene bize kök söktürmüşdü unutmayın..Antalya ile samiyende 1-1 deplasmanda zar zor..0-1 kazanmısdık.Martinezde kalede olacak..Erken gol atarsak üst biter

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Bizimde mağlup olmamızla beraber G.Saray için maçın önemi bir kat daha arttı.G.Saray galibiyete yakın görünsede sürprize gebe bir maç...

Bir Beşiktaş'lı olarak Manisa'nın puan almasını en azından puan farkının açılmamasını diliyorum...

30. Default

Beşiktaş'ında puan kaybetmesinden sonrada Galatasaray bu maçı söke söke alır...V.Manisaspor büyük ihtimale topu Servet'in üzerinden oynayacaktır....Servet'in yorgun olması Mehmet topal kapatabilir zaten Galatasaray'ın kadrosuna baktığımız zaman sanki maça 3 forvetle çıkıyormuş gibi HAKAN-ÜMİT-SERKAN
    Bence;
    Bu maçın kaderini Galatasaray'ın kanatları belirleyecek.....

Sayfa 2 / 5 İlkİlk 1234 ... SonSon

Mesaj Yetkileri