1 ile 21 arası toplam 21 sonuç

Konu: G.Saray ve F.Bahçe’ye müjdeli haber !

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Thumbs up G.Saray ve F.Bahçe’ye müjdeli haber !

Fiorentina, Tottenham, Osasuna ve Standard Liege liglerindeki yerini korursa hem F.Bahçe, hem de G.Saray 3. eleme kurasına seribaşı olarak girecek

Ligde F.Bahçe ve G.Saray arasındaki şampiyonluk yarışı kıyasıya devam ederken Şampiyonlar Ligi'nde iki takımımıza birden 3. eleme turunda seri başı olma şansı doğdu. Bilindiği gibi yeni sezonda şampiyonumuz 3. elemeden, ikincimiz de 2. elemeden Devler Ligi mücadelesine katılacak. Avrupa liglerinde şu andaki sıralamalara göre Şampiyonlar Ligi'ne kalmak için büyük önem taşıyan ve güçlü ülkelerin 3. ve 4. lerinin yer aldığı 3. elemede hem G.Saray, hem F.Bahçe seri başı oluyor.

Normalde iki takımız da 34'ün altında puana sahip olduğu için 1. torbada yer alma şansı çok zayıftı. Ama İspanya'da Osasuna (4.), İtalya'da Fiorentina (4.), İngiltere'de Tottenham (4.) Belçika'da Standard Liege (2.) sürpriz başarılar alıp UEFA sıralamasında puanı bize göre yüksek takımları geçtiği için Cimbom ve Kanarya kurada 1. torbaya zıpladı.

2. elemede 1. torba %100

Hemen şunu belirtelim. Bu saydığımız takımlar sıralamadaki yerlerini korursa iki takımız da 3. elemede çok kolay rakiplerle eşleşecek. Yine hangi ekibimiz 2. elemeye katılırsa katılsın, çok zayıf rakiplerin olduğu 2. eleme turunda da %100 seri başı olacak Ayrıca G.Saray ve F.Bahçe Şampiyonlar Ligi'ne kalmaları halinde ise % 100 4. torbada olacaklar. Çünkü 2005 klasmanında G.Saray (33.634) ve F.Bahçe'nin (28.634) 3. torbaya puanlan yetmiyor.

Devler Ligi'nde ilk 3 torbaya girmek için mutlaka 40'ın üstünde puan toplamak gerekiyor. Bu arada hatırlatalım, Şampiyonlar Ligi'ne 16 takım doğrudan, 16'sı 3. elemeden katılacak. Biz 2005 klasmanında 11. olduğumuz için son şampiyon kendi liginde Devler Ligi'ne katlamazsa (Geçen sezonla Liverpool örneği) son 2 yılda F.Bahçe'ye vuran piyango bu kez bize rastlamayacak Ancak öyle bir durum olursa lig üçüncümüz UEFA'da eleme oynamaktan kurtulacak

Hakan Yaşar/ Vatan
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

çok iyi bi haber. inşallah yerlerini korurlar.

Böle bişey olmicak çünkü Totthenm dördüncü arsenal 5inci ve arsenalin şampionlar ligine katilamamasini düşenemiorum bile.Öte yandan aralarinda en son 1 puan fark vardi baktgmda ve arsenalin bir maçı eksik Bide italyada Roma gümbür gümbür gelio o yüzden ben pek şans vermiorum.

bomba bi haber yaa walla üsper olur gercektenn ...

Nesil
    2005
    Yer
    BALIKESİR

olması imkansız gibi birşey arsenal 4. lüğü bırakmaz ama diğerleri olabilir osasuna da 4. bitiremez

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

galatasaray ve roma. olmazsa olmazlarım. romanın kupaya katılamamasındansa galatasarayın seribaşı olmamasını yeğlerim.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

benim daha çok dikkatimi galatasarayın şampiyonlar ligine girmesi halinde 4.torbada yer alacak olması.4 sezon evvel uefa sıralamasında 10. olan takımın geldiği nokta dramatik.ön eleme ise bundan sonraki yıllarda tüm türk takımları için allahın emri ektiğimizi biçme zamanı

Nesil
    2006
    Yer
    maltepe-ist

arsenal bence kesın ılk 4 te yer alcak..ayrıca fiorentina-roma ılk 4 yarısı bence romanın 4.olmasıyla sonuclancak..pekii arsenal 4.olup sampıyonlar lıgını kazandı dıyelım,,o zaman bıze bı faydası var mı bızım takımlara??

9. Default

Ben Arsenalin de Romanın da yerlerinden kıpırdayamayacağı ve liglerini şu an oldukları pozisyon veya daha aşşağısında bitirecekleri kanaatindeyim.Dayandırdığım sebep ise Roma'nın o müthiş seriden sonra muhakkak bir düşüş yaşayacağına(ki 3-2 yenildiler son maçta) Arsenal'in ise zaten bitmiş bir lig yerine CL'ye önem vereceğine inanmamdır. Forumdaki Gunnerslar da bana katılır mı bilmem ama benim görüşüm bu. Ossasuna ise şu an ki konumunu içerideki performaslarıyla korurlar.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2006
    Yer
    maltepe-ist

yenı stadına gecıp cok kalıtelı transferler yapacak olan arsenal uefa kupasıyla yetınemez benceee..sampıyonlar lıgıne katılmak zorundalar ,,zaten totthennam la 1 puan kaldı..

Nesil
    2006
    Yer
    şişli

türkiye için iyi olur böyle olursa

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Bu şekilde biteceğini sanmıyorum ancak biterse ne mutlu bize
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

bırakalım seri başı olmayı...gelsin iyi bir rakip yani ciddiye alınabilecek bir takım...malum ya bi küçük görme havası içerindeyiz...for example:tromso

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

bu sene böyle oldu hadi seneye ne olacak?tek takımla şampiyonlar ligine katılma tehlikemiz var,oda iki ön eleme oynayarak

Nesil
    2005
    Yer
    Konya/Selçuklu/Esenler Ad

kesinlikte bu şekilde bitmez ne roma ne arsenal 5 ve altında ligi tamamlar

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

türk takımları son yıllarda avrupada hiç başarılı olamıyo yaa
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

bi an çok mutlu oldum yaşsasınnnnnnnn

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

çok güzel haber saol kardeş

Nesil
    2003
    Yer
    Yedi Tepeli Şehir

Halimize bak, üzülüyorum...

Quote Originally Posted by emirduman
    Halimize bak, üzülüyorum...
    cok dogru soyluosun..romanya bıle seneye dırekt takım yollıcakmıs cl ye bız hala yok su 4. olursa yok bu 5. olursa derdındeyız..yazık..

Mesaj Yetkileri