Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sizce Fenerbahçe,Sevilla'yı eleyerek Şampiyonlar Liginde çeyrek finale kalabilecek mi

Voters
75. You may not vote on this poll
  • Evet

43 57.33%
  • Hayır

32 42.67%
Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
61 ile 90 arası toplam 93 sonuç

Konu: Fenerbahçe´nin 2. Turda ki Rakibi Sevilla

Nesil
    2006

En korktuğum oyuncuları: Kalecileri Papop gerektiğinde inanılmaz iyi oynuyor. Kanoute ve Jesus Navas bunları durdurmamız gerek. Ligde evlerinde çok iyiler ama deplasmanda çok kötüler. Bu yüzden Saraçoğlunda gol yemeden iki farklı kazanmamız gerekiyor.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Sevilla son haftalarda müthiş futbol oynuyor bizim maça bu performansla çıkarlarsa işimiz çok daha zor olur

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Transfer yapılmayacağı açıklandı az önce kulüpten. Hiç iyi bakmıyorum artık bu maça

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Sevilla'nın artan formu bizim takımın transfer yapmayacağı ve forvette muhtemelen Semih'in oynayacağı bir tur için ümitlerim azalıyor.İbre Sevilla'ya yöneldi bence ancak birkaç sakatı olması gerekir Sevilla'nın

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sevilla dün gece oynanan maçta A.Bilbao'ya deplasmanda 2-0 kaybetti.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Sevilla 20. hafta da Getafe'ye deplasmanda 3-2 kaybetti ve düşüşe geçti. İnşallah bu düşüşleri devam eder.
    (/s)

Nesil
    2006

Sevilla deplasmanda çok kötü oynuyor, evinde ise önüne geleni devirebiliyor. Deplasman sonuçları bizi aldatmasın. Unutmamak gerekir ki gruplarında sadece Arsenal deplasmanında yenilgi yüzü gördüler. Belki bizde evimizde yeneceğiz; ama deplasmanda gol yememek için oynamamız gerekiyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

5-10-?
    Gidiyoruz bakalım.
    Sevilla maçı gerçekten çok zor geçicek.Kalecimiz Volkan'a çok iş düşüyor.Edu defansta güven vermiyor.İnşAllah alnımızın akıyla tur atlayacağız.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Penaltı sahtekârı Navas!

Şampiyonlar Ligi'nde 20 Şubat'ta Sevilla ile oynayacağı maç için geri sayıma geçen Fenerbahçe "gizli tehlike" Jesus Navas'a karşı çok dikkatli olmak zorunda

Bu sahtekara dikkat

Şampiyonlar Ligi'nde 20 Şubat'ta Sevilla ile oynayacağı maç için geri sayıma geçen Fenerbahçe "gizli tehlike" Jesus Navas'a karşı çok dikkatli olmak zorunda. Çünkü İspanyol oyuncu tam bir "penaltı sahtekârı!" Navas hemen her maçta, takımına penaltı kazandırmak amacıyla, ceza alanında kendini yere atarak hakemleri aldatmayı alışkanlık haline getirdi.

Navas'ın İspanya'da büyük tepki çeken bu kötü alışkanlığı Fenerbahçe teknik heyetinin dikkatinden kaçmadı.

İspanyollar da tepkili
    Teknik direktör Zico, birçok maç kasedini defalarca izlediği Sevilla'nın bu genç yeteneğinin oyununa gelmemek için savunma futbolcularını uyardı. Zico "Navas'ın yaptıklarını hiç kimse onaylamıyor. Çünkü futbola, fairplay ruhuna yakışmıyor. Bu tür bir sahtecilikle penaltı kazanmasına izin vermemelisiniz. Sizin tecrübenizle, Navas'ın bu kurnazca hesaplarını bozacağınızdan eminim" dedi.

Türkiyede yıllardır Arif Erdemden çektik şimdide avrupada navas tan çekicez

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Lugano'nun 1 penaltısı var o zaman.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bence Edu yapar Böyle hataları daha çok o yapıyo

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Sevilla Barcelona'yla berabere kaldı.Adamlar çok iyi oynuyor.Fenerbahçe çok iyi hazırlanmalı.Herşeyini koymalı.Anca öyle iyi bir skor elde edebilirler.Yoksa sonu hezimet olur.

Dün akşam da klasik Sevilla vardı sahada. 6 oyuncuyla hücuma geçiyorlar ve Dani Alves daima ceza alanının köşesine geliyor. Sol kanadın çok seri olması lazım hemde hiç olmadığı kadar. Bir diğer durum da Alves'in Capel'e attığı uzun paslar. Bu sayede çok fazla boşluk yakalayabiliyorlar. İşimiz zor ama imkansız değil çünkü kimse İnter karşısında da galibiyet beklemiyordu...

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

SeviLLa iLe depLasmandaki macı unutun..Burda çok iyi bi sonuc aLıp orda mümkün oLdugu kadar onun üstüne yatmamız gerekiyo..

İçerde Harika oynuyoLar..

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Burda gol yedikmi tur çok zora girer.Sol kanatları Adriano-Capel sağkanatları Alves-Navas çok hızlı adamlar kanatları iyi kapamamız lazım tabi Deivid gibi bir oyuncu varken bunu nasıl yapacağız oda garip

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Fenerbahçe Sevilla'yı elediğine göre bu başlığa gerek kalmadı. Diğer rakibi beklemedeyiz.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by GebzeLi1907 View Post
    SeviLLa iLe depLasmandaki macı unutun..Burda çok iyi bi sonuc aLıp orda mümkün oLdugu kadar onun üstüne yatmamız gerekiyo..

İçerde Harika oynuyoLar..
    Çok doğru...

Deplasmandaki maçı niye unutalım?Tamam zor olabilir ama imkansız değil.

Sevilla çok iyi takım oyunu oynayan bir ekip.İlk maçta çok avantajlı bir skor alıp işi 2.maça bırakmamamız lazım.Kadıköy'de alacağımız 1-0 veya 2-0'lık bir galibiyet %40,%50 çeyrek final kapısını açacaktır.

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Navas'a dokunsan kendini yere atiyor, ama öyle atiyorki göre hemen penalti sanar.

Insallah Fenerbahce Sevilla'yi eler.

Sheriff Misafir

Kanatları çok güçlü.. Ama Navas'ı Roberto Carlos rahatlıkla durduracaktır.. Sol taraftaki oyuncu(ismini hatırlayamadım) çok hızlı ancak teknik açıdan biraz zayıf.. Gökhan bir nebze zorlanabilir orayı savunurken.. Forvetlerininde fazla zorlayacağını düşünmüyorum.. Kanoute eskisi kadar hareketli değil.. Büyük ihtimalle onu Edu tutar, hava toplarını keserse yerden toplarda fazla zorlayacağını sanmıyorum..Luis Fabiano'yu da Lugano tutabilecek seviyede iyi bir oyuncu.. Mehmet Aurelio'ya yine çok iş düşecek.. Alex'i marke ederlerse hücumu başlatacak gizli bir oyun kurucu olmalı.. Maldonado veya Aurelio bu işi yapabilir.. Kanatlar en önemli silahımız olacaktır bizimde.. Uğur ve Deivid sağ ve sol kanatlarda oynayacaktır yine.. Forvette de muhtemelen Kezman her nekadar eski formunda olmasada topsuz alanda ne kadar iyi hareketlendiğini biliyoruz.. Son vuruşlarda bir nebze sıkıntı yaşayabiliriz.. Yenecek kalitedeyiz, umarım yeneriz..

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Benim görüşüme göre Fenerbahçe en kötü kurayı seçti. Büyük rakiplerden birisi gelseydi ben kolaylıkla turu geçmesi adına yorumlar yapabilirdim. En azından ihtimali vardı derdik. Zaten Fenerbahçe iyi bir oyunla Sevilla'yı elerse kupaya kadar gider. Ancak oynadığı futbolla turu geçme şansının çok çok çok az olduğunu düşünüyorum. Oyuncu kritiğine girmeyeceğim sadece şundan bahsedebilirim. Bu takım son iki yılın Uefa şampiyonu. Şimdi ibreyi ters çeviriyorum ve hayatında ilk defa gruptan çıkan bir Sevilla ile 2 yıl üst üstte Uefa'yı kaldırmış Fenerbahçe karşılaşıyor. Heralde bu maç için konuşmaya değmezdi değil mi?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

FB nin burada gol yemeden galip gelmesi cok önemli. 1 0 da yense iddaa ediyorum fb ispanya da bu takıma gol atar. o yüzden burda gol yemeden galip gelmesi önemli . Bu sekil olursa fb nin turu gecmemesi için bi sebep yok. ama gol yerse turu cok zora sokar...

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

FB'nin çıkabilmesi içi evinde gol yemeden 2 farklı kazanması gerek.İspanya'da Sevilla'ya gol atacağını düşünmüyorum.Evinde rahat gol bulabilen bi takım Sevilla.Tabi bunlar benim düşüncelerim.Ben kuranın çekildiği gün dedim: Fener en zor kuralardan birini çekti diye.Ama tabi bunu fazla kişinin anladığınıda düşünmüyorum.Bekleyip göreceğiz.Bu turu geçen takım bu sene çoğu kişinin beklenmediği bir noktaya gelir.Bide şunu ekleyeyim; Sevilla'nın stadındaki atmosferi görmeden yorum yapan arkadaşlar var..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde 20 Şubat Çarşamba günü Fenerbahçe ile karşılaşacak olan İspanya'nın Sevilla takımın teknik direktörü Manolo Jimenez, ''Fenerbahçe maçına çok motiveyiz'' dedi. İspanya 1. Futbol Ligi'nin (La Liga) 24. haftasında deplasmanda Espanyol'u 4-2 yenen Sevilla'nın teknik direktör Jimenez, basına yaptığı açıklamada, ''Bu galibiyetle birlikte moralimiz iki katına çıktı. Fenerbahçe maçı için çok motiveyiz'' şeklinde konuştu. Jimenez, ligde galibiyet almış bir takım olarak Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Fenerbahçe'nin karşısına çıkmalarının çok önemli olduğunu vurguladı. Bu arada Espanyol maçının yıldızlarından Capel de Fenerbahçe maçı için, ''Çok büyük bir rahatlık ve güvenle gideceğiz. İstanbul'da büyük bir baskı olacak ama rövanş maçı için iyi bir sonuç almalıyız. Fenrbahçe gibi zor bir rakibe karşı 1 gol atıp yememek çok önemli bir sonuç olur'' değerlendirmesinde bulundu. Öte yandan Manola Jimenez, Fenerbahçe maçı için İstanbul'a götüreceği 20 kişilik kadroyu açıkladı. Pazartesi günü İstanbul'a gelecek Sevilla kadrosu şöyle: De Sanctis, Palop, Daniel, Mosquera, Dragutinoviç, Crespo, Fazio, Escude, Adriano, Renato, Poulsen, Maresca, Keita, Jesus Navas, De Mul, Duda, Diego Capel, Kone, Luis Fabiano, Kanoute

AA
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Aslında teknik direktörlerinin söylemlerine katılsamda şöyle bir durumda sezmedim değil.

Fenerbahçe çok iyi bir performans göstererek bu tura geldi. Sevilla'da son iki sezonun Uefa şampiyonu olarak tabiri caizse şunlara kim olduğumuzu öğretelim tavrı var. Ters teperse görürler ancak favori Sevilla diye düşünüyorum.

26. Default

Ronaldinho'nun gözüyle Fenerbahçe

NTV/CNBC-e muhabiri Melis Kobal, İspanya'da 14 Şubat'ta akşam yemeği için gittiği restoranda dünyaca ünlü Brezilyalı futbolcu Ronaldinho ile karşılaştı. Hem fotoğraf çektirmek hem de birkaç soru sormak için Ronaldinho ve kız arkadaşının oturduğu masaya giden Melis Kobal, ünlü yıldızdan Fenerbahçe-Sevilla Şampiyonlar ligi eşleşmesi ve Türk futbolu hakkında aldığı yanıtları şöyle aktardı:
    "Kız arkadaşıyla yemek yiyen Ronaldinho’nun masasına gidip kendisine Türkiye’den geldiğimizi ve bir fotoğraf çektirmek ve sohbet etmek istediğimizi söyledim. Gülümseyerek 'elbette' dedi ve masasına davet etti. Garsonların itirazını 'sorun yok' diyerek engelledi ve mütevazı bir yaklaşımla soruları yanıtladı.

Ronaldinho’ya kısa süre sonra oynanacak Fenerbahçe-Sevilla Şampiyonlar Ligi karşılaşmasını sordum. Ronaldinho 'Fenerbahçe’yi iyi tanıyorum. Zico çok başarılı bir hoca, Roberto Carlos ile yıllarca karşı karşıya oynadık. Milli takımda da yanyana oynadık. Sevilla karşılaşmasında Fenerbahçe’nin şansını daha fazla olarak görüyorum. Sevilla birbirini iyi tanıyan bir ekip ama Fenerbahçe’nin tur şansı daha çok.' diye yanıtladı. Bir hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra kendisine teşekkür ederek masasından ayrıldık."

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Fotoğrafta Ronaldinho'nun surata bak ya

Zaten çok yakışıklı olsaydı bu kadar iyi topçu olamazdı.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

1200 tane İspanyol taraftar geliyormuş maç için

Sevilla ;

---------------Palop----------

--Alves---Escude--Dragutinovic--Adriano--

--Jesus Navas---Keita---Poulsen---Capel--

-------------Kanoute----Fabiano------------
    Zico'nun yapacagı tek sey var..Kanatlara önlem almak..(Önder-Gökhan),(Carlos-Vederson)..Kesinlikle deivid oynatılmamalı...Hatta Kezman tek forvet yapacagına Deivid tek forvet olarak oynatsın..Kezman Tek forvet birsey yapamaz..Sert savunmalara karsı kezman zorlanıyor..

-------------Volkan---------------

--Önder---Edu---Lugano-----Carlos--

--Gökhan--Maldonado--Aurellio--Vederson--

----------------Alex--------------------

----------------Deivid-----------------

Bu kadro bence iyi olur..Hem rakibide bozabilir..benim düsüncem böyle..

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

-------------Volkan---------------

--Önder---Edu---Lugano-----Carlos--

--Gökhan--Maldonado--Aurellio--Vederson--

----------------Alex--------------------

----------------Deivid-----------------

katılıyorum belki deivid yedek bırakıp kezman ın son dönem formu nedeniyle oynatabilir ben bu maclarda sevilla nın son dönem formu nedeniyle pek şansımız oldugunuda düşünmüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

kadro cuk diye oturmuş...ama önderi tercih etceğini pek sanmıyorum ve uğurla başlıcağını tahmin ediyorum içerdeki maça...vedersonu gidişata göre alır oyuna bence...defans özellikleri vedersonun daha iyi...zorlandığını hissetiği anda uğuru değiştirir...zico bir sürpriz yapıp semihi sahaya sürebilir...

Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon

Mesaj Yetkileri