BJK alir gibi, bundan sonra cok az hata yapcaklar.
Beşiktaş
Ankaraspor
Berabere
BJK alir gibi, bundan sonra cok az hata yapcaklar.
Bu maçta Tello'nun eksikliğini hissetmeyiz umarım.Ertuğrul Hoca tekrar 3 forvete dönüp,Tello'nun yerinde de Serdar Özkan'ı oynatcaktır tahminen.Aydın ve Rico da diğer alternatifler.Cisse'nin iyileşmiş olması çok sevindiriciSerdar Kurtuluş da şu sağ beke dönse de kurtulsak Ali'den
Solda İbo'ya muhtaçız zaten.Defansın ortasında işler karışık.Ben Schildenfeld-Toraman ikilisini tercih eder diye düşünüyorum defansın ortasında...
Ne pahasına olursa olsun bu maçı kazanmalıyız.Gs maçına kadar kayıp yok!
Bobo'yu satarsak sezon sonu De Nigris düşünelebilinir.
So what?
Saike
Maç hakkında ki yorumlarınızı buradan yapabilirsiniz.
(/s)
Bekiştaş Kayserispor maçında kötü bir futbol sergilemişti.Ankaraspor ise 2.dönemde yükselen bir grafik çizdi.Bu maç bol mücadeleli geçer tahminim beraberlik kazanan olursa beşiktaş kazanır
şöyle rahat rahat fark atalım, bi gözdagı verelim rakiplerimize diyecem fakat olmaz,beceremez bizimkiler. 2-1 kazanırız
![]()
Kendi seyircimiz önünde oynayacağız,bundan sonra kolay kolay puan vereceğimizi zannetmiyorum İnönü'de.Kesinlikle üç puanı alırız...
Beşiktaş rahat kazanır ankara ilk golü atabilir ama maç 3-1 biter sokor tahjminim.
eğer ilk golü ankara atarsa diğer maçlarda olduğu gibi kolayca çevirebileceğimizi zannetmiyorum ankara kadrosunu güçlendirdi ve ikinci yarıda iyi mücadele ediyorlar hem artık bu takımın taraftara sıkıntı yasatmaya hakkı yok hele kayserı'dekı faciadan sonra.. güzel oyunla 3 puan bizim olacaktır.
Klasik bir İnönü maçı daha.Geriye düşsek bile çevirebileceğimizi düşünüyorum.Kayseri maçından alınan neticeyi de bu maçla affettiririz.
Gs maçına kadar kayıp yok.Bu maç iyi bir performansla maçı kazanacağımızı düşünüyorum.Hatta golde yemeyeceğiz diye içime doğuyor.Şöyle güzel oyun,bol gollü bir galibiyet ile biz buradayız dememiz lazım.İnşallah dediğim olur.
Cisse'nin dönmesi ve savunma elemanlarımızın hepsinin oynayacak durumda olması iyi.İnşallah Bobo'da oynayabilir.Kayseri maçının telafisi için bu maçta ekstra performans bekliyorum.Artı kendi evimizde olmamızda büyük avantaj.Kendi evimizde daha iyi baskı kurabiliyoruz..
So what?
Saike
Ankaraspor son günlerdeki çıkışını korumaya çalışıcaktır ve beşiktaşı biraz zorlar ama sonra beşiktaş 1 gol bulursa fark olabilir
Beraberlik diyorum
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
besiktasimiz bu hafta kendi sahasindaki avantajiyla maci farkli alir..
Ankaraspor iyi oyunculardan kurulu..Fizikmende iyiler..Beşiktas ilk golü yerse çeviremez..Nigris,Neca,Ediz,Emre Aşık formdalar....Valla çok zor bir maç...Beşiktaş 2-0 öne geçer Ankarasporda 1 gol atar maç 2-1 biter
![]()
Yine bir Bjk golünü çekeceğim gibime geliyor
Beşiktaş zorlansada kazanır.
BJK maçı zorlanmdan kazanacaktır .
Hafta içinde yönetimden fırçayı yiyen teknik heyet ve futboLcuLar bu maçta daha ciddi oLacaktır. Beşiktaş kazanıcaktır ama nasıL şartLarda kazanır orası meçhuL.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Beşiktaş İnönü'de iyi oynuyor. Geriye düştüğü maçlarıda çeviriyor. Ancak biliyorsunuz yarış öyle bir şekilde gidiyor ki kaybeden belki şampiyonluk şansını yitirmiyor ancak geride kalıyor. Beşiktaş bir kere bunu yaşadı ve bunun baskısı maçı daha da zorlaştıracaktır.
Zorlu bir maç ama Beşiktaş Ankaraspor maçlarını genelde kazanıyor bu seferde öyle olacaktır kendi seyircisi önünde 2-0 ya da 2-1 alır Beşiktaş.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Ankarasopor çıkışa geçti ama Beşiktaş kendi seyircisi önünde puan kaybı yapmaz hele Kayseri maçından sonra
Kayseri mağlubiyetinden sonra oldukça zor bir karşılaşma olacak Beeşiktaş açısından. Ancak ev sahibi olmanında avanyajıyla zorda olsa kazanacağız. Zaten bize rahat bir maç seyretmek haram. Alıştık artık...![]()
Beşiktaş-Ankara maçı tehlikede
İstanbul'daki kar yağışı bu akşam İnönü Stadı'nda oynanacak Beşiktaş-Ankaraspor maçını tehlikeyi sokuyor. Sabah başlayan ve hiç dinmeden devam eden kar yağışının İnönü Stadı'nın zeminini beyazlattığı öğrenildi. DHA'sına bilgiler veren Beşiktaş İnönü Stadı Müdürü Turgut Akman şu ana kadar hiç bir temizleme çalışmaları yapmadıklarını belirterek, "Şu anda İnönü Stadı beyaza büründü. Ancak yere basıldığı zaman yeşil zemin görünüyor. Çimin durumunu bozmamak için temizlik olayına henüz girmedik, çünkü zemin bozulursa 2 aydan önce düzelmiyor. Ancak kar yağışı bu şekilde devam ederse maç saati yaklaşınca ne olur bilemeyiz. Maçın oynanıp oynanmayacağına hakem Yunus Yıldırım, gözlemci Erdoğdu Diyadin ve temsilciler Mehmet İnce, Fırat Karaca'nn vereceği raporlar belli edecek.
16.02.2008
Kaynak : DHA
So what?
Saike
Az önce LİGTV canlı bağlantı kurdu İnönü stadıyla ancak maçın oynanmasını engelleyecek bir kar olmadığı hatta sahanın temizlenmesine bile gerek olmadığı söylendi.
Temizleme çalışmaları da yokmuş zaten.Sahadaki kar'ın da maç saatine kadar eriyeceği söylendi.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Bu maçı rahat alırız gibi geliyor. Hava şartlarının kötü olması bizim açımızdan kötü.
maçın ertelenmesi suan için söz konusu değil inşallah sabahtan beri durmadan yağan kar gibi bzde gol olup yağarız..
Beşiktaş için bu maç zorlasdı..Suanda kar yagısı var..Çizgiler kömürle ciziliyor..Trbünlerde 1000 seyirci var yada yok..Maç ertelenmiyor.Bakalım neler olacak..
BEŞİKTAŞ
Rüştü
İbrahimToraman
Gordon
Gökhan
İbrahim Üzülmez
Ali Tandoğan
Cisse
Aydın
Holosko
Delgado
Nobre
ANKARASPOR
Senecky
Murat Akyüz
Emre
Risp
Erhan
Özer
Hürriyet
Adem
Tita
Mehmet Yılmaz
De Nigris
İyi bir 11 çıkarmış bence Ertuğrul hoca.Bu 11 ile daha sağlam defans yaparız.Tabii kaptan yine saçma sapan bir hata yapmazsa..
Orta sahadada 2 farklı isim görüyoruz.Aydın ve Tandoğan.Tandoğan asıl mevkisine daha yakın bir yerde oynayacak.Bu performansını artırabilir.Aydın'ıda beğeniyorum ben.Bugün bulduğu şansı iyi değerlendirirse daha çok forma şansı bulabilir.Tello gelince yedeğe çekilmez.Bugün Holosko'da ileri 2lide oynayacak.Umarım oda iyi bir performans gösterip gol/goller bulur.
Başarılar Kartallara..
So what?
Saike
Beşiktas gerçek savunması ile cıkmış maça.Sanırım artık savunma hattı bu olacak..Bobo'nun olmaması beşiktas için sans..Yoksa holosko kanatta olabilirdi..
Beşiktaş'ın yeni transferini izlemek değişik olacak umarım güzel maç olur. Başlamıştır maç gidip bakıyım.