Sayfa 4 / 6 İlkİlk ... 23456 SonSon
91 ile 120 arası toplam 155 sonuç

Konu: Uefa Kupası 3. Tur 1. Maç | Galatasaray - Bayer Leverkusen

Yeter hakan yeter be

Bu maç böyle biterse Kalli'nin suçudur Nonda ve Lincoln hala sahada değil...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Nonda girdi, Hakan çıktı..

Nonda girdi Hakan çıktı.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Lincoln giriyor..

Volkan çıktı Lincoln çıktı ..
    Çok kötü oldu çok evimizde atamıyorsk almanyada nasıl atıcaz? tur ümidim neredeyse kalmadı..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Geçen sene son dakikalarda çok gol bulduk ama Leverkusen bizim ligimizdeki takımlar gibi değil..Artık Lincoln ve Nonda oyuna ısınana kadar maç biter ve 0-0 kalırız..

Cok iyi oynuyoruz,kontrol hep bizim elimizde ama gol yok Bu kadar sansizlik olmaz.

Ümit,Arda ve Hakan cok gol kacirdilar...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bu maç böyle bitecek ve bu Feldkamp'ın suçudur..Ayhan'ı çıkarttığında Hakan Balta yerine Lincoln'ü alsa farklı olabilirdi..Ama yine Fenerbahçe maçındaki gibi gol yeme korkusuyla gol atma isteğini de bıraktı Feldkamp..

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by batuhanry View Post
    Volkan çıktı Lincoln çıktı ..
    Çok kötü oldu çok evimizde atamıyorsk almanyada nasıl atıcaz? tur ümidim neredeyse kalmadı..
    Bence gol yememek de iyi bir bakıma.Orda atılacak bir gol turu getirebilir.Keşke girdiğimiz o gol pozisyonlarından birini değerlendirebilseydik ama son saniyeler artık gol olcağını sanmıyorum...

Nesil
    2004
    Yer
    Stockholm, Isvec

Okadar cok gol kacti ki bugün. Sanki Kalli futbolculara, hemserilerime gol atmayin diye rica etmis. Yine de iyi oynadik ve rövansta böyle oynarsak tura daha yakiniz.

Net bir pozisyonu kaçırdı son dakikada hay allahım delircem ya maç bitti

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Nonda son saniyede boş kaleye atamayınca maç bitti.0-0...
    Tur umutlarımızı Almanya'ya götürüyoruz...

Yok artik yahu,bu kadar gol kacmaz.Mac basindan beri tek kale oyna,Leverkusen ile adeta alay gecer gibi futbol oyna,rakipleri deliye cevir ama gole gelince suskun kal

Oynanan futbol harika,biz hep bu kadroyla cikmaliyiz bence.Mükemmel bir futbol sergiliyoruz,sonuna kadar mücadele ediyoruz.Defansta ve hücumda iyiyiz.Ama iste gol noktalarinda beceriksizdik bugün.

Ben yine de ümitliyim,biz bu futbolla Leverkusen´i eler geceriz.

Nonda inanılmaz bir gol kaçırdı yahu inanamıyorum hala nasıl gol atamayız yazık çok çok üzgünüm...

tuh be, rahat 3-4 atmamiz lazimdi, net 3-4 gol pozisyonumz var, bunlari atmamiz gerekiyordu

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Mükemmel futbol tek eksik gol yazık oldu. son dk da Nondanın pozisyonunda gool diye fırladım ama nafile. Cok iyi oynuyoruz. Bu futbolla almanya da turlarız. Bence bayer bizi eeleyemez .

0-0 alınıcak iyi sonuçlardan biri aslında Almanya'da böyle oynarsak tur bizimdir...

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Arda Arda Arda... Bu macta yine cok calisti, posizyon üretti,kendiside girdi ama olmadi.

Futbol harikaidi..vallaa bravo..bide gol atabilseydik mac 3-0, degil rahatca 6-0 filan bitebilirdi.

Ümit,Nonda,Hakan cok gol kacirdilar.4 tane %100 lük gol pozisyonumuz vardi.Onlarin ise kaleye sutlari yoktu Hele Ümit ve Nondanin kacan pozisyonlarindan sonra kafami duvarlara vurdum resmen.Cilgina döndüm.

Gercekten bu takimi bu hale getireni tebrik ediyorum.Mükemmel oynuyoruz,aslanlar gibi !
    Biz bunlari dagitiriz Almanyada.

Böyle iyi futbola bu sonuç yakışmadı.Galatasaray'ımız 2.ci maçta da bu futbolu oynasın,eleriz Leverkusen'i.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Rakip taraf istediğini aldı.. Ama umarım Galatasaray bu işi Almanya'da bitirecek.

Nesil
    2006

Kazamanıyorsak kaybetmeyeceğiz. Deplasman için avantaj bizde. Galibiyet ve gollü beraberlikte biz çıkıyorum. Deplasmanda ilk öne biz geçersek tur gelir.

İddaa'da GS'ye iki yıl sonra(FB Maçları Hariç) oynadım. Ondada beni yatırdılar. Maça üst vermiştim.

Quote Originally Posted by Aykan19o3 View Post
    Rakip taraf istediğini aldı.. Ama umarım Galatasaray bu işi Almanya'da bitirecek.
    Rakip neyi aldi ayiptir sormasi ?
    Futbolu oynayan biziz,rakibin pozisyonu yok.Ve en önemlisi deplasmanda gol atamadi.Kendisi sahasinda yiyecegi 1 gol bile onu cok zor duruma düsürür.
    Heleki oynanilan futbolu görseydin,fikrin degisirdi.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Söyleyecek söz yok çok iyi oynadık inanılmaz goller kaçırdık 5-0 bitecek maç 0-0 bitti.İşi zora soktuk ama deplasmanda gol atarsak bu işi bitiririz.

Nesil
    2005
    Yer
    ŞişLi + Byrmpşa Carrefour

Fatıh Terım'ın MıLLı Takım Kadrosunu Dusunmesıne Gerek Yok Koysun Bzm Ilk 11'i Yeter

LincoLn Yerıne Ayhan CıkabıLır Dmstm Ole Oldu

Muthıs Oynuoruz,BoL Pozisyon YakaLıoruz Ama Atamadık 1 Tanesını

OzeLLıkLe Hakem v Bırazda Olsa FeLdkamp Macı Bıtırdı Hakeme Yıkmıom BeraberLiği Ama Cok YanLıs KararLar Verdi

LıncoLn'u Hıc Oynatmasaydı Bari Adam 5 Dk Icın YoruLmasaydı Hakan BaLta Nerden AkLına GeLdı HaLa Sasıom Ben Ondan Snra Bouzid v Caruusa'yı BekLedım Olmadı

AdamLarın 2 Sutu Var Ikısıde Aut Almanyada Raat Eleriz Gıbı Gorunuo

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Shots On Target: Galatasaray 8, Bayer 0
    Shots: Galatasaray 20, Bayer 3
    Score: Galatasaray 0, Bayer 0

bu herseyi anlatiyor

Adler bizim sayemizde harika bir mac cikardi.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Hemen Kalli'ye sallamalar baslamış..Kalli ne yapsın..Çıkıp gol'ü Kalli'mi atsın...Lincoln girdi oyuna hiçbirsey yapmadı..Çünkü oyunda herkez kosuyor..Bir kişi kosmassa kabak gibi belli oluyor..

Leverkusen Resmen ezdik...Orkun eldivenleri kirlimidir acaba..Rakip kalemize dahi gelemedi.Aşırı gol kaçırdık.Çok baskılı oynadık,rakip dağıldı
    Almanyada işimiz zor ama neden olmasın...Gelecek için takım bana çok umut veriyor..Topal Topal diyorum...Terim Bu emre'yi nasıl milli takıma almaz diyorum

Karan biraz akıllı olsa 2 golü çok rahat vardı...Bu arada Bayan Basketçimiz Işılda maçta idi

Herseyin hayırlısı...Almanya için umutluyum

Hakemde inanılmaz kötü yönetti maçı..Kartlar es geçti.
    Last edited by Emurafu : 13.Şubat.2008 at 23:01

Almanya'da Song ve Lincoln mutlak oynamalı...

Sayfa 4 / 6 İlkİlk ... 23456 SonSon

Mesaj Yetkileri