Sayfa 8 / 13 İlkİlk ... 678910 ... SonSon
211 ile 240 arası toplam 363 sonuç

Konu: FM2008 8.0.2 Yayında - Yenilendi 20/2/2008

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Burada verdiğim örnekler insanların itirazlarını anlatmak adınadır. Yamada böyle bir durum söz konusu değildir.

Yinede teşekkürler.
    Düzeltme yapsanda yazdıklarını okudum ABOOO. Öncelikle güzel eleştiri bekliyorsunuz. Bizde yapıyoruz. Ancak gördüğüm kadarıyla kötüyü değil güzel olan hiç birine tahammül yok. Hemen kızmalar sinirlenmeler

Birde benim ne dediğimi anlayabilseydin. Ben burda oyuncu özelliklerini tartısmıyorum. Verdiğim kafa vuruşu örneği ise insanların neyi eleştirdiklerini anlatmak içindi. Bir örnek daha vereyim. Uçak kullanan bir pilota not veriyorsun. Notun 5 olsun. Hayatında uçak kullanmayan bir kişi içinde pilotluk notun 7 oluyor. Şimdi sence bu konuya yorum yapmak için çok çok çok bilgili olmak mı gerekiyor. Yoksa göz var nizam var lafı yeterlimidir.

Sonuç olarak emeğe saygı düzgün eleştiri ve düzgün cevaplar bekliyorum.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Bilmeden eleştiriyorsun, heading kafa vuruşu demek, zıplamak ile alakası yok.
    Okan Buruk da iyi kafa vuruşu yapardı ama boyu yoktu, Okan'ı headingi doğal olarak yüksek olur.

Araştırmadan eleştiriyorsunuz, sonra neden kızdın, bir anlık kızdım yazdım sonra da sildim özür dilerim ama siz de kabul edin bazı şeyleri artık..

Evet eleştirmek için bilgi sahibi olmak gerek, bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olunmaz..
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

" Eskiler erdemin ışığıyla ortalığı aydınlatması için önce devlet işlerini yoluna koyarlardı. Devlet işlerini yoluna koyabilmek için önce ev işlerini yoluna koyarlardı. Ev işlerini yoluna koyabilmek için önce kendilerine çeki düzen verirlerdi. Kendilerini çeki düzen verebilmek için önce düşüncelerini yoluna koyarlardı. Düşüncelerini yoluna koyabilmek içinse önce bilgi eksikliğini giderirlerdi."

Konfüçyüs

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2007
    Yer
    Isparta

bu 8.0.0 daki kayıtlı oyunumuzu 8.0.2 de açabilirimiyiz acaba

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Açarsın ama neticesinde yeni bir oyun açman daha sağlıklı olacaktır.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by mustiUA View Post
    bu 8.0.0 daki kayıtlı oyunumuzu 8.0.2 de açabilirimiyiz acaba
    evet açabilirsin...ama sdece maç motoru değşiri...oyuncu özellikleri yeni açtığın oyunda değşir...

Nesil
    2007
    Yer
    Isparta

çok teşekkürler ya ben ingiltere amatör kümede bi takım seçmiştim crash dumps hatası yüzünden kaldı oyunum yeni yamada olmaz umuduyla onu bekledim umarım oyunuma kaldığım yerden devam edebilirim.

Nesil
    2006
    Yer
    DENİZLİ

Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
    http://rapidshare.com/files/91809066...2_boxed-pc.rar

http://rapidshare.com/files/91811130...2_boxed-pc.rar

İndirmek isteyenler indirebilirler buradan.Ben indirmedim ama Sigames sayfalarından aldım,yani fos değildir.
    ikiside mi inecek yoksa biri yetiyormu?

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Onurap View Post
    Yani diğer dünyaca ünlü futbolxuların özellikjleri düşerken fenerbahcedeki bu yükseliş niye?Gürhan bile ardadan daha iyi olmuşki bunu görmek için taraftar olmaya gerek yok.Adam 2 maç koşmadı diye fiziksel özellikleri carrusca kadar kötü olmuş çalışma oranı 10 komik H.cimşirle pas 14 arda 12 Arda maçlarında en az 5 top kapma ile oynuyor alex ne zaman defansa yardım etmiş çalışma oranı aynı?.Alex kafa 15 sanki yıllardır bu adam kafa golü atıyor.Sıçramayla ilgili bi diyeceksiniz ama yinede etmez.Alexi geçtim artık onunda abartıldığına alıştık bi şey demiycem.Arda oyunda kadroya giremiyor
    Türkiye ligine göre yıldız sayılan oyuncu tsl kalburustü oyuncularla aynı ca sahip
    M.topuz 25 yaşında pa ardadan fazla.M.topuz bu yaştan sonra daha ne kadar gelişebilir?Gs le oynamaya kalksak kadro baştan aşağı değişecek kaleye mutlaka adam sağ bek stoper sol açık(hemde arda varken vede forvet.Düşürülmesi gereken varsa sabridir.H.balta bana kalırsa abartılmış inanın v.yaman, h.baltadan çok daha yetenekli bi oyuncu.Bunu son iki gs maçını izleyen görür zaten.H.balta düz bi solbek sadece.Songu afrika kupasındaki hatadan dolayı düşürdünüz bilemiyorum bence song türkiyede bulunan en iyi stoper ama oyunda yerine e.güngör oynuyor .U.uçarı yükselmeniz gerekmezdi iyidi ama onuda düşürmüşsünüz.
    Servetin top kapması 13 tam bir komedi Servet ligde açık ara en çok top kapan oyuncu yazık! Edu bana göre song kadar iyi bir futbolcu değil ama oyunda 3x song=edu.Eduyada kabul öyle olsun ama song düşeseydi.Song deniz barış kadar top kapma yeteneğide yok zaten.Afrika kupasına gitmese takımın en istikrarlı ismiydi.30 yaşına gelmiş aurelio o özellikleri artırılıyor.Bugün milli takımda aurelio yerine oynaması gerektiği konuşulan M.topal da hiç bir gelişme yok düşüş var.2maçlık adam diyeceğiniz şimdi gürhan kaç maç oynadı acaba S.çalık bahsetmeye gerek yok yerin dibine girmiş.İ.parlak -9 pa almış ve dünya çapında oyuncu olacak bence skandal : ).Şimdi gene diyeceksiniz şans bulamıyo bulsa geleceğin henrysi olur zaten katılıyorum Tello deniz aurelio artarken nonda nın iyileştirme yerine düşürülmesi çok saçma.Bence gs kesinlikle ve kesinlikle iyi analiz edilmemiş.Ben 2007 den beri fm oynuyorum çıkarılan yamalardan şuana kadar hiç bir şikayetim yok sayılırdı zaten yazmadımda.Bizim derdimiz onun öyle olması felan değil,eşit olarak takımların değerlendirilmemes.Başında yazığım gibi diğer dünyaca ünlü futbolcuların özellikjleri düşerken fenerbahcedeki bu yükseliş niye?
    Galatasaray hakkında, oyuncular hakkında bir eleştirin varsa ve FM 2009 için dikkate alınmasını istiyorsan, araştırmacıları ikna edebilecek şekilde(başta Ömer abi, bu konuda en bilgili kişi, ekip lideri ve Galatasaray Araştırmasını yapan kişi, ayrıca Galatasaraylıdır da.) açılan bölümde belirtirsen bizlere daha çok yardımda bulunursun. Buraya bu şekilde yazdığın mesajlarla eline birşey geçmez, yanlış düşündüklerin de düzelmez.

Galatasaray konusunda, oyunu bir müddet oynadıktan sonra gözüne çarpan yanlışları belirtebilirsin, emin ol yazdığın her mesaja, olumlu olumsuz mutlaka cevap verilecektir ama bu konuda değil, aşağıda;

http://forum.turksportal.net/vb/forumdisplay.php?f=391

Quote Originally Posted by galatasaray12 View Post
    bunu 801 yüklü olmadan yüklersek çalışırmı
    Hayır gerekli değil.

Ayrıca korsan oyunlardan doğan sorunlar hakkında yardım istemek ve yardımda buunmak kesinlikle yasaktır. Bu konuda da çok katı bir tutumumuz vardır, bilginize.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Arkadaşlar son kez uyarıyorum, korsan oyun hakkında yardım istemek ve yardımda bulunmak yasaktır. Uarı alırsanız sonra ben duymadım, ben görmedim demeyin.

Ayrıca Araştırma ile ilgili eleştirilerinizi nereye yapacağınızı gösterdim. Buraya oyuncu özelliklikleri bazında değil (çünkü onun için ayrı bölümümüz var) diğer eleştiri ve düşüncelerinizi yazın. Konuyu karşılıklı tartışmaya çevirmeyin.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Milli Takıma oyuncu seçimlerinin daha doğru olması için rep puanları tam ayarlanmamış galiba.

Son zamanlarda Milli Takıma fazla çağrılmayan, Hakan Arıkan gibi, Aydın Toscalı gibi, Serdar Kurtuluş gibi Ayhan gibi oyuncular milli takıma çağrılmış. Ayrıca Ali Turan falanda milli takımda yer alıyor.

Fatih Terim'im yakın zamanda açıkladığı Oyunculara göre replerde ufak oynama yapılabilirdi. Neyse artık önümüzde Avrupa Şampiyonası var oraya gidecek oyunculara göre bir ayarlama yapılırsa ligimiz gibi oyunun ilk açıldığında milli takıma çağrılan oyuncularda daha gerçekçi olur.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Yani diğer dünyaca ünlü futbolxuların özellikjleri düşerken fenerbahcedeki bu yükseliş niye?Gürhan bile ardadan daha iyi olmuşki bunu görmek için taraftar olmaya gerek yok.Adam 2 maç koşmadı diye fiziksel özellikleri carrusca kadar kötü olmuş çalışma oranı 10 komik H.cimşirle pas 14 arda 12 Arda maçlarında en az 5 top kapma ile oynuyor alex ne zaman defansa yardım etmiş çalışma oranı aynı?.Alex kafa 15 sanki yıllardır bu adam kafa golü atıyor.Sıçramayla ilgili bi diyeceksiniz ama yinede etmez.Alexi geçtim artık onunda abartıldığına alıştık bi şey demiycem.Arda oyunda kadroya giremiyor
    Türkiye ligine göre yıldız sayılan oyuncu tsl kalburustü oyuncularla aynı ca sahip
    M.topuz 25 yaşında pa ardadan fazla.M.topuz bu yaştan sonra daha ne kadar gelişebilir?Gs le oynamaya kalksak kadro baştan aşağı değişecek kaleye mutlaka adam sağ bek stoper sol açık(hemde arda varken vede forvet.Düşürülmesi gereken varsa sabridir.H.balta bana kalırsa abartılmış inanın v.yaman, h.baltadan çok daha yetenekli bi oyuncu.Bunu son iki gs maçını izleyen görür zaten.H.balta düz bi solbek sadece.Songu afrika kupasındaki hatadan dolayı düşürdünüz bilemiyorum bence song türkiyede bulunan en iyi stoper ama oyunda yerine e.güngör oynuyor .U.uçarı yükselmeniz gerekmezdi iyidi ama onuda düşürmüşsünüz.
    Servetin top kapması 13 tam bir komedi Servet ligde açık ara en çok top kapan oyuncu yazık! Edu bana göre song kadar iyi bir futbolcu değil ama oyunda 3x song=edu.Eduyada kabul öyle olsun ama song düşeseydi.Song deniz barış kadar top kapma yeteneğide yok zaten.Afrika kupasına gitmese takımın en istikrarlı ismiydi.30 yaşına gelmiş aurelio o özellikleri artırılıyor.Bugün milli takımda aurelio yerine oynaması gerektiği konuşulan M.topal da hiç bir gelişme yok düşüş var.2maçlık adam diyeceğiniz şimdi gürhan kaç maç oynadı acaba S.çalık bahsetmeye gerek yok yerin dibine girmiş.İ.parlak -9 pa almış ve dünya çapında oyuncu olacak bence skandal : ).Şimdi gene diyeceksiniz şans bulamıyo bulsa geleceğin henrysi olur zaten katılıyorum Tello deniz aurelio artarken nonda nın iyileştirme yerine düşürülmesi çok saçma.Bence gs kesinlikle ve kesinlikle iyi analiz edilmemiş.Ben 2007 den beri fm oynuyorum çıkarılan yamalardan şuana kadar hiç bir şikayetim yok sayılırdı zaten yazmadımda.Bizim derdimiz onun öyle olması felan değil,eşit olarak takımların değerlendirilmemes.Başında yazığım gibi diğer dünyaca ünlü futbolcuların özellikjleri düşerken fenerbahcedeki bu yükseliş niye?

Şimdi benim Lanse etmek istediğim oLay farkLıydı ve sen oLayLarı tamamen onun gücü, bunun gücü oLayına çekmişsin. Sana göre 10 dur, bana göre 25 dir bu kişiden kişiye değişir. Sonuçta ortada bir durum varsa bunu ayLı yönden biLdirmeniz gerek. BöyLe sert tutumLarLa bir yere varamazsınız. Ki artık oyuncu değerLeri hakkında görüşLer, ayrıLıkLar hiç bir zaman son buLmayacaktır. Ne kadar senin istediğin değerLere yakın özeLLikLer yapsak diğer bir yerden mutLaka hoşnut oLmayan kişiLerde çıkacaktır. Sonuçta bu görüş ve fikir oLayı. O yüzden oLabiLdiğince ortak noktada buLuşmak gerek. Ha bu demek değiLki siz hakLı değiLsiniz. HakLısınız ama her sorunun bir cevabı mutLaka vardır ve bu cevapLarınızıda buLacaksınız.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

İ.parlak alanyaya 2 gol attı pa -9 oldu bi gol atarsa wonderkid olur 2009 da.Bakın hala anlamıyonuz.i.parlak kaç maç oynadı kaç gol attı geçen sene acaba?.Ardada 21 ilhanda görüyoruz oynadıkları oyunları.İ.parlak,gürhan bu oyuncularda ilerde ''mükemmel olur'' demek öküz altında buzağı aramaktan ibaretttir.Hadi tamam kabul ettik diyelim bu kadar ''gelecek vaad eden'' oılduklarını.Neden gs de bir serkan bir barış bir uğur bir emre m.topalda bu ışık görülmez.Hepsinin oynaıkları oyun belli.Oyunda bunların gerçeğe uygun yansıtılmadıkları kıyaslanınca açıkca gözükmekte.Diyeceksiniz zico şans vermiyo kaliteli adam belli eder kendini g.gönül nasıl formayı kaptı?Son cevabım burda çünkü anlamamakta ısrar ediyorsunuz..
    Neden olduğunu sana anlatabilirim ama bu tutumda olduğun sürece seninle tartışmak hiç ama hiç içimden gelmiyor. İlhan PArlak daha Fenerbahçe'ye transfer olmadan, Dünya Gençler Şampiyonasında gol kralı olduğunda -9 pa verildi.

Tekrar diyorum, ilgili konularda eleştirini yap, mutlaka cevap veren olacaktır ama burada bu şekilde yazmaya devam edersen, sorularına pek cevap alabileceğini sanmıyorum. Ben artık dayanamadım da yazdım İlhan olayını, diğer dediklerine hiç girmiyorum, girmeyi de düşünmüyorum.

Sakin olun arkadaşlar, hepimiz en iyi, em gerçeğe uygun olanın olması için uğraşıyoruz, fevri davranmayın, daha net, açıklayıcı, ikna edici gerekçelerinizi Araştırma Bölümünde belirtin.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Neden olduğunu sana anlatabilirim ama bu tutumda olduğun sürece seninle tartışmak hiç ama hiç içimden gelmiyor. İlhan PArlak daha Fenerbahçe'ye transfer olmadan, Dünya Gençler Şampiyonasında gol kralı olduğunda -9 pa verildi.

Tekrar diyorum, ilgili konularda eleştirini yap, mutlaka cevap veren olacaktır ama burada bu şekilde yazmaya devam edersen, sorularına pek cevap alabileceğini sanmıyorum. Ben artık dayanamadım da yazdım İlhan olayını, diğer dediklerine hiç girmiyorum, girmeyi de düşünmüyorum.

Sakin olun arkadaşlar, hepimiz en iyi, em gerçeğe uygun olanın olması için uğraşıyoruz, fevri davranmayın, daha net, açıklayıcı, ikna edici gerekçelerinizi Araştırma Bölümünde belirtin.
    Bursasporlu okanda bi zamanlar olumuştu gençler şampiyonasında
    Ama okana bu kadar yüksek pa verildiğini hatırlamıyorum açıkçası.
    Benim demek istediğim oyunda çok pembe gözlükle bakılmış fenerbahçeye performansı iyi olanlar yükseltilmiş,kötü olanlarda gelecek vaad eden gösterilmiş.Tamam bunada kabul ederim ama gs de bu durum böyle olmaması beni sinirlendiren taraf.Gerçekte gs 11 inde bulunan bir çok oyuncu oyunda 18 sokmam neredeyse.Artışta beklemiyorum artık düşürülmeseydi bare..Ama dediğiniz gibi orta yol bulamıycaz...2009 DA DAHA İYİ BİR FM DİLEĞİYLE..
    Last edited by Onurap : 15.Şubat.2008 at 16:32

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

TakıLdığın yerLeri güzeL bir biçimde beLirtirsin. Bundan sonra ki çaLışmaLarda uygun görüLürse değerLendiriLir. Sonuçta kimse bunLarı kafasına göre yapmıyor. Ve diyoruz ki daha da zaman geçtikçe daha iyi oLacağız. Daha en başında süper yapacağız, harika oLacak, kusursuz oLacak diye bir söyLemde buLundukLarını hatırLamıyorum arkadaşLarımın. TakıLdığınız böLümLer araştırma kısmında beLirtirsiniz. Araştırmacı arkadaşLarda muhakkak değerLendiriLir. Bu oyunu kimse kendisi için yapmıyor. Bizim için, hepimiz için yapıLıyor sonuçta.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

Messi ilk dünya piyasasına çıktığı zaman harika top oynuyordu.Si gidip belirli bir PA vermedi.- 10 verdi.-10'un sınırları da bildiğim kadarıyla 170-200 arası.Yani oyunu açtığınızda 170'lik bir Messi ile karşılaşma ihtimaliniz vardı.Bu Messi'ye tam bi hakaretti.Sonra ki sürümlerde artık Messi'ye rassal değil tam PA verilmeye başlandı.Her oyunda PAsı biraz daha arttı.

Fabregas 17 yaşında başladı Arsenal'de oynamaya.Onada ilk başta -10 rassal potansiyel veridi.Sonra tam PA verildi.

Bu iki bahsettiğimiz kişide daha 17-18 yaşlarındayken İspanya,İngiltere gibi zorluğu en üst düzeyde olan liglerde oynamaya başladılar.Hak ettiler -10 Pa'yı sonra tam Pa almaya başladılar.Takımlarında fix oynayan adamlar.Zamanla -10'u tam Pa'ya çevirdiler.

Şimdi İlhan Parlak'a sadece ve sadece Dünya Gençler Şampiyonası'nda gol kralı olduğu için -9 vermek haksızlık değilmidir.Geçen sene doğru düzgün Kayseri'de oynamadı,bu sene Fenerbahçe'de oynamıyor.Ama Dünya Gençler Şampiyonası'nda gol kralı oldu diye direkt -9 vermek çok yanlış.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bursasporlu okanda bi zamanlar olumuştu gençler şampiyonasında
    Ama okana bu kadar yüksek pa verildiğini hatırlamıyorum açıkçası.
    Benim demek istediğim oyunda çok pembe gözlükle bakılmış fenerbahçeye performansı iyi olanlar yükseltilmiş,kötü olanlarda gelecek vaad eden gösterilmiş.Tamam bunada kabul ederim ama gs de bu durum böyle olmaması beni sinirlendiren taraf.Gerçekte gs 11 inde bulunan bir çok oyuncu oyunda 18 sokmam neredeyse.Artışta beklemiyorum artık düşürülmeseydi bare..Ama dediğiniz gibi orta yol bulamıycaz...2009 DA DAHA İYİ BİR FM DİLEĞİYLE..
    Eskiyi karıştırma, yıllarca gerçek hayatta 2. ligde zor oynayan adamları yıldız oyuncu diye oynattık eski araştırmalar sayesinde. Bu ekibin daha ilk çalışması bu, zamanla elbette daha iyi olacaktır ama senin gibi yapıcı olmak yerine sadece saldırmayı seçen arkadaşlar yüzünden, haftalardır bu işe emek veren arkadaşların hevesi kırılıyor. Galatasaray konusu aylarca açık kaldı forumda ve orada birçok tartışma yapıldı, orta yol bulundu. Eski konuyu bir oku istersen.

Hem neden bilerek Galatasaray kötü yapılsın ki, buradan bizim veya araştırma ekibinin ne karı olabilir. Oyunda Galatasarayın başarısız olmasını neden isteyelim? Neden bilerek Galatasaray kötü yapılıp Galatasaray'lıların tepkisini alalım? Sana bunların bilerek yapılabileceği mantıklı geliyor mu?

Bak yine tekrarlıyorum, Galatasaray konusu orada duruyor, kendi istediğin şekilde nasıl olması gerektiğini düşünüyorsan editörü açarsın, değerleri verirsin ve çıkan sonucu da o konuya yazarsın, üzerinde tartışırız. Ama değerleri verdiğinde canın çok artmamasına, oyuncuların özelliklerine gören rca değerini tutmasına özen göstermek gerekiyor, aksi halde çok abuk sonuçlar doğabiliyor.

Şimdi eleştiride bulunan tüm arkadaşlardan ricam, hepinizde editör var, açın editörü, nasıl olması gerektiğini düşünüyorsanız oyuncuları öyle ayarlayın, b,r ss alıp bunu foruma koyun ve öyle tartışalım. Çünkü bu şekilde tartışmayla elimize hiçbirşey geçmiyor.

Amacınız gerçekten doğru şeyler yapılmasını sağlamak, daha gerçeğe yakın araştırma olmasını sağlamaksa, boş mesajlar atmak yerine, dediğim gibi yaparsınız profil koyarsınız tartışırız. Ama amacınız ortamı germek, yapılan emeği hiçe sayıp çamur atmaksa, bizim de bir yere kadar dayanma sınırımız var, o sınırı aşarsanız gerekeni yaparız. Bunu bir tehdit olarak algılamayın, araştırma bölümünde çok sert tartışmalar oluyor ve bu nedenle de kimse ceza almıyor.

Siz de somut verilerle gelin, hakkınızı sonuna kadar savunun, biz de katıldığımız yerlerde tamam, katılmadığımız yerlerde de neden katılmadığımızı belirtelim.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Arkadaşlar, eleştiri yapmanız gereken konu burası değildir. Resmi Araştırma Forumu'ndaki konulardan oyuncular ile alakalı eleştirlerinizi yapınız. Konu biraz soğuduğunda uyarı alması gerekenler alacak.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Öncelikle herkese merhaba..

Dün 8.0.2 datasının çıkışıyla beraber yeni bir sürece girdik,bende bir FM sever olarak yamayı indirdim,ilk olarak 4-5 saat boyunca TSL datasındaki değişiklikleri inceledim ve bazı arkadaşlarıma hak veriyorum Fenerbahçe'de Alex,Deivid abartılmış gözüküyor,Galatasaray'da ise Song ve Arda'daki düşüş ve Mehmet Topal'ın beklenilen düzeyden uzakta olmasının haricinde Barış Özbek ve Emre Güngör'deki düzenlemeler oldukça yerinde olmuş,Beşiktaş'ta ise Serdar Özkan daha iyi bir profili hakediyor.Bobo ve Nobre'de ise ciddi derecede oynamaya gidilmiş bu en mantıklı olan değişimlerden zaten.Aslında üç büyükler diye tabir edilen bu üç önemli kulübün kadrolarına daha fazla önem verilerbilirdi benim kişisel düşüncem bu.Bunun haricinde takım renklerinin ve stad projelerinin doğru şekilde oyuna aktarılması güzel bir ayrıntı.Birde Gürhan ve Arda tartışması yapılmış,hak veriyorum bu konudada Arda konusunda artış bekleyen arkadaşlara.İlhan Parlak ise kesinlikle o PA değerini haketmiyor,bunun futbol bilgisiyle falan bir alakası yok,1 sezon önce Kayserispor'da bile çoğu maça yedek başlayan İlhan'In bu Pa'yı alması doğru değil.GÜrhan Gürsoy'u maçlarda göreniniz var mı bilmiyorum ama Arda'nın bahsi geçen oyunculardan çok daha iyi olduğu su götürmez bir gerçek.Keza Servet ve Nonda'daki düşüşte mantıklı gelmedi.Fenerbahçe'de ise Semih'in bitiriciliği belki 1-2 puan daha fazla olabilirdi.Appiah'ın sakatlığı oyuna yansıtılmamış,Gökhan Gönül bence biraz fazla kırpılmış,Aurelio ise oyundaki profilini haketmiyor.Bunun haricindekiler mantıklı değişimler olmuş.Beşiktaşta ise bir abartı göremedim aksine gerçeğe çok uygun hale getirilmiş bir takım olmuş,Trabzonspor'da ise Yattara'nın cesaret ve karar özelliğinin 1-2 puan yüksek olabileceğini düşünüyorum ama gerçeğe en yakın Yattara burada yapılmış.Hüseyin Çimşir ise açık şekilde mutasyona uğramış..Ya biz yanlış Trabzonspor'u seyrediyoruz yada yeni bir takımın oyuncusu bu Hüseyin Çimsir,çok ama çok abartı olmuş.Jefferson,Serkan Balcı ve Jabi'nin yeni özellikleri ise çok güzel yapılmış.

Diğer kulüplerimize gelecek olursak..

Ankaragücü'nden Murat Duruer ve Bebbe çok iyi bir şekilde yansıtılmış,Ankaraspor'da Tevfik Köse'nin Leverkusen'den kiralık opsiyonu ve Risp'in özellikleri ayarlanmış ama Nigris yine beklenenden uzak gibi duruyor.Anadolu kulüpleri içinde yapılan en mantıklı ve gerçekçi data Bursaspor datası olmuş.Özellikle Sercan Yıldırım ileride innaılmaz bir forvet oluyor gerçekte olacağını tahmin ettiğimiz gibi bunun oyunda olduğunu görmek güzel.Büyükşehir Belediye'deki tek eksik Efe'nin aynı bırakılmasıymış gibi duruyor belki profilinde küçük oynamalar yapılabilirdi,Kayserispor'dan Mehmet Topuz'un yeni profili çok çok iyi olmuş,ona bu özellikleri bu akdar doğru veren araştırmacı arkadaşı tebrik ediyorum.Sivas'ta Mehmet Yıldız'ın fiziksel özelliklerinde bir artış bekliyordum ama olmamış biraz hayal kırıklığı oldu açıkçası.Bunların dışında Oftaş,Antep ve Manisaspor iyi durumda.6+2 kuralının ligde uygulanıp Türkiye Kupası'nda uygulanmaması garipliğinide anlayabilmiş değilim.

Yukarıda yazdıklarımdan ne kadar iyimser bir tablo çıksada datada hala inanılmaz eksiklikler var,bir kere finans olayının kodlamasının yanlış olması konusunu kimse bana açıklayamaz,bu tam bir rezalet ve oyuna sürülmüş kara bir lekedir ve ne olursa olsun en gerçekçi haliyle düzeltilmesi gerekir diye düşünüyorum.Şimdilik bu kadar yazdıklarım ileride oyunu daha geniş kapsamlı incelediğimde daha iyi bir eleştiri yapabilirim.4 saatle ancak bu kadar oluyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya-Edirne(Üni)

yamada emeği olan arkadaşlara teşekkürler.. oyuncu özellikleri dışında olan gol atamama gibi bazı sorunlar vardı az çok düzelmiş oynadığım kadarıyla öyle.. oyuncu özelliklerine de bu kadar takmayın artık editör diye bişi var uygun gördüğünüz değerleri girersiniz..

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Bu yamalar, yanlış hatırlamıyorsam kayıtlı oyunlarda geçerli olmuyor. Aslında bununla ilgili bir çalışma yapılamaz mı? Onca yıllık kariyeri bitir yeni bir tane aç. Gerçi bitirmeden de devam edebiliriz ama birden fazla kariyer açmayı sevmiyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

DisCo şana şöyle örnek vereyim. Yıl 2009 Hakan Şükür iyice yaşlanmış özellikler düşüyor. Yamayı yüklüyorsun ve özelikler yükseliyor Aynı doğrultıda azalması falan çok karmaşık olur yani pek mümkün deil gibi.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Arkadaşlar, oyuncu eleştirilerinizi bu konuda yapmamanızı şiddetle tavsiye ederim.

Sorumlu arkadaşlarım oyuncularla alakalı yaptığınız eleştirleri silecekler.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

oyle seyler yazilmis ki yamayi indiresim gelmedi valla 2 puan yukseltme falan bu si games sacmalamaya basladi.. oyuncu ozellikleri belki hatali olabilir ama duzeltilmicek seyler degil ama oyun kodunda hata olmasi kabul edilemez birsey si ne yapiyor anlamiyor valla

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by _BeeTLeJuiCe_ View Post
    DisCo şana şöyle örnek vereyim. Yıl 2009 Hakan Şükür iyice yaşlanmış özellikler düşüyor. Yamayı yüklüyorsun ve özelikler yükseliyor Aynı doğrultıda azalması falan çok karmaşık olur yani pek mümkün deil gibi.
    Dediğin doğru ama şu anlamda dedim. Hani 8.0.0 kornerden her atılan gol için faul çalınıyordu. 8.0.1 çıktı bu sorun giderildi ama ben hala kayıtlı oyun oynadığım için attığım goller faul diye sayılmıyor. Bu tarz değişikliklerin kayıtlı oyunlarda aktif olması adına böyle birşeyi düşündüm. Yoksa dediğin gibi oyuncu özelliği artarsa komik olur.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

8.0.2'de de kornerler faul olarak sayılıyor. Hemde 8.0.1 de karşılaştığımdan daha fazla. Ligde 5 maç yaptım ve maç başına 1.küsür olur faul olup sayılmayan kornerim Az önceki maçında 3 tane kornerden gol attım 3üde faul nedeniyle sayılmadı.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

8.0.1 ile bu problem düzeltilmişti diye yorumlar okudum. Dediğim gibi turnuva maçları hariç bu yama ile kariyer açmadım. 8.0.2'de böyleyse yandık.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Yukarıda da denildiği gibi, oyuncular hakkında her türlü olumsuz eleştiri -şu şöyle olmuş, bu böyle olmuş tarzı- içeren mesajlar silinecektir arkadaşlar. Ona göre yorum yapınız.
    (/s)

Hep eleştiri olmasın birde gzl tarafını yazalım FB,GS ve TSL Renkleri harika yapılmış... Çok beğendim... Birde TSL ligi takımlarındaki genç oyuncuları 2takıma felan atsalarmış süper olucak bir alıyoz takımı 40 kişilik kadro uğraş dur...

Her zaman yapıcı eleştiri övmekten daha faydalıdır...

Nesil
    2007
    Yer
    Amasya / Merzifon

Ya yamayı bittorrent ' ten indirdim ama yamayı nasıl çalıştıracağım ???

Sayfa 8 / 13 İlkİlk ... 678910 ... SonSon

Mesaj Yetkileri