Yani diğer dünyaca ünlü futbolxuların özellikjleri düşerken fenerbahcedeki bu yükseliş niye?Gürhan bile ardadan daha iyi olmuşki bunu görmek için
taraftar olmaya gerek yok.Adam 2 maç koşmadı diye fiziksel özellikleri carrusca kadar kötü olmuş çalışma oranı 10 komik

H.cimşirle pas 14 arda 12 Arda maçlarında en az 5 top kapma ile oynuyor alex ne zaman defansa yardım etmiş çalışma oranı aynı?.Alex kafa 15 sanki yıllardır bu adam kafa golü atıyor.Sıçramayla ilgili bi diyeceksiniz ama yinede etmez.Alexi geçtim artık onunda abartıldığına alıştık bi şey demiycem.Arda oyunda kadroya giremiyor
Türkiye ligine göre yıldız sayılan oyuncu tsl kalburustü oyuncularla aynı ca sahip
M.topuz 25 yaşında pa ardadan fazla.M.topuz bu yaştan sonra daha ne kadar gelişebilir?Gs le oynamaya kalksak kadro baştan aşağı değişecek kaleye mutlaka adam sağ bek stoper sol açık(hemde arda varken

vede forvet.Düşürülmesi gereken varsa sabridir.H.balta bana kalırsa abartılmış inanın v.yaman, h.baltadan çok daha yetenekli bi oyuncu.Bunu son iki gs maçını izleyen görür zaten.H.balta düz bi solbek sadece.Songu afrika kupasındaki hatadan dolayı düşürdünüz bilemiyorum bence song türkiyede bulunan en iyi stoper ama oyunda yerine e.güngör oynuyor

.U.uçarı yükselmeniz gerekmezdi iyidi ama onuda düşürmüşsünüz.
Servetin top kapması 13 tam bir komedi

Servet ligde açık ara en çok top kapan oyuncu yazık! Edu bana göre song kadar iyi bir futbolcu değil ama oyunda 3x song=edu.Eduyada kabul öyle olsun ama song düşeseydi.Song deniz barış kadar top kapma yeteneğide yok zaten.Afrika kupasına gitmese takımın en istikrarlı ismiydi.30 yaşına gelmiş aurelio o özellikleri artırılıyor.Bugün milli takımda aurelio yerine oynaması gerektiği konuşulan M.topal da hiç bir gelişme yok düşüş var.2maçlık adam diyeceğiniz şimdi gürhan kaç maç oynadı acaba

S.çalık bahsetmeye gerek yok yerin dibine girmiş.İ.parlak -9 pa almış ve dünya çapında oyuncu olacak bence skandal : ).Şimdi gene diyeceksiniz şans bulamıyo bulsa geleceğin henrysi olur zaten katılıyorum

Tello deniz aurelio artarken nonda nın iyileştirme yerine düşürülmesi çok saçma.Bence gs
kesinlikle ve kesinlikle iyi analiz edilmemiş.Ben 2007 den beri fm oynuyorum çıkarılan yamalardan şuana kadar hiç bir şikayetim yok sayılırdı zaten yazmadımda.Bizim derdimiz onun öyle olması felan değil,eşit olarak takımların değerlendirilmemes.Başında yazığım gibi diğer dünyaca ünlü futbolcuların özellikjleri düşerken fenerbahcedeki bu yükseliş niye?