Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
26. You may not vote on this poll
  • Çaykur Rizespor

3 11.54%
  • Fenerbahçe

20 76.92%
  • Berabere

3 11.54%
Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123
61 ile 78 arası toplam 78 sonuç

Konu: TSL 22. Hafta | Çaykur Rizespor - Fenerbahçe

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yahu bu Deivid gol atsa da, Avrupa'da maç kazandırsada sevmiyorum adamı. İyide oynamıyor bence. Bence takımın zayıf halkası. Rakip takım Deivid'in üstüne oynasa sağ kanadı otoban yapar. Deivid'e şans verildiği kadar Kazım'a şans verilse keşke.

Medyada yer alan haberler ne kadar doğru bilinmez, Kazım yeteri kadar oynayamadığı için gitmek istiyor. Gitmek istemese bile bize genç yetenek, süper yetenek diye vaad edilen oyuncuyu izemek istiyorum. Takıma uyum sürecini 1 senede atlatıp, hala abzurt hata yapan, artık şeytan tüyümü diyim ne diyim en umulmadık, en kötü oynadığı anlarda güzel goller atan Deivid'i izlemek istemiyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kezman ; 5 Maç 10 gol Ben her hafta atamasında gitsin dedikce adam atıyorda atıyor

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Fenerbahçenin herşeyi aLex. Takım tamamen onun üstüne kuruLu. O oynayınca takımda oynuyor, o yokken hiç bir şey oLmuyor. Rize zaten kapasitesi beLLi bir takım. İkinci Ligi biLe haketmeyen bir takım hüviyetinde. Fenerbahçe çok formda ama asıL maçLar bundan sonra başLıyor. Şimdiye kadar oLan maçLarda dişine göre rakip buLamadı ama bundan sonra ki haftaLarda da aynı formLarını korurLarsa sonuna kadar giderLer diye düşünüyorum.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

4. Default

MAÇTAN FOTOLAR

Tebrik ediyorum Fenerbahçe yi çok güzel bir maç çıkardı.Kezman bu haftalarda formunda.Alex de iyi oynadı ve maçı kazanmayı bildiler.

6. Default

Fenerbahçe büyük takımlığını birkez daha gösterdi ilk golü yemesine karşın strese girmedi normal topunu oynadı ve maçı rahat bir biçimde aldı....

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by _BeeTLeJuiCe_ View Post
    Yahu bu Deivid gol atsa da, Avrupa'da maç kazandırsada sevmiyorum adamı. İyide oynamıyor bence. Bence takımın zayıf halkası. Rakip takım Deivid'in üstüne oynasa sağ kanadı otoban yapar. Deivid'e şans verildiği kadar Kazım'a şans verilse keşke.
    Gökhan Gönül hızıyla Deivid'in açığını kapatıyor, en azından kapatmaya çalışıyor ama Gökhan da insan sonuçta. Deivid zaman zaman içe kayıyor böylece Gökhan Gönül'e 70-80 metrelik alan kalıyor ve bu alanı savunması bekleniyor. O da elinden geldiği kadar savunuyor. Bu açıdan Gökhan Gönül yılın en iyi transferi. Sorun şurda; bizim gördüğümüzü Zico nasıl göremez ? Önümüzde Sevilla maçı var rakibin kanatları çok güçlü. Gökhan tek başına ne kadar savunabilir göreceğiz.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Fenerbahce'yi tebrik ederim...Rizeye'de güle güle diyorum

Arkadaslar Zico umarım Semih-Kezman hatasına düsmez..Sevilla maçında Semih oynamalı..Üstelik Deivid yedek Önder-Gökhan oynamalı bu benim düsüncem..Sevilla'nın kozu Capel ve Alvez..Suanda bende capel hayranlıgı basladı..Kesinlikle önlem alınması lazım..

Rize maçı hakkında konusmadım..Rize bildigimiz gibi..Savunması neden bu kadar kötü anlam veremiyorum..

Bence:iyi oynadık ve kazandık.Özellikle roberto carlos'un direkten dönen şutu muhteşemdi.Fenerbahçe'ye başarılar diliyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Deıvıd çok kötüydü attığı golde de önce vuramadı sonra omuzuna vurup gol attı Sevilla maçında Deıvıd orda oynarsa tur hayal olur.

Kezman çok formda ama bence ilk maçta Semih oynamalı iyi bir skor yakalarsak evimizde deplasmanda Kezman oynatılabilir.

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Sevilla macında cok cok dikkatli olmamız gerekiyor.D.Capel diye bir oyuncu var ucuyor resmen cok iyi top sürüyor cok tempolu teknik bir oyuncu.Mutlaka Deivid'in Gokhan'a yardım etmesi gerekiyor.Rize'nin 2.golüne bakın Gokhan'ın onu 40 metre bos öyle olursa cok cok zorlanırız Umarım Zico bunu fark eder...Rize komik goller yiyor gercekten yazık olur onlar için böyle giderlerse cok cok zor işleri..

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Arkadaslar Zico nun taktigi cok acik. 4-1-3-1-1 oynatiyor. Deivid sag ic ortasaha yani. Onder oynarsa klasik 4-4-2 ye donmek durumunda ki bunu yapacagini zannetmiyorum. Olsa olsa Onder i sag bek oynatir ve orta 3 luyu Deivid siz olusturur ki bu sefer de ofansta zorluk cekeriz. Zico herseyi dusunmustur iciniz rahat olsun, benim guvenim sonsuz. Ligde ve Avrupa da ayni dizilisi kullanmasini da yadirgamiyorum. Bunun amaci aciktir ki sablonu takima iyi bi sekilde benimsettirip zorlu maclarda basariyi yakalamak. Simdi takim cok daha uyumlu. Buyuk maclarda da sag ve sol beklerin ligimizdeki gibi daha hucumcu ve maceraci olacaklarini zannetmiyorum, o yuzden ozellikle ligde yedigimiz basit gollere aldanmayin. Oyunu riske etmedigimiz surece zaten ileri elemenlarimiz golu bulacaktir Sevilla macinda.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Atatürk Stadı'nda büyük hasar

Turkcell Süper Lig'de dün sahasında Fenerbahçe'ye 4-2 yenilen Çaykur Rizespor'da, basın sözcüsü Aykut Ferah, belirli bölümlerinde iyi oynadıkları maçı kendilerinden daha iyi olan rakiplerinin kazandığını söyledi. Ferah, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Fenerbahçe'ye yenildikleri için üzgün olduklarını ifade ederek, ''Ancak Fenerbahçe'nin gücü ortada. Oldukça formda bir dönem geçiriyorlar. Yine de maçın belirli bölümlerini iyi oynadık. Ancak daha iyi olan Fenerbahçe maçı kazandı'' dedi.
    Maçın başında ve ikinci yarısında Çaykur Rizespor'un ortaya koyduğu oyunun umut verici olduğunu ifade eden Ferah, şöyle devam etti: ''Bu dönemlerde istekli, hırslı ve mücadeleci bir oyun sahaya yansıttık. Bu da bize gelecek haftalar için umut verdi. Ligin ikinci yarısında şu ana kadar yaptığımız maçlarda genelde güçlü rakiplerle karşılaştık. Zor bir dönemi geride bıraktığımızı düşünüyorum. Bu nedenle bizim için lig yeni başlıyor. Bundan sonraki haftalarda başarılı sonuçlar alarak yeni bir başlangıç yapmak istiyoruz.''
    Ferah, maçta Çaykur Rizespor ile Fenerbahçe arasında yaşanan olaylardan dolayı üzgün olduklarını dile getirerek, ''Ancak özellikle sahaya bir taraftarın girmesi bizi zor durumda bıraktı. Sanıyorum ceza almamız gündeme gelecek'' dedi. Çaykur Rizesporlu bazı oyuncularla taraftarlar arasında kısa bir tartışma yaşandığını kaydeden Ferah, ''Maçın atmosferinde böyle bir şey gelişti. Bu tür durumlar olabilir. Bununla ilgili herhangi bir ceza vermeyi düşünmüyoruz'' diye konuştu.
    Ferah, Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Mahmut Uslu'nun dün akşam maçtan sonra (Galatasaray Kulübü Yedek Yöneticisi Tunca Haznedaroğlu, Çaykur Rizespor Kulübü Başkanı Abdulkadir Çakır'ı telefonla aradı. Konu maçın hakeminin atanmasında Fenerbahçe'nin yönlendirme yaptığı iddiasıydı) biçimindeki açıklamasıyla ilgili olarak da, ''Böyle bir olay yaşandı, ancak bu tür olaylarda bir girişimde bulunabilmek için bunun ispatlanması gerekir. Çaykur Rizespor olarak bu tür oyunlara gelmeyeceğiz'' dedi.
    -15 BİN YTL'LİK HASAR-
    Bu arada Çaykur Rizespor-Fenerbahçe maçının son anlarında kale arkasında bulunan bazı Çaykur Rizespor taraftarlarının 800 civarında koltuğu kırdığı tespit edildi. Koltuklardan doğan maddi hasarında yaklaşık 15 bin YTL olduğu öğrenildi.

16.02.2008
    Kaynak : AA

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Hem Kezman sakatlığını atlattı hemde oyun stilini değiştirdi biraz bu sayede başarıyı yakaladı.Kendine güveni de geldi

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Fenerbahce'yi tebrik ederim...Rizeye'de güle güle diyorum

Arkadaslar Zico umarım Semih-Kezman hatasına düsmez..Sevilla maçında Semih oynamalı..Üstelik Deivid yedek Önder-Gökhan oynamalı bu benim düsüncem..Sevilla'nın kozu Capel ve Alvez..Suanda bende capel hayranlıgı basladı..Kesinlikle önlem alınması lazım..

Rize maçı hakkında konusmadım..Rize bildigimiz gibi..Savunması neden bu kadar kötü anlam veremiyorum..

Emrah: Sevilla maçında Semih sakatlıktan yeni çıkmış olacak. Malum yine sakatlandı. O yüzden Zico riske etmeyecektir. Semih'in sakatlığı gerçek olduğu gibi Kezman'ın performansının arttığı da bir gerçek. Zico bunu göz önünde bulundurmalı.

Hayrettin abi, aslında bütün oyunu Alex'in üzerine kurmak bir yandan da dezavantaj. Bence Alex'in yerine, Alex gibi bir forvet arkası bulmak lazım ama zor olacak biraz. Alex'in sanıyorum seneye sözleşmesi bitiyor. Ya elde kalacak yada başka bir takıma free gidecek. Elde kalırsa performansının düşeceği kanısındayım, yaşı sınıra dayandı zaten, neyse Başkan'ın bir planı vardır elbet.

Maça gelince güzel bir karşılaşma oldu bana göre.Gollerin ardarda gelmesi iyi oldu, zaten o goller sonrası Rize çöküşe geçti. Haftaya Kadıköy'deyiz. Ordan da 3 puanı alacağımızı umuyorum.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Yardımcı hakem maçta oynayın diyor.Cumhur'da oynuyor o anı izledinizmi.
    Şimdi Trt1 de izledim koptumn:

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Fenerbahçe'nin bir golündede bir top daha vardı ceza sahasında o da ilginçti.Bu arada R.Carlos müthiş çakmış valla.Bir çok kişi gibi mest oldum.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Yardımcı hakem maçta oynayın diyor.Cumhur'da oynuyor o anı izledinizmi.
    Şimdi Trt1 de izledim koptumn:
    Yerlere yattım gülmekten Gerçekten güzel bi tepkiydi

Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123

Mesaj Yetkileri