maradona kım??)
kulaklarrııı cınlasıınnn kılaklarıı cınlasınnn..bu kadro bencee hileli..
maradona kım??)
kulaklarrııı cınlasıınnn kılaklarıı cınlasınnn..bu kadro bencee hileli..
gs alışıkltır 6-0'a
arkadaşlar. yazıları okurken ronaldinho gelmez fln dediler. bal gibide geliyor. ben şansada olsa. 58 milyon dolara almıştım.(2010 yılında) o zaman real ve chelsea barcelonanın ünlü yıldızlarını almıştı. sonra ligde 9.oldular. ve ronaldinho böyle bi takımda daha fazla duramam gibi açıklamalar yapmıştı. bende almıştım. yani imkansız diil.
İbai Valencia harika bir golcu takıma kattım bedavaya bu adam nasıl 1 yıl bosta gezmiş anlamadım adamın kondisyon eksigi var ama cok hırslı oynuyo
Originally Posted by LaKe
parayi veren düdügü calar haklisin kardes bende al1yordum tam ama takimda para yok die alamadim
ninem de yenergalatasaray ın bu kadrosu ne ya yanlış anlama ninem de yener derken GS nin kadrosu nedir böyle ya
2006'da Ronaldinho,ben olsam böyle bir başlık atarken 50 kere düşünürdüm.Hileyle yapılan hiçbir başarıyı başarı saymıyorum.Sen 6-0'lık maçımı izle.Hile yok,tertemiz(Bir Fenerbahçe Klasiği başlık)...
Originally Posted by eran
çamur atmak ne kadar kolay bu yazıya yorum yazmıyorum
Yaw o kontrat imzalamama olayı takımın çok ii olamamasından kaynaklanır bu zmna kadar bi çok başarısı warsa kim olursa imzalar ama hilemi diilmi gözümle görmeden bişii demme![]()
arkadaşım öyle diyosunda yıllık 4 milyon dolar kacıo be biras hemde iki oyuncu da aynı parayı istiyo pazarlıksız gönderdim sabri ile serhat akını aldım ikiside götürüyo işi bakalım artık..