Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
10. You may not vote on this poll
  • Ankaragücü

0 0%
  • Trabzonspor

8 80.00%
  • Berabere

2 20.00%
Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 36 arası toplam 36 sonuç

Konu: TSL 22. Hafta | Ankaragücü - Trabzonspor

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Ersun Yanal takıma ağırlığını koymaya başladı.Transfer yapılsa takım çok daha iyi olurdu ama elden gelen bi eşy yok seneye artık

Tebrikler Trabzon

2. Default

Trabzonspor eğer ligde 5.olursa aynı şampiyonluk kazanmışalr gibi çok sevinirler hatta Ligde şampiyon olanla birlikte şampiyonluğu kutlarlar.....
    Kayserispor'un bu puan farkını kaybetmesini düşünmüyorum....
    Trabzonspor'un işi çok zor...
    Trabzonspor bence ilk önce teknik hocalarını değiştirmelerini lazım bu iş Ersun Yanal ile gitmez Ersun hocanın taktiği beceri,oyun kurma sistemi Trabzonsor'un sistemi ile örtüşmüyor...Sanırım yeni gelen yönetim gelmeden önce yeni alacağı hocayı belirlemiştir.Lig biter Ersun gider...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ordulu5252 View Post
    Trabzonspor eğer ligde 5.olursa aynı şampiyonluk kazanmışalr gibi çok sevinirler hatta Ligde şampiyon olanla birlikte şampiyonluğu kutlarlar.....
    Kayserispor'un bu puan farkını kaybetmesini düşünmüyorum....
    Trabzonspor'un işi çok zor...
    Trabzonspor bence ilk önce teknik hocalarını değiştirmelerini lazım bu iş Ersun Yanal ile gitmez Ersun hocanın taktiği beceri,oyun kurma sistemi Trabzonsor'un sistemi ile örtüşmüyor...Sanırım yeni gelen yönetim gelmeden önce yeni alacağı hocayı belirlemiştir.Lig biter Ersun gider...
    Trabzonsporun sistemi diye birşey mi var ? Nasıl futbolcu alırsa öle taktik yaaprsın.Ersun Yanal taktiğine uygun gerekli transferleri yapacaktır

4. Default

Ersun Yanal oyuncuları tam oynatılcak yerde oynatmıyor.....Tekrar söylüyorum bu iş ERSUN YANAL ile yürümez
    Trabzonspor'un daha iyi yerlere gelmesi lazım bir karadenizli olarak bunu istiyorum.....ÖMER ÜRÜNDÜR'ünde dediği gibi Ersun hoca ile gitmez gitsede bir yere kadar durduran olur o da büyük takımlar Trabzonspor'un büyük takımlarla çekişmesi lazım....

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by ordulu5252 View Post
    Ersun Yanal oyuncuları tam oynatılcak yerde oynatmıyor.....Tekrar söylüyorum bu iş ERSUN YANAL ile yürümez
    Trabzonspor'un daha iyi yerlere gelmesi lazım bir karadenizli olarak bunu istiyorum.....ÖMER ÜRÜNDÜR'ünde dediği gibi Ersun hoca ile gitmez gitsede bir yere kadar durduran olur o da büyük takımlar Trabzonspor'un büyük takımlarla çekişmesi lazım....

Katilmiyorum, Ersun Yanal daha genc bi teknik adam, kendini daha cok gelistircektir. Hem Ersun Yanalin oyun felsefesini cok begeniyorum bi kere demisti "En iyi savunma ofanstir". Bir Trabzonsporlu olarakta takimimizin ofansif futbol oynamasini isterim, ve sanirim tum taraftarlar boyle ister.

Eger Ersun Yanalin istegine gore transferler yapilirsa seneye bu takim cok daha iyi yerlere oynar, sampiyonlugu uzak goruyorum ama oralarda olmamiz gerektigini ne cok iyi biliyorum.

Bugunki macada gelince, ben macin sadece ozetlerini izledim, Ankaragucu daha fazla oynadi topla sanki ama etkili olan bizdik, deplasmandada boyle olmasi gerekir. Aymanin golu cok guzeldi, takima cok yararli olmaya basladi insallah yeni gelen MOUWAD dan da ayni verimi aliriz

Şanslıydık ve kazandık.Ankaragücü'nün de penaltısı verilmedi,yazık oldu.

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri