Gerçekten süper bir video izlediğimd eyaklamşım biraz
Gerçekten süper bir video izlediğimd eyaklamşım biraz
Müthişsin kanka.Eline koluna sağlık bu video için.
İnanılmaz etkilendim ben gerçektende.
Last edited by LaigLeNoiR : 22.Şubat.2008 at 16:36
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
edit: ipten kurtulmaya çalışıyor zannettim ama kendisi ipi çekiyormuş![]()
Last edited by Nedvedmania : 22.Şubat.2008 at 16:44
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
yok yok yanlış anlamışımdüzelttim mesajı zaten.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Anladığım kadarıyla söyliyim.
Bu kuşumuz kanatları olmadığı için uçamıyor. Bir uçurumun aşağısına kendi imkanlarıyla bir orman kuruyor. Daha sonra uçurumdan atlayarak ormanın içerisinde uçuyormuş gibi oluyor ve duygulanıyor. Devamı çekilmemiş ancak galiba sonu ölümüyle bitiyor.
Yani arzuladığı birşey için ölüyor ve imkansızlıklara rağmen bunu gerçekleştiriyor. Birşeyleri başarmak için gösterilmesi gereken azmi iyi anlatıyor.
Bunun bi sürü devam videosu var. Her animasyoncu değişik şekilde bitirmeye çalışmış kiwi'yi.
Çok önceden bildiğim ve çok hoşuma giden bir animasyon. Bunu her izleyişimde bu animasyon, tasarlama, modelleme vs vs işine gircem diyorum sonra üşenip vazgeçiyorum.![]()
Anlamadım doğrusu.
So what?
Saike
Gerçekten çok güzel bir videoymuş.Bunu bize sunan kişiye çok teşekkür ediyorum.
" Sizler işiniz değilsiniz.. Sizler paranız kadar değilsiniz.. Sizler bindiğiniz arabalarınız değilsiniz.. Kredi kartlarınızın limitleri değilsiniz.. Sizler iç çamaşırı değilsiniz.. Sizler dünyanın dans edip şarkı söyleyen pisliklerisiniz. "
Tyler Durden- Fight Club
Evet Coşkun abi çok anlamlı bir video bir şeyi başarmak için sonuna kadar uğraşmalıyız eline sağlık abi videoyu yayınladığın için teşekkürler.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Videoyu izleyince bende anlamı çıkarmıştım az çok.Coşkuna sordum işin aslını ve tahmin ettiğimden de mükemmel.
Bu tür videolar varsa lütfen paylaşalım arkadaşlar.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"