Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
60. You may not vote on this poll
  • Galatasaray

31 51.67%
  • Fenerbahçe

29 48.33%
  • Berabere

0 0%
Sayfa 11 / 12 İlkİlk ... 9101112 SonSon
301 ile 330 arası toplam 354 sonuç

Konu: Fortis TK Çeyrek Final 2. Maçlar | Galatasaray - Fenerbahçe

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Futbol,kitleleri peşinden koşturan hatta birbirine düşüren oyun..

Galatasaray uzatmalarda golü bulamasaydı her şey bambaşka olurdu.Fenerbahçe'liler 9 kişi ile turu geçen takımlarına methiyeler yağdırırken,kimi Galatasaray'lılar ilk yarının sonunda maçı durduran hakeme sayıp söverken,kimi Gs'lilerde 9 kişilik takımı eleyemeyen takıma sayıp sövüp onlara ruhsuz diye hitap edecekti.Hatta yönetimede zihniyet istifa diye laflar sayacaktı..Son 3 maçta alınan istenmeyen sonuçlar camiayı bir kaos içine sokacaktı belkide..

Ya da Gökhan Gönül'ün pozisyonu es geçseydi hakem bu dediklerim olacaktı.Belli olmaz..

İşte futbol böyle bir oyun..(Maça farklı bir yaklaşımla ele almak istedim)

Şimdi maçla ilgili bir kaç görüşümü belirtmek istiyorum.Galatasaray maça fırtına gibi başladı ve bu tempolu oyunu açıkcası Fenerbahçe beklemiyordu.Nitekim maçın başında gelen gol Fenerbahçe için inanılmaz kötü oldu.Maç dengede devam etse istedikleri sonucu alabilirlerdi..Tıpkı Sevilla maçındaki gibi..Lugano'nun atılması her şeyi karman çorman etti.Forumda hiç bir Fenerbahçe'li Lugano'ya hiç bir şey dememiş ama Lugano bunu hep yapıyor.Birisi bu adama dur demeli.Galatasaray ilk yarının sonunda o pozisyonda golü bulsa ve ya Gökhan'ın golünden önce Hakan boş kaleye topu yuvarlasa Galatasaray maçı rahat bir şekilde kazanacak ve bu olaylar yaşanmayacaktı..Gökhan'ın çalımlarla ceza sahasına girip değerlendiremediği pozisyon seyir zevki açısından güzeldi ama finish bakımından Fb'liler için hiçte iyi değildi.Eğer orada boş durumdaki Kezman'ı düşünebilse ya da daha iyi bir vuruş yapabilseydi hafızalara geçecek bir gol atmış olacaktı.Ama sonra attığı gol gerçekten güzeldi.Gökhan 1-1 yaptıktan sonra Gs panik oldu.Gökhan'ın atılmasıda işlerini iyice kolaylaştırdı ama golü uzatmalarda buldular.Belki Gökhan atılmasa Fenerbahçe o skoru daha rahat koruyabilirdi.Volkan'ın pozisyonu hakkında ise bir şey demiyorum.Benim gözümde ilk yarı Bjk maçında taraftarımıza yaptıı hareketle nasıl biri olduğu belliydi.Neyse uzatmayalım..

Galatasaray'ı tebrik ediyorum.Kupaya yakınlar.Kayseri'yi geçebilirlerse kupayı kazanacaklardır..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Maç için söylenecek bişey yok,Allahtan dün siteye girmedim çünkü sinirime hakim olamayıp okur grubuna alınırdım kesin.

Yenildik evet ama biz takımımızla gurur duyuyoruz 9 kişiyle bu kadar mücadele ettik bu kadar oldu.Artık önümüzde lig ve Avrupa var,Türkiye kupasından daha büyük hedefler bunlara konsantre olmamız lazım.

Dün Fenerbahçe taraftarı büyüklüğünü gösterdi elenmemize rağmen bütün takımı çağırdı oynayan oynamayan herkesi tek tek çağırıp moral verdi helal olsun size işte Fenerbahçe taraftarı bu.

walla macın tartışmasını yapmayacagım sadece ümit karanı değinmek istiyorum hakana attıgı o pas ümit karanın bence avrupada dünyada eş benzeri olmayan bir pas ümit ligin 2.yarısında büyük değişim yaşamaya başladı her yere koşuyo basıyo bi ara sağdan deivid giderken koştu topa kayarak müdahale etti 2.gol zaten tam bir usta işi tek vuruş dengesi bozulmuştu ona rağmen sol ayagıyla konya macındaki gibi galatasarayı büyük sevinç yaşatan futbolcu oldu euro 2008'de kesinlikle olması lazım

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

nedense herkez hakemi konuşuyor oynanan oyuna kimse bakmıyor fenerbahçenin gol dişinda bir tane pozizyonu yok topla oynayan pozizyon bulan takım bizdık o yüzden bu maçı hakettiğimizi düşünüyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by aysem View Post
    walla macın tartışmasını yapmayacagım sadece ümit karanı değinmek istiyorum hakana attıgı o pas ümit karanın bence avrupada dünyada eş benzeri olmayan bir pas ümit ligin 2.yarısında büyük değişim yaşamaya başladı her yere koşuyo basıyo bi ara sağdan deivid giderken koştu topa kayarak müdahale etti 2.gol zaten tam bir usta işi tek vuruş dengesi bozulmuştu ona rağmen sol ayagıyla konya macındaki gibi galatasarayı büyük sevinç yaşatan futbolcu oldu euro 2008'de kesinlikle olması lazım

Katılıyorum. Ümit in verdigi pas da attığı gol de muhtesemdi. Fatih Terim bunu görmeli ki görüyordur zaten. Ümit zaten cok farklı bir oyuncu her attığı gol jeneriklik ama bazen de cok basit golleri kacırıyor (: Ama sahip oldugumuz Yıldız ismin farkındayız ve O'nu seviyoruz.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Default Fortis TK Çeyrek Final 2. Maçlar | Galatasaray - Fenerbahçe

(/s)

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Galatasaray böyle oynarsa bu kafayla giderse Fenerbahçe rahat kazanır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Galatasaray 2 maçtır yeniliyor bu maçta taraftarının önünde mutlaka galibiyet almak istiycek ama Fenerbahce'de böyle maçlarda çok iyi oynayan bir takım müthiş konsantre oluyor böyle maçlara yine öyle olucağını düşünüyorum Nonda ve Kezman dan goller bekliyorum maç berabere biticek bana göre ve Fenerbahce bir üst tura cıkıcak.

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Maçın Çekişmeli Olacağı belli...Bol Gol olacağına inanıyorum...2 Takımda da moraller biraz olsun bozuk..Ama bu derbi,moral falan dinlemez...Kapanan takım maçı kaybeder...Dostluk Kazansın...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Derbi macLarı hiçbir zaman moral bozuklugundan etkilenmez. 2 takım futbolcuları da bu maca ayrı konsantre olacaklar. İlk mactaki skor ve Taraftar destegi Galatasaray ı 1 adım öne cıkarıyor. Mutlaaka ilk mactaki gibi oynamamız lazım. O sekil oynarsak taraftar destegiyle turu geceriz ki öyle oynamalıyız

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Derbi maç olduğu için sonucu tahmin etmek zor.

İyi olan kazansın

Nesil
    2006
    Yer
    Island

İki takımda son haftada mağlup oldular ama herkesin dediği gibi bu derbi.Ne olacağı hiç belli olmaz.

Nesil
    2006

Kasımpaşa maçına kadar G.Saray diyordum, Leverkusen ve Kasımpaşa maçlarında ki kötü hucüm gücü, ortasahanın etkisizliği ve defansın kötü oluşu bana Fenerbahçe dedirtiyor ki. Fenerbahçe derbi maçlarına Avrupa'da oynadığı gibi oynuyor ve Avrupa'da defansını çok iyi oynatıyor. Edu ve Lugano çok etkili. Bu yüzden F.Bahçe galibiyet alarak turu geçecektir.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Galatasaray 2 maç üstüste yenilgiden sonra kendine gelmiştir heralde.Kazanıcaz diye düşünüyorum.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Nedense içimde F.Bahçe galip gelip turu geçecek havası var.Oyumuda bu yüzden yönde kullandım...

Ama hakeden,iyi olan kazansın...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Maç çok zor olacak.Öncelikle Galatasaray kadro kurmada yine sıkıntı çekecek.Lincoln Arda Serkan Barış MTopal Barusso Ayhan vs.... Bu oyuncuların hangisini koyarsan çok uzun zamandır bi arada oynamadılar bu Fenerbahçe için avantaj salayacak bence.Fenerbahçe 2 senedir aynı düzende oynuyor aynı futbolcularla oynuyor bu maç içerisinde avantaj olarak gösterir kendisini.

Ayrıca bu maç Galatasaray için dönüm noktası futbolcura bu baskı olarak yanısabilir tabi tam tersi olup gazda verebilir.

Sözün özü Bu maçta Fenerbahçe kalitesi ve tecrübesi ile turla dönecektir diyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Fenerbahçe büyük maçların takımı bunu geçen hafta herkese gösterdiler.Galatasaray'da ise işler bayagı kötü Leverkusen ve Paşa maglubiyetleridnen sonra..Fenerbahçe kazanamasa bile en azından gollü beraberlikle tur atlayan taraf olur gibime geliyor..

Uğur Boral-Roberto Carlos koridor yaratır sağ tarafında GS nin tura daha yakın Fenerbahçe...Farklı Leverkusen ve ligdeki Kasımpaşa mağlübiyeti sonrası da moralmen yıkık GS...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Bilmiyorum ancak hertürlü ok Fenerbahçe'yi gösterse de içimden bir ses G.Saray'ın F.Bahçe'yi eleyeceğini söylüyor.

Hiçbir derbinin favorisi olmadığı gibi bu maçın da favorisi yok ancak Galatasaray kazanır demek istiyorum

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Gecen macta Carlos ve Ugur'a gecit vermeyn Ugur Ucar sakat. bence Fenerbahce bu kanadi koridor gibi kullanip bu taraftan gelmeye calisacak.

Mac cok cekismeli gececek, ama Galatasarayli oyuncular galibiyete daha ac.
    Skor tahminin 2-1 Galatasaray alir.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Bir tarafta ŞL'de Sevilla'yı 3-2 yenen Fenerbahçe, bir tarafta Leverkusen'e 5-1 yenilen Galatasaray; bence FB moraliyle alır.

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

Bu maç son iki maça göre daha önemli bu maç hr türlü kazanırız

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Galatasaray son iki maçtır yenilmesi bence avantajbu maç için arı bir hırsla çıkacaklar.Beni düşündüren sağbek kalli oraya kimi koyar bilinmez ama her nkadar beğenmesemde sabri oynamalı.E.güngör kesinlikle oynamamalı hele orta sahada. .Aykut sabri song servet volkan arda m.topal ayhan barış nonda h.şüküt 11 ile çıkarsa yeneriz bence.Ü.karan böyle maçlarda inanılma kazmalaşıyor hakan oynasın bare hava topu alıyor.Turu kesinlikle geçeceğimizi düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by Osman_873 View Post
    Galatasaray böyle oynarsa bu kafayla giderse Fenerbahçe rahat kazanır.
    Galatasaray kasımpasa'ya oynadıgı gibi herhalde Oynamayacak..Takım çok hırslı olacak..

Fenerbahce ve Beşiktas maçları bizim için çok önemli..2 maçı'da yenilirsek takım dagılır.Eger kazanırsak takım havasını yakalar..

Diger maçlarda bu maçları karsılastırmayın..Havası farklı olacak..

Carlos sakat degil mi??

Barusso bence oynatılmamalı,Çok kontrolsüz oynuyor kritik yerlerde faul yapıyor..Birde her topu uzaktan vurmasa iyi olacak..Lincoln falanda oynatılmamalı..Kalli gitmeden Lincoln'nün oynamayacagı belli..

Barış-Ayhan(Barusso)-Topal-Arda ortasaha böyle olur sanırım..

Ayhan bu aralar çok top kaybı yapıyor..Artık o tercih hoca'ya kalmış..

Barış'ın arkasında sabri oynarsa...Sag taraf koridor olmaz..sabri ve barış hızlı oyuncular hemen açıklarını kapatırlar..Kesinlikle Sabri-Barış olmalı..

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

emurafunun dediği gibi gs bu iki maçı alırsa havasını yakalr gibime geliyor ama iki maçtanda hüsranla ayrılırsa onları çok karanlık günler bekliyor demektir

kimse ne gsnin bayer ve paşa maçlarına bakarak yorum yazmasın çünkü derbi maç herzaman için farklıdır ama fenerbahce şampiyonlar liginde oynadığı gibi oynarsa bence kazanırız ama ilk maçtaki gibi oynarsa fark bile yeriz tabi galatasarayda öyle oynarsa

tek temennimiz mayıs 2007 dekine benzer bir seyirci olmasın her iki takımada başarıar...

Macin ASY´de oldugu icin bizim kazanma sansimiz daha yüksek.Ama derbilerin favorisi olmaz.Takim son 2 mactir cok kötü,yönetim takimimizin en önemli macinda olaya el atar ve teknik heyeti,futbolculari uyarir,toplantilar yapar onlarla vs.

Sonucta ben sahada 11 ASLAN YÜREKLI futbolcuyu görmek istiyorum.
    Bizim yenemeyecegimiz takim yok Dünya´da,yeterki futbolcular bunu istesin.

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Maç ASY'de, taraftar haftalardır bugünü bekliyor, Fener'de Carlos yok, tüm yabancılarımız döndü ve maça hazırlar. Bunları unutuyorsunuz. Kim nerede koridor oluştururu onu da çok iyi biliyorsunuz maşallah.

Hiçbir derbide favori yoktur, iyi oynayan maçı alır. İlk maçta ortada olduğuna göre Mr. Feldkamp birşeyler yapar artık.

UMARIM turu geçeriz..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Öncelikle şunu söylemek istiyorum.Kavgasız,gürültüsüz,seyir zevki yüksek zevkli bir maç olur umarım.

Maça gelirsek;Galatasaray 2 maçtır dağılmış durumda,şiddetli bir çıkış yakalamak istiyorlar.O yüzden bu maç onlar için çok önemli.Fenerbahçe'nin de 25 senelik kupa hasreti var,o yüzden Fenerbahçe de asılacaktır maça.Çok çekişmeli bir maç olacak.

Maldonado oynayabilir durumdaymış;bilmiyorum Zico oynatırmı? Ortasaha büyük ihtimalle Deivid-Aurelio-Selçuk-Uğur şeklinde olacak.Roberto Carlos'un sakatlığında solda Vederson-Uğur mecburen.

Galatasaray'da Kalli ilk maçtaki 11'i bozup Lincoln'ü oynatırsa Galatasaray için işler zorlaşır,yarı final kapısı kapanır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Normal bir karşılaşma olsaydı Fenerbahçe kesinlikle favoriydi.Gerek oyun gerek son maçlar.

Fakat Fenerbahçe Galatasaray maçları - her ne kadar son zamanlarda Fenerbahçe'nin üstünlüğüde olsa - sürprize açıktır.

Ayrıca Galatasaray çok hırslı olucak fakat biz tecrübemizle büyük maçlarda ki müthiş konsantrasyonumuzla bu maçı alırız.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Galatasaray kasımpasa'ya oynadıgı gibi herhalde Oynamayacak..Takım çok hırslı olacak..

Fenerbahce ve Beşiktas maçları bizim için çok önemli..2 maçı'da yenilirsek takım dagılır.Eger kazanırsak takım havasını yakalar..

Diger maçlarda bu maçları karsılastırmayın..Havası farklı olacak..

Carlos sakat degil mi??

Barusso bence oynatılmamalı,Çok kontrolsüz oynuyor kritik yerlerde faul yapıyor..Birde her topu uzaktan vurmasa iyi olacak..Lincoln falanda oynatılmamalı..Kalli gitmeden Lincoln'nün oynamayacagı belli..

Barış-Ayhan(Barusso)-Topal-Arda ortasaha böyle olur sanırım..

Ayhan bu aralar çok top kaybı yapıyor..Artık o tercih hoca'ya kalmış..

Barış'ın arkasında sabri oynarsa...Sag taraf koridor olmaz..sabri ve barış hızlı oyuncular hemen açıklarını kapatırlar..Kesinlikle Sabri-Barış olmalı..
    Carlos sakat tabiki ama oynama ihtimali var diye de okudum.
    Barussoyu dün çok dikkatli seyrettim.Fiziği çok iyi ancak çok alakasız yerlerde ve bire birde gereksiz faul yapıyor.Nitekim gol de buradan geldi.

Sabri oynarsa Carlos'ta oynamazsa büyük avantaj olur Galatasaray için.
    Ayrıca Nonda'dan bu maçta gol hatta goller bile bekliyorum..

Sonuca gelirsek eğer, Galatasaray geri dönüşü olmayan yola girdi,ancak Fenerbahçe'nin Ş.Ligi durumu var hala..Lig ise her ikisi için mevcut.Bu durumda genç bir kadro baskıyı kaldırmayabilir!

Maçın kesinlikle favorisi olmadığını düşünüyorum.Ancak ilk maçtaki gibi golsüz sonuçta beklemiyorum.Fenerbahçe turu geçmeye yakın geliyor bana.

Herşeye rağmen iyi olan kazansın.

Sayfa 11 / 12 İlkİlk ... 9101112 SonSon

Mesaj Yetkileri