Futbol,kitleleri peşinden koşturan hatta birbirine düşüren oyun..
Galatasaray uzatmalarda golü bulamasaydı her şey bambaşka olurdu.Fenerbahçe'liler 9 kişi ile turu geçen takımlarına methiyeler yağdırırken,kimi Galatasaray'lılar ilk yarının sonunda maçı durduran hakeme sayıp söverken,kimi Gs'lilerde 9 kişilik takımı eleyemeyen takıma sayıp sövüp onlara ruhsuz diye hitap edecekti.Hatta yönetimede zihniyet istifa diye laflar sayacaktı..Son 3 maçta alınan istenmeyen sonuçlar camiayı bir kaos içine sokacaktı belkide..
Ya da Gökhan Gönül'ün pozisyonu es geçseydi hakem bu dediklerim olacaktı.Belli olmaz..
İşte futbol böyle bir oyun..(Maça farklı bir yaklaşımla ele almak istedim)
Şimdi maçla ilgili bir kaç görüşümü belirtmek istiyorum.Galatasaray maça fırtına gibi başladı ve bu tempolu oyunu açıkcası Fenerbahçe beklemiyordu.Nitekim maçın başında gelen gol Fenerbahçe için inanılmaz kötü oldu.Maç dengede devam etse istedikleri sonucu alabilirlerdi..Tıpkı Sevilla maçındaki gibi..Lugano'nun atılması her şeyi karman çorman etti.Forumda hiç bir Fenerbahçe'li Lugano'ya hiç bir şey dememiş ama Lugano bunu hep yapıyor.Birisi bu adama dur demeli.Galatasaray ilk yarının sonunda o pozisyonda golü bulsa ve ya Gökhan'ın golünden önce Hakan boş kaleye topu yuvarlasa Galatasaray maçı rahat bir şekilde kazanacak ve bu olaylar yaşanmayacaktı..Gökhan'ın çalımlarla ceza sahasına girip değerlendiremediği pozisyon seyir zevki açısından güzeldi ama finish bakımından Fb'liler için hiçte iyi değildi.Eğer orada boş durumdaki Kezman'ı düşünebilse ya da daha iyi bir vuruş yapabilseydi hafızalara geçecek bir gol atmış olacaktı.Ama sonra attığı gol gerçekten güzeldi.Gökhan 1-1 yaptıktan sonra Gs panik oldu.Gökhan'ın atılmasıda işlerini iyice kolaylaştırdı ama golü uzatmalarda buldular.Belki Gökhan atılmasa Fenerbahçe o skoru daha rahat koruyabilirdi.Volkan'ın pozisyonu hakkında ise bir şey demiyorum.Benim gözümde ilk yarı Bjk maçında taraftarımıza yaptıı hareketle nasıl biri olduğu belliydi.Neyse uzatmayalım..
Galatasaray'ı tebrik ediyorum.Kupaya yakınlar.Kayseri'yi geçebilirlerse kupayı kazanacaklardır..