Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
60. You may not vote on this poll
  • Galatasaray

31 51.67%
  • Fenerbahçe

29 48.33%
  • Berabere

0 0%
Sayfa 12 / 12 İlkİlk ... 2101112
331 ile 354 arası toplam 354 sonuç

Konu: Fortis TK Çeyrek Final 2. Maçlar | Galatasaray - Fenerbahçe

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Derbiyi Çakır yönetecek
    Fortis Türkiye Kupası Çeyrek Final rövanş karşılaşmalarını yönetecek hakemler belli oldu. Galatasaray - Fenerbahçe derbisini Cüneyt Çakır yönetecek..
    Hayret cüneyt çakır'ı nasıl verdiler..Çünkü Galatasaray ile sorunları vardı..Umarım iiyi maç yönetir..Fırat aydınusdan sonra en formda isim Çakır'dı zaten

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Kalli saçma sapan bir kadro çıkarırsa kesinlikle eleniriz.Son 2 maçın acısını bu maçta çıkarmalıyız.Futbolcuların üstündeki yük arttı.Bu maçı kazanamazsak taraftarın tepkisini futbolcular dahil herkes üstüne çeker.Takımımıza güveniyorum,İnş.eleriz Fenerbahçe'yi.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Kalli'ye ben de bişey diyemiyorum artık.

Hep Turklerle çıkıyor sorun oluyor.Nonda,Song,Barusso,Lincoln yok deniyor.Daha sonradan bu isimler oynuyor takım yine yeniliyor suçlu yine Kalli.

Kalli'nin yerinde olmakta istemezdim

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Ama kalli taşlarla fazla oynuyor doğru isimleri yerli olsun yabancı olsun yanlış mevkilerde oynatıyor.Bi nevi fantezi yapıyor...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Kalli sag bek'te sabri'ye(En iyisi macera aramaya gerek yok)
    Formsuz barusso ve Lincoln yedek bırakacakmış..Topal,Arda,Barış sahada olacakmış..

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Bence Galatasaray senelerdir burada yanlış yapıyor.Hala da ısrarlı.

Lincoln gibi ligin en pahalı oyunucusunu formsuz diye oynatmıyor.Anlamıyorum yani adam bir çalım atar,şut atar frikik atar duran top kullanır,korner kullanır,bi verkaç yapar maç değişir.

Alex'in en formsuz dönemlerinde bile sahada olduğunu unutmayın yani oyuncuyu küstürmemek lazım!Çok değil geçen sene bu vakitler Alkmaar maçında sahada ıslıklanıyordu Alex.

Son sevilla maçında iyi olmamasına rağmen iki asist yaptı.

Lincoln gibi nerede ne yapacağı belli olmayan adamları bu şekilde yedek bırakmak hele de böyle bir durumda ve böyle bir maçta bence büyük kumar olur.Çünkü hep aklının bi kenarında acaba kalır...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bu tartışma siteyi taraftar forumuna döndürür . Bu yüzden konunun yazılması bile yanlış . Bizim macı konuşmamız lazım

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Yarınki maçta kapalı'da ve eski açıkta kareografi showlar olacak..Önce asvel maçı oldugu için,Açıklama yapılmıyor..

Ortaya yeni düzen

Orta sahayı Arda, Lincoln, Mehmet Topal ve Barış dörtlüsünden oluşturmayı planlayan Kalli'nin, forvette ise yine Hakan Şükür ve Ümit Karan'a döneceği kaydedildi. Savunmada Song'u veya Emre'yi sağ bek olarak kullanmayı düşünen Alman hoca, takıma geri dönen genç oyuncu Sabri'yi de alternatifler arasında tutuyor.

Sarı-kırmızılı yönetimden vasat bir görüntü sergileyen Brezilyalı yıldız Cassio Lincoln'e uyarı geldi. Kasımpaşa maçında oynadığı vasat futbol nedeniyle sezon başında büyük umutlar ve yüksek maliyetle transfer edilen sambacının dikkatini çeken idareciler, Lincoln'e herhangi bir sorununun olup olmadığını sordukları ve yakın ilgi gösterdikleri kaydedildi.

Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin ve yönetici Haldun Üstünel'in, tecrübeli futbolcuyla konuşarak, "Bu takımın sana ihtiyacı var. Artık gerçek kimliğini sahaya koyarak oynamalısın. Seni buraya birlikte büyük başarıları yaşamak için transfer ettik. Herşeyini vererek mücadele etmeni istiyoruz" dedikleri ve "Fenerbahçe maçında, şansını iyi kullan! mesajını verdikleri bildirildi.
    Last edited by Emurafu : 26.Şubat.2008 at 15:18

Selçuk YULA'nın dediği gibi eğer oyuncular gerçekten hırslı olursa fenerbahçe maçı rahat alır kadrolara baktığımızda fenerbahçe çok daha ii ama tabi bu iş kadrondaki ii oyuncularla olmuo sadece hırs we istek çooooookkkk önemli

10. Default

Kalli bu maça yine süpriz kadro ile çıkacak....

Kalli bu maçta Hakan Şükür-Ümit Karan ikilisini yedek kulübesine çekecek onların yerine Nonda forma giyecek...Lincoln'e ise böylece yer açtı....

Orta saha ise her zamanki gibi olacak...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Belkide izleyemediklerini bilsinler gelmesinler diye yapıyolardır
    Ama şuda var sonuç olarak ASY'nin belli bir stad düzeni var, Konuk ekip ve ev sahibi arasındaki taraftarların etkileşimi olayı falan, bu yüzden o plakaları, tel örgüleri kaldıramıyorlar. Aslında konuk takıma ayrılan yer ile o tel örgüden sonraki yerde bir boşluk bırakarak daha izlenilebilir bir yer yapabilirler.

Galatasaray son iki maçını kaybettiği için normalden daha iyi motive olacaktır maça. Fenerbahçeyi ise biliyoruz son GS maçı dışında büyük maçlara ayrı bir şekilde hazırlanıyor. Bence bu maçta berabere bitecektir ama sonuç olarak bu bir derbi herşey o gün sahada belli olur.

12. Default

Fenerbahçe teknik tirektörü ZİCO sahaya çıkacağı kadroyu belirlemiş...
    Fenerbahça Galatasary'ı uzak şutlardan ve kanatlardan vuracakmış....Semih ve Kezman antremanda uzaktan şut çalışıyormuş...

Galatasaray'da ise LİNCOLN bu zamana kadar Galatasaray!a pek katkı yapamadım demiş ve ilk 11 de forma şansı istemiş...
    İŞTE HABERLER VİDEOLU:
    http://www.ligtv.com.tr/Default.aspx?r=1&hid=34450

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    Bu tartışma siteyi taraftar forumuna döndürür . Bu yüzden konunun yazılması bile yanlış . Bizim macı konuşmamız lazım
    Söylemiştim

Biz macı konuşaLım.

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Gol bulmamız gerekiyor özellikleilk yarıda.İkinci devrede oyun hala 0-0 giderse gs golü bulabilir onun için önce golü atmalıyız tabi ki geriye yaslanırsak kötü olur bizim için.Arkadaşlar tamam haklısnız da gerçekten saha görünmüyor yani o açıdan da düşünelim

iki takımda hırslı FB nin biraz daha kredisi var ŞL de olduğu için ama bu senede elenire FB 30 seneye doğru gidiyor hasret. GS elenirse taraftar patlar bence...

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

İbre Fenerbahçe'yi gösterse bile nedendir bilinmez ben Galatasaray'ın kazanacağını düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by ordulu5252 View Post
    Kalli bu maça yine süpriz kadro ile çıkacak....

Kalli bu maçta Hakan Şükür-Ümit Karan ikilisini yedek kulübesine çekecek onların yerine Nonda forma giyecek...Lincoln'e ise böylece yer açtı....

Orta saha ise her zamanki gibi olacak...
    Arkadasım hakan ve karan bu maçta kesilirmi.Hakan ve Karan fenerbahce maçlarında genelde iyi oynarlar..Hakan bu tür maçlarda çok iyi konsantre oluyor.Gençleri çok iyi motive ediyor..Kaynagını alabilirmiyim..Sanırım biraz kendi düsünceni yazdın.Fenerli arkadaslara sorsanız yarısından cogu hakan ve karan yerine nonda oynasın der

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Tek forvet oynarsak..

----------------Orkun----------
    Sabri----Song-----Servet----Hakan----
    Baris----M.Topal---ayhan----Arda-----
    -----------------Lincoln-----------
    ------------------Nonda---------------

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by YusufT View Post
    Tek forvet oynarsak..

----------------Orkun----------
    Sabri----Song-----Servet----Hakan----
    Baris----M.Topal---ayhan----Arda-----
    -----------------Lincoln-----------
    ------------------Nonda---------------

Sag bek song u düşünuyormuş. Göbekte servet - emre zaten. Sol Hakan.
    O.Saha da Lincoln yok. Barış , Topal , Ayhan , Arda yı düşünüyomuuş.
    Forvette Nonda , Karan , Kral arasından 2 sini sececekmiş, kararsızmış.

Ayrıca kalede Aykut da olabilirmiş Lincoln ilk 11 baslatmayacakmış

İliç'i gönderip 4yıllık maliyeti 20m€ olan Lincoln alınıyor adamın takıma yararından çok zararı dokunuyor... Derbide yok adam...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Kral oynaması sart..Bu tür maçları çok sever..Takımı çok iyi atesliyor.Kral oynamalı

Karan ve Hakan her fenerbahçe maçında iyi oynarlar..Nonda oynatılmamalı..Bu benim düsüncem

Ayhan yerine bence Lincoln oynayacak..Kendiside çok oynamak istiyormuş..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Lincoln oynamalı bence kasımpaşa maçı ölçü olamaz takım kötü oynarsa lincoln ne yapsın?Ayrıca lincoln büyük maçlarda oynamayı seven bir oyuncu oynarsa çok iyi oynayacağına inanıyorum..

Yav Kral sever falan diyonuz da ben deliriyorum vallahi.Kusura bakmayin ama bazen adami cileden cikariyorsunuz.
    Yahu Hakan Sükür son maclarda cok formsuz,bu yastaki birisi her mac 90 dakika oynayamazki ama ?!
    Nonda oynadigi hangi macta kötü oynadi ? Takimimizin en golcü ismi yav,bu herif nasil oynamaz? Hakan Sükür yüzünden kac golden olduk,tamam saygimiz büyük ona da ama bir yere kadar yav.Nonda daha iyi ondan,Nondanin oynamasi gerekiyor.

Hakan takimi mac öncesinde de atesler,devre arasinda da atesler.Biraz mantik lütfen.Bu macta Nonda´ya daha cok ihtiyacimiz var.

24. Default

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Arkadasım hakan ve karan bu maçta kesilirmi.Hakan ve Karan fenerbahce maçlarında genelde iyi oynarlar..Hakan bu tür maçlarda çok iyi konsantre oluyor.Gençleri çok iyi motive ediyor..Kaynagını alabilirmiyim..Sanırım biraz kendi düsünceni yazdın.Fenerli arkadaslara sorsanız yarısından cogu hakan ve karan yerine nonda oynasın der
    Arkadaşım KAYNAK:Star,DHA
    Zaten Hakan Şükür 90 dakika sahada kalacak bir oyuncu değil büyük olsalıkla ilk onbirde NONDA ile başlayacak ikinci yarıya Hakanı düşünür....

Sayfa 12 / 12 İlkİlk ... 2101112

Mesaj Yetkileri