Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
61 ile 90 arası toplam 110 sonuç

Konu: [Emurafu] Orduspor Kariyeri

Nesil
    2006
    Yer
    Heryer

Emrah tebrik ederim seni gerçekten müthiş bir başarı. Bu arada o kadar bütçeyi nereden buldun ya helal valla
    [CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Yuh diyorum sadece o kadar transfer bütçesi için.

Ben Giresun'la 2010 yılında süperligdeyim en son sene yönetim transfer bütçesi bile vermedi.

Ben anlamadım bu nasıl oluyor.

Bu arada tebrikler süperlige çıkmışsın.

Eminim ki ilk 10'a gireceksin.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Heryer

Aynen oyle ben de kocaelide yokları oynuyom para yok pul yok.
    [CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

ewet ya bende baya sıkıntı cekıyorum bu para konusunda

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Ben yeni oyun kurarken bütçe diye hani birsey varya onu işaretliyorum...Sezon geçtim..Yeni sezon gelirleri geldi sonra Yönetim alanına girdim..Ordan Bütce alanına girdim baktım 3M para veriyor.Sonra 3m sectim bir baktım param 6M sanırım Tv gelirleri falanda daha önce eklenmiş sanırım..Ne yalan söylim ben toplamda 1.5M falan bekliyordum olay bu yani..Bu para ilerde basıma sorunda açabilir Kulüb borça girmesinde

Hatta para olmaz diye Kolomaç'ı,Okan yılmaz'ı listeye koymusdum

Quote Originally Posted by yunusgs View Post
    Tebrik ederim Emrah abi çok güzel transferler yapmışsın.Rica etsem şu Newells den aldığın adamın sssini koyarmısın resimleri büyütme seçeneği yok adını okuyamadım ama zannedersem adı Damian.
    Damien Steinert !!

Quote Originally Posted by MostapHa View Post
    Merak ettiğim oyuncudan ziyade abi senden Eskişehirspor'un varsa transferlerini isteyebilirmiyim?
    Eskisehirspor Transferleri !!

Last edited by Emurafu : 04.Mart.2008 at 14:00

Biz 275 bin € luk Mehmet Batdali alamiyoruz para olmadigi icin,adam transfer üzerine transfer yapiyor.Görmemis iste

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Teşekkür ederim Emrah abi baya güzel bir oyuncuymuş.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

TURKCELL SÜPERLİG !!

Orduspor 0-2 Fenerbahçe

Denizlispor 5-3 Orduspor

İnanılmaz zevkli bir maç oldu..Bir ara farkı 1'e indirdim ama malesef olmadı...Kalecim her karsı karsıya pozisyonda gol yiyor..Cepheden her top gol.

Orduspor 2-1 Konyaspor

Evimizde zorda olsa kazanmasını bildik..Batdal batdal diyorum..Orta saham çok iyi.Savunmada bazı zorluklar yasıyorum..Konyaspor defansı ise baya iyi.

Bursaspor 5-2 Orduspor

Sercan yıldırım her yakaladıgı pozisyonu gol'le sonuclandırdı..Mehmet batdal yine çok şık 2 tane gol attı..Pivot santrafor olarak show yapıyor

Orduspor 3-2 Manisaspor

Çok gol yiyoruz.Çok gol atıyoruz..Kalabane kornerden 2 tane gol attı..Mehmet batdal show sürüyor..

5.HAFTA LİG TABLOSU !!!

Mehmet Batdal=Hakan Şükür

Mehmet batdal Ligde gol krallıgına kosuyor..Steinert 5.durumda..Kalecim ufuk cepheden her golü yiyor..Rakip takım karsı karsıya kalıyor vuruyor gol..Bu kadar gol olmaz yani..Bende sürekli kornerden gol atıyorum..

Galatasaray kompany ve Vagner Love almış..Manisa ise Galatasaray'da ne kadar genç oyuncu varsa almış.
    Last edited by Emurafu : 04.Mart.2008 at 16:41

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Emrah abi Orduspor ile iyi bir başlangıç olsada şu ana kadar durum kötü bence biran önce toparlanmalısın.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

TURKCELL SÜPERLİG !!!

Kayserispor 4-2 Orduspor

Kayserispor'un muhtesem ikilisini durduramadık..İlk golü biz attık ama malesef olmadı..

FORTİS TÜRKİYE KUPASI !!

Manisaspor 2-0 Orduspor

Malesef kupa'ya erken veda ettik..Takımı çok gol yemeye devamediyor bende artık yeni bir sistem deniyecem...

Orduspor 2-1 Ankaragücü

Evimizde kazanmaya devam ediyoruz...Ankaragücü maçında yeni bir sistem denedim..

Sivasspor 1-1 Orduspor

Bu sezon deplasmanda ilk puanımı aldım...Yeni sistem oturuyor..Zor gol yemeye basladım..

Orduspor 1-1 Gaziantepspor

Batdal ve Vilenueva baya iyi oynuyor..Önümde çok zorlu derbi maçları var..Üstelik derbilerin hepsi arka arkaya

Emrah takimi toparladigina sevindim,umarim daha da iyi yerlere gelirsin.Batdali ben sana önermistim,gercekten süper isim cikti.Ben de alacagim kendi kariyerimde onu. (:

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Valla baran önerdigin iyi oldu..Ben hiç dikkat etmemişdim ona..Yanlız batdal baya el yakıyor

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Tebrik ederim Emrah abi biraz toparlanmışsın biraz daha gayret edersen üst sıraları zorlayabilirsin.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

TURKCELL SÜPERLİG !!!

Beşiktaş 2-1 Orduspor

Çok iyi oynadık..Savunmada hata yapmamaya calısdık..Tam maç 1-1 bitecek diyordum..Lorentzen ceza sahası dısından çok güzel gol attı..Takımım gittikçe düzeliyor.

Orduspor 0-0 Galatasaray

Galatasaray çok güçlü,,Forvette Vagner love,Defansda Kompany var..Love durdurmayı basardık..İki takımda birbirini oynatmadı..Galatasaray'dan alına 1 puan iyidir..

Trabzonspor 4-2 Orduspor

Trabzon deplasmanına çok umutlu gitmişdik..Malesef evdeki hesap carsıya uymadı..Erken yedigimiz gol bütün hesaplarımızı bozdu..Yanlız takımım artık iyi oynuyor..

Orduspor 3-0 Rizespor

Rizespor'a patlama yaptık..Bu sezon en farklı galibiyetimizi aldık...Bu sene Ligi ilk 10 arasında bitirebiliriz..

13.HAFTA PUAN TABLOSU !!

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Malesef kötü gidiyor Emrah abi biraz daha gayret toparlanmalısın toparlanabilirsin.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Durun yahu adam daha ilk senesinde süper lige çıktı ve ilk 10'a oynuyor.Daha ne yapsın

Bence gayet iyi gidiyorsun.Birdahaki sene bu tür bütçe ile sen baya yukarılara oynarsın bence Emrah.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Çok iyi gidiyorsun.. Turkcell Süper Lig'de ilk senende çok iyisin

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Güzel gidiyorsun Emrah. İlk sene için gayet güzel yerdesin. 6. ile aranda da fazla bi fark yok Avrupa biraz hayal olur ama sezon sonu bi 7.lik bekliyorum.

Bence Süper Ligde ilk sene için iyi gidiyorsun. İlk 10 içinde bitirebilirsen, önümüzdeki sene birkaç takviyeyle başarı gelebilir.

Transfer bütçesi biraz da bir önceki sene kiralık futbolcularının çok olmasından kaynaklanıyor. Çok kiralık futbolcu olunca takım da iyi gidince para birikiyor. Eğer bir üst lige çıkabilirsen de yönetim hedefine göre kesenin ağzını açabiliyor.

Lemona'da ben de hemen hemen aynı şeyi yaşadım. Kiralık futbolcularla bir sene geçirdim ertesi sene 3M$ transfer bütçesi vardı. Halbuki takımın öyle bir gücü yok.

Başarılar

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by daedalus View Post
    Bence Süper Ligde ilk sene için iyi gidiyorsun. İlk 10 içinde bitirebilirsen, önümüzdeki sene birkaç takviyeyle başarı gelebilir.

Transfer bütçesi biraz da bir önceki sene kiralık futbolcularının çok olmasından kaynaklanıyor. Çok kiralık futbolcu olunca takım da iyi gidince para birikiyor. Eğer bir üst lige çıkabilirsen de yönetim hedefine göre kesenin ağzını açabiliyor.

Lemona'da ben de hemen hemen aynı şeyi yaşadım. Kiralık futbolcularla bir sene geçirdim ertesi sene 3M$ transfer bütçesi vardı. Halbuki takımın öyle bir gücü yok.

Başarılar
    O bütceyi görünce bende sasırdım zaten..Bütce secmeye girdim 3m vardı sectim bir baktım 6m olmuş..Sanırım ilk sene borç'da olmadı senin dedigin gibi para birikti..Ama busefer o kadar bütçe beklemiyorum borç var çünkü..Bizleri aydınlattıgın için tesekkür ederim abi..

Şimdi oyuna giriyorum maçlar en kısa zamanda geliyor..

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Hadi bakalım Emrah.

Yeni maçları bekliyoruz.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

TURKCELL SÜPERLİG !!!

Elazıgspor 0-2 Orduspor

Yogun kar altında oynanan maçı kazanmasını bildik..Batdal şok şık iki tane kafa golü attı...Yeni bir Hakan şükür doguyor

Eskisehirspor 2-2 Orduspor

Eskisehir deplasmanında çok zorlandık..Öne geçen taraf biz olduk ama malesef koruyamadık..

Ankaraspor 1-2 Orduspor

Ligde çıkışımız devam ediyor..Steinert çok iyi bir form tuttu.Ligde bütün takımlara karsı tek kale oynamaya basladık..Üstelik az gol yiyorum.

Orduspor 2-1 Gençlerbirligi

Steinert show sürüyor..Gençlerbirligi karsısında ilk yarı tek kale oynadık..2.yarı gol'ü yedigimizde takımı geriye çektim ve skoru korumayı basardık..

Orduspor 1-1 Denizlispor

Denizlispor karsısında öne geçtik ama malesef skoru koruyamadık..Yusufu'un golünden sonra bir baskı kurduk ama galibiyet golü gelmedi..

Konyaspor 0-2 Orduspor

Steinert gol attıkça benim sırtım yere gelmez..Takım çok formda..

19.HAFTA PUAN TABLOSU

Ligde çok iyi bir hava yakaladık..İntertoto için umutlanmaya basladım..Derbileri kazasız belasız atlatırsam çok iyi olacak..

Devre Arası Transfer !!

Oumar kalabane;Kontrat uzatmadıgı için klübten gönderdim..Daha dogrusu kovdum
    Ahmet İssah:Kalabane'nin yerine Randers takımında kontratı son eren Ahmed ile bedelsiz olarak anlasdık..
    Scott Barron:İsmail güldüren yedegi olmadıgı için ingiltere Liginin Milwall takımından Barron ile 28K karsılıgında anlasdık..

Ahmed(Sözlesme bitti) ve Barron(Sözlesme bittigi için 28K anlasdım)..Bu iki oyuncuda ucuza geldi..Artık takımım oturdu..Kulübü borç götürüyor..Yönetim daha para vermiyor..

Barış durmaz,Muhammed Özdin Baska takımlara sattık

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Damien Steinart her maç golü varİyi gidiyorsun Emrah abi...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Evet Damien süper adam çıktı valla .Tebrik ederim Emrah abi çok güzel gidiyorsun.Batdal da süper

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

TURKCELL SÜPERLİG !!!

Fenerbahce 3-2 Orduspor

Çok zor bir maç oldu..3-0 Yenik duruma düsünce baya sinirlendim..3-0 dan 3-2yaptık ama malesef olmadı..Sterinert Fenerbahce'yide vurdu

Orduspor 3-0 Bursaspor

Kendi evimizde kazanmaya devam ediyoruz..Steinert ve Batdal çok formda..İkisisnde hemen hemen bos gectikleri maçlar yok..

21.Hafta Puan Tablosu !!

Ligde 5. olursam inter toto'ya gidecegim..5.olmak için ugrasıyorum..

Ordu yükselmeye devam ediyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Bu Steinert FM 2007'de de sırtlıyordu seni yanlış hatırlamıyorsam...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Steinert ile 2007'de Uefa kupasını almısdım..2008'de de buldum onu

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Bu arada oyuncularını nasıl öyle yaptın?

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Senin için upload ettim

Belgelerim\Sports Interactive\Football Manager 2008\graphics içine atman yeterli..

http://rapidshare.com/files/97765613/pitch.rar.html

Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon

Mesaj Yetkileri