O arabanin icinde olmak vardi
Süper bir araba gercekten de.
O arabanin icinde olmak vardi
Süper bir araba gercekten de.
Araba mı daha güzel yoksa kızlar mı ?![]()
Ya Alessandro Pier Guidi ya da Jason bizi temsil edecekmiş.
Galatasaray'ı temsil edecek İtalyan yarış ekibi Scuderia olduğuna göre Jason’ı seçmezler gibi.. Bu italyan pilot’un Maserati ile GT şampiyonluğu varmış
Ayrıca Ferrari f 360 ile de yarışmıştı.
Süper araba (:
Jason sürücü olmalı bence. Yetenekli bir pilot fakat yeteri kadar yarış tecrübesi yok. Superlegue formulada yarışması onun geleceği, kariyeri ve ilerde F1'de yarışabilecek bir Türk için önemli.
Ama önemli olan burdan para kazanmak ve alınabilecek galibiyetler ile ülkemizin ve galatasaray'ın adını daha fazla duyurmak olduğu için daha iyi bir pilot'un yarışması gerek.
Süper araba gerçektenGStore lerde maketi çıkarsa kesin alıcam
![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Bende binecem.![]()
Jason tahincioglu ve Piee Guidi sürücümüz onlar olacakmış...Jason Gs tvde konusdu bende Fanatik Gs'liyim falan dedi..Bizim araba ile italyan firması ilgilenecekmiş..
Arabanın renk tasarımını taraftarlar yapacakmış..Yakında yarısma yapılackamış..
Superleague Formula Etkinlikleri
Galatasaray’ın Superleague Formula’da yarışacak otomobili 8 Mart Cumartesi günü Turkcell Süper Lig’de oynanacak Galatasaray-Kayserispor karşılaşması öncesinde taraftarlarla buluşuyor.
Superleague Formula’da Galatasaray adına yarışacak otomobil Ali Sami Yen Stadı’na sabah saat 10:00’da getirilecek ve burada taraftarlarla çekim yapılacak.
Saat 18:00'de stada giriş yapacak olan Galatasaray Superleague Formula otomobili, tüm tribünlerde dolaştırılacak.
Oleybe 18 de gösterilicekmişsaat 10 da diye biliyordum ve dershane yüzünden gidemezdim 18 de de varmış gösterim
![]()
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Yarış ilk sene 6 ayak üzerinden yapılacakmış ikinci sene ise 17 ayak üzerinden yapılacakmış....
Galatasaray buradan çok büyük gelir sağlayacak sponsor paranın %65ini alıyormuş Galatasaray ise%45 alacak bu çok büyük bir gelir....Birde spetteki gelirden para gelecek...
Galatasaray için bu çok iyi bir gelir artık adımız bir tek futbolda duyulmayacak Formulada'da duyulacak Basketboldada ismimiz yeni yeni duyulmaya başladı başarılarımız artıyor....
Bugün 6 da canlı olarak görücem arabayı
Yarışlar ağustosta başlıyor.
Superleague Formula Takım Araçları
GALATASARAY
AC Milan
Olympiacos
PSV
Porto
Borussia Dortmund
Anderlecht
Flamengo
Basel
Sevilla
Corinthians
Asyadan,Afrikadan birer takım daha davet edilecekmiş..seneye 17 takım olacak..
En güzeLi bizimki olmuş .Milan'inkide fena sayilmaz
Basel ve Borussia Dortmund un arabası süper![]()
Milan'ınki çok güzel. Basel'inki de aynı şekilde. Olimpiakos'un araba güzel değilde.....(Anladınız siz.)
I'm back...
Asaleti yeter hakikaten, süper araba. Hayırlı olur inşallah..
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Araba süperdi canlı olarak görmek çok güzeldi![]()
Tarafsız gözlerle bakmaya çalışıyorum becerebiliyormuyum o kısıma birşey demeyeceğim ama Galatasaray'ın arabası hepsinden güzel. Tabi diğerleride güzel ancak bizimkisi renklerinden dolayı ben burdayım diyor.
Kızlardan da şuan Flamengo kızları ön sırada biz burdayız diyorlar![]()
Ya farkındamısınız..Bu organizasyon basın tarafından hiç yazılmadı veya hiç konusulmadı..Baska sey olsa yangına körükle giderler..
Yok yok dün fanatikde 5 satır lık yer aldı onada şükür
Dünya çapındaki birşey ve ülkemizi temsil ediyoruz ama Bizim basın uyuyor![]()
Bende sandım Formula 1'de. Diyorum Mancehster United yok, G.Saray'ın ne işi var?
Bu futbol takımları için yapılan bir oraganizasyon, acaba TV verecek mi? Çünkü böyle bir organizasyondan anca şimdi haber oldum.
Eee malum basin KOLPA olunca ancak aleyhimize haberleri yayinlarlar sayfalarca ...
CNN verir büyük ihtimalle. O vermesse illaki GS TV verir![]()
Basınla bir ilgisi yok düzen böyle Başkanlık sadece kulübü yönetmekle değil kurulacak dostlukları takım lehine kullanmaktır. İşini bilmekten geçiyor.
Tarafsız basın böyle mi olmalıydı dersen o kısımda hak vererek konuşuruz. Ama düzen bu ve işin kötü kısmı değişmeyen bir düzen.
O açıdan görsel ve yazılı basını suçlamamak gerek. Aksi takdirde Galatasaray Tv 'de ezeli rakiplerinden birinin haberini beklemekle aynı şey olur.![]()
Senin dedigin bambaska Disco.Gs Tv,Bjk Tv ve Fb tv tarafli yayin kuruluslari.Onlardan tarafsiz yayin beklemek hata olur.Ama öbür gazeteler,tvler TARAFSIZ yayin yapmak zorundalar ! Eger medya güvenilirlik saglamak istiyorsa(gecti bolu pazari) tarafsiz olmaliydi.
Su gercek bir olay,Galatasaray medya tarafindan desteklenmiyor,gazetelerde bizim lehimize olaylar kücücük bir yerde yer alirken,aleyhimize olaylar,haberler mansetlerde yer aliyor.
Ben bineyimde bak sen ozaman haberlerdeki patlamalara.![]()