Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
16. You may not vote on this poll
  • Gençlerbirliği

4 25.00%
  • Galatasaray

5 31.25%
  • Berabere

7 43.75%
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 54 sonuç

Konu: Fortis TK Yarı Final 1. Maçlar | Gençlerbirliği - Galatasaray

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Default Fortis TK Yarı Final 1. Maçlar | Gençlerbirliği - Galatasaray

(/s)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

gencler kolay lokma degıl bence tur samı yene kalır cımbom beraberlık elde etse ıyıdır..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    gencler kolay lokma degıl bence tur samı yene kalır cımbom beraberlık elde etse ıyıdır..
    Evet beraberlik alsak dua edicez

Ligi düsünerek Kalli bazi as oyunculari dinlendirecektir,deplasmanda avantajli bir skor alirsak yeter.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Gençlerbirliği 3 büyüklere her zaman ters gelmiş bir futbol oynadı, oynuyor. beraberlik veya gençlerbirliği galibiyeti bekliyorum.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Ankara 19 mayıs stadyumunun zemini resmen toprak olmuş..Bence Lincoln gibi oyuncular riske edilmesin..Fizik gücü iyi, Koşan,Savaşan adamlar oynasın..Ozeminde top falan sürülmez..Ayhan,Barış,Barusso,mehmet güven oynatılabilir..Rakibi bozarsak hiçbirsey yapamazlar..Gençlerbirligi ligimizin en sert oynayan takımı

Sabri-Servet-Emre-Hakan
    Barış-Barusso(Serkan)-Güven-Ayhan
    -------Nonda-Kral------

Arda ,Topal ,Lincoln sakat.. O zeminde bu oyuncuları riske edersek çooook pişman oluruz..Arda zaten son maçta sakat sakat oynadı..

Karan cezalı

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Gencler deplasmanı zor deplasman avantajlı skorla döner turu burada atarz .

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul Takım:G.Saray

Default Lincoln Kadrodan Çıkartıldı

Lincoln kadrodan çıkartıldı
    Galatasaray'ın Brezilyalı futbolcusu Cassio Lincoln'ün, Fortis Türkiye kupası yarı finali ilk maçında 19 Mart çarşamba günü Gençlerbirliği ile oynanacak maçın kadrosunda yer almayacağı öğrenildi. Brezilyalı futbolcunun Süper Lig'de son oynanan Ankaraspor maçında aldığı darbeler sonucu sakatlandığı ve sol uyluk arka adale grubunda gelişen yaygın ödem nedeniyle bugün yapılan kontrollerni sonrası kadrodan çıkartıldığı belirtildi.
    AKCAN: "FELDKAMP'IN ÇARŞAMBA GÜNÜNE KADAR DÖNMESİ ZOR"

Galatasaray Yardımcı Antrenörü Ahmet Akcan, sakat oyuncuların fazlalığından yakınırken, teknik direktör Feldkamp'ın çarşamba gününe kadar dönmesinin zor olduğunu söyledi.

Galatasaray Teknik Direktörü Feldkamp'ın hastalığı nedeniyle Almanya'dan dönmemesi üzerine takımın başında maçlara ve antrenmanlara çıkan yardımcı antrenör Ahmet Akcan, bugün yapılan antrenmanın ardından açıklamalarda bulundu. Akcan, Fortis Türkiye Kupası yarı final ilk maçında deplasmanda Gençlerbirliği ile oynayacakları maç öncesinde takımda sakat oyuncuların olduğunu ifade ederek, "Ümit, kart cezası nedeniyle Gençlerbirliği maçında oynayamayacak. Son maçlarda aldığı darbelerden dolayı Lincoln ve Mehmet Topal bugün antrenman yapacak düzeyde değildiler. Hakan Şükür'ün son dönemde belinden bazı ağrıları vardı. Hafta sonunda bu ağrılarına rağmen bizle beraber olmak istedi. Hakan Şükür'ü de oyuna almamayı düşünmüştük. Maalesef o ağrılar geçmiş değil. Lincoln'ün de Gençlerbirliği maçında oynaması zor görünüyor. Hakan ve Mehmet Topal'ın tedavilerine devam ediliyor. Çarşamba günü oynamak istiyorlar. Sabri ve Arda'nın da darbeye yönelik bir durumları vardı, bugün çalışabilecek düzeydeydiler. O yüzden çalışmaya katıldılar. Çok keyifli zevkli bir çalışma yaptık. Arkadaşlarımızın da coşkuları üst düzeyde. Önümüzdeki hem lig hem kupa maçlarında bu coşkuya ihtiyacımız var. Böyle devam ettiği müddetçe arzu edilen sonuçlar ortaya çıkacaktır" dedi.

Akcan, teknik direktör Feldkamp ile ilgili bir soruya da, "Feldkamp'ın durumuyla ilgili olarak kulüp doktorumuz İlker Yücesoy Almanya'da ve gelişmeleri yakından takip ediyor. Oradaki doktorlarla görüşüyor. İlk aldığımız bilgilere göre çarşambaya yetişmesi zor görünüyor. Bu konudaki gelişmeleri akşam internet sitemizde de verebiliriz" diye konuştu.

Kaynak : SporHaber24.Net

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Mahmut baslık hiç hosuma gitmedi..Millette Kadro dısı bırakıldı sanacak

Lincoln kadrodan çıkartıldı

Galatasaray'ın Brezilyalı futbolcusu Cassio Lincoln'ün, Fortis Türkiye kupası yarı finali ilk maçında 19 Mart çarşamba günü Gençlerbirliği ile oynanacak maçın kadrosunda yer almayacağı öğrenildi. Brezilyalı futbolcunun Süper Lig'de son oynanan Ankaraspor maçında aldığı darbeler sonucu sakatlandığı ve sol uyluk arka adale grubunda gelişen yaygın ödem nedeniyle bugün yapılan kontrollerni sonrası kadrodan çıkartıldığı belirtildi.

Kaynak: DHA
    Erhan ve Tayfundan baya tekme yedi..Lincoln verilmeyen hiç faulde itiraz etmiyor..Sanırım aglamadan faul verilmeyecek..Tayfun bilepenaltı yaptıgını söylüyor mesela...Neyse olan oldu..Haa Lincoln gücsüz bazı pozisyonlarda kolay düsüyor bunada katılıyorum.Dün Gstvde konusdu..Dizi sarılı üstelik kıpkırmızı idi..2 tane ödem varmış..

Lincoln oynamamasına çok sevindim..19 mayıs stadyumu zemini toprak zemin gibi riske etmeye gerek yok..

Mümkünse Arda,Topal'da riske edilmesin..Zaten sakatlar

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul Takım:G.Saray

millet biraz şaşırsın dedim

Lincoln tam sağlıklı bir duruma erişemedi riske edilmemesi akıllıca olmuş...

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Mantıklı tek hareket. Aferin teknik kadroya..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by TürkuAz View Post
    Mantıklı tek hareket. Aferin teknik kadroya..
    Bence mantıklı hareket degil..Çünkü oynamayacak düzeydemiş..

Eger hafif sakatlıgı olan Arda,Topal riske edilmesse o zaman mantıklı tek hareket ederim.Ahmet Akçan maçta birseyler söylüyor..Oyuncular hiç takmıyor

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Çok önemli bir maç değil en azından dinlendirilmesi iyi olacak

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

0-0 veya 1-1 berabere bitecek bence

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

açıkçası ben kasten bırakıldı sandım korktum

Ü.Karan oynamıyorsa hucum hattının işi zor her ne kadar oynamamasına alışımış olsasada Lincoln'de yok takımda... Beraberlik kokan bir maç...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Beraberliğe yatacağımızı düşünüyorum tur Sami Yen'e kalır ve turu Sami Yen'de geçeriz.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Maç beraberlik görüntüsü veriyor ama içimden bir ses G.Birliği'nin kazanabileceğini söylüyor.Her şeye rağmen favori G.Saray..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben farklı bir galibiyet bekLiyorum takımımdan...0-3

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Galatasaray kaybetsede Ali Samiyende geçecek skoru bulması olanaklıdır. O açıdan olabildiğince lehimizde skor elde edip, sakatlık vermeden maçı atlatmamız lazım.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Mehmet topal,Hakan şükür,Lincoln,Song sakatlıkları nedeni ile Ankaraya götürülmedi..

Arda götürüldü ama hafif sakatlıgı var.Bence riske edilmemeli.

Sabri-Emre-Servet-Hakan
    Barış-Barusso-Mehmet güven-Ayhan
    Serkan-Nonda

Kanatları kullanmak için;Volkan ve Hakan balta arkalı önlüde oynatabilir..Ortasahamız kosan adamlardan olusuyor..Serkan'da dahil 5 kişi sürekli pres yaparsa gençlerbirligi hiçbirsey yapamaz..Zemin zaten kötü..Top kaybı çok yaparlar.Ozeminde top sürmek iskence..Top sürekli sekiyor..Ortasahayı güclü kurmak mantıklı..Gençlerbirligi ligin en sert oynayan takımı..Rakibi ortasahada bozsak iyi olur..1 gol atarsak üstüne yatarız..

Sunuda eklemek istiyorum..Bu taktikde gol pozisyonuna zor girebiliriz..Oyun daha çok ortasahada gecer bence..

Sakın carusca ve bouzidi oynatmasında

Ben böyle düsünüyorum bilmem bana katılırmısınız

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Eksik Aslan'ın kupa sınavı

Galatasaray, Fortis Türkiye Kupası yarı final ilk maçında bugün Gençlerbirliği ile deplasmanda karşılaşacak. Sarı-kırmızılı takımda sakatlık ve cezalar nedeniyle bir çok as futbolcu forma giyemeyecek.

NTVSPOR
    Güncelleme: 15:09 TSİ 19 Mart 2008 Çarşamba
    Fortis Türkiye Kupası'ndaki ikinci yarı final mücadelesi bugün Ankara'da oynanacak.
    Turkcell Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray, yarı final ilk maçında deplasmanda Gençlerbirliği ile karşı karşıya gelecek. Ankara 19 Mayıs Stadı'nda saat 20.00'de oynanacak ve Halis Özkahya'nın yöneteceği mücadele Lig TV'den naklen yayınlanacak.
    Sarı-kırmızılı takımda tedavisi süren Hakan Şükür ve Mehmet Topal'ın yanı sıra sakatlığında büyük bir iyileşme görülen ve takımla birlikte antrenmanlara başlayan Song'un, tedbir amacıyla Gençlerbirliği karşılaşması kadrosuna alınmadığı açıklandı. Galatasaray'da ayrıca, sarı kart cezalısı Ümit Karan ile sakatlığı bulunan Lincoln de maçta forma giyemeyecek.

Ev sahibi Gençlerbirliği'nde ise sakat veya cezalı oyuncu bulunmuyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

henuz gol yok.. bence boyle bıter ve galatasaray finalde kayseriyle oynar..

GB 1-0 GS Bari böyle bitse...

Rezil bir oyun ortaya koyuyoruz,futbol oynamiyoruz.
    Tabi disiplin,disiplin diye tutturan Kalli efendi,is disiplininden uzak bir görüntü ciziyorsa,takimi disiplin diye bitiren hoca kendiyle celisiyorsa ve yerine futboldan cakmayan,benim CANSIZ MANKEN olarak nitelendirdigim Ahmet Akcan efendi takimi yönetiyorsa,olacagi budur.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

G.Birliği kurduğu baskının sonunda 1 gol buldu.G.Saray 2.maç için avantajlı bir skor elde etmek için oynuyor bugün.Başka gol olmazsa emellerine ulaşacaklardır..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Baran sana kesinlikle katılıyorum. Kalli efendide aslında sorun yok onu getirende çok çok büyük bir sorun var. 1-0'a razıyım ben.

M.Güven çıktı Hasan girdi.Belki takım biraz canlanır Hasan sayesinde...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

genclerın golu ıyı oldu en azından samı yende zevklı bır mac olur kupa anadoluya gıder ınsallah

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri