Saraçoğlu'nda da Hasan'a gelmişti..
Saraçoğlu'nda da Hasan'a gelmişti..
-
Guzel bir mac oldu ozellikle iki ayakli kupa atmosferindeki maclar ligden cok farkli oluyor ve iki takimin da farkli yuzlerini gorme sansi buldu syredenler.
Iki takiminda etkili oldugu zamanlar oldu mac suresince ve goller genelde oyunun tersine geldi. Tuncay'in ve Necati'nin golleri mukemmeldi. Defansin arkasina sarkip Necati'nin vuramadigi top ve Necati'nin Ilic'e dogru kafa ile indiremedigi toplar Galatasaray'i one gecirecek golleri saglayamadi. Tuncay'in bire birde Mondragon'u ikinci kez avlayamamasi ve Alex'in bos kaleye vurdugu topu Song'un cikarmasi da Fenerbahce'nin daha fazla gol bulmasini onledi.
Galatasaray'da Cihan ve sonradan giren Ferhat cok aksadi. Ferhat'in fiziki yayifligi ozellikle asikardi. Cihan'in ise ozelliklle Tuncay'in golunde figuran olarak dolasmasi ve suttan once oylesine yaptigi mudahele artik Cihan'in on libero'da dusunulmemesi gerektiginin belgesi idi.
Zaten sag bekte de vucudunu kullanmadan oynayan ve pozisyon hatalari yapan Cihan'in yerine mucadele gucu yuksek olan Ugur'un oynamasi daha dogru olacaktir.
Fenerbahce'de ise Luciano ve Deniz bir cok pozisyon hatalari yapti. Serkan agresifligi ile Fenerbahce'yi her an 10 kisi birakabilir gibi gorundu. Bunu goren Daum Serkan'in yerine Mehmet Yozgatli'yi soktu.
Appiah ozellikle orta sahada birebir pozisyonlarda fiziki gucunu kullanarak basarili bir performans gosterdi. Ayrica Volkan bir cok sutu basari ile kurtardi.
Galatasaray'da en iyi oynayan Ilic ve Hasan Sas oldu. Son zamanlarda topu fazla ezen Necati'nin iyi oyunu en azindan benim icin suprizdi.
Saha icine atilan badarklar ve diger maddeler konusunda konusmaya bile degmez. Bunu yapanlarin zaten kafalarinda birseylerin eksik oldugu gayet belli.
Bende birşeyler eklemek istiyorum yazının hepsine katılıyorum..
Volkan formda iken Gerets'in onu kesmesi kötü idi aynı şekilde Ferhat da öle ...
Tuncay zaten agresif olan şişe atan G.S. taraftarını gaza gitrdi sinirlendirdi..
Hasan Şaş da kaptan gibi idi..Ama bir posizyoında(sarı kart görmüştü) topa vurması yanlıştı ..![]()
-
Fener ELedi
...ne ekersen onu biçersin...
ergün gürsoyun konuşmasını dinleyen var mı...
Ben dinledim ...
-
ne dedi???ayrıca el pozisyonu neydi ki?ben sadece alexin elle indirdiğini gördüm.
Ümit Karan'dan kötü haber !..
Fenerbahçe maçında sakatlanarak hastaneye kaldırılan Galatasaray'ın golcü futbolcusu Ümit Karan'dan kötü haber geldi.. Yan diz bağlarında yırtık olduğu tespit edilen yıldız oyuncunun sezonu kapatabilir..
...Alıntıdır...
---------------------------------------------
Gürsoy'dan Fener'e taş Gürsoy, maçı kazandıkları için futbolcularını tebrik ederken şunları söyledi: "Bizim müzemizde bu kupalardan çok var. Yine de kazanmak isterdik ama olmadı. Biz rakiplerimiz gibi (Teneke kupa) demiyoruz ama ihtiyacı olanlar da birkaç tane kazansın."
son dakikada servet hakan şükürün kafasından gelen topu elle kestiOriginally Posted by comandante
bu arada ümit sezonu kapadı orhanda 4 hafta yok
hmm.görmedim...appiahın pozisyonu falan denilmiş.bence kasti bi hareket yoktu.geçen yaptığıyla çok farklı..
tmm size gore artik hersey el, alakasi yok o pozisyonda, Servetin kollar onceden acik, top geliyo carpiyo.Originally Posted by hurmet
Sevinemedim valla ben skora, ama turu gecmemiz iyi oldu, bu sene iki kupayida da alacaz.
Bu arada ilk macta sahaya yabanci madde atildi diyenler nerde?
Bu macta 10 kati atildi.
Ümit Karan şoku!
Devre arasında sakatlığından dolayı yerini Hakan Şükür'e bırakan Ümit Karan'dan kötü haber... Tedavisi için hastaneye kaldırılan golcü oyuncunun sezonu kapattığı bildirildi. Yan diz bağlarında yırtık olduğu tespit edilen Karan'ın üzüntüden konuşamadığı belirtildi.
Hakan Şükür ile maç içersinde çarpışan Orhan Ak'ın ise 3-4 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklandı.
================================================== =====
Gerets: "Buruk bir sevinç"
Fortis Türkiye Kupası Çeyrek Final Rövanş Maçı'nda ezeli rakibi Fenerbahçe'yi 3-2 yenmesine rağmen elenen Galatasaray'ın çalıştırıcısı Eric Gerets, galip gelmelerine rağmen, elenmelerinden dolayı buruk bir sevinç yaşadıklarını söyledi.
Sergilenen oyundan mutlu olduğunu söyleyen Gerets, "2-1'i bulduktan sonra pozisyonlarımız oldu, 2-3 gol daha atabilirdik. Bu lig için bize artı olacaktır." dedi.
Belçikalı çalıştırıcı, sahada kıyasıya mücadele ettiklerini ve bundan dolayı son 10 dakikada yorgunluktan dolayı zorlandıklarını ifade etti.
Geç oyuncu değişikliği yaptığından dolayı eleştiriler alan Gerets, sakatlıklar ve antibiyotik alarak oyuna çıkan Hasan Şaş'ın durumunun şüpheli olmasından dolayı değişiklikleri geç yaptığını belirtti.
Daum'un da, Galatasaray'ın iyi oynadığını kendisine söylediğini söyleyen Gerets, oyuncularının alkışı hakettiğini ve taraftarların da bunu tribünlere çağırarak yaptığını söyledi.
================================================== ====
Daum: "Galatasaraylılar gurur duymalı"
Fortis Türkiye Kupası Çeyrek Final Rövanş Maçı'nda Galatasaray'la karşılaşan Fenerbahçe'nin teknik direktörü Christoph Daum, sözlerine "Özel bir andı, bazı galibiyetler vardır ki sevinemezsiniz, öyle mağlubiyetler vardır ki üzülmezsiniz." diyerek başladı.
Her 2 maçta da 2 takımın da sahaya iyi bir mücadele yansıttığını söylerken, maçta taraftarlardan dolayı yaşadıklarını sıkıntılara son verilmesinin gerektiğini hatırlattı.
Oyuncular ve çalıştırıcılar olarak aralarının iyi olduğunu ama bunu tribünlere yansıtamamaktan yakınan Daum, "Umarım, Süper Lig'de kendi sahamızda oynayacağımız mücadele bu konuda daha farklı olur." dedi.
Uzun bir aradan sonra kupanın hep galibi olan bir takımı elemekten dolayı bu maçın öneminin daha fazla olduğunu da söyleyen Daum, evelki sene yarı finalde, geçen sene finalde elendiklerini artık bu sene kupayı alma sıralarının geldiğini ifade etti.
Oyuna iyi başladıklarını da söyleyen Daum, ilk amaçlarının Galatasaray'ı erken rahatsız etmek olduğunu bunu da Tuncay'la başardıklarını ve öne geçtiklerini söyledi.
Son olarak, sergilenen futbol harici davranışların kendilerinin ritmini bozduğunu, Galatasaray'ın gayet iyi bir oyun ortaya koyduğunu, 2 maçın ardından skorun kendileri için olumlu olmalarına rağmen Galatasaraylı seyircilerin takımlarıyla gurur duyabileceklerini söyledi.
---------------------Alıntıdır-------------------------------------------
-
Hesap sorarcasına ortamı gerici msjların yasak olduğu 10000000 defa söylendi TAKIMDAŞMOriginally Posted by mutlee
Sadece sen üstüne alma herkes için geçerli ancak şuan sen yapıyosn bunu
FENERBAHÇE
Hep Destek Tam Destek
ilk maçtan sonra sahaya gül atılmasını beklemiyordunuz herhalde...Originally Posted by mutlee
ortami gerenler her mactan sonraOriginally Posted by Neron_FB
Fener ELedi gibi mesajlar yazip, hakkimiz vermeyiz hemen hakemlere yuklenmesi.
tuncay için tribünleri gerdi o yüzden su şişesi yağdı deniyor kadıköyde aynı hareketi Ümit karan yaptı ama bu kadar tepki olmadı
bence bu maçın yorumu olmaz gs kazandı tebrik ediyorum ama önemli olan turu atlamaktı bunuda Fenerbahçe gerçkeleştirdi iki takımında oyununa saygı duymak lazım
bu arada bu maçta ömründen bi kaç sene gitti maç uzasaydı saçlarım beyzlardı heralde
birde hasan şaşın ve appiahın kırmızı kart görmesi gerekirdi
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
Ok o zaman hakem konusunu kapayalm...Originally Posted by mutlee
@jesus_fb : aynen benimkiler de beyazlamadı ama döküldü![]()
FENERBAHÇE
Hep Destek Tam Destek
mutlee abi tebrikler yani maçın nasıl biteceğini maçtan sonra bilmişsin!!!
appiah ın ki kasıtlı değildi...Originally Posted by Jesus_FB
hasan şaş ın hangi pozisyonunu kasdediyorun...
Bizim defansın ortasına önümüzdeki sezon kesin bir çözüm bulmamız lazım. Ben Servet'i genel olarak beğeniyorum ama bugünkü 3 golde de adamını kaçırdı. Orta yapılan topta kural adamını takip edip rahatsız etmektir, bizimki ne yapacağını şaşırdı.
Tuncay'ın golü şahaneydi, biraz gol yemeden top çevirebilseydik daha farklı olcaktı maç. Yenmiycek goller yiyoruz. Top sağ tarafa doğru şişirildi, ordan taca çıktı. Orta oldu ve gol. Luciano da orta yapılırken saha dışındaydı. Bence Luciano'nun kesin gitmesi lazım. Ben Deniz'i çok beğeniyorum son maçlarda. En azından mücadele ediyor.
Gerets tecrübeden dolayı Mondragon'u tercih ettiğini açıkladı. O zaman ilk maçta neden Aykut'u oynattın? Bence Mondragon iki maçta da oynamalıydı.
i$in $akasi orasi, noldu kizdin miOriginally Posted by comandante
![]()
ankarada turun sevincini yaşayan fbli taraftarlar la Galatasaray lı taraftarlar arasında olaylar çıkmış bu arada...
1 kez de çıkmasa olmaz ztn...![]()
FENERBAHÇE
Hep Destek Tam Destek
yok be abi neye kızim...kızacak halim mi var...Originally Posted by mutlee
sanki hayatin sonu falan, futbol bi oyun ama bazi insanlar bunu anlayamiyo malasef.
bu maç gs için büyük kayıp oldu hem elendi hem de ümit sezonu kapadı
Bir pozisyonda faul yapmadığı halde iki kere topa vurdu hakeme doğru sarı kart görünce hakeme bi el işareti yaptı sert bir şekilde bunun normalde 2. sarı karttan kırmızıya dönmesi gerekirdi bence tabiOriginally Posted by nart_susruko
hangi pozisyonda oldu ilk yarı biterken biri yerde yatıyordu Ümit karanmıydı yazık olmuş valla gol kralı olabilceği bir senede sakatlanması üzücü gerçektenbu maç gs için büyük kayıp oldu hem elendi hem de ümit sezonu kapadı
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
maçın sonucu kongreyi nasıl etkileyecek bakalım...
bu arada gürsoy ile özdemir in arasında niye 1 koltuk boştu???
dediğin doğru olabilir...ama işin açıkcası öyle cesaretli hakemde yok yani Türkiye de...Originally Posted by Jesus_FB