Milan ve Juve iyi oynamalarina ragmen,rakibe pozisyon vermemelerine ragmen sansiz sekilde puan kaybetmisler.Inter iyi baslamis lige.
Milan ve Juventus şanssız bir şekilde puan kaybetmiş İnter ise dolu dizgin gidiyor Tebrikler Deniz abi.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Juve benim daima italyada favorim mert işi götürür...
1.Juventus
2.İnter
5.Milan
Üçünüzde haftayı kayıpsız kapatmışsınız tebrikler.
Ligin kaliteli ekiplerinden Sampdoria'ya karşı çok iyi bir oyun oynadık.Atak etkinliklerimizi istediğimiz gibi yapıyoruz.Şu an da takımda herşey çok iyi gidiyor.Önümüzde sırasıyla Roma,Siena ve İnter maçları var.Bu 3 maçı kazanıp 6.hafta sonunda liderlik koltuğuna oturacağız.
Milan ve İnter hafta arasında Şampiyonlar Ligi maçlarını oynayacak.Juventus olarak dileğimiz bu 2 temsilcimizin Avrupa maçlarında İtalya'yı en iyi şekilde temsil etmesi ..
Mert Çeken
Juventus F.C Teknik Direktörü
Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcilerimizden AC Milan ve Inter Milan'ın maçlarını oynadığı Şampiyonlar Ligi haftasında Milan Porto'yu 3-0 yenerken,İnter'de Celtic'e 2-1 mağlup oldu.Milan'ı galibiyetinden dolayı kutlar,Inter'i de aldığı mağlubiyetten dolayı geçmiş olsun dileklerimizi sunarız..
Juventus F.C
Mert çok centilmensin vallaTebrikler Mertcan.Deniz abi takma kafana bu maçı toparlanırsın.
Tebrikler yine kayıpsız geçilmiş bu hafta.
valla güzel gidyorsunuz söylencek pek söz yok başarılar
Oo Mert yapma ama olsun toparlanırsın kötü sonuç değil ama kendi sahanda kazanabilirdin![]()
Beklediğim gibi olmadı Yunus.Roma tahmin etmediğim bir şekilde dirençli çıktı.Biz bu puan kayıplarının telafisini yaparız.![]()
Mertcan başarılar (: Forza Milan.
Ben Juventus'a ve başındaki sevgili arkadaşım Mert'e güveniyorum. Ama Milan ve başındaki Mertcan'a da güveniyorum. Bilmiyorum işte ya![]()
güzel gidiyosunuz hepinize başarılar
İnter buranın tozunu attırır.![]()