1 ile 24 arası toplam 24 sonuç

Konu: Kalli Bırakıyor!

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Default Kalli Bırakıyor!

Galatasaray Teknik Direktörü Karl Heinz Feldkamp, sarı-kırmızılı takımda gelecek sezon faal olarak görev yapmayacağını söyledi.
    26.3.2008

Feldkamp, takımının bugün yaptığı antrenman sırasında düzenlediği basın toplantısında, yeni başkan Adnan Polat ile dün görüştüğünü ifade ederek, "Uzun bir konuşma yaptık. Başkanlığından dolayı kendisini tebrik ettim.

Galatasaray’ın geleceği ile ilgili çok önemli konuşmalarımız oldu. 2007-2008 sezonu sorumluluğu bende ve bu sezonun iyi geçmesi için yapacaklarımı görüştük. Başkanımız, 2008-2009 sezonunun oluşumu, takım içindeki değişim sorumluluğunu da bana verdi. Bu yıl için kadronun oluşumu ve teknik direktör seçimi ile ilgili bana açık görevler verildi" dedi.

Gelecek sezon faal olarak takımda görev almayacağını kaydeden Alman teknik adam, teknik direktör seçimi konusunda ise "Teknik direktör seçimi görevi de bana verildi. Adaylar var. Ama şu an en önemli şey bundan sonraki adaylar üzerinde konuşulması değil. Şu an Galatasaray’ın burada bulunmasının sebebi, sadece Feldkamp’ın burada olmasından değildi. Teknik kadronun burada olmasıdır. Teknik kadromuzu da düşünerek adaylarımızı seçeceğiz. 11-12 Mayıs’ta bütün yapabileceklerimle burada hazır olacağım. O zaman görevimizi göreceğiz" diye konuştu.

Feldkamp, görevi bıraktıktan sonra en çok basın mensuplarıyla yaptığı bu tür toplantıları özleyeceğini söyledi.

KAYNAK:FANATİK
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya-Edirne(Üni)

TD seçimi kalliye verilmiş bakalım nasıl olcak..

avrupa maçları haricinde güzel yönetti takımı yaşının getirdiği bazı sorunlar yüzünden bırakması gerekiyodu buda yerinde olmuş.. 2 de bi hastalanıp takımı bırakmasından iyidir..

2 taraf icinde en hayirlisi bu olur.

Sezon sonu gelecek hoca önemli,Falco Götz falan getirilmemeli.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Doğru bir karar olmuş. Sounnes'ın gelmesini istiyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Şöyle 74 yaşında biri gelmesinde Sounnes ve Götz güzel olur bencede.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Souness ve Götz ne yapmis kariyerleri boyunca ? Beni bilgilendirirseniz sevinirim.
    Benim bildigim Souness gittigi takimlari batiran birisidir.Tesadüf odur ki biraktigi takimlar sahlaniyor.Götz icinde aynisi gecerli,Hertayi batiran isim o.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

geçen yıl basketbol şubesi için aynı teklifi aydın örs e yapmıştı fenerbahçe ama aydın örs kabul etmemişti bence bu anlaşma galatasaray için en hayırlısı

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Souness, Götz, Saftig, sıradaki ?

Sevindirici gelişmeler üst üste geliyor, hayırlısı olsun inşallah..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Galatasaray camiası adına isabetli bir karar ama zamanlama yanlış

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Souness ve Götz ün kalli den ne farkı var :s Allah korusun...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

bencede zamanlama yanlış...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Bence gelecek sene hocamız Götz olacak

Götz bir çok maçımızı yardımcısı ile izledi..Gstv'ye röportaj bile verdi..Hatta yanında yardımcısı Thon vardı..Notlar bile aldı..

Götz'ü maçlara kalli davet etmiş..Kendisi öyle dedi..Kallinin önerecegi adam Götz olacaktır..Benim tahminlerim bunlar..

Götz'ü ben istemem

Alman basınında Götz haberleri cıkmaya baslamış..Haberi bulunca koyacam
    Last edited by Emurafu : 26.Mart.2008 at 20:36

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

tecrübeli ve profesyonal bir anterönör gelmiş olur iyide olur takımda almanca bilen ve alam kökenli çok oyuncu var hatta oyun stilide alman futboluna yatkın götz ün gelmesi bence çok iyi olur

kallininde her şey için ellerinden öpüyorum

geretsin yok etmek istediği başaramadığı uğur uçarı yoktan var etti ve bize taş gibi sağ bek kazandırdı
    serveti hatalarına ragmen oynattı ve bize sağlam bir stoper bıraktı
    volkan yaman ve hakan baltayı sol beke monte etti ve bize sağlma bir sol taraf bıraktı
    mehmet topalı (inamotoyu kesemeyen mehmet topalı çıkardı ) bize taş gibi bir ön libero getirdi
    emre güngör ve bouzid gibi bazılarının beğenmediği ama benim beğendiğim iki önemli yedek stoperi ucuz fiyatlara takıma mote etti üstelik genç oyuncular
    serkan çalık ve barışı kendi aldı bedavaya getirdi ve bize bıraktı

ve şimdide götzü getirecek teşekkürler feldkamp
    inşallah önümüzdeki sezonun kadrosununda senin tarafında oluşturulmasına izin verilirde
    kalan pislikleride (hasan şaş sabri ) temizlersin yerlerine özer hurmacıyı aydını monte etmesini bilirsin
    gelecek sene futbol direktörümüz olman müthiş olur

kalli nin yaptıklarını anlamayan sözde futbol yorumcularımızda bi taraflarına kına yaksınlar

bu arada kallinin teknik direktörlük görevinden alınmasına itirazım yok ama futbol direktörü falan yapılırsa en azından bazı karaktersiz şuursuz köpekler bu elit camiyadan uzaklaşır (hasan sabri okan ayhan)
    bu kokuşmuş isimlerin yerine daha önce yaptığı gibi gencecik kaliteli isimleri getirmesini bilecektir feldkampp

teşekkürler kalli
    Fikirlerim burada

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

KaLLi Gs yönetiminin misyon eksikLiğini gösteren bir adımdı,bundan sonra kimi getirecekLer yada getirebiLecekLer bakaLım...

Abi Hasan Sasi o isimlerden ayir bence,nasil bir Galatasarayli oldugu,kafasi rahat oldugunda takima nasil katki verdigi ortada.

Götz tercihi cok yanlis olur bence,Herta Berlinde Alman takimi,ama orayi nasil batirdigi ortada.Bence teknik direktörlükten zerre kadar anlamiyor.

Kalli Lincolnü,Nondayi,Hasan Sasi da harcadi ama bunlari da görelim.Hep iyi taraflarini belirtmekle olmaz.Sampiyonluk yolunda,sampiyonlugu belirleyen haftalarda bize genc yeteneklerden cok tecrübeli isimler katki yapacaklardir.Kalli bu isimleri kullanmasini bilemedi.

Zaten taktik anlayisina hicbirsey demiyorum,oynattigi futbol,oyuncularin mevkisiyle nasil oynadigi ortada.

Tek basardigi sey genc yetenekler cikarmak oldu.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Galatasaray son senelerinin en iyi kadrosunu kurdu ama Avrupada basarizdi, sebebi = KALLI

Sezon sonuna kadar durmasi bile sakincali. CimBom sampiyon olmicak

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Galatasaray'lı arkadaşlarıma birşeyi söylemek istiyorum.

Lucescu dönemi ile Gerest arasında kalan zamanda şu söylemi duymayan yoktur.

"Yönetim çıkıp desin ki kimse bizden 2 yıl başarı beklemesin. Biz gençlerden kurulu 2000 ruhunu yakalayacak kadroyu kuracağız."

Herkeste buna razıydı. Önemli bir misyon yüklenmiştik. Galatasaray kulübü, alt yapıdan oyuncu yetiştiren eklediği yabancılarla Avrupa'yı dize getiren bir ekipti. Kulübün borçlardan dolayı düzgün transfer yapamaması ve başarısız olması üzerine bu düşünce herkese çok mantıklı gelmeye başladı.

İşte bu sene bu hayata geçirildi. Takım şampiyonluğa oynadığı için herşeyi bir anda unutuverdik. Şampiyonlar ligi kupası nerde diye sorar olduk.

Kalli'nin yaptıklarını burada anlatmayacağım. Bizi yeterince sinir etti ama yeniden kurulmuş bir takımın, parasıyla adam döven Fenerbahçe'ye ve Galatasaray'a oranla daha oturmuş bir kadrosu olan Beşiktaş'la yarışacağını düşünmek hayal olurdu. Şimdi ligde 5. sırada olsaydık. Geleceğin takımını kuruyoruz, o yüzden olabilir 1-2 sene sonra görüşürüz diyecektik. Kalli ve ekibi günahıyla sevabıyla bu geleceğin takımını kurarken şampiyonluğa da oynuyor. Hatanın en önde gidenini yapıyor ama yarısından fazlası yeni olan bir takımı oynatıyor ve hiçte sırıtmıyor.

O açıdan Galatasaray bu sene şampiyon olur veya olamaz. Bunu sezon sonunda göreceğiz. Bu kimseyi küçümsemek değildir ancak ligimizde bizim kadromuz gibi bir yapıya sahip hangi takım olsaydı şuan 5. sıradaki yerini korumak için mücadele ediyor olurdu.

Yeni gelen teknik adam ise başarıya aç, Türkiye'yi iyi bilen, en az biz kadar Galatasaray'ı benimseyen bir kişi olmalıdır. Buna en yakın isimlerden birisi Sounnes olduğu için o yönde fikir belirttim.

Bizim için kim hayırlı olacaksa o gelsin.

Unutmayın ki Chelsea'den 5 yiyen takımda bizdik sonra nerelere geldik. Bu senede Avrupa'da şansla gruptan çıktık ilerde ne olur bilinmez.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Bence yeri rahatça doldurulur en azında maçlarda kulübede yerinin dolacağı kesin...

Otto Rehhagel de olabilir euro 2008 den sonra bence cok güzel olur

ama burda galatasaraya gelecekti teknik direktörüde yetiştirmemiz lazım mesela yardımcı teknik adam abdullah avcı olsa ama kalli şunu da dedi teknik kadroya uygun bi hoca alcaz ben şunu anladım ahmet akcan da olcak gene alman olcak sanırım alman olmasada disiplinli birisi olacagı kesin

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Gitsin gitsin..Kim gelirse gelsin Kalli'den iyidir.

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

aslında iyi haber ama bence seneye olan td yi kalli belirlemeseydi..şimdi götz,akçan falan der kalpten giderim

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

götz ün kime ne zararı var ben anlamadım adam almanya ligi gibi üst liglerde teknik direktörlük yapmış kalliden de galatasaray hakkında bilgi alan belli seviyenin üzerinde kültürlü gün görmüş elit galatasaray camiyasına yakışan bir hoca
    Fikirlerim burada

Götz teknik direktör degil abi,Hertayi batiran adam.
    Ayrica anlamadigim yer neden Kalli bizim teknik direktörü seciyor ? Daha ilk 11 kurmaktan aciz olan bir insan Galatasarayin gelecegini nasil belirler? Yönetimin eli armut mu topluyor ki gidecek teknik direktöre yeni teknik direktörü secmesini ister? Osmanli padisahlari gibi babadan ogula mi geciyor Galatasaray teknik direktörlügü ? Dünyanin neresinde görülmüs bu yav ! Sacmaligin daniskasi.

Biktik Alman ekolünden,sanki dünyada baska teknik direktör yokmus gibi hep Alman teknik direktörleri getiriyoruz.Bir Van Gaal,bir Le Guen isimleri bu kulübe yakisir.

Ama biz ne kadar cirpinsak fayda etmez,Götzün gelecegi kesin gibi.Bakalim,yönetime güvenim tam ama bu konuda aciz davraniyorlar.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

benimse tam tersi yönetime zerre kadar güvenim yok kalliye güvenim tam

bak şimdi türkiye ligi pek avrupaca tanınan bir lig değil çogu hoca gençlerbirliğini bilmez bu ülkenin futbolcu fabrikası takımının gençlerbirliği olduğunu bilmez bursaspor deplasmanının cehennem olduğunu bilmez

buradaki futbol olayını başlı başına bilmez türk gençlerinin en büyük dezavantajının şımarmak olduğunu bilmez atıyorum ingilteredeki gibi gider futbolcunla taktik konuşursan türkiyede o futbolcu çıkar takımı ben kuruyorum der

yani bu ülkedeki futbol mantalitesini en iyi alman mantalitesiyle özdeşleştiririz

üstelik fenerbahçede nasıl brezilyalı futbolcu çogunlukta ise ve takım sadece 2 dil konuşuyorsa portekizce ve türkçe gibi

galatasaraydada almanca bilen alman kökenli oyuncularla türk kökenli oyuncular fazlalıkta ve bu oyuncuların çoğu almanyada yetişmiş alman futbol kültürüne yatkın aykutlar ümit karanlar vs

şimdi abdullah avcı gelse hasan şaş belası sabri belası geri gelecek yani kokuşmuşlar tekrar kokmaya başlayaacak ama alman disiplini alman karakteri böyle kokuşmuşlara izin vermez kim iyi ise o oynar

bide mesela bu ülkeye del bosque geldi başarılı olamadı neden başarılı olamadı çünkü türkiye liginin t sini bilmiyordu ve ona yardım edecek tek bir kişi yoktu

adam futbol bilsede anlatamadı ve başarılı olamadı ama falconun öyle bir dezavantajı yok hem burda top oynadı takımların karakterlerini biliyor hemde
    kalli ona kokuşmuşlarından arındırılmış bir takım verecek ve belli dipnotlarla onu takıma ısındıracak gerisi ise taktik teknik basit iş

mesela bu sene sonu kalli bırakacak ama şu icratları yapacak ve işin sadece yönetme kısmını kalcoya bırakacak hakan şükür gidecek özgürcan gelecek hasan şaş gidecek özer hurmacı gelecek okan buruk ayhan gidecek mehmet güven gelecek ve sabri gidecek iyi bir sağ bek alınacak

ve yepyeni tertemiz gencecik kokuşmuşlarından arındırılmış bir takımı falconun eline bırakacak gerisi kolay iş falcoda zaman geçtikçe rötüşları yapar ve yeni galatasarayı doğurur
    üstelik falco kültürlü gün görmüş bir hocadır galatasaray etiğine yakışır
    Fikirlerim burada

Mesaj Yetkileri