vay be ilk defa gordum boyle bi takim ismi![]()
vay be ilk defa gordum boyle bi takim ismi![]()
Haber yokmu, ben mi göremiyorum? :s
alla alla..haber çıkmamış
Servet'e talip var
Sezon başında Sivasspor’dan 500 bin Euro’ya transfer edilen Servet Çetin, Galatasaray’da ortaya koyduğu performansla herkesi kendine hayran bırakıyor. Kendisine verilen her türlü görevi başarıyla yerine getiren 27 yaşındaki futbolcunun bu grafiği, Ada kulüplerinin de gözünden kaçmadı. İsrail asıllı Rus işadamı Gaydamak’ın sahibi olduğu Portsmouth’un Servet’le büyük ölçüde anlaşma sağladığı, Cim Bom’a yüklü bir bonservis bedeli ödemeye hazır olduğu ileri sürüldü.
Uzun süren takip
Bu doğrultuda Servet’i bir süredir takip eden İngiliz kulübünün transfer komitesindeki bir görevlinin, milli stoper için hazırladığı raporda hayli ilginç ifadelere yer verdiği de iddia ediliyor. Yetkilinin, “Hem savunmada oynuyor, hem de orta sahada. 1.91’lik boyuna rağmen müthiş bir çevikliğe sahip. Hava toplarına hakim. Bunların yanında oyun kurması da çok ilginç. Kendisini sürekli geliştirmesi en pozitif özelliği” ifadelerini kullandığı öğrenildi.
Kaynak: Fanatik
Bende bir değişik oldum konuda sayfayı yenileye yenileye "yenile butonu" aşındı. Demek ki göremeyen tek kişi ben değilmişim. Ortada Servet ve İngiliz birde kanca var gerisi yok![]()
Nolmuş kancamı atmışlar Servet'e...
Haber nerde yahu?
Şaka bir yana Servet bunu sonuna kadar hakediyor...
Adamlar futbolcunun hasından anlıyorlar.
Servet yüksek bir performans gösteriyor transfer dedikoduları normal.
Servet hak ediyor bence.Son zamanlarda kendisini en çok geliştiren türk oyuncu.Keşke bütün futbolcularımız onun gibi kendilerini geliştirebilseler..
So what?
Saike
Servet'i ciddi ciddi ingiliz takımları izliyormuş..Vaybe..Buseneki performansı ile hakediyor..Fizik yapısıda tam ingiltereye göre
![]()
Servet gibi çok yönlü bir oyuncuyu izlemeleri çok normal.(ön libero)![]()
Şaka bir yana Gerçekten Çok Yönlü Bir OyuncuHakediyor Oraları..
FM'dede MEvkilerine SW,DC,DM,MC,ST mi eklense ne![]()
Servet heryerde oynuyor.Tabiki herkes peşine düşer![]()
Servet hak ediyor bence ada da oynamayı bir Türk futbolcusunu daha orda görmek bize gurur veriri
Düşünemiyorum Servet in ada ya transferini. C. Ronaldo ile eşleşirse bir maçda en fazla gol atan oyuncu rekorunu kırar sanırsam.![]()
Dediklerinden birşey çıkaramadım. Sanırsam alındın Servet' e laf atınca.![]()
Bak sen bizim Ayıboğan Servet'e..![]()
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.