2 Yarı finalist belli oldu ManUtd çok formda böyle giderse kupayı kesin kazanırlar
2 Yarı finalist belli oldu ManUtd çok formda böyle giderse kupayı kesin kazanırlar
ManU ve Barcelona kesin çıktı diyebiliriz.Diğer 2 maç nasıl sonuçlanıcak bakalım.
Yuh artık CR diyorum..![]()
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Ronaldo her maç gol atmak zorundamısın yaaa...
Dilerim Euro 2008'de kötü bir performans gösterirsin...![]()
Arsenal 1 - 1 L pool
23 dk da adebayor 1 0 yaptı 26 da kuyt 1 1 yaptı :@
Haydi Gunners !
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Arsenal - Lpool 1 1 bitti.
Last edited by PesimiSTyLa : 03.Nisan.2008 at 00:36 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Aslanım L'Pool kopartmış yine avantajı...
C. Ronaldo dünyanın en değerli oyuncusu dediğimde bu görüşüme katılmayanlar olmuştu. Aynı Torres in dünyanın en iyi forvetidir söylevim gibi ve Ronaldo da dünyanın en değerli oyuncusunu olduğunu kanıtlamak için daha ne yapması gerekiyor.
İlk maçlar sonunda deplasmanda kazanan ManU ve Barcelona bana kalırsa %99 turu geçti.
L' pool beraberlik ile büyük avantaj yakaladı.
Fenerbahçe evinde kazanan tek takım. Ama turu geçecek takım Chelsea olur diye düşünüyorum. Ama inş. yanlış düşünüyorumdur.
Arsenal'e gollü beraberlik yetecektir.1-1 olursa uzar maç.Diğer gollü beraberliklerde Arsenal tur atlar.Arsenal turu geçen taraf olur umarım.Fenerbahçe tura yakın olan taraf fakat Standford Bridge'de herşey olabilir.Yarı finalde 3 İngiliz takımı görebiliriz.
Gerrard Şampiyonlar Ligi'nde yılın golünü attırdı. İp gibi çalıma dizdi ya.![]()
Arsenal Lpool u eleyecek ...
Benim kuralar çekildiğibde favorim Arsenal'di ama şu an Arsenal'in hiç şansı yok bana göre.Liverpool sahasında Arsenal'i yerle bir eder bence.
Aslında Milan ile eşleşmede ilk maç 0-0 bitince San Siro'da Milan işi bitirir dendi ama hüsran oldu. Şimdi de yine hüsran olabilir dikkat etmek lazım. Ama Liverpool aynı hataya düşmez gibime geliyor. Gerrard'da umarım yine showunu yapar.
Final : Manchester United - Liverpool
olucak gibi gözüküyor..
ManU bu gazla finale kesin kalır ancak orada ki rakibine göre şampiyonluk hakkında konuşabilirim.
Arsenal - ManU finali bekliyorum..
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
M.United-Barcelona eşleşmesi harika maçlara sahne olacak.O maçları sabırsızlıkla bekliyorum..
So what?
Saike
Schalke'nin penaltılarını yedi haaakem elerdi Schalke Barcayı çok düşüşte takım...
Manu-Barca...
L'Pool-Chelsea/Fenerßahçe olur yarı final eşleşmeleri...
Fenerbahçe küçük bir ihtimal atlar turu diye düşünüyorum. İnş. yanılıyorumdur.
Liverpool'un yerine Sunderland'ı koysanız daha cesur oynarlardı.Maç 5-6'ya giderdi ama tabi iyi bir forvetiniz olmayınca ve kendi adamınız topu çizgiden çıkarınca(Bendtner) beraberlik kaçınılmaz oluyor.Arsenal deplasmanda turu 1-2 yada gollü berberlikle geçer..
Bize yani Barça'ya gelince yine kötü futbol oynadık ama bu sefer skoru koruduk.Önemli olanda buydu.Bu saatten sonrada turu vermeyiz Schalke'ye..
Roma yine beni hüsrana uğrattı.Korkarak çıktılar rakibin karşısına olacağı buydu hiç ders çıkarmamışlar geçen seneden..
[SIGPIC][/SIGPIC]
İngiliz takımları İtalyan takımlarına ters geliyor tezimi savunuyorum dahala.
Arsenal attı ! Dakika 13 Diaby
Haydi Gunners !!!
Sami Hyypia durumu eşitledi.Durum 1-1.
Hyypiä, ne adam bee..
Arsenal ilk goü attı avantajı yakaldı Liverpool çok temkinli oynayacak çünkü Arseal bir tane daha atarsa tur gider . Uzatmalara gidebilir maç
ah lpool attı torres. 2-1 1 gol lazım Arsenal e...
2-2 oldu.Hadi Arsenal dayan.Bitsin böyle maç.Elensin Liverpool.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
3-2 oldu.Gerard penaltıdan attı.Maç bitmek üzere.Bakalım Arsenal gol bulabilecek mi ?
Last edited by RaSenGan : 09.Nisan.2008 at 00:31 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Puahaha Arsenal gol bulacak dedik 4-2 oldu. Arsenal'i de geçiyoruz.
Liverpool finale kadar çıkar bence bu Chelsea'yı rahat elerler
Şu Liverpool'a uyuz oluyorum ya.İnsAllah Chelsea eler bunları.