Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
26. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe

17 65.38%
  • Kayserispor

6 23.08%
  • Berabere

3 11.54%
Sayfa 3 / 10 İlkİlk 12345 ... SonSon
61 ile 90 arası toplam 285 sonuç

Konu: TSL 29. Hafta | Fenerbahçe - Kayserispor

Roberto Carlos çıkıyor, Kazım oyuna giriyor.

Kayseri 1 gol daha atarsa fb sarhoşa döner umarım puan bırakmaz ks bu maçta fenere.

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Kazım gol atacak, içime doğdu. Ve halen daha maçtan umudum yok..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Koruyamaz gibime geliyor Kayseri skoru ama inş. korur...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Kemal ve Mehmet Topuz cıktı, Turgay ve Ali Turan oyunda. Dakikalar 63...

Semih de oyunda.

Fenerbahce baskıyı iyice arttırdı. Kayserinin dayanması lazım.

alex attı of ya ... artık maçı koparır fener 3 bile atar.

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Fenerbahçe penaltı ile uzaktan yakından alakası olmayan bir penaltıyla maçı çevirecek sanırım.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hakem ilk yarı adımıza çok kötüydü.Fakat şimdi bize tartışmalı penaltı vermişler
    Öncekilere saysın bunu hakemler

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Macı izlemediğim için bi yorum yapmam yanlış olur ama pozisyonda deivid e müdahale dahi yok deniliyor izleyenler tarafından .

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Yalnız Deivid'i tebrik etmek lazım. Gerçektende profesyönelce düştü.

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

Penaltıyı gören var mı?Penaltı mı değil mi?

Alakası yoktu penaltıyla.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu maçı kazanamazsak Şampiyonluk gider diyorum. İçim rahat değil :/

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by King_91 View Post
    Penaltıyı gören var mı?Penaltı mı değil mi?
    Dinlediğim kadarıyla değil.

yaßancı hakemler yönetsin ya şu maçları

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Penaltı olayını tartısmaya gerek yok..Bu tür kararlar yine olacaktır..Galatasaray'a falan hatalı penaltı calınınca kimse konusmasın..Maça dönelim.

Maç'ta son anlar..

Geçen hafta ceza sahası içinde voleybol oynayan oyuncuya penaltı çalmayıp gelip burda kendini yere salan adama penaltı çalan hakemlerler ondan sonra uçan tekme ile rakibe giren vedersona kırmızı vermeyen hakemler ve kafandan sallama 5 dakika ile ve iki top oyunda olmasına rağmen hala oyunu devam ettiren. İlk yarı melek gözüken ikinci yarı gerçek yüzlerini sahaya yansıtan hakemlerle bu kadar.

tebrikler fenerbahçe.şampiyonluğun kutlu ve mutlu olsun

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

FenerbahçeLi arkadaşLar biraz objektif oLursa hiç bir sorun çıkmaz ve oLay da oLmaz.

Erkek gibi çıkın ve kabuL edin. Hakem hataLarı iLe kazandığınızı. Bundan çekinecek bişi yok.

BuraLardayım. Aşırıya kaçana bende aşırıya kaçarım dikkat edin
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Baran nerden biliyorsun uzatmalarda bir daha uzatma olmayacağını araştır bakalım.Ayrıca Hayrettin abi ben kabul ettim ilk penaltı penaltı değildi diye.Söyleyeyim son dakikada ki şansla ve hakem hatalarıyla kazandık.Ama umrumda değil.

Siz kabulleniyorsaniz hakem hatasiyla kazanmayi,benim diyecegim hicbirsey yok.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Memo senden fazLa iLeri gitme. Dikkat et. Ortamı fazLa geriyorsun.

Herşey ortada haLa ne savunması yapıyorsunuz.

Sessiz kaLında en azından hakLı oLun.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

hafta için yabancı hakem konusunu savundum için kendimle gurur duyuyorum...

Tebrikler Kayserispor ettiği mücadele için...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Hakem kötü maç yönetti ancak ilk defa bize böyle kararlar verilmiyor sezon içinde rakiplerimize verilen penaltıların abesliğini görüyoruz

Şampiyonluk yolunda dev bir adım attık Semih Semih Semih !!!

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Uzatma süresi bittikten sonra yapılacak tek atış penaltıdır. Onun dışında ceza sahası çizgisinin 1 cm gerisinden kullanılacak frikik korner taç vs. gibi atışların kullandırılmaması gerekir. Ancak bu Türkiye'de şu ana kadar hiç uygulanmadı ve uygulanmazda bundan sonra. Bizde maşallah hakemler uzatma bitiyor ama korner kullanıyor takım atak yapıyor diye bitirmiyor maçı. O arada gol oluncada böyle oluyor.

Maç saati dolmuş takımınız hücuma çıkıyor golle sonuçlannacak bir pozisyon hakemi zırt düdüğü çalıyor oyunu bitiriyor. Kaçınız bu pozisyondan sonra hakeme sövmez?

Nesil
    2006

Şuruya bir kaç cümle yazacaktım o zevki bile benden aldınız başka bir şey demiyorum.

Kazandık bu galibiyet şampiyonluğu getirir...

İlk maçıda Edu'nun atılması ile kaybetmiştik...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Memo senden fazLa iLeri gitme. Dikkat et. Ortamı fazLa geriyorsun.

Herşey ortada haLa ne savunması yapıyorsunuz.

Sessiz kaLında en azından hakLı oLun.
    Amacım bu değildi sadece takımımı savunmaktı.Özür dilerim GS'li arkadaşlardan

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Benim için uzattıgı dakika önemli degil...Top kayserispor'da iken hakem elini kaldırdı.Saatine baktı,Düdügünü agzına götürdü tam maçı bitiriyordu..Fenerbahce topu kaptı devam ettirdi...Bilmiyorum sizde gördünüzmü?..Bu arada Ligtv cizgi çekti 2.gol ofsaytmış

Neyse olan oldu...Herkez kendi maçına bakmalı.....Bütün takımlarımızın lehine ve aleyhine kararlar illaki yine olacaktır..Daha fazla tartısmaya gerek yok

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Sondan başlayalım 5 dakika uzatma çok azdı bana göre. Kayserili oyuncular yerden kalkmadılar maşşallah.

Semih'in golü ofsayttı diyen yok mu?

2 top meselasine gelirsek, Vederson tacı attıktan sonra Kayseri kulübesinden sahaya atıldı diğer top, gol olunca o topu sahaya atan adamın suratını görmek isterdim. Top oyuna girdiğinde 2. topu sahaya bilerek atarsan hakem de oyunu durdurmaz.

Penaltı pozisyonunda Deivid'e arkadan müdahale var ama o müdahaleyle oyuncu o şekilde düşmez. Tam göremedim ayakları yerde değilse düşebilir ama yine de Erman Hoca'nın dediği gibi penaltı gibi penaltı değil.

Beşiktaşlı arkadaşlara birşey diyemem ama Galatasaraylılar ne çabuk unuttular geçmiş maçları. Hakan ve Ümit'in havada uçup kazandırdıkları penaltılar. O zaman neden bu şekilde tepki göstermediniz. Hele Hakan'ın 1 pozisyonu vardı hatırlıyorum rakip ona değdiği anda kendini atıp kazanmıştı penaltı.

Servet'in 5 metreden ofsayttan son dakikalarda attığı golü unutmayalım. Bugün Fenerbahçe lehine hata yapıldıysa geçmişte daha fazlası Galatasaray lehine yapılmıştı.

Maç hakkında yorumuma gelirsek, ilk 10-15 dakika etkiliydik, gol bulabilsek rahat maç olurdu, olmadı.

Deivid inşallah ŞL'de gol kralı falan olur da birisi alır onu. Zico da bugün formsuzdu, kısacısı bu maça hiç konsantre olamamışlar ama yine de 3 puana ulaştık. Şimdi Chelsea maçını düşünmeye başlamalıyız.

Hakem maçın genelinde kötüydü. Kayserililerin bilerek zaman geçirmelerine çok göz yumdu. Yardımcı hakemin sakatlandığını da ilk defa bu maçta gördüm. Yüzündeki acıyı hissedebiliyordum, yine de maçı tamamladı, helal olsun.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Penaltı yanlış karar,bunu kabullenmemiz lazım.Ama gol pozisyonunu kafede tam olarak göremedim.Bu arada sanırsam 3 hafta önce falan Galatasaray-Kayserispor macında yerlerde sürünen Kayseri ile bugün durmadan koşan sanki şampiyonluga oynarmış gibi mücadele eden Kayseri beni şaşırttı.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

F.Bahçe'li arkadaşlar bunun savunulacak hiç bir yanı yok.Kabul edin Hakan Sivriselvi 2 - 1 Kayserispor...

İki hafta önce sağa bakarken solundaki pozisyonu mükemmel süzen bu hakem.İki adım önünde olmasına rağmen Deivid'in balıklama atlayışını süzemedi ve penaltıyı çaldı,mükemmel bir yetenek Hakan Sivriselvi gerçekten...

İkinci golde 90+6'yı geçtim gol ofsayt...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Benim için uzattıgı dakika önemli degil...Top kayserispor'da iken hakem elini kaldırdı.Saatine baktı,Düdügünü agzına götürdü tam maçı bitiriyordu..Fenerbahce topu kaptı devam ettirdi...Bilmiyorum sizde gördünüzmü?..Bu arada Ligtv cizgi çekti 2.gol ofsaytmış

Neyse olan oldu...Herkez kendi maçına bakmalı.....Bütün takımlarımızın lehine ve aleyhine kararlar illaki yine olacaktır..Daha fazla tartısmaya gerek yok
    Dediğin konuya dikkat etmedim ama Çift vuruş kullanılırken oyun çok durdu 5 dk.den fazla oynatılması gerekiyordu zaten

Sayfa 3 / 10 İlkİlk 12345 ... SonSon

Mesaj Yetkileri