Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
21. You may not vote on this poll
  • Sivasspor

12 57.14%
  • Beşiktaş

8 38.10%
  • Berabere

1 4.76%
Sayfa 2 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
31 ile 60 arası toplam 116 sonuç

Konu: TSL 29. Hafta | Sivasspor - Beşiktaş

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bu maç için yönetimimizin ilk yarıda yerine getiremediği sözü yerine getirmesini bekliyorum.Paf takımla çıkalım bu maça.Nede olsa bi anlamı kalmadı artık bari sözlerini geçte olsa yerine getirmiş olsunlar..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Bu maç için yönetimimizin ilk yarıda yerine getiremediği sözü yerine getirmesini bekliyorum.Paf takımla çıkalım bu maça.Nede olsa bi anlamı kalmadı artık bari sözlerini geçte olsa yerine getirmiş olsunlar..
    Hayır Şemsi tam tersi.Bu maçta çıkıp Beşiktaş gibi oynayıp Sivas'ı yenmeliyiz.Bazı şeyler Şampiyonluktan çok daha anlamlıdır...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Hayır Şemsi tam tersi.Bu maçta çıkıp Beşiktaş gibi oynayıp Sivas'ı yenmeliyiz.Bazı şeyler Şampiyonluktan çok daha anlamlıdır...
    Tepkimizi dediğim şekilde koymamızın daha anlamlı olacağını düşünüyorum.Valla benim bugünkü olanlardan sonra tüm hevesim yok oldu.Belki ondan böyle düşünüyorumdur..
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Neyse Gençler konu çok dağıldı

Sivasspor - Beşiktaş

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Bence de konu dağıldı. Daha fazla uzatmayalım. Konuyu özüne döndürelim !
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Birbiriyle bağlantılı bütün mesajlar silindi. Konuyu uzatmayalım, dediğim gibi özüne döndürelim.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Bu maçta çıkıp büyük Beşiktaş gibi oynayacağız.Bizim mağlubiyetimizi bekleyip kıs kıs gülmenin planlarını yapanlar üzülecek malesef...

ya bnm fair play içeren mesajımdan ne istediniz

İçimden bir ses kazanıcağımı söylüyor gerçi çoğunlukla bunu söyler ama, GS de çalkantılı bir dönemde en azından lig 2.aşkına...

Nesil
    2007
    Yer
    34

Sivasspor Açıkçası Beklediğimden Daha Çok Orada Kaldılar Bu Maçta Galibiyet/BEraberlik Koparabilickelerini Düşünüyorum.. Açıkçası Bunu Fazlasıyla Hakediyorlarda..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Şimdi yaptığımız boş tartışma için son bir şey demek istiyorum.Bu sezon hakem hatalarından dolayı acayip derecede canımız yandı.Bundan dolayı yine Sivas maçı öncesi yönetim paf takımla maça çıkma kararı vermişti ama sözünde durmamıştı.Şimdi yine bir Sivas maçı ve yine hakem hataları konuşuluyor.Ben ilk maçta söylenen sözün geçte olsa yerine getirilmesi fikrindeyim.Böyle düşünmemin sebebide Fenerbahçe-Kayseri maçında yaşanan olaylardır diye belirttim.(Maçı Fb tv den dinliyordum,kendi kendimede hesaplar yapıyordum.Ama Fenerbahçe golü atınca ve maçın özetini seyredince hakemin maça damgasını vurduğunu görünce acayip moralim bozuldu ve tüm hevesim kaçtı) Arkadaş gelmiş hala Fenerbahçe maçından bahsediyor.Fenerbahçe bu maçı kaybetseydi ve bizde yarın kazansaydık arada fark 2 olacaktı.Yani size yenilmemize rağmen şampiyon olma şansımız yüksek olacaktı.Ama yok illa maydonoz olacak ya,sıva yağ gibi üste çıkacak ya al senin olsun şampiyonluğun.Şerefli 2.liklerin takımı olduk.Şerefli 4.lüklerin takımı unvanınıda taşımak benim için bir şereftir..
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

‘SİVAS MAÇINA ÇIKMAYACAĞIZ’

DEMİRÖREN: Başkanım, Türk futbolunu Aziz Yıldırım’ın ele geçirmesine izin vermeyeceksiniz, değil mi? Sizin böyle düşünmediğinizi bildiğim için rahat rahat söylüyorum... Bu hakem resmen F.Bahçe’ye maçı kazandırdı... Olmayan penaltı verdi, golü 95. dakikada attırdı, Semih’in ofsaytını görmedi... Görevli gelmiş oraya! O Tolunay’a sarılmak istiyorum.

DOĞAN: Tepkinizi anlıyorum ama bu konuda açıklamayı MHK Başkanı Oğuz Sarvan yapacak...

DEMİRÖREN: Yeter mi bu? Biz Sivas maçına çıkmak istemiyoruz... Maçlarımızı 24 saat sonra, pazartesi oynayalım... Herkes tepkimizi görsün, bu ayıbı anlasın...

DOĞAN: Olur mu öyle şey Allah aşkına... Ceza alırsınız...

DEMİRÖREN: Bana kalsa maça çıkarmam takımı... O zaman yine zararını biz çekeceğiz... Ceza alacağız... Şimdi çıksam, ’Bu hakem satılık’ dersem, PFDK bana 6 ay cezayı yapıştıracak... Yine kirli oyunları oynayanlar kazanacak...

DOĞAN: Sakin olup, düşünelim. Maça çıkmamayı kabul edemeyiz, siz oynayın, biz gerekeni yaparız.
    (Vatan)

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    ‘SİVAS MAÇINA ÇIKMAYACAĞIZ’

DEMİRÖREN: Başkanım, Türk futbolunu Aziz Yıldırım’ın ele geçirmesine izin vermeyeceksiniz, değil mi? Sizin böyle düşünmediğinizi bildiğim için rahat rahat söylüyorum... Bu hakem resmen F.Bahçe’ye maçı kazandırdı... Olmayan penaltı verdi, golü 95. dakikada attırdı, Semih’in ofsaytını görmedi... Görevli gelmiş oraya! O Tolunay’a sarılmak istiyorum.

DOĞAN: Tepkinizi anlıyorum ama bu konuda açıklamayı MHK Başkanı Oğuz Sarvan yapacak...

DEMİRÖREN: Yeter mi bu? Biz Sivas maçına çıkmak istemiyoruz... Maçlarımızı 24 saat sonra, pazartesi oynayalım... Herkes tepkimizi görsün, bu ayıbı anlasın...

DOĞAN: Olur mu öyle şey Allah aşkına... Ceza alırsınız...

DEMİRÖREN: Bana kalsa maça çıkarmam takımı... O zaman yine zararını biz çekeceğiz... Ceza alacağız... Şimdi çıksam, ’Bu hakem satılık’ dersem, PFDK bana 6 ay cezayı yapıştıracak... Yine kirli oyunları oynayanlar kazanacak...

DOĞAN: Sakin olup, düşünelim. Maça çıkmamayı kabul edemeyiz, siz oynayın, biz gerekeni yaparız.
    (Vatan)
    Deniz bende okudum bu haberi ama tamamen yalan.Vatan gazetesinin Beşiktaş ile ilgili yazdığı yazıların %90'ı yalan.Diyelim ki doğru;bu konuşmayı mı dinlediler?

Vatan Gazetesi'nin Beşiktaş haberlerinin % 100'ü yalan.Bugün Beşiktaş çıkar sahaya takır takır oynar.Bu maçtan puan veya puanlar çıkarır.Gerçi bu dakikadan sonra ne önemi varsa.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Beşiktaş maça 15 dakika geç çıkabilir

Beşiktaş'ın dün akşam oynanan F.Bahçe-Kayserispor maçını yöneten Hakan Sivriservi'ye tepkisi dinmiyor.

Maçın ardından gece yarısı internet sitesine koyduğu tepki açıklamasıyla yetinmeyen Beşiktaş bugün Sivasspor maçına 15 dakika geç çıkmaya hazırlanıyor.

NTV Spor televizyonundan Hakan Gündoğar'ın haberine göre, yöneticiler bugün oynanacak Sivasspor maçında sahaya geç çıkmanın muhtemel cezai müeyyidelerini araştırıyor. Konunun henüz tam netlik kazanmadığını haberinde belirten Gündoğar, "Yöneticilerle konuştuk. Onlarda Hakan Sivriservi'ye tepkilerini göstermek için maça geç çıkmayı düşündüklerini ancak kesin kararlarını vermediklerini söylediler. Büyük ihtimalle sahaya geç çıkacaklar. Böylece hakeme tepkilerini göstermeyi planlıyorlar" dedi.

Kaynak:Sporx.com

Yerinde bir protesto olur,haklilar cünkü.

Bakın arkadaşlar ne paylaşıcam sizlerle...

Tarih:23 Mart 2008

ßurak Abinin benden alıntı yaptığı mesaj kaygılarımda ne kadar haklı olduğumu gösteriyor ve bu kadar takımımı desteklediğim için çok mutluyum...

18 yaşındaki bir insanın geleceği taa ne zamandan gördüğünün bir delili...

Nesil
    2006

Beşiktaş dünkü maçı protesto eden bir pankart ile çıkacamış. Beşiktaş lehine bir hata olursa acaba o pankartı haftaya oynanacak maçtada açarlar mı? En büyük isteğim Beşiktaş'ın lehine maçta hata olması...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Bay Önder View Post
    Beşiktaş dünkü maçı protesto eden bir pankart ile çıkacamış. Beşiktaş lehine bir hata olursa acaba o pankartı haftaya oynanacak maçtada açarlar mı? En büyük isteğim Beşiktaş'ın lehine maçta hata olması...
    Böyle bir şeyi temenni etmen bile çok kötü.Hakem sıfır hatayla yönetsinde ben Sivas'ın 5 - 0 kazanmasını kabullenirim...

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

3 takım yiyor birbirini ama unuttugunuz bişey var her zaman olan diğerlerine oluyor..

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Beşiktaş eğer maça 15 dk geç çıkarsa hakem maçı tatil etmek zorunda.
    Bu konuda benimde bilgim yoktu eski Fedarasyon Temsilcis olan babama sordum verdiği cevap:
    -Kurallara göre tatil edilir ve kararı Fedarasyon verir ama dünkü maçtan sonra hakem o yürekliliği gösteremeğebilir. dedi

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by a.arıcı-11 View Post
    Beşiktaş eğer maça 15 dk geç çıkarsa hakem maçı tatil etmek zorunda.
    Bu konuda benimde bilgim yoktu eski Fedarasyon Temsilcis olan babama sordum verdiği cevap:
    -Kurallara göre tatil edilir ve kararı Fedarasyon verir ama dünkü maçtan sonra hakem o yürekliliği gösteremeğebilir. dedi
    Zaten kesin değil.Sadece düşünülüyormuş,cezai müeyyidesi araştırılıp öyle karar verilecekmiş.Eğer tatil edilecekse uygulansın ama hükmen yenik sayılma durumuda varmış heralde...

Quote Originally Posted by Bay Önder View Post
    Uzun suredir mesaj yazmiyordum ama her sene ligin son 5-6 haftasina girilirken turksportal kayniyor. Ben de bir parcasi olayim dedim.

Bizim lehimize hakemler ne zaman kasten hata yapmis ki Sivas macinda yapsinlar. Internette gordugum kadariyla Fenerbahceli arkadaslar durmadan yan pas yapiyorlar sozu GS'ye BJK'ye getirmeye calisiyorlar. Halbuki dunki maci yeneten hakemini niyeti asikardi. Bizim sezon basindan beri hatali hakem kararlarindan cektiklerimiz gibi.

Sivas macina donersek, bana Sivas kazanabilir gibi geliyor. Su bir gercek bizim takimimiz baski altinda oynayamiyor. Genc olduklarindandir. Saglik olsun. En azindan sezon sonunda alnimizin akiyla 2., 3., 4., veya artik kacinci bitirirsek, olduk diyebiliriz.

Simdilik kahveye gidiyorum. Mactan sonra gorusmek dilegiyle esenlikle kalin.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Sivasspor
    Petkoviç
    Saidi
    Murat
    Hayrettin
    Abdurrahman
    Sylla
    İlhan
    Musa Aydın
    Mohamed Ali
    Mehmet Yıldız
    Cvetkov

Beşiktaş
    Rüştü
    İ.Kaş
    İ.Toraman
    Schildenfeld
    İ.Üzülmez
    Ali
    Cisse
    Tello
    Aydın
    Holosko
    Nobre

SAAT: 15.00
    STAT: 4 EYLÜL
    HAKEM: Barış Şimşek
    YAYIN: Lig TV

06.04.2008

Kaynak : Sporx.com

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

'' Gerçek Beşiktaş '' gibi oynayalım farkımızı atalım, en güzel tepkiyi vermiş oluruz..

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Bu kadroyla yeniliriz.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Sivas maça etkili başladı.Böyle oynarsak bu maçı Sivas kazanır..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    TATANGALAR

BJK zamanında başladı mı maça bari...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Holosko ile öne geçtik.Bu çok iyi oldu valla.Bu maçı kazanalım en azından 2. olup Cl'ye gitme şansımızı devam ettirelim..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Beşiktaş daha üstün oynuyordu zaten gol de erken geldi...

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Holosko 12.golü oldu ...

Sayfa 2 / 4 İlkİlk 1234 SonSon

Mesaj Yetkileri