Bu maç için yönetimimizin ilk yarıda yerine getiremediği sözü yerine getirmesini bekliyorum.Paf takımla çıkalım bu maça.Nede olsa bi anlamı kalmadı artık bari sözlerini geçte olsa yerine getirmiş olsunlar..
Sivasspor
Beşiktaş
Berabere
Bu maç için yönetimimizin ilk yarıda yerine getiremediği sözü yerine getirmesini bekliyorum.Paf takımla çıkalım bu maça.Nede olsa bi anlamı kalmadı artık bari sözlerini geçte olsa yerine getirmiş olsunlar..
So what?
Saike
Neyse Gençler konu çok dağıldı
Sivasspor - Beşiktaş![]()
Bence de konu dağıldı. Daha fazla uzatmayalım. Konuyu özüne döndürelim !
(/s)
Birbiriyle bağlantılı bütün mesajlar silindi. Konuyu uzatmayalım, dediğim gibi özüne döndürelim.
(/s)
Bu maçta çıkıp büyük Beşiktaş gibi oynayacağız.Bizim mağlubiyetimizi bekleyip kıs kıs gülmenin planlarını yapanlar üzülecek malesef...
ya bnm fair play içeren mesajımdan ne istediniz
İçimden bir ses kazanıcağımı söylüyor gerçi çoğunlukla bunu söyler ama, GS de çalkantılı bir dönemde en azından lig 2.aşkına...
Sivasspor Açıkçası Beklediğimden Daha Çok Orada Kaldılar Bu Maçta Galibiyet/BEraberlik Koparabilickelerini Düşünüyorum.. Açıkçası Bunu Fazlasıyla Hakediyorlarda..
Şimdi yaptığımız boş tartışma için son bir şey demek istiyorum.Bu sezon hakem hatalarından dolayı acayip derecede canımız yandı.Bundan dolayı yine Sivas maçı öncesi yönetim paf takımla maça çıkma kararı vermişti ama sözünde durmamıştı.Şimdi yine bir Sivas maçı ve yine hakem hataları konuşuluyor.Ben ilk maçta söylenen sözün geçte olsa yerine getirilmesi fikrindeyim.Böyle düşünmemin sebebide Fenerbahçe-Kayseri maçında yaşanan olaylardır diye belirttim.(Maçı Fb tv den dinliyordum,kendi kendimede hesaplar yapıyordum.Ama Fenerbahçe golü atınca ve maçın özetini seyredince hakemin maça damgasını vurduğunu görünce acayip moralim bozuldu ve tüm hevesim kaçtı) Arkadaş gelmiş hala Fenerbahçe maçından bahsediyor.Fenerbahçe bu maçı kaybetseydi ve bizde yarın kazansaydık arada fark 2 olacaktı.Yani size yenilmemize rağmen şampiyon olma şansımız yüksek olacaktı.Ama yok illa maydonoz olacak ya,sıva yağ gibi üste çıkacak ya al senin olsun şampiyonluğun.Şerefli 2.liklerin takımı olduk.Şerefli 4.lüklerin takımı unvanınıda taşımak benim için bir şereftir..
So what?
Saike
‘SİVAS MAÇINA ÇIKMAYACAĞIZ’
DEMİRÖREN: Başkanım, Türk futbolunu Aziz Yıldırım’ın ele geçirmesine izin vermeyeceksiniz, değil mi? Sizin böyle düşünmediğinizi bildiğim için rahat rahat söylüyorum... Bu hakem resmen F.Bahçe’ye maçı kazandırdı... Olmayan penaltı verdi, golü 95. dakikada attırdı, Semih’in ofsaytını görmedi... Görevli gelmiş oraya! O Tolunay’a sarılmak istiyorum.
DOĞAN: Tepkinizi anlıyorum ama bu konuda açıklamayı MHK Başkanı Oğuz Sarvan yapacak...
DEMİRÖREN: Yeter mi bu? Biz Sivas maçına çıkmak istemiyoruz... Maçlarımızı 24 saat sonra, pazartesi oynayalım... Herkes tepkimizi görsün, bu ayıbı anlasın...
DOĞAN: Olur mu öyle şey Allah aşkına... Ceza alırsınız...
DEMİRÖREN: Bana kalsa maça çıkarmam takımı... O zaman yine zararını biz çekeceğiz... Ceza alacağız... Şimdi çıksam, ’Bu hakem satılık’ dersem, PFDK bana 6 ay cezayı yapıştıracak... Yine kirli oyunları oynayanlar kazanacak...
DOĞAN: Sakin olup, düşünelim. Maça çıkmamayı kabul edemeyiz, siz oynayın, biz gerekeni yaparız.
(Vatan)
Vatan Gazetesi'nin Beşiktaş haberlerinin % 100'ü yalan.Bugün Beşiktaş çıkar sahaya takır takır oynar.Bu maçtan puan veya puanlar çıkarır.Gerçi bu dakikadan sonra ne önemi varsa.
Beşiktaş maça 15 dakika geç çıkabilir
Beşiktaş'ın dün akşam oynanan F.Bahçe-Kayserispor maçını yöneten Hakan Sivriservi'ye tepkisi dinmiyor.
Maçın ardından gece yarısı internet sitesine koyduğu tepki açıklamasıyla yetinmeyen Beşiktaş bugün Sivasspor maçına 15 dakika geç çıkmaya hazırlanıyor.
NTV Spor televizyonundan Hakan Gündoğar'ın haberine göre, yöneticiler bugün oynanacak Sivasspor maçında sahaya geç çıkmanın muhtemel cezai müeyyidelerini araştırıyor. Konunun henüz tam netlik kazanmadığını haberinde belirten Gündoğar, "Yöneticilerle konuştuk. Onlarda Hakan Sivriservi'ye tepkilerini göstermek için maça geç çıkmayı düşündüklerini ancak kesin kararlarını vermediklerini söylediler. Büyük ihtimalle sahaya geç çıkacaklar. Böylece hakeme tepkilerini göstermeyi planlıyorlar" dedi.
Kaynak:Sporx.com
Yerinde bir protesto olur,haklilar cünkü.
Beşiktaş dünkü maçı protesto eden bir pankart ile çıkacamış. Beşiktaş lehine bir hata olursa acaba o pankartı haftaya oynanacak maçtada açarlar mı? En büyük isteğim Beşiktaş'ın lehine maçta hata olması...
3 takım yiyor birbirini ama unuttugunuz bişey var her zaman olan diğerlerine oluyor..![]()
Beşiktaş eğer maça 15 dk geç çıkarsa hakem maçı tatil etmek zorunda.
Bu konuda benimde bilgim yoktu eski Fedarasyon Temsilcis olan babama sordum verdiği cevap:
-Kurallara göre tatil edilir ve kararı Fedarasyon verir ama dünkü maçtan sonra hakem o yürekliliği gösteremeğebilir. dedi
Uzun suredir mesaj yazmiyordum ama her sene ligin son 5-6 haftasina girilirken turksportal kayniyor. Ben de bir parcasi olayim dedim.
Bizim lehimize hakemler ne zaman kasten hata yapmis ki Sivas macinda yapsinlar. Internette gordugum kadariyla Fenerbahceli arkadaslar durmadan yan pas yapiyorlar sozu GS'ye BJK'ye getirmeye calisiyorlar. Halbuki dunki maci yeneten hakemini niyeti asikardi. Bizim sezon basindan beri hatali hakem kararlarindan cektiklerimiz gibi.
Sivas macina donersek, bana Sivas kazanabilir gibi geliyor. Su bir gercek bizim takimimiz baski altinda oynayamiyor. Genc olduklarindandir. Saglik olsun. En azindan sezon sonunda alnimizin akiyla 2., 3., 4., veya artik kacinci bitirirsek, olduk diyebiliriz.
Simdilik kahveye gidiyorum. Mactan sonra gorusmek dilegiyle esenlikle kalin.![]()
Sivasspor
Petkoviç
Saidi
Murat
Hayrettin
Abdurrahman
Sylla
İlhan
Musa Aydın
Mohamed Ali
Mehmet Yıldız
Cvetkov
Beşiktaş
Rüştü
İ.Kaş
İ.Toraman
Schildenfeld
İ.Üzülmez
Ali
Cisse
Tello
Aydın
Holosko
Nobre
SAAT: 15.00
STAT: 4 EYLÜL
HAKEM: Barış Şimşek
YAYIN: Lig TV
06.04.2008
Kaynak : Sporx.com
'' Gerçek Beşiktaş '' gibi oynayalım farkımızı atalım, en güzel tepkiyi vermiş oluruz..
Bu kadroyla yeniliriz.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Sivas maça etkili başladı.Böyle oynarsak bu maçı Sivas kazanır..
So what?
Saike
BJK zamanında başladı mı maça bari...
Holosko ile öne geçtik.Bu çok iyi oldu valla.Bu maçı kazanalım en azından 2. olup Cl'ye gitme şansımızı devam ettirelim..
So what?
Saike
Beşiktaş daha üstün oynuyordu zaten gol de erken geldi...
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Holosko 12.golü oldu ...