Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
28. You may not vote on this poll
  • Gençlerbirliği

11 39.29%
  • Galatasaray

9 32.14%
  • Berabere

8 28.57%
Sayfa 2 / 7 İlkİlk 1234 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 205 sonuç

Konu: TSL 29. Hafta | Gençlerbirliği - Galatasaray

Nesil
    2007
    Yer
    .

Galatasaray Kalli'nin gidişinden olumlu yönde etkilenecektir.Saçma saçma mevkilerde çıkmamanın rahatlığıyla oyuncular iyi bir performans sergiller.Galatasaray kazanır.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Oyuncularda bence rahatlama oldu..Song götürülmedi sakat çünkü..Servet durumu kritikmiş...Benim bildigim servet yine sakat sakat cıkar ve oynar..

Bu arada Zemin çok kötü..Oftas maçını gördüm..Zeminde çim kalmamıs..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Nehir kumu yerine deniz kumu kullanılmasından dolayı bu durum meydana çıktı. 3 takım aynı anda da kullansa doğru seçimler yapılsaydı çimde herhangi bir sorun olmazdı.

Sezon bitmeden birşey yapılamaz hatta sezon sonu da eğer bütçe buna ayrılmadıysa birşey yapılamaz. Çok sulama yapılır, çimler yine çıkar ama uzun ssüre dayanıklı olamaz. Tüm sahanın en az 50 cm kadar kazılıp tabanın ve taşıyıcı tabakanın yenilenmesi gerekiyor. Bu da masraflı bir iş.

Maça gelirsek, Kalli istifa etmese Gençlerbirliği kazanır diyecektim ama Kalli'nin ayrılmasıyla oyuncular daha rahat olacaklardır. Tabi teknik direktörsüz olmak bir dezavantaj. Gençlerbirliği kazanamasa da puan alır diyorum.
    "YÜCE ATATÜRK"

Takim artik iyice kenetlenmeli sampiyonluga,sadece yürekleriyle oynasinlar,gerisi zaten gelir.Baska etkenler engelleyemez bizi.

Nesil
    2006

G.Saray dünkü maçı protesto eden bir pankart ile çıkacamış. G.Saray lehine bir hata olursa acaba o pankartı haftaya oynanacak maçtada açarlar mı? En büyük isteğim G.Saray lehine maçta hata olması...

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

G.Birliği bu maca puan almak için cıkacak baska düşünceleri yok bugün Ankaraspor,Bursaspor,Antepspor kazandı en azından 1 puan alamazlarsa düşme tehlikesini iyice hissedecekler.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Hasan,Karan,Hakan önderliginde futbolcular toplantı yapmışlar..Bu maçı kazanmamız lazım..Ölümüne oynayın demişler..

Anlasılan takım baya hırslı olacak..

Son Dakika

Soru : Bu sezon bitmeden yeni teknik direktör takımın başına gelecek mi? Ayrıca düşündüğünüz ve görüştüğünüz isimler var mı?

Adnan Polat : Gazetelerde birçok teknik adamın ismi geçiyor. Medyaya 100 isim söylerseniz 3-4 tanesinin tutmamasına imkan yok. Michael Laudrup bunlardan biriydi; bu konuda Bayram Tutumlu’yla da görüştüm ama ben medyaya bu konuda açıklamalar yapacağını hiç beklemiyordum. Açık konuşmak gerekirse kendisinin Türkiye’ye geleceği konusunda çok fazla ümitli değilim; zaten kendisi Getafe’de şu anda son derece başarılı ve büyük kulüpler de ona talip. Bu tip yeni çıkış yapan genç antrenörlerin tercih ettiği ülkeler İtalya, İspanya, İngiltere oluyor. Bizim düşüncemiz Gençlerbirliği maçının hemen ardından bir teknik adamı Galatasaray’ın başına getirmek. Gelecek olan teknik adam 5 lig ve 2 kupa maçı için değil; muhtemelen bu sezon ve aynı zamanda önümüzdeki sezon sonuna kadar görevi yürütecek bir teknik adam olacaktır; bunu da önümüzdeki hafta netleştireceğimizi tahmin ediyorum. Benim düşündüğüm hoca profili hem eğitimci, hem de yarışmacı bir hoca çünkü Galatasaray çok genç bir takım. Bu profile uyan hoca sayısı çok da fazla değil; bu isim yerli de olabilir yabancı da.

Kaynak:Gstv
    Genç olarak; Avcı,Laudrup'ta da(Polat baya bir övmüş onu buda ilginç Alman Lothar veya Götz olmasında:
    Last edited by Emurafu : 06.Nisan.2008 at 19:42

Galatasarayımızın ilk 11'i

1-Aykut
    2-Sabri
    3-Emre
    4-Servet
    5-Volkan
    6-Okan
    7-Mehmet Topal
    8-Lincoln
    9-Arda
    10-Nonda
    11-Ümit Karan

Nesil
    2007
    Yer
    CORLU

Gençlerbirliği bu maçı kaybederse eğer çok kötü olacak onlar için. 2 takımda 3 puan için ölümüne saldıracak Favori Galatasaray..

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Ben Galatasray'ımızın başına bir tane daha alman gelmesini istemiyorum gelecekse lucescu ya da abdulah avcı gelmelidir...
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Nonda'nın atamadığını ninem bile atardı be !

Nesil
    2006

Gençlerbirlğini penaltısı verilmedi, Sabri rakip oyuncuyu çok net itti.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Önce yağan dolu, daha sonra yağan sağnak yağaş falan filan, berbat olsan saha daha da berbat bi hal aldı. Çamur deryasında futbol oynamaya çalışıyorlar. Bu sahada ne kadar futbol oynanırsa oynuyor oyuncular. Gene bu zeminde güzel oyun sergiliyo iki takımda.

İlk yarıda aklımda kalan Nonda'nın kafa ile dışarı attığı pozisyon. Maçtaki en net pozisyondu sanırım.

Birde Sabri'nin Hakan'a yaptığı müdahale bana penaltı gibi geldi. Sabri çok agresif bugün sarı kart gördümü bilmiyorumda eğer sarı kartı varsa kırmızı, yoksa sarı kart görecektir.

Ayrıca Son saniyelerde Gençler'in 5'e 4 yakaladığı pozisyonda Kuddusi Müftüoğlu maçı bitirdi bence devam ettirmesi gerekiyordu.

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Gerçektende rakibimiz olan G.Birliği'nin penaltısı verilmedi. Sinir oluyorum şu Sabri'ye yahu.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

sacrameNt:

O tartışma dün bitti. Lütfen bir daha dile getirmeyin. Hakem hatası bu maçta da oldu mu? Oldu. Olsun, olmayacak diye birşey yok ama sakin olmasını da becerin. Aksi takdir de ceza sistemini kullanmamız kaçınılmaz olacak.
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Bay Önder View Post
    Gençlerbirlğini penaltısı verilmedi, Sabri rakip oyuncuyu çok net itti.
    Oha o penaltıysa bizimde 5 penaltımız verilmedi..

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Bu sahada nasıl gol olur çok merak ediyorum. GS kalan son haftalarda böle bir zeminle karşılaştığı için gerçekten şansız.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Macın ilk dakikalarında ardanın soldan yerden kestiği pozisyonda, okan ümite bıraksa golü bulabilirdik. Nonda nın kacırdıgı pozisyon gercekten cok kötüyü. Arda harika kesti aama nonda cokk rahat pozisyonda aut a attı topu. Lincoln un uzaktan sutu ve içeri girip zayıf topu diger etkili pozisyonlarımızdı. GB de 1 tane önemli pozisyon yakaladı uzaktan vurus auta gitmişti...

Saha zemini berbat. adeta camur deryası ... Ankara gibi TR nin baskentine bu stad zemini hiç yakışmıyor... 2. yarıda kesinlikle gol bulmalıyız... Bulabiliriz de biraz daha dikkatli olmalıyız...

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Fenerli ve Bjkli arkadaşlar maç gs'nin maçı sakın tahrik edecek şeyler yapmayın. Rica ediyorum.

Maç için ise saha çok kötü. Bizde oynadım bu sahada ve çok çektik açıkçası.
    Fakat maçta şu an daha etkili olan gençler gibi gözüküyor. Ayrıca çok net bir penaltısı verilmedi gençlerin. Omuz omzua mücadelede eller işin içine girerse en ufak hareket bile penaltı veya fauldur. bkz. Baki ve kazım'ın pozisyonu. ki burda eller direk itiyor.
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Galatasaray maça iyi başladı. Güzel bir mücadeleye sahne oluyor. Tabi Gençlerbirliği'de bu mücadeleye karşılık veriyor. Zemin kötü ve yağmur yağması nedeniyle çamur haline geldi. 2. yarı zemin futbolcuları zorlayacaktır. Maçta kaleye atılan şutlar var ama en net pozisyonu Galatasaray Nonda ile yakaladı.
    Son dakikada penaltı pozisyonu oldu bir daha izleyip öyle yorum yapacağım. Çünkü tam çözemedim. Sabri oyuncuyu itiyor burada hemfikirim ama Sabri'nin itmesi ile o oyuncu normal şartlarda düşer mi ona bakacağım. Çünkü birbirlerine takılır gibi oluyorlar Gençlerbirliği oyuncusu geri geri giderken Sabri onu itiyor ve oyuncu dengesiz bir şekilde gerilediği için gelen itme ile kendini yer buluyor. Bir daha izleyip yorumu mu yaparım. Maç sonunda da olaylar oldu. Hakemin Gençlerbirliği atağını kesip ilk yarı düdüğünü çalması tepki çekti. GB oyuncusunun ayırmaya çalışan Ümit Karan'a verdiği tepki üzerine bu iki oyuncuda tartıştı.

Umarım 2. yarıda daha iyi bir oyun gerçekleşir. Galatasaray maça küfüre karşı olan bir pankartla çıktı tebrik etmek lazım.

Sabrinin pozisyonu penalti mi ? Komik olmayin lütfen,okadar kolay penalti calinmaz ! Ligde ozaman her macta 2-3 penalti olurdu.

Hakem Galatasaray lehine hata yapsin da hemen gidip foruma yazayim,öbürlerini susturayim,zeytinyagi gibi su üstüne cikayim olayina girmeyin,abes ve komik kaciyo.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Ben maçı izlemiyorum ama tartıştığınız pozisyon bu arkadaşlar heralde;

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Bir kara kucak olmuş

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Tff kurallarına göre eller işin içine girince pozisyon faul olur. anılton'un resimleri açık ve net. Ayrıca pozisyonda topa yakın olanda GB'li oyuncu.

2.resimde gördügünüz gibi Sabri adami hafiften tutunca adam birakmis oynamayi,sonra da cok kolay yere düsmüs.Videosunu izleyin,daha net anlarsiniz.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Tipik bir 2'li mücadele G.Saray'lı oldugum için söylemiyorum penaltı deil o zaman ce zahası içinde kimse müdahelede bulunmucak topu aglarından çıkaracaklar .Komik !!!
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Maç berabere biter, gol sesi çıkmadan tabiki..

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Yapmayın yahu baksanıza Sabri topu bırakmış adamı itiyor. Pes artık bunada birşey yok diyorsanız dünkü maçtan sonra Deivid'in pozisyonu penaltı değil demeye hakkınız oldugunu sanmıyorum.

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Baran video halinde izleyince bariz bir şekilde adamı çizgiye doğru ittiğini görüyorsunuz. Ama bu sizin görüşünüzdür. Bana göre net bir penaltı. Çünkü topa hakim olabilme olasılığı sabriden çok daha fazla.

Nesil
    2006

Sabri'nin adamdan kurtulmak için ne kadar sert ittiği yüzünde ki ifadeden de belli oluyor; ama bu tip kararlar resimlerde pek belli olmaz. Bana göre penaltı, hele dünkü o pozisyondan sonra bu kesinlikle penaltıdır.

Sayfa 2 / 7 İlkİlk 1234 ... SonSon

Mesaj Yetkileri