Porto ve Sporting gayet iyi gidiyorlar maşallah. Benfica'ya da Allah yardım etsin..![]()
Emre Elmalıdereoğlu
Mustafa Akman
Murat Özdemir
Porto ve Sporting gayet iyi gidiyorlar maşallah. Benfica'ya da Allah yardım etsin..![]()
Benfica'ya Allah'da yardım ediyo, bizde başarı için çalışıyoruz.
Puan Durumuna göre 8 puan gerilerindeyiz.
Murat ile 2 Emre ile 1 maçım var.
Bana göre Murat'ın 2, Emre'nin 5 puan arkasındayım. Murat'da Emre'den puan alır, bide Emre arada nasılsa puan kaybeder
Yani Şampiyon olmam için bir engel yok![]()
![]()
Ne kızıyon be usta sadece iyi dileklerimi belirttim..![]()
![]()
Porto süper ötesi. Sporting, Benfica'da süper gidiyor![]()
Tebrikler Murat abi 10 da 10.Mustafa abi büyük bir efor sarfetmen gerekiyor şampiyon olabilmen için.Emre abi liderlik şansın olsada Murat abi puan kaybetmeyecek gibi duruyor![]()
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Evet son dakkada yine gol yedim.
Naval 1-1 Porto
Oyundan çıkarken ss'i almayı unutmuşum.Girince eklerim![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Lizbon a bak be süper gidiyorsun murat abi heran deiştirebillirim favorimi![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Alican değiştirebilirsin benim açımdan bir problem yok
Sol kanat oyuncumuz Capel son 4 maçtır yoktu sakatlıktan ötürü.Tarik Sektoui oynadı ve çok vasat kalıyor.Naval maçıyla sahalara döndü Capel ancak şanssızlık o ki tekrardan sakatlandı.Bu takımı çok etkiliyor.
Yinede şampiyon biz olacağızRakiplerimiz korksun bizden...
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Süper çekişme oluyor gerçekten benfica birqaz zrolanıyo ama
ŞL Grup 5. Macı
İnter : 1 - 0 : Sporting CP
İyi oynadık; fakat Marco nun kornerden attıgı golü engelleyemedik. ŞL den elendik. O bu degil 5 attıgımız ajax gruptan cıktı ona yanarım. UEFA bize daha uygun artık orada devam edecegiz...
üçünüzde çok güzel gidiyorsunuz Mustafacım biraz geride kalmış ama toparlar.
Benim anlamadığım üç yiğit Portekiz'de tmmda aynı isimli bir TD'miz aynı anda hem ingilterede hem almanyada 3 takımı birden idare ediyor pes Muratcım
Ligdeki 11.hafta ve talihsiz bir gol yiyerek ilk puan kaybettiğimiz maç...
ŞL Grup 5. Macı
Steaua : 1 - 2 : Porto
Şampiyonlar Liginde 5 maçta 4 galibiyet 1 beraberlikle lideriz...
Uefa Kupası
D Grubu
Benfica: 3 - 1 :Bolton
D Grubu Puan Durumu
Takım olarak iyi bir form yakaladık. Uefa'da gruplardan çıkmayı garantiledik. Ligde de bu iyi performansı sürdürmeyi umuyoruz.
BWİN LİGA 12.Hafta
PORTO 3 - 1 Sporting Lizbon
Emanet verdiğimiz liderliği Lizbon'u ezerek geri aldık
Gereken dersleri alın artık !!!
Ezdin mi ? daha nelerkendi sahasında üstün falan degildi porto ortada bir mac oldu. Porto sadece korner vb gol atabildigi için yine öyle 3 gol buldu , bunun önüne gecmek imkansız. Bircok pozisyon bulduk. Helton u gecemdik. Deplasmanda ezildigimiz falan bunlar Murat ın uydurdugu hurafe. SS lerde de nasıl ezilmişsek belli bile degil... İsteyen olursa macın kaydını yollayabilirim
![]()
Bu ligde sampiyon Biz olacagız kimse heveslenmesin !
Muratcım 4 koldan saldırıyor hadi bakalım, 1 kupa şart en azından
Sporting de iyi bir seri yakaladı Porto maçını telefi edecektir Benfica da mutlaka toparlar çünkü sonuçta menejeri kaliteli er yada geç taktiği oturtur güzel kariyer oluyor arkadaşlar![]()
Benfica UEFA Kupası'nı alabilir, çok ciddiyim..![]()
Bwin Liga
12. Hafta
Academica: 0 - 3 :Benfica
12. Hafta Puan Durumu
Uefa Kupası
D Grubu
Toulouse: 2 - 5 :Benfica
Maçın başında Butt'un hatası ile 2-0 geriye düştük fakat, Cardozo, Neves ve Farfan'ın mükemmel oyunu ile 5-2 yenmesini biliyoruz.
D Grubu Puan Durumu
Diğer menajerlere sözümüz ise siz birbirinizi yiye durun biz adım adım geliyoruz.
Portekiz Kupasında kek rakibimizi kolay geçtik...
![]()
Herzaman Takİpcİnİm...
Darağacında Olsak Bile ;
Son Sözümüz , FENERBAHÇE ..
Portekiz Kupası
4. Tur
Benfica: 3 - 0 :Beira-Mar
Güçsüz rakibimizi kolay geçiyoruz. Cardozo harikalar yaratmaya devam ediyor. Kendi sahamızdan kullandığı frikikte top Samba'ya geldi, Samba indirdi Farfan düzeltti, Cardozo bir depar attı ve o pozisyonda golü attı.
Ayrıca Transfer Çalışmalarına başladık. Mantorras, Nuno Gomes ve Bojan'dan istediğimiz verimi alamadık. Cardozo'nun olası bir sakatlığında onu aratmayacak oyuncu arıyoruz.
Fluminense'li Washington Z Planı olarak bir kenarda duruyor. Başka oyuncu bulamaz isek onu kadromuza katacağız.
İlahi Mustafa abi, Z planı ..![]()
Portekiz Kupası
4. Tur
Sporting CP : 3 - 1 : Fatima
Yedek agırlıklı cıktıgımız macta üst tura cıktık.
ŞL Grup 6. Macı
Porto : 2 - 0 : Anderlecht
Capel'in sakatlığından sonra bu maçta da Lucho Gonzales sakatlandı ve 3 hafta sahalardan uzak kalacak.
ŞL Grup Puan Durumu
![]()
Porto ciddi ciddi fırtına gibi esiyor. Tebrikler valla..
Barcelona önünde lider olman büyük iş tebrikler abi![]()
Takımın başına geçtiğimiz andan itibaren oynadığımız tüm maçların ss'ini koymak istedim.
ŞL Grup 6. Macı
Sporting CP : 2 - 1 : Kiev
Grubu 3. bitirip Uefa ya kalıyoruz...
Bwin Liga
13. Hafta
Benfica: 5 - 0 :Belenenses
Kikin Fonseca, Llorente, Washington, Deivid, Federico Giovanni, Jo, Frei, Roland Linz, İshiaku, Stevan Jovetevic, Milan Jovanovic Transfer Listemizde olan isimler. Bana bu isimler arasından hangisini önerirsiniz? Yada bunları boşver şunu al diye önerebileceğiniz bi oyuncu var mı?