Anton bügünde golünü atti..
Maçtan geldim şimdi.
3-2 kazandık.
Alex 68'de oyuna girdi ve 72'de defansı ve kaleciyi çalımlayarak golünü attı,taklasını da attı
Alex'ü son 2 haftada gollerinden sonra attığı taklalarla izliyoruz.Umarım böyle devam eder ve bir dahaki sene takımın vazgeçilmezi olur umarım...
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
gol Wideosu yokmu Bu son Maçın![]()
Salı veya Çarşamba günü cnnturk'e düşer videosu...
O zaman eklerim...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=x2tsJw4vEyo[/YOUTUBE]
Geçen maçtaki görüntüler...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
![]()
Last edited by LaigLeNoiR : 13.Nisan.2008 at 22:45 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Giresunspor'un 3.golü ANTON ALEX'den...
İzleyin...
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=Qjn3wPh5-Ws[/YOUTUBE]
Bu adam FM'de varmı![]()
var ama iyi yapmamisiniz![]()
![]()
Ben yaptım ve aynen gerçekteki gibi oldu Alex
Sezon başından beri 3 tane (son 2 maç ve sezon başındaki Mardin maçı) oynadı ve iş yaptı.Daha erken.
Kolaydan şişirmeyelim Alex'iİzleyip o şekilde yapalım...
long throw 19? olmus![]()
Hehe evet uzun taç atışları biliniyor.Bazıları neden 20 vermedin diyor bana ama o kadar da değil bence![]()
O adam zaten tac atislariyla ünlendi,yetenek var ama daha cok genc,karar vermek icin cok erken.
Alalim seni GS'ye![]()
Hemen alalım Gs'ye gerçekten süper bir adam yav çok fazla teknik![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Alex'e yapılan bir klip.
İzlemenizi öneriyorum
http://www.vtunnel.com/index.php/101...2a4478fde15708
Kupa maçında Ofspor'u yenerken Alex 2 kafa golü atarak maçın adamı oldu.Üstün performansı ile ayakta alkışlandı.
![]()
Geçen hafta sonu Altay ile oynanan maçta'da 75.dakikada oyundan alınana kadar 2-0 galiptik Alex çıktı 3 gol birden yedik ve maçı 3-2 kaybettik ne kadar etkili bir oyuncu olduğunu sanıyorum anladı hocamız.
Dün akşam oynanan Samsunspor-Giresunspor maçında da 90 dakika sahada kalan Alex adeta şov yaptı.1'de gol atan Alex 2 gol'ün de mimarı oldu.Karşılaşmayı deplasmanda 4-0 kazandık.
Saha içinde ayak basmadık yer bırakmayan Alex ise her zamanki gibi özel olarak alkışlandı.
![]()
İlginç bir çocuk, ilgimi çekmeye başladı.
Yattara'da gitti Anton'u alarak doldururlar belki yerini![]()
Anton Alex ile Ankaragücü çok yakından ilgilenmeye başladı.
Geçtiğimiz günlerde oynanan Türkiye Kupası maçında gözlerini Kırgız oyuncudan ayıramayan Ankaragücü yönetimi sezon sonunda genç oyuncu için Giresunspor kulübünün kapısını çalacak.
Abi olucak şeymi yaa bayramda İstanbul'a gidicem ve o hafta Giresun'um Samsun'a geliyor böyle kadermi olur.
Anton ve ikisi iyi iş yapacaklar Giresun'da
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Alex bugünde deplasmanda Samsunspor ağlarını havalandırdı ve Giresunum kazandı.
Alex şov sürüyor![]()
Bu Anton'a kaleciyi calimlama hastaligi var koysana oyuna![]()
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
![]()
Last edited by LaigLeNoiR : 21.Nisan.2008 at 22:41 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Buyrun bu da Alex'in Samsun'a attığı gol.
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=94OlbEO181I[/YOUTUBE]