Valla Aurelio her zamanki gibi süper...Maldonado ilk 10 dk'de top gelmedi desek yeridir .
Ankaraspor
Fenerbahçe
Berabere
Valla Aurelio her zamanki gibi süper...Maldonado ilk 10 dk'de top gelmedi desek yeridir .
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Maldonado'yu bırak Kazım'a bak. Topu ayağına aldımı ondan alabilene helal olsun. Ayağına yapışıyor sanki top.
Kazım son haftalarda kendini buldu bence.Genelikle son dk'lerde oyuna giriyordu.Ama Deivid i sağdan sola itti helal olsun
1-1 oldu beyler ankara attı
son dakikalarda iyi bastırdılar ve attılar
Gökhan sakatlık geçiriyor.İnşallah bir şeyi yoktur...Bu arada Hamilton topu filelere gönderdi ve skora eşitligi getirdi...
Ankaraspor'un şiddetle puana ihtiyacı var ve bu maçta en azından bir puan çıkarabileceklerine inanıyorum.
Ve Ankaraspor attı 1-1.Fenerbahçe kaybedeceği 1 puanla Galatasaray'lıları fazlasıyla umutlandırabilir ama ben yine de Fener'in kazanacağını düşünüyorum.Son dakikada bile olsa![]()
Deivid, Vederson ortak yapımı güzel bir gol attı Ankaraspor. Bizim sol kanattan etkili geliyor Ankaraspor. Önlem almak lazım.
Deivid in oynadıgı kanatta genelikle sorun oluyordu ama bunu gökhan gönül kapatıyordu(Sagda oynadıgı zaman)Vederson hatalarına yenisini ekledi..
1-1 devam ediyor maç ilk yarı birazdan bitecek bakalım 2.yarı nasıl olacak?Golden sonra Fenerbahçe daha atak.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
İlk yarı bitti . Maçta böyle biter inşallah![]()
Hep gs'liler yakınırdı ben yakınacağım bu sefer.Hakem maçı kötü yönetiyor, bizim yaptığımız her harekete faul verirken ankaraya sessiz kalıyor bunu maçı izleyen herkes farketmiştir. Ayrıca kaleciyle karşı karşıya 2 net ofsayt olmayan pozisyona ofsayt çalındı.
Oyunda fenerbahçe üstün ama 11 kişi defansa kapanan ankarasporu açmak zor olacak.. bakalım ikinci yarı neler gösterecek.
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Ankara dayanir,iyi savunma yaparsa puan alabilir,güveniyoruz Ankaraya. (:
İkinci yarı gol ya da goller bularak 3 puan alacağımıza inanıyorum.
Tmm eren yakın herkesin düşünce özgürlüğü var ; fakat bu mesaj ortamı gerer. Bunu söylemenin hiç bir geregi yokHep gs'liler yakınırdı ben yakınacağım bu sefer
Maca dönersek. Ankarasporun da Fb gibi puana ihtiyacı var, onlar da maca asılacaklardır; ki asılıyorlar. Umarım böyle devam eder ve Fb puan kaybeder...
Germez germez birşey olmaz
Neyse ikinci yarı başlamak üzere. Ankara böyle kapanmaya devam ederse ilk yarıdaki gibi goller gelecektir FB'den.
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Çok ruhsuz oynuyoruz herkes kendini Pele sanıyor böyle giderse maç çok zora girer Semih bundan sonra forma forma diye ağlamaz umarım Chelsea maçında olduğu gibi ruh gibi dolaşıyor
Ankaraspor'un puan çıkartıcağını zannetmiyorum bu maçtan.Berabere bitmez bu maç.
Fenerbahçe kötü mü oynuyor ? Yoksa Ankara mı oynatmıyor ? :s
Ankaraspor iyi savunuyor ama Fenerbahçe zaman zaman etkili oluyor bence Semih ilk 11 oyuncusu değil 60dan sonra oyuna girip gol atabilecek bir futbolcu.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Attı Vederson![]()
Fenerbahçe 2-1 öne geçti vederson hatasını telafi etti...
Kaleci nasıl yedi o golü anlamadım yahu. Top kimseye çarpmıyor kalecinin soluna gidiyo kaleci sağa atlıyor![]()
ankaraspor pozisyonları harcamaya devam ediyor. ademin vurusu direkten döndü, Neca da önemli bir pozisyonu harcadı .
Tamam sağol bilmiyordum
Kezmana ne diyim ki ben yani bitsin de su macOndan sonra
Mehhmet Yılmaz 2-2 'lik eşitligi getiren golü attıı
Ve maç bitti.Helal olsun Ankara.Asıl liderlik yarışı şimdi başlıyor.
Helal bee helal!! İşte böyleSüper oldu süper !
Bu golden sonra Mehmet Yılmaz seneye yine Trabzon'da ..
Sen penaltıyı kaçır daha sonra bu maçtan hayır bekle. Bide Doğum günüydü Kezman'ın insan artı bi motive çıkar sahaya yahu.
Neyse önemli değil. Ali Sami Yen de kazanıp Şampiyon oluruz.![]()