Helal olsun Mustafa diyorum. Lige zevk, eğlence katmışsın. Murat ve Emre, siz de iyisinizBana kalırsa Fransa'ya gidin bu sene
![]()
Emre Elmalıdereoğlu
Mustafa Akman
Murat Özdemir
Helal olsun Mustafa diyorum. Lige zevk, eğlence katmışsın. Murat ve Emre, siz de iyisinizBana kalırsa Fransa'ya gidin bu sene
![]()
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Aslında ilk düşüncemiz Fransa'ydı. Murat sagolsun muhalefet oldu![]()
Fransa'da bana hitap eden takım yok.Bir tek PSG var o da bu sene kümeye oynuyor.Eminim ki uzun lig maratonunda ilk 5'e bile girmem zor olacak.
Ama eğer çok ısrar ederseniz,sonuçta zevk almak için oynayacağız.Oynarım ben.PSG olurum.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Bence ingiltereye gidin orta halli takımları alın...
Bence İngiltere 5.Ligine gidin Premier Lige çıkana kadar devam edin![]()
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Bence bir an önce başlayın adamı ayar etmeyin![]()
Hollanda güzel olur
Bence evinize gidin![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Takımalrı kimler aldı bekliyoruz ayrıntıları![]()
Kimse alınmasın bu sefer emre'yi tutuyorum.Çünkü tsl de mustafa portekiz'de murat abi oldu emre abi'nin şampiyonlugu yok ama bu sefer olucak inş...
Takımları tahmin edem
Murat (PSV)
Mustafa(Feyeenord)
Emre(Ajax)
Sadece tahmin![]()
Bence Vitese, Az Herenveen olurlar![]()
3 Yiğit Hollanda'da !!!
Emre Elmalıdereoğlu - Mustafa Akman - Murat Özdemir
Last edited by LaigLeNoiR : 16.Nisan.2008 at 23:34
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Murat Gene Takımını Bulmuşİyi Al- Sat Yapar o takımla
![]()
Dedigim takımlar dedigim kişiler çıktı ben kain miyim.Başarılar
bence ölesin alicanmurat abi alır götürür diyecem ama ajax'ın altyapısından süper oyuncular cıkıyor eger emre kardes onları degerlendırebılırse ve huntelaar hala ordaysa
ajax alır..
0'dan başladıkları için huntelaar ordadır.şampiyon o bnce![]()
hmm ben devam ediyorlar sandım o zaman haklısın ajax forever!!![]()
Feynoord Favorim çok kaliteli bi kadrosu var
Herkese başarılar dilerim yenidenfavorim yok bu sefer sadece yorum
![]()
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Vay beni almadınız demek. Uleyn ben de Az Alkmaar olurdum![]()
[CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]
İyi transferler ile PSV alabilir.
Ama hiçbir oynaycıyı daha tanımadığım için bi favorim yok. Sadece bir varsayım![]()
İlk 33 sayfaya göz atabilirsen diğer 2 kariyerden ön bilgi edinebilirsin QsmAneLka![]()
Feyenoord Avrupa Kupalarına Katılmıyormuş.Yeni fark ettim.
Bu yüzden daha başlamadan takımımı değiştiriyorum
Feyenoord out, Az Alkmaar in.
Mustafacığım hayırlı olsun yeni takımın.
Maceraperest gördüm seni![]()
Keşke rusyaya gitseydiniz.Emre lokomotiv moskovayı,mustafa fk moskovayı,murat da dinamo moskovayı alırdı ve Rusya liginde CSKA Spartak ve Zenith gibi takımların arasından çıkabilmek zor bir iş değil,glecek sezon deneyin derim,Emre bu sefer şampiyon olur gibi gelio.Herkese başarılar..
Mls yapsaydınız benceBasarılar 3 yiğide
başarılar üçünüzede favorim bukez ajax
Benimde favorim bu kez Ajax.
Kendimi bu kariyerde kasmayacağım.Rahat oynayacağım.Nasılsa geçen serii'de şampiyon oldum![]()
Bazıları şimdiden kıvırma zemini hazırlıyor kendine biz taraftarlar olarak iddiasız menejer istemiyoruz![]()
Favorim 2 Ülkede de olduğu gibi Mustafa AbiM...![]()